canım sen jilian shred yapıosun dimi ?
Evet ağırlık ile çalıştığımız için çok zorluyor cnm..
Süper adımmm
İyi gecelerrrr
Etimek tatlısıda güzel oluyor bir ara çok yapardımm
Canımmm sınavlar nasıldı??
Valla su olmayınca zor ya gelir inşallh
Canım benim çok saol Anneysen seninde kutlu olsun
Ellerine emeklerine sağlık canımm
Aynen cnm 2.günümdeyimmmcanım sen jilian shred yapıosun dimi ?
ayy kış hazırlığıı başlıyo yine dimi.. ben biraz madımak yapıp attım burda çok sevilen bir ot türü. Ramazan ve sıcak aylar için portakal attım limonata harika oluyorEveetttt gecenin 2 sine geldik mutfakta işim şükür bitti. Malum şimdi kışın karınca gibi rahat yemek tüketebilmek için bende siftahı bezelyeler ile açmış bulunuyorummmm. 5 kg attım dondurucuya. Çok güzel iri tam zamanı az zaman sonra bu kadar iyisini bulamam muhtemelen dedim. Sizlerde başladınız mı bakalım buzluğu doldurmalara ?
Eki Görüntüle 1828765
evett madımağı annemde yapardı ama uzun zamandır yapmıyor biliyorsun dimi annem reşadiyeli her neyse başlayalım canım taze fasülyelere baktım çok güzel ilk fırsatta alıcam hiç olmadı bi kısmını ramazanda da tüketebilirim şip şak 5 dakkada yemek oluyor ramazanda. Daha çook alıncak yapılcak şey var barbunyalar domates kaynatmacalar kırmızı biber közlemeceler ...ayy kış hazırlığıı başlıyo yine dimi.. ben biraz madımak yapıp attım burda çok sevilen bir ot türü. Ramazan ve sıcak aylar için portakal attım limonata harika oluyor
jilian yaparken leslie yapmana gerek yok canim.Yawrukush kaptancanım sen söyledin ama ben anlayamadım tam olarak...
Ben şimdi jiliye başladım ya, leslie filan gerek yok değil mi ? pilates yaptığım günler de yapacakmıyım jiliyi, yada yapıyımmı ? hangisi daha iyi ve doğru olur. Bir de jiliye başladım ya L carnitin alayım mı ?
seninde kutlu olsun Sibelim:)Anneler gününüz kutlu olsun canlar.
canim kafam dolu olunca yazmayi unutmusum, isterseniz asagi yukari, isterseniz capraz yapabilirsiniz.Hangisini yapcaz kaptanım yaw yukarı aşağı mı çapraz mı? Bir de ben bu hareketi yapamıyorum çünkü ayaklarımı kaldırınca kilonun %99u alt vücutta olduğu için otomatik olarak oturur pozisyona geliyorum
sagol ablam insallah..Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah.
evde tedirginiz resmen, bu gece oglanla uyuyacagim, yarin son gecemiz, hayirlisi olsun canim..AyyyyYawrukush kaptabım geçmiş olsun uzun ince ve pekte evcil olmayan bir hayvancığınız olmuş en bi sevmediğim bişeymiş. ben de bir kaç kere burun buruna gelmiştim Kıbrıs'ta, öyle bi çığlık atmıştım ki hayvanın gözleri pörtlemişti eşin olsa ne yapardı ki? Korkmaz mı o? Böyle durumlarda Kocaman dal gibi (yok merdane olmaz) hışırdayan birşeyi mümkün olduğu kadar uzaktan ona doğru yere sürterek gitmesini istediğin yöne doğru korkutabilirsin. Bu tarz fare neyim için özel bi edevat var hatta bahçe için güneş enerjili versiyonları var. Bi titreşim - ses gibi birşey yayıyor bu pek sevgili olmayan hayvancıkları uzak tutmak için.. İlaveten mermerde çok hızlı hareket edemiyorlar Allah korusun eve bile girse size kaçacak kadar Zaman verecektir.
Taşının kaptanım ben bu evi ve komşularınızı hiç sevmemişim
ellerine saglik ablam, yazinda pek guzelmis:)Eki Görüntüle 1828759
Burda jillian yapanlar var her artı bir gün tabi yanlış işaretlemişte olabilirim. Uyarıları bekliyorum.
@AKovser 2. Günü yapmadınmı canım eğer öyleyse pes etme lütfen.
ooo ne guzel baslamis hazirliklar:)Eveetttt gecenin 2 sine geldik mutfakta işim şükür bitti. Malum şimdi kışın karınca gibi rahat yemek tüketebilmek için bende siftahı bezelyeler ile açmış bulunuyorummmm. 5 kg attım dondurucuya. Çok güzel iri tam zamanı az zaman sonra bu kadar iyisini bulamam muhtemelen dedim. Sizlerde başladınız mı bakalım buzluğu doldurmalara ?
Eki Görüntüle 1828765
cok tesekkur ederim canim :)Yawrukush cnm bugünki pastanın tarifini ben isteyen birine yazmıştım sana ekran görüntüsü olarak iletiyorum. sen yap güzelce ye canım bebişinde yemiş olur afiyet olsun. Tavsiye ederim çok hoş bir tat. İstersen limonu daha az rendeleyebilirsin ama ben seviyorum limon aramasını
Eki Görüntüle 1828771 Eki Görüntüle 1828772
amin canim, seninde anneler gunun kutlu olsun.Eki Görüntüle 1828775 Annelerın anne adayların hepimizin anneler gününü kutluyorum. Hayırlı evlat istediğimiz gibi, hayırlı anne olmayıda nasip etsin Rabbimiz. Evet diyorum ki iyiki anne olmuşumben hiç bir konumu hiç bir yaşanmışlığı değil, sadece anne olmayı sevdim.
kolay gelsin canim:))evett madımağı annemde yapardı ama uzun zamandır yapmıyor biliyorsun dimi annem reşadiyeli her neyse başlayalım canım taze fasülyelere baktım çok güzel ilk fırsatta alıcam hiç olmadı bi kısmını ramazanda da tüketebilirim şip şak 5 dakkada yemek oluyor ramazanda. Daha çook alıncak yapılcak şey var barbunyalar domates kaynatmacalar kırmızı biber közlemeceler ...
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | | ODUL | - | - | - | - | - |
CheGuevera | - | - | - | - | - | ||
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | - | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | ODUL | - | - | - | - | ||
sevimlicadi0 | - | - | - | - | - | - | |
edsofi | ODUL | - | - | - | - | - | |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | ODUL | - | - | - | - | - | |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
mugehatun | ODUL 100IA | - | - | - | - | - | |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | ODUL | - | - | - | - | - | |
tiffany20 | ODUL | - | - | - | - | - | |
Ollalla | ODUL | - | - | - | - | - | |
gogo2405 | ODUL | 150JJ | - | - | - | - | - |
bnnu | ODUL ?? | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | ODUL | - | - | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
gecmis olsun Mervem kuzuya..
ehehe guzel olmus guzel:)
afiyet olsun canim:)
harikasin canim, takima daha cok ugra guzelim, sohbet muhabbet,haftalar geciyor:)
spor cok guzel, Allah orucunu kabul etsin canim:)
harikasin canim:)
sagol fistigim:)
superrrrr :))
etiketlerim canim:)
sagol kuzum hayirlisi insallah...
tesekkur ederim kaptanim:)
canim iyi istirahatler, nasil gecti sinavlar??
her seyin hayirlisi gulum..
iyi olmana cok sevindim:)
2.olduk canim sondan 2ciyerlerdeyiz bu hafta artik. sirkelenelim lutfen canlar .
Bu arada cok kisi jillian yapior bakalim arti cikicaz mi ole bi gercek varmi meral ediuorum. Ama bugun kollarimi kaldirirken yani kardiyo hareketi yaparken kollarimin cok agir oldugunu farkettim ilk zor kaldirdim kollari sasrdim
Kizzz jillian nerde
Evet ağırlık ile çalıştığımız için çok zorluyor cnm..
Süper adımmm
İyi gecelerrrr
Etimek tatlısıda güzel oluyor bir ara çok yapardımm
Canımmm sınavlar nasıldı??
Valla su olmayınca zor ya gelir inşallh
Canım benim çok saol Anneysen seninde kutlu olsun
Ellerine emeklerine sağlık canımm
tebrikler canim :)Cok iyi gecti tatlimmm tesekkr ederim
Tuh ya belliydi ama
Kiz dalgami geciyosun
Menumu gormedinmi yemek yemeye vaktim yok midem kotuu:)
Sinavlara zor gittimmm arabayla alip biraktilar
Ay ben okula giderken Asya nin kucuk seccadesi var cocuklar icin
3 sinavimdada onu serip namaz kilip dua etmis:)
Dusunsene nasil kotu gecebilirki
masallah kuzularina da sanada, Allah bir omur ayirmasin..Bugun benim kizimin dogum gunu
Tam 4 yasina giriyoruz bugun
4sene once
3gunluk bir anneydim
Ilk anneler gunum ve kucagimda 3 gunluk kizim
4yil sonra
2tane kizimmmm
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
Guzel hayat saglikli uzun omur versin
Hamilelere guzel dogumlar
Cocuksuzlara da hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin
Gunumuz kutlu olsun
Amminnn guzel yurekli anneeeeetebrikler canim :)
masallah kuzularina da sanada, Allah bir omur ayirmasin..
Günaydın canım seninde kutlu olsunn uyanmaya çalışıyorum spor yapmam lazımGunaydin canlarim anne ve anne adaylarinin anneler gununu en icten dileklerimle kutluyorum.
Allah evlatlarinizla hayirli, saglikli, mutlu bir omur versin hepinize
Mutlu pazarlar.
Gozunun yasina bakmiyor vallahi . ama su sagdaki sarisinin kalcasi ne gyzel olmus yaaaaay he gözünün kararmasına da izin vermiyor hatun
bildiğin korkuyorum kadından
Kiz sabahin köründe jilliani nasil yaptin benim afyonum patlamadi daha . benm oglanla sabah 6da kalkti ooofffGünaydın canım seninde kutlu olsunn uyanmaya çalışıyorum spor yapmam lazım
Kizzz ne faresi nerde kmde varmis ayyy kasinmaya basladimmmm iiiyyykkkkAyyyyYawrukush kaptabım geçmiş olsun uzun ince ve pekte evcil olmayan bir hayvancığınız olmuş en bi sevmediğim bişeymiş. ben de bir kaç kere burun buruna gelmiştim Kıbrıs'ta, öyle bi çığlık atmıştım ki hayvanın gözleri pörtlemişti eşin olsa ne yapardı ki? Korkmaz mı o? Böyle durumlarda Kocaman dal gibi (yok merdane olmaz) hışırdayan birşeyi mümkün olduğu kadar uzaktan ona doğru yere sürterek gitmesini istediğin yöne doğru korkutabilirsin. Bu tarz fare neyim için özel bi edevat var hatta bahçe için güneş enerjili versiyonları var. Bi titreşim - ses gibi birşey yayıyor bu pek sevgili olmayan hayvancıkları uzak tutmak için.. İlaveten mermerde çok hızlı hareket edemiyorlar Allah korusun eve bile girse size kaçacak kadar Zaman verecektir.
Taşının kaptanım ben bu evi ve komşularınızı hiç sevmemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?