canim yanina salatalik , havuc, erik , cagla varsa evde almani tavsiye ederim.
sinav sonrasi misafirlige gidene kadar atistirirsin onlari.
ya da evde ceviz, findik varsa koy bir kaba onlari atistir.
illaki bir seyler yemen lazim misafirlige gitmeden, gercekci olalim sinav sonrasi ac olacaksin, bu sekilde kendine hakim olman cok zor.
lutfen yanina bir seyler al, hic olmadi bir sade kahve al ic...
insallah canim cok sagol..
bosa uzuyorsun kendini, askeri iyi olsun, ilk firsatta arar seni nasilsa guzelim.
bugun olmamis, yarin gelir insallah telefon:)
cok guzel menu ve spor, tebrikler canim.
nasilsin, her sey yolunda mi??
cok iyi bir taktik:)
nasilsin Deryam, tamamen iyilestin mi sen kuzum?
evet canim karnim burnumda yine tasinacagim, dusundukce sIkIntidan patlayacak gibi oluyorum
insallah kolayca atlatiriz..
cok sagol canim..
ah guzelim ahhh cok fazla olmus bunca kacamak..
defterime not aldim bu hafta 1 kucuk kacamak dahi yapsan bir daha cok buyuk ceza gelecek haberin olsun...
malesef canim burasiyla ulkemiz her konuda cok farkli.
burada yasalara herkes harfiyen uyuyor.
bu ev bizi o kadar bunaltti ki ne hamileligin tadini cikarabiliyorum, ne esim bir gun daha huzurlu degil.
gerginlik ve stresten baska yasadigimiz bir sey yok tasindigimizdan beri..
hakkimizda hayirlisi olsun...
hayirdir canim moralin neden bozuk??
bu da demek oluyor ki takım olmanın ruhunu taşıyoruz =)Aynen canım çok haklısın benimde tek rahat hissettiğim severek kilo verdiğim en güzel yer burası.Buranın sıcaklığını hiç bir yerde hissetmedim.Sizlerle sohbet ederek eğleniyorum keyif alıyorum doğrusu.
ayy kıyamam hep özlemdeen, mevlamm hayırlı sebeplerle kavuştursun tatlımBennnn
Birşey yok canım yaa askerle konuşacaktık konuşamadık ben de bir tuhafım işte
bugün bunun için bişey yapmazsak eğer, seneye aynı gün aynı şeyleri söylüyor oluruz canım benim. Fit olucaz taş olucaz mezuniyet öyküleri yazıcazz inşallahhKızlar grubun en koca totolusu olmak benim motivasyonumu düşürdü galiba hiç aklımdan çıkmıyor.. Daha düne kadar kremdimi zayıf hissediyordumöğleden sonra da bir sürü şey yedim ne yaparsam yapiyim koca totoluyum zaten
canım çok geçmiş olsun. çok mu derinÇok sağol ablam.. Aklımda bulunsun, durdu şimdilik..
Durdu canım sonundaa :)
kaptanım senin yerine ben ohh dedim valla, keşke böyle ssorunlar olmasaydı da gerek kalmasaydı ama hamile halinle küçücük çocukla nasıl başedicektin bu kadar tadilat tamirat işleriyle. hayırlısı böyleymiş demek kiSelamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor haftasonunuz?
Bir suru yapmam gereken is var ama yapcak dermanim yok...
Esimin gomlekleri pantalonlari vs yikandi hepsi utulenecek
Sonra buzluga esime yemek hazirladim bugunde biraz hazirlayip buzluga atmam gerek..
Sonra oglani yikayacagim, kendim dus alacagim.
Yemek fasli, temizlik derken bittigimin resmidir
Bu arada kizlar bir haberim var size..
Evimizin basimiza actigi dertleri size yazmistim ara ara..
Borular patladi, kanalizasyonlar degisecek, 2 tane daha agac var onlar kesilecek, cati yenilenecek bla bla bla..
Daha bunlari hazmedememisken dun, ev sigorta sirketinden haber geldiki, bizim on bahcedeki 4 kaldirimimiz kirik ve tehlikeli durumdaymis,
Birisinin ayagi vs takilip dusse bize dava acabilirmis.
