Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ağız tadıyla yensin canım. Benimkiler bezelye sevmiyolar fazla koymam ben o yüzden.
ayy kış hazırlığıı başlıyo yine dimi.. ben biraz madımak yapıp attım burda çok sevilen bir ot türü. Ramazan ve sıcak aylar için portakal attım limonata harika oluyor
Bende attım limon portakal iyi oluyor gerçekten.
Ne kusuru canım sen yazmasanda yapıcam zaten dün fazla spor yapamadım

Tarhana annem hallediyor sağ olsun onu bilmiyorum ben kurutması falan. Annem çok gzl yapar amaa
Ben yapıyorum tarif vereyim sana
Canim ben olculerimi bu gun alicam ))) ozur dileri bir az gec azldim unutuyorum yaa
Özürlük bi durum yok canım hiç sorun değil.
kalca ve basen farkli birseylermi?? ben hangisini olcdum acaba?? kalca yazdim ama yardimci olurmusunuz??
Göbek biraz altı kalça hani iki yanda kemik varya o kısım ve daha altı basen.

Çok sağol canım, yok çok şükür derin değil :)

Amin.. Çok sağol Özgem :)

Ayyy kizlar ya 2 gundur su yok ya delircem vallahu

Çok kötü susuz kalmakk, bugün de mi yok ?

Canım ben bırakmak zorunda kaldım, yazmıştım daha önce.. Aşırı terlediğimd alerjim artıyor maalesef yine öyle oldu Kaşınmaktan kötü oluyorum.

Nice mutlu senelere inşaAllah canım

Ahh kuzummm geçmiş olsun şimdi nasılsın vallaha içim gitti

Çok sağol Mervem, kapanıyor yavaş-yavaş ama kesik işte acıyor biraz :)

Vucudunda mikrop varmış kuzum20 günlük çocuk 2 kez hastaneye yattı 4 er gün kuzenim alt üst olmuş yaa

Canım ya kıyamamm, daha minnacıkmışş hem dee.
Allah yardımcıları olsun annesinin de bebeğin de..
İnşaAllah çabuk iyileşir

Geldi xanm sabah .cami veya belediye su dagitiyordu ama nasil gidim alim cocukla . idare ettik damacanayla napalim elektriksiz olur ama susuz asla olmaz ya

Gozunun yasina bakmiyor vallahi . ama su sagdaki sarisinin kalcasi ne gyzel olmus yaaaa
Six pack daha zor 35 dk suruyor
Afedersin wc otururken sabah her yerime igne yapmislar gibi. Simdi vaktim var ama nasil yapacam ya cok agriyor bacaklarim

Tamamdir kaptanim canim :)
Zaten jili abla hafta da 5 gun yapin diyor six pack i persembe yapmam birde yorgun hissettigim bir gunu atlarim ❤

Canm normalini yap yada alisana kadar devam
Kuzum normali bacak agirlikli, onu yaparsam bacaklar kasli, gobek kocaman kalirim :)) benim bacaklarim ince zaten vucuduma gore, elma sekerini gor beni gor oyle yani
Onun icin six pack te israr ediyorum, birqz orantilanir en azindan karnimla bacaklarim.

Geldi xanm sabah .cami veya belediye su dagitiyordu ama nasil gidim alim cocukla . idare ettik damacanayla napalim elektriksiz olur ama susuz asla olmaz ya

Haklısın canım çok zor.. Bizde de kesilince napacağımı şaşırıyorum, hele de çocuklu ev için daha zor, Allah yardım etsin..

Yavrukush . Kaptanım ben bir iki gün izin istiyorum. Benim oglanin ishali devam ediyor. Sadece anne sütü alıyor .boyle olunca diyet zor görünüyor . Süt de az olursa iyice sıvı kaybı artacak. Hastanede yatmak zorunda kalacak .Hiçbir şey yemiyor çok az şu içiyor.

Herkesin anneler günü kutlu olsun . Öpüyorum sizi.

Mavibocuk kiz mervem jillianla manken olucan dert etme sana 2 beden kuculme vaad ediyorum burda yaw :) airobik falan ugrasma dayan jilliana :)
Kız airobik çok zevkli yaa :))jilliana başlayacam inşallah :)) ahh inşallah gülüm :) 1,5 beden zayıflasam yeter38-40 giyiyorum eğer sıkılaşırsam 36-38 olur kız ağlarım yaaa :))

Öncelikle busrdaki bütün annelerin ve anne adaylarin Anneler gününü kutlarim. Hepiniz mükemmel annelersiniz veya olacakasiniz. Insaallah evlatlarinizda hayirli evlatlar olur ve emeginizi bose cikarmaz
Bir kac gündür fazla ugramaz oldum
sizinde bildiginiz gibi iki gün kacamakli gecti dünde is derken felan derken giremedim bu aralar biraz moralim bozuk ama toparlancagim Allahin izniyle
Tabiki bu sürectete diyeti felan birakmak yok herseye devam ama spor yapamiyak gibi görünüyorum bir kac gün ben kan aldirirken doktor kani bilegimden aldi simdi iki bilegimde mosmor ve git gide daha cok agriyor yarin daha doktora ugruyacagim onun icin ama düzelir düzelmez yada agrusi gecer gecmez fitnese baslamyi düsünüyorum bu sürectete tek yapabilecgim
spor yürüys olur neyse yine cok yazdim ben gecmiside okumaya calisiyorum simdi disari cikcam aksam kaldigim yerden gecmisi bitiririm artik öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…