Ahh kuzum yaaa tekrardan çok geçmiş olsun üzülüp sıkıntılanma senÇok sağol Mervem, kapanıyor yavaş-yavaş ama kesik işte acıyor biraz :)
Canım ya kıyamamm, daha minnacıkmışş hem dee.
Allah yardımcıları olsun annesinin de bebeğin de..
İnşaAllah çabuk iyileşir
Ah kuzum ihmal etme git hemen doktoraaaÖncelikle busrdaki bütün annelerin ve anne adaylarin Anneler gününü kutlarim. Hepiniz mükemmel annelersiniz veya olacakasiniz. Insaallah evlatlarinizda hayirli evlatlar olur ve emeginizi bose cikarmaz
Bir kac gündür fazla ugramaz oldum
sizinde bildiginiz gibi iki gün kacamakli gecti dünde is derken felan derken giremedim bu aralar biraz moralim bozuk ama toparlancagim Allahin izniyle
Tabiki bu sürectete diyeti felan birakmak yok herseye devam ama spor yapamiyak gibi görünüyorum bir kac gün ben kan aldirirken doktor kani bilegimden aldi simdi iki bilegimde mosmor ve git gide daha cok agriyor yarin daha doktora ugruyacagim onun icin ama düzelir düzelmez yada agrusi gecer gecmez fitnese baslamyi düsünüyorum bu sürectete tek yapabilecgim
spor yürüys olur neyse yine cok yazdim ben gecmiside okumaya calisiyorum simdi disari cikcam aksam kaldigim yerden gecmisi bitiririm artik öpüldünüz
7. Olduk canımCanlar ben cuma yarışma sonuçlarını göremedim bu hafta kaçıncı olduk bilen var mı?
Tas olcan tas vallahi ya sen basla bekeme yapma hemen basla bugunKız airobik çok zevkli yaa :))jilliana başlayacam inşallah :)) ahh inşallah gülüm :) 1,5 beden zayıflasam yeter38-40 giyiyorum eğer sıkılaşırsam 36-38 olur kız ağlarım yaaa :))
Kmse yok :) in cin bide top var :)ben geldim =)
Kmse yok :) in cin bide top var :)
Çok geçmiş olsun , annelik böyle birşey işteYavrukush . Kaptanım ben bir iki gün izin istiyorum. Benim oglanin ishali devam ediyor. Sadece anne sütü alıyor .boyle olunca diyet zor görünüyor . Süt de az olursa iyice sıvı kaybı artacak. Hastanede yatmak zorunda kalacak .Hiçbir şey yemiyor çok az şu içiyor.
Herkesin anneler günü kutlu olsun . Öpüyorum sizi.
Canım ölçüleri mi alıyorsun ,yarın sabah gonderiim olur mu şimdi gördüm geçmişe bakarkenEki Görüntüle 1828756 Eki Görüntüle 1828757
Eki Görüntüle 1828758
Kızlar ölçüsünü alıpta benim gözden kaçırdığım varmı.
Teşekkür ederim canım:)7. Olduk canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-122
Buradan takip edebilirsiniz:)
Hayırlı yolculuklar kuzum:) Oğluşuna benim yerime öpüver.Anneler günün kutlu olsun bitanemHerkese merhabalar guzeller:)
Bugun takima ugrayacak firsat tam yaratiyorum hop bir sey cikiyor.
Yarin yolculuk gunu, geride de 2 aya yakin bir esi yalniz birakinca, evdeki isler aldi basini yurudu:)
Hepiniz iyisiinizdir umarim.
Sanki uzun zamandir sizlerden uzakmisim gibi hissettim.
Opuyorum yanaklarinizdan, oglani uyuturken daha uzun gelecegim :)
Geçmiş olsun kuzum.Anneler günün kutlu olsun öpüyorum çok çok....Yavrukush . Kaptanım ben bir iki gün izin istiyorum. Benim oglanin ishali devam ediyor. Sadece anne sütü alıyor .boyle olunca diyet zor görünüyor . Süt de az olursa iyice sıvı kaybı artacak. Hastanede yatmak zorunda kalacak .Hiçbir şey yemiyor çok az şu içiyor.
Herkesin anneler günü kutlu olsun . Öpüyorum sizi.
Canım ölçüleri mi alıyorsun ,yarın sabah gonderiim olur mu şimdi gördüm geçmişe bakarken
Canım jillian başladık eğer başlamak istersen yaz ölçüleini.Canım ölçüleri mi alıyorsun ,yarın sabah gonderiim olur mu şimdi gördüm geçmişe bakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?