Onlari yaz bitmeden yaptirmaniz lazim dediler.
1 kaldirim 4000-5000$ tutuyormus.
Artik esim cigirindan cikti ve dun evi satma kakari aldi.
Eger satmazda tum bu tamiratlari yaptirirsak 50000$ a yakin bir para tutacak
Fakat evi aldigimiz fiyata satabilirsek 24000$ kadar zararimiz olacak.
Esim biz Turkiye'deyken satisa cikarmayi dusunuyor evi.
Ve bir daha ev alma isine kalkismam diyor.
Apartmana cikacagiz buyuk ihtimal, o kadar bunaldik ki bu evin sorunlarindan,uzuldum bile diyemem canlar..
Her seyin hayirlisi olsun, alintilarimi yazip ev islerine dalacagim , optum hepinizi:)
yeme annem yeme gülüm yeme ciğerim yeme iki gözümmkızlar be eşimle küs olduğum günden bugüne baya abarttım yeme işini yarında arkadaşımın oğlunun mevlüdü var bi sürü şey yapıcam dedi ben ordan nasıl az zararla kurtulurum daha fazla yemek istemiyorum küçülmek istiyorumm
afiyet bal şifa olsunnKizlar esim geldi yemege geciyoruz listeleri hazirlayacagim sonra optum hepinizi:)
kesinlikle hayır demeyi öğrenmeliyiz, bunun başka yolu yok. bu hale evet diyerek geldik zatenBak tatlım şöyle söyleyeyim
Yemek için sürekli sebepler vardır çünkü beynimizi öyle yönlendiriyoruz bak biz bir diyetteyiz harika bir takımız
Bunu hiç çıkarma aklından
Her ikramda takım gelsin aklına tadına ba sadece durumu izah et
İlla ısrar edecekler reddet yoksa olmaz benden söylemesi
yerim ben senin yerine ablasıı, pek tatlı benim minnağımmMerhaba kaptan, sanada mutlu sağlıklı güzel bir haftasonu dilerim...
canımm çok çok sevindim çok şükür. bundan sonra dikkat edin lütfen üzmeyin birbirinizi
yerimmm senin çocuğunu çok ballı ya koy koynuna yat uyu ohh misss
bugün bende yoruldum canım hamlamışım sabah ağrı ile uyandım ama güzeldi 2. günümüz daim olsun
yaa Fatimem çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun dikkat et lütfen ağrı var mı canım ?
canım yoruldun mu miss gibi olmuştur ev ellerine sağlık, keyifli haftasonlarııı
canım benim bu aralardaki motivasyon düşüklüğü bile doğal normal inişlerimiz çıkışlarımız mutlaka olacak bilgisayar yapımı değiliz sonuçta. İrade çok zor bi şey benimde çok oluyor ama bu sefer pes etmicez tamam bugün yedin ama hemen sabah toparla lütfen bol su yeşilçay maydanoz spor bak gör hemen inecek karnın lütfen pes etme lütfeeennnn
canım yazını okudumda yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal... Tabiki eşin en iyisini bilir. bir kaldırım taşının o fiyatta olmasına inanamıyorum bizim ülkemizde her seçim öncesi ihaleler bilmem neler ayağına devamlı kaldırımları söküp yeniden yapıyorlar anlamadım. bırak kaldırıma birinin ayağının takılmasına özrü olan vatandaşlarımız için bile yol yok. çok enteresan geldi... çekirdek bir ailesiniz apartmanda daha da rahat yaşayabilirsiniz. Allah en hayırlısı ne ise onu yaşatsın. Hamilesin sakın dert edinme. Sağlığınız yerinde olsun yeterk...
