- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
3.günden sonra ben kalırsam tabi3. Günden sonra birşey kalmıyor tatlım
Yahu daha erken değil mievett madımağı annemde yapardı ama uzun zamandır yapmıyor biliyorsun dimi annem reşadiyeli her neyse başlayalım canım taze fasülyelere baktım çok güzel ilk fırsatta alıcam hiç olmadı bi kısmını ramazanda da tüketebilirim şip şak 5 dakkada yemek oluyor ramazanda. Daha çook alıncak yapılcak şey var barbunyalar domates kaynatmacalar kırmızı biber közlemeceler ...
Sağlıklı Mutlu huzurlu nice yaşları olsunBugun benim kizimin dogum gunu
Tam 4 yasina giriyoruz bugun
4sene once
3gunluk bir anneydim
Ilk anneler gunum ve kucagimda 3 gunluk kizim
4yil sonra
2tane kizimmmm
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
Guzel hayat saglikli uzun omur versin
Hamilelere guzel dogumlar
Cocuksuzlara da hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin
Gunumuz kutlu olsun
Tarhana deyince duracaksınız Maraş var burada demi
Tarhana annem hallediyor sağ olsun onu bilmiyorum ben kurutması falan. Annem çok gzl yapar amaa
Kizzz ne faresi nerde kmde varmis ayyy kasinmaya basladimmmm iiiyyykkkk
Tarhana deyince duracaksınız Maraş var burada demiHarpy
Bizim tarhana sizinkiler gibi değil kıtır kıtır yenir ve oda yazın yapılır
Anayim ben anaaaaaSen simdi annemisin annecikmisin???
Ahahaha bide agrimadi bana bisi olmadi diodunGünaydın kızlar her bir tarafım ağrıyor jilli yüzünden
Kalca basenin yukarsi canm aslinda link var dikalca ve basen farkli birseylermi?? ben hangisini olcdum acaba?? kalca yazdim ama yardimci olurmusunuz??
Ay ne ki o ayyyyyyyy allahimmm . yaratik mi tovbe estafrllah sen biluonmuKaptanım iyi yolculuklar umarım şu hayvancık yüzünden uykusuz kalmamışsınızdır..
Ne olduğunu bilsen fareye şükredersin...
Evet duracaksın ve her gün firik diye tutturacaksın.. Çünkü ben öyle kıtır yiyemiyorum. Kıbrıs'ın tarhanasıyla maraşınki neredeyse aynı. Sadece bizde çerez olarak tüketilmiyor.. Her türlü yerim..
56 omuzmu aman allahim bende benmkini genis bilirdim ben iriyim bide . kiz boyun kac ki senin . omuzun etrafini olmucen heeÖlçülerim
gogo2405
Basen:92
Göğüs:91
Bel:73
Göbek:82
Bacak:49
Kol:28
Omuz:56
Omuzlarım geniştir umarım yanlış ölçmedim
Kiz sen citi pitisin galba olculer guzel tabi saka yapiorum citipiti kadar degil ama ole amana aman da kotu degil bence guzel dahada guzwl olucak jillianlagogo2405
Gogus - 88
Bel- 68.5
Gobek - 81
Kalca - 91
Sag bacak - 56.5
Sol bacak - 56
Sag kol - 28
Sol kol - 27.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?