Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy çok olmuş değil mi
Tamam kaptanım hiç kaçamak yok.. Bugünün hareketini de 2000 yapacaktım ama tvde bi program vardı doktorlar zayıflamadan bahsediyor dedim belki bişey öğrenirim ama her kafadan bir ses çıkıyor hiç bi halt anlamadım bi tane yaşam koçu var aralarında kadıncağızı bir dövmedikleri kaldı neyse işte ona takıldım bi baktım 11 olmuş hemen biraz daha yapıp yazdım. Yarınki egzersize beni etiketler misin muhtemelen jillian yapamicam bari onu yapim

bu da demek oluyor ki takım olmanın ruhunu taşıyoruz =)
Bennnn
Birşey yok canım yaa askerle konuşacaktık konuşamadık ben de bir tuhafım işte
ayy kıyamam hep özlemdeen, mevlamm hayırlı sebeplerle kavuştursun tatlım
bugün bunun için bişey yapmazsak eğer, seneye aynı gün aynı şeyleri söylüyor oluruz canım benim. Fit olucaz taş olucaz mezuniyet öyküleri yazıcazz inşallahh
Çok sağol ablam.. Aklımda bulunsun, durdu şimdilik..

Durdu canım sonundaa :)
canım çok geçmiş olsun. çok mu derin
kaptanım senin yerine ben ohh dedim valla, keşke böyle ssorunlar olmasaydı da gerek kalmasaydı ama hamile halinle küçücük çocukla nasıl başedicektin bu kadar tadilat tamirat işleriyle. hayırlısı böyleymiş demek ki
yeme annem yeme gülüm yeme ciğerim yeme iki gözümm

kesinlikle hayır demeyi öğrenmeliyiz, bunun başka yolu yok. bu hale evet diyerek geldik zaten

yerim ben senin yerine ablasıı, pek tatlı benim minnağımm

Menumu yazim dinlenicem insaallahhh asiri bitkinim
Sabah
Omlet peynir domates

Ogle
Yogurtlu kabak yemegi 1kase

17.00
1kofte 3 catal makarna
2yk yogurt

Midem cok kotu 2 gundur

Dunde boyle biseyler yedimmmm hatirlayamiyorum
Spor yok su cokkkk
Sabah donucem ins
Hepinizi cok ozledim

Guzel uykularrrrr

Cok tesekkur ederim bitanelerim. Karsiliksiz beklentisiz birbirimizi gormeden nasil bir destek tir ne kdar guzel karsiliksiz sevgidir..... bir avuc duadir gonullerimizi birlestiren ... Muckkkk
mevlam feraha çıkarsın canım. Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin, gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşAllah.

İyiydim kaptanım en azından yaşıyordum amma velakin bu jilli varya onun 6 weeki beni bitirdi
Refiki yolladım hayırlısı ile İyiyim
Senin ev durumuna üzüldüm ama o ev bir türlü düzene oturmadı birilerinin nefsi mi kaldı nedir
Mutfağıda güzeldi be ya

gecmis olsun Mervem kuzuya..

aaaayyhhhh titriyorummm, kolay kolay kızarmamm ben pancar gibi oldumm, ilk kez spor yaparken burnum üstünden şıp şıp terler aktıı. Ve jillian Meraba Derya demiş oldu =)
ehehe guzel olmus guzel:)

sabah
yok
Öğlen
3 çatal mıhlama
biber kavurma domatesli
zeytin
ceviz
Akşam
3 kase mercimek çorba
kıvırcık
su: 2lt
spor: jillian six pack 6 week level 1
yatmadan 2.5 fincan hibiskus
afiyet olsun canim:)

Yawrukush kaptanım çok tşk ederim, iyi gidiyor dün bugün sağlam ve kaçamaksız devam ediyorum inş böylede devam eder
harikasin canim, takima daha cok ugra guzelim, sohbet muhabbet,haftalar geciyor:)

spor cok guzel, Allah orucunu kabul etsin canim:)

Ay koştum da geldim 700 Yawrukush kaptanım..
harikasin canim:)

sagol fistigim:)

superrrrr :))

etiketlerim canim:)

sagol kuzum hayirlisi insallah...

afiyet bal şifa olsunn
tesekkur ederim kaptanim:)

canim iyi istirahatler, nasil gecti sinavlar??

her seyin hayirlisi gulum..
iyi olmana cok sevindim:)

Bu arada kacinci olduk hic bakmadim
2.olduk canim sondan 2ci yerlerdeyiz bu hafta artik. sirkelenelim lutfen canlar .
Bu arada cok kisi jillian yapior bakalim arti cikicaz mi ole bi gercek varmi meral ediuorum. Ama bugun kollarimi kaldirirken yani kardiyo hareketi yaparken kollarimin cok agir oldugunu farkettim ilk zor kaldirdim kollari sasrdim

Kizzz jillian nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…