afiyet olsun güzel menü canım eksiler getirsin sana
afiyet olsun canım iyi sporlar
afiyet olsun canım, doğrusu menemen canım :)
bayıldımm, haftaya etimek tatlısı yapayım ben deEki Görüntüle 1828707 Eki Görüntüle 1828708 Bu size bir kötülük değil
Ben sadcee en minik kareyi yedim ve tamam diyebildim. Eskiden olsaaaa ohooooooo
mevlam feraha çıkarsın canım. Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin, gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşAllah.Cok tesekkur ederim bitanelerim. Karsiliksiz beklentisiz birbirimizi gormeden nasil bir destek tir ne kdar guzel karsiliksiz sevgidir..... bir avuc duadir gonullerimizi birlestiren ... Muckkkk
İyiydim kaptanım en azından yaşıyordum amma velakin bu jilli varya onun 6 weeki beni bitirdicanim yanina salatalik , havuc, erik , cagla varsa evde almani tavsiye ederim.
sinav sonrasi misafirlige gidene kadar atistirirsin onlari.
ya da evde ceviz, findik varsa koy bir kaba onlari atistir.
illaki bir seyler yemen lazim misafirlige gitmeden, gercekci olalim sinav sonrasi ac olacaksin, bu sekilde kendine hakim olman cok zor.
lutfen yanina bir seyler al, hic olmadi bir sade kahve al ic...
insallah canim cok sagol..
bosa uzuyorsun kendini, askeri iyi olsun, ilk firsatta arar seni nasilsa guzelim.
bugun olmamis, yarin gelir insallah telefon:)
cok guzel menu ve spor, tebrikler canim.
nasilsin, her sey yolunda mi??
cok iyi bir taktik:)
nasilsin Deryam, tamamen iyilestin mi sen kuzum?
evet canim karnim burnumda yine tasinacagim, dusundukce sIkIntidan patlayacak gibi oluyorum
insallah kolayca atlatiriz..
cok sagol canim..
ah guzelim ahhh cok fazla olmus bunca kacamak..
defterime not aldim bu hafta 1 kucuk kacamak dahi yapsan bir daha cok buyuk ceza gelecek haberin olsun...
malesef canim burasiyla ulkemiz her konuda cok farkli.
burada yasalara herkes harfiyen uyuyor.
bu ev bizi o kadar bunaltti ki ne hamileligin tadini cikarabiliyorum, ne esim bir gun daha huzurlu degil.
gerginlik ve stresten baska yasadigimiz bir sey yok tasindigimizdan beri..
hakkimizda hayirlisi olsun...
hayirdir canim moralin neden bozuk??
7. canımBu arada kacinci olduk hic bakmadim
Allah razi olsun canim :)mevlam feraha çıkarsın canım. Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin, gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşAllah.
gecmis olsun Mervem kuzuya..Kızlar kuzenimdeyim çocugu rahatsızda
Menü
Sabah
Omlet
Yeşilçay
Salatalık
Ara
Sıcak çikolata
10 kadar badem
Öğlen
Yok
Ara
4 çilek
4erik
Salatalık
Akşam
Fırında kabak patlıcan soğan biber sarımsak
Yoğurt
Ara
Soda
1.5 litre su
10000 adım
ehehe guzel olmus guzel:)aaaayyhhhh titriyorummm, kolay kolay kızarmamm ben pancar gibi oldumm, ilk kez spor yaparken burnum üstünden şıp şıp terler aktıı. Ve jillian Meraba Derya demiş oldu =)
afiyet olsun canim:)sabah
yok
Öğlen
3 çatal mıhlama
biber kavurma domatesli
zeytin
ceviz
Akşam
3 kase mercimek çorba
kıvırcık
su: 2lt
spor: jillian six pack 6 week level 1
yatmadan 2.5 fincan hibiskus
harikasin canim, takima daha cok ugra guzelim, sohbet muhabbet,haftalar geciyor:)Yawrukush kaptanım çok tşk ederim, iyi gidiyor dün bugün sağlam ve kaçamaksız devam ediyorum inş böylede devam eder
spor cok guzel, Allah orucunu kabul etsin canim:)Menüm
Sahurda sadece su, biraz daha erken kalksammm :))
İftar
1 kase çorba
2 parça balık
1 kase çoban salata
2.5 dilim çavdar ekmeği
Yemekten önce 4 suda bekletilmş kayısı ardından elma sirkeli su, yemeden önce yemekten soğuttum kendimi
Su 600 ml sanırım, daha içicem..
