Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Acaba sizede 2 uyelik hakkinda bir mesaj geldimi???

Korkdum ya sanadami geldi???

Gel di Can'ım kotkma bilgi msjı

Ayyy kaptanım çok gecmiş olsun yaa, inşallah gidişini görürsün.. Görevlilerin gelmesi beden bu kadar sürdü? Ben sana diyecektim zehirli o diye de yüreğine indirmeyeyim dedim Teksas işte filimlerden bile daha çok aksiyon dolu yarın uçağınız kaçta? Hayırlı yolculuklar diliyorum

Ah kuzum yaa ne çektin evden bi ağız tadıyla oturamadınız kısa zamanda satılır inşallah.

Kızlarcım selam, bugün sabah evde hiç birşey yoktu gerçekten ve sınava girdim o yüzden maalesef geçiştirmeli oldu
Sabah:
yarım simit
öğle:
yarım sandviç, çeyrek suböreği (gerçekten çok miniktii)
Akşam:
1 kepçe çorba, 3 kaşık bulgurpilavı, 5 ızgara köfte

Spor yapamadım paso dışardaydım, hatta daha yeni girdim eve hemen gruba uğradım.
Akşam bir sürü tatlı neyim yendi elimi sürmedim ama
Bakmayın yazınca çok yemişim gibi ama dişimin koğunu doldurmadı bunlar

Bugün hava çok nane molla ama gündüz mevlüte gittik sonra hep beraber çıktık yürüyerek çarşı gezdik mayo aldık terlik falan havuz için. Ben kararsız kalmıştım spor merkezi için eşim anneler günü hediyesi olarak kabul edermisin dedi olur dedim kızımda çok mutlu oldu havuz için. Eğer sakıncası yok derse ordaki hoca jillian yapmaya devam edicem ama artık işten eve yürümem.
Menümü yazayım
Sabah yumurta 1 dilim kızarmış ekmek peynir zeytin domates salatalık çay

Öğleden sonra mevlütte yarım kıymalı pide ayran tabiki tatlıda vardı yemedim sonra karpuz kestiler onuda yemedim bana tebriklerr

Akşam dışarıda 1.5 çiğ börek yedim normalde porsiyon 5 tane oluyo ben o kadarını yedim ve ayran

Sade kahve 1 kare bitter

Su 2.5 litre
Spor 9500 adım jillian level 1 200 jj ceza

Kızz süpersin maşallah. Resmen seninle aynıyım şuan, ne kadarda düştün 65 kiloyaa
Uzun ve çetrefilli bi yoldu canım. İlk 77.5 ten 68 e 8 ay falan sürdü sonra 1.5 sene 67 ile 70 arası gidip gelerek geçti ve genelde 68 civarında olduğum için kilom sabitlendi. Şimdi 68 den 65 e ne kadar oldu hesaplamam lazım mezuniyet sonrası geri dönmüştüm.

Menüm
Sahur
5 kuru kayısı
su

İftar
Bozbaş (patates yemedim)
1 kase çoban salata
2.5 dilim çavdar ekmeği

Su 600 ml (pek içemedim daha içermiyim bilmiyorum )
2 bardak maden suyu

3 fincan çay
1 avuç ceviz, kuru üzüm

Spor - 500 DK, 20 squat, 60 günün egzersizi Yawrukush
Pek birşey yapamadım, günü egzersizine gücüm yetmedi niye ben de anlamadım, 60- zar zor yaptım, squat da daha çok olucaktı ama evde biraz moralim bozuldu hiçbirşeye devam edip artıramadım

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bu aralar pek okuyamıyorum sizi
umarım en kısa zamanda sayfayı düzenli takip edebilirim
Yawrukush canım geçmiş olsun ne yılanı yaa, aman dikkat edin

Hoşgeldin canım :)
Kısa zamanda sık sık görürüz inşaAllah seni :)

Simdiden iyi yolculuklar kaptanim. Kendinize cok dikkat edin oralarda iyice güzelce dinlenin. Ev ile ilgili yasadiginiz bