- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
AllahimmmmmGünaydın canım seninde kutlu olsunn uyanmaya çalışıyorum spor yapmam lazım
Canim hic bole alma ugrasma super fresh in 2.5 kiloluk donmusu var cok guzel yaz kis satiliorEveetttt gecenin 2 sine geldik mutfakta işim şükür bitti. Malum şimdi kışın karınca gibi rahat yemek tüketebilmek için bende siftahı bezelyeler ile açmış bulunuyorummmm. 5 kg attım dondurucuya. Çok güzel iri tam zamanı az zaman sonra bu kadar iyisini bulamam muhtemelen dedim. Sizlerde başladınız mı bakalım buzluğu doldurmalara ?
Eki Görüntüle 1828765
Aynen yaaa bi suru sey var yapacak ben tarhanada istiyorum :)evett madımağı annemde yapardı ama uzun zamandır yapmıyor biliyorsun dimi annem reşadiyeli her neyse başlayalım canım taze fasülyelere baktım çok güzel ilk fırsatta alıcam hiç olmadı bi kısmını ramazanda da tüketebilirim şip şak 5 dakkada yemek oluyor ramazanda. Daha çook alıncak yapılcak şey var barbunyalar domates kaynatmacalar kırmızı biber közlemeceler ...
Doğum günü kutlu olsun fıstığınnnn yerim onu ben anneler günün kutlu olsun cnmmmBugun benim kizimin dogum gunu
Tam 4 yasina giriyoruz bugun
4sene once
3gunluk bir anneydim
Ilk anneler gunum ve kucagimda 3 gunluk kizim
4yil sonra
2tane kizimmmm
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
Guzel hayat saglikli uzun omur versin
Hamilelere guzel dogumlar
Cocuksuzlara da hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin
Gunumuz kutlu olsun
Aynen yaaa bi suru sey var yapacak ben tarhanada istiyorum :)
evet yaa gozlerim kapaniyordu resmeniyi geceler ee tabi git yorgunsun yürüyüşün sporun diyetin anası ağlatmışsın haklısın tabi sende yorgunsun
Ayyy canm cekti kahvaltiya targanami yapsam
Tarhana annem hallediyor sağ olsun onu bilmiyorum ben kurutması falan. Annem çok gzl yapar amaa
Canim ben olculerimi bu gun alicam ))) ozur dileri bir az gec azldim unutuyorum yaaEki Görüntüle 1828759
Burda jillian yapanlar var her artı bir gün tabi yanlış işaretlemişte olabilirim. Uyarıları bekliyorum.
@AKovser 2. Günü yapmadınmı canım eğer öyleyse pes etme lütfen.
Sen simdi annemisin annecikmisin???Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun :) tabi anne var annecik var ...
Allah cocuklqrimizi bize bagislasin bizide cocuklarimiza bagislasin ben babasiz bbuyudum yarıda annesiz buyudum. Herkes cocuk dogruyosa hakkiyla anne baba olmali
Zeynepimm evet varda bir ikitane denedim çok çirkin oldum sankibu cümleyide hiç sevmem yaaa gelinliğe nasıl gircem
yahu gelinliği her bedene göre ayarlıyorlar elbette gireceksin kuzucum ama önemli olan senin nasıl hissettiğin ki sen pozitif birisin mervecim eminim hersey güzel olacakkk şimdiden kendini sey etme
Ahh kuzummm geçmiş olsun şimdi nasılsın vallaha içim gittiCanlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duruyor da azar azar geliyor yine :/
çabuk nasıl durdurabilirimm sinirlerim bozulduu, durması lazım abdest alcamm :/
Ahh bitanemm hayırlısı olsun yaaa Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinSelamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor haftasonunuz?
Bir suru yapmam gereken is var ama yapcak dermanim yok...
Esimin gomlekleri pantalonlari vs yikandi hepsi utulenecek
Sonra buzluga esime yemek hazirladim bugunde biraz hazirlayip buzluga atmam gerek..
Sonra oglani yikayacagim, kendim dus alacagim.
Yemek fasli, temizlik derken bittigimin resmidir
Bu arada kizlar bir haberim var size..
Evimizin basimiza actigi dertleri size yazmistim ara ara..
Borular patladi, kanalizasyonlar degisecek, 2 tane daha agac var onlar kesilecek, cati yenilenecek bla bla bla..
Daha bunlari hazmedememisken dun, ev sigorta sirketinden haber geldiki, bizim on bahcedeki 4 kaldirimimiz kirik ve tehlikeli durumdaymis,
Birisinin ayagi vs takilip dusse bize dava acabilirmis.
Onlari yaz bitmeden yaptirmaniz lazim dediler.
1 kaldirim 4000-5000$ tutuyormus.
Artik esim cigirindan cikti ve dun evi satma kakari aldi.
Eger satmazda tum bu tamiratlari yaptirirsak 50000$ a yakin bir para tutacak
Fakat evi aldigimiz fiyata satabilirsek 24000$ kadar zararimiz olacak.
Esim biz Turkiye'deyken satisa cikarmayi dusunuyor evi.
Ve bir daha ev alma isine kalkismam diyor.
Apartmana cikacagiz buyuk ihtimal, o kadar bunaldik ki bu evin sorunlarindan,uzuldum bile diyemem canlar..
Her seyin hayirlisi olsun, alintilarimi yazip ev islerine dalacagim , optum hepinizi:)
Vucudunda mikrop varmış kuzum20 günlük çocuk 2 kez hastaneye yattı 4 er gün kuzenim alt üst olmuş yaaGeçmiş olsun canım.. nesi var ?
Amin :) Canım minişinin doğum günü kutlu olsun :)Bugun benim kizimin dogum gunu
Tam 4 yasina giriyoruz bugun
4sene once
3gunluk bir anneydim
Ilk anneler gunum ve kucagimda 3 gunluk kizim
4yil sonra
2tane kizimmmm
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
Guzel hayat saglikli uzun omur versin
Hamilelere guzel dogumlar
Cocuksuzlara da hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin
Gunumuz kutlu olsun
3. Günden sonra birşey kalmıyor tatlımGünaydın kızlar her bir tarafım ağrıyor jilli yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?