Spor - 800 dizleri karına çekme
harikasin canim:)Ay koştum da geldim 700Yawrukush kaptanım..
sagol fistigim:)Gerdi döndüm ben herşey sıfırlandı. Azmim motivasyonum düştü ama toparlancam Allahın izniyle.
Sizin için herşeyin hayırlısı olsun anlacım. İnşaallah en zararsız şekilde atlatırsın...
Haklısın ablacım artık elimden gelince uzak durcam
superrrrr :))Spor: 24.000 adımYawrukush
etiketlerim canim:)Ayyy çok olmuş değil mi
Tamam kaptanım hiç kaçamak yok.. Bugünün hareketini de 2000 yapacaktım ama tvde bi program vardı doktorlar zayıflamadan bahsediyor dedim belki bişey öğrenirim ama her kafadan bir ses çıkıyor hiç bi halt anlamadımbi tane yaşam koçu var aralarında kadıncağızı bir dövmedikleri kaldı neyse işte ona takıldım bi baktım 11 olmuş hemen biraz daha yapıp yazdım. Yarınki egzersize beni etiketler misin muhtemelen jillian yapamicam bari onu yapim
sagol kuzum hayirlisi insallah...bu da demek oluyor ki takım olmanın ruhunu taşıyoruz =)
ayy kıyamam hep özlemdeen, mevlamm hayırlı sebeplerle kavuştursun tatlım
bugün bunun için bişey yapmazsak eğer, seneye aynı gün aynı şeyleri söylüyor oluruz canım benim. Fit olucaz taş olucaz mezuniyet öyküleri yazıcazz inşallahh
canım çok geçmiş olsun. çok mu derin
kaptanım senin yerine ben ohh dedim valla, keşke böyle ssorunlar olmasaydı da gerek kalmasaydı ama hamile halinle küçücük çocukla nasıl başedicektin bu kadar tadilat tamirat işleriyle. hayırlısı böyleymiş demek ki
yeme annem yeme gülüm yeme ciğerim yeme iki gözümm
tesekkur ederim kaptanim:)afiyet bal şifa olsunn
canim iyi istirahatler, nasil gecti sinavlar??Menumu yazim dinlenicem insaallahhh asiri bitkinim
Sabah
Omlet peynir domates
Ogle
Yogurtlu kabak yemegi 1kase
17.00
1kofte 3 catal makarna
2yk yogurt
Midem cok kotu 2 gundur
Dunde boyle biseyler yedimmmm hatirlayamiyorum
Spor yok su cokkkk
Sabah donucem ins
Hepinizi cok ozledim
Guzel uykularrrrr
her seyin hayirlisi gulum..İyiydim kaptanım en azından yaşıyordum amma velakin bu jilli varya onun 6 weeki beni bitirdi
Refiki yolladım hayırlısı ile İyiyim
Senin ev durumuna üzüldüm ama o ev bir türlü düzene oturmadı birilerinin nefsi mi kaldı nedir
Mutfağıda güzeldi be ya
yarin sinavda basarilar bir tanem, Allah zihin acikligi versin:)İyi akşamlar kızlar menümü yazıp yatiim yarın sınav var
Bolca yürüyüş yaptım
Eki Görüntüle 1828735 Eki Görüntüle 1828737 Eki Görüntüle 1828738
2.olduk canim sondan 2ciBu arada kacinci olduk hic bakmadim
Ah bu jillian var ya adamin dizlerini titretiyo vallahi bugun gozum karardi en son baktkm heryer karanlik olmaya basladi7. canım
Kizzz jillian nerdeMenumu yazim dinlenicem insaallahhh asiri bitkinim
Sabah
Omlet peynir domates
Ogle
Yogurtlu kabak yemegi 1kase
17.00
1kofte 3 catal makarna
2yk yogurt
Midem cok kotu 2 gundur
Dunde boyle biseyler yedimmmm hatirlayamiyorum
Spor yok su cokkkk
Sabah donucem ins
Hepinizi cok ozledim
Guzel uykularrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?