Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh kuzum yaaa tekrardan çok geçmiş olsun üzülüp sıkıntılanma sen
Aynen yaa teyzesi bide minnacık bi süt içişi var maşallah bi görsen inşallah kuzummm

Ah kuzum ihmal etme git hemen doktoraaa

Kız airobik çok zevkli yaa :))jilliana başlayacam inşallah :)) ahh inşallah gülüm :) 1,5 beden zayıflasam yeter38-40 giyiyorum eğer sıkılaşırsam 36-38 olur kız ağlarım yaaa :))
Tas olcan tas vallahi ya sen basla bekeme yapma hemen basla bugun

Herkese merhabalar guzeller:)
Bugun takima ugrayacak firsat tam yaratiyorum hop bir sey cikiyor.
Yarin yolculuk gunu, geride de 2 aya yakin bir esi yalniz birakinca, evdeki isler aldi basini yurudu:)
Hepiniz iyisiinizdir umarim.
Sanki uzun zamandir sizlerden uzakmisim gibi hissettim.
Opuyorum yanaklarinizdan, oglani uyuturken daha uzun gelecegim :)

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Cumartesi pazar tatilim ama hafta içi yeni işe alışmaya çalışıyorum zorlanıyorum biraz , 9-6 şantiyedeyim bir yandan yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum bir yandan diyeti sürdürmeye devam etmeye çalışıyorum ama spora yüklenirdim önceden, şimdi eve gelince hiç spor yapacak enerjim kalmıyor regl den dolayı mı acaba , yemek krizim yok artık ama enerjim de çok olmuyor ancak yürüyüş ... şu an bile çok uykum var birazdan düşüp uyurum

Çok geçmiş olsun , annelik böyle birşey işte

Bugünün rezalet menüsü. Kermes var burda iki gündür oraya gidiyoruz ben onca tatlı, lahmacun gözlemenin arasında zor kurtardım kendimi bide üstüne yengem bugün önüme 5-6 çeşit kurabiye ve çikolata koydu ama elimi bile sürmedim :) normalde beni bisey yemeden birakmayan yengem bile artik pes etti hic zorlamadi :) annem zaten ben diyete basladiktan 2 hafta sonra pes etmisti beni zorlamaya cünkü ne derse desin bozmayacagimi biliyor özellikle hamur isleri konusunda
Toplamda 2 avuc kadar cerez aralarda
Öglen: 1 kase yogurdun icine bir tatli kasigi recel
Aksam: 4-5 yk sebzeli kavurma

Kızlar günler sonra bir kaçamak yaptım adet günümde yakın olunca iştahım artıyor
Sabah domates biber Kızartma Peynir çay
Ara kuruyemis
Öğlen salata pilav döner
Ara peynirli krispi
Aksam 1 kase yoğurt ve eti form
Ara 1 küçük çikolata

Neyse yarın tam gaz devam diyete son 7 kilo

Hayırlı yolculuklar kuzum:) Oğluşuna benim yerime öpüver.Anneler günün kutlu olsun bitanem İnşallah ilerde ben de o duyguyu tadarım:)

Geçmiş olsun kuzum.Anneler günün kutlu olsun öpüyorum çok çok....

Menüm
Sabah
2 dlm tbe
Peynir
Karışık menemen
Az tereyağı - bal

Öğlen
Minik bir peynirli sandviç
Sürlü filtre kahve

Ara
Tarçınlı badem ve ceviz (agave şurubu varmış)

Akşam
1-2 lokma tbe (tereyağlı tulumlu)
1-2 çatal sarımsaklı yoğurtlu semiz otu
Ayran
4 kaşarlı mantar
3 etli çiğ köfte (çiğ köfte yediğim tek yer burası)
Et
2 yk (kadar) patates püresi
Gavurdağı

Ne yemişim be kardişim

Spor vakit olması şimdi biraz günün egzersizini yapacam vakit olursa..
Akşam anneler günü için restorana gittik tahmin edeceğiniz gibi ondan böyle yedim. Ama elimden geldiği kadar dikkat ettim. Bilmiyorum yawrukush kaptanım ne der..
1 yeşil
1 tane daha içerim şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…