Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CUMARTESI ADIM YARISMASI ILK 3

1. 25600 adim ile O Ollalla

2.24000 adim ile @sevimlicadi0

3.10000 adim ile Mavibocuk

Tebrikler kizlar
Tebrikler canlar :)

Yawrukush kaptancanım sen söyledin ama ben anlayamadım tam olarak...
Ben şimdi jiliye başladım ya, leslie filan gerek yok değil mi ? pilates yaptığım günler de yapacakmıyım jiliyi, yada yapıyımmı ? hangisi daha iyi ve doğru olur. Bir de jiliye başladım ya L carnitin alayım mı ?

Menümü yazayım. Geç kaldım bugün yoğun bir gündü.
Sabah 1 yumurta az ceviz peynir zeytin domates salatalık

Sade kahve

Öğlen 2 kaşık kısır 2 kaşık patates salatası 5 yaprak sarma
Arkadaştaydık bugün azar azar yedim

7-8 çilek

Akşam 1 parça tavuk salata

Filtre kahve 1 kare bitter

Su 1.5 anca unuttum resmen suyu
Spor 3700 adım jillian level 1

...PAZAR GUNU EGZERSIZLERIMIZ...

Guzeller yarin saat 23'te tum gun attiginiz ADIMLARINIZI ve MEKIK egzersizinizin adedini beni etiketleyerek yazin lutfen.
Kolay gelsin, bol ter atmalar:)

Harpy
Hangisini yapcaz kaptanım yaw yukarı aşağı mı çapraz mı? Bir de ben bu hareketi yapamıyorum çünkü ayaklarımı kaldırınca kilonun %99u alt vücutta olduğu için otomatik olarak oturur pozisyona geliyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah.

Ayyyy Yawrukush kaptabım geçmiş olsun uzun ince ve pekte evcil olmayan bir hayvancığınız olmuş en bi sevmediğim bişeymiş. ben de bir kaç kere burun buruna gelmiştim Kıbrıs'ta, öyle bi çığlık atmıştım ki hayvanın gözleri pörtlemişti eşin olsa ne yapardı ki? Korkmaz mı o? Böyle durumlarda Kocaman dal gibi (yok merdane olmaz) hışırdayan birşeyi mümkün olduğu kadar uzaktan ona doğru yere sürterek gitmesini istediğin yöne doğru korkutabilirsin. Bu tarz fare neyim için özel bi edevat var hatta bahçe için güneş enerjili versiyonları var. Bi titreşim - ses gibi birşey yayıyor bu pek sevgili olmayan hayvancıkları uzak tutmak için.. İlaveten mermerde çok hızlı hareket edemiyorlar Allah korusun eve bile girse size kaçacak kadar Zaman verecektir.
Taşının kaptanım ben bu evi ve komşularınızı hiç sevmemişim

Cidden canım çekmedi aaa şaşırdım : D

aaaayyhhhh titriyorummm, kolay kolay kızarmamm ben pancar gibi oldumm, ilk kez spor yaparken burnum üstünden şıp şıp terler aktıı. Ve jillian Meraba Derya demiş oldu =)
Evet ağırlık ile çalıştığımız için çok zorluyor cnm..

Süper adımmm
İyi gecelerrrr

bayıldımm, haftaya etimek tatlısı yapayım ben de
Etimek tatlısıda güzel oluyor bir ara çok yapardımm
Canımmm sınavlar nasıldı??

Ayyy kizlar ya 2 gundur su yok ya delircem vallahu
Valla su olmayınca zor ya gelir inşallh

Anneler gününüz kutlu olsun canlar.
Canım benim çok saol Anneysen seninde kutlu olsun
Bu arada yazıma bayılmış olabilirsiniz, mümkün olduğunca düzgün yazmaya çalıştım.

Ellerine emeklerine sağlık canımm

Eveetttt gecenin 2 sine geldik mutfakta işim şükür bitti. Malum şimdi kışın karınca gibi rahat yemek tüketebilmek için bende siftahı bezelyeler ile açmış bulunuyorummmm. 5 kg attım dondurucuya. Çok güzel iri tam zamanı az zaman sonra bu kadar iyisini bulamam muhtemelen dedim. Sizlerde başladınız mı bakalım buzluğu doldurmalara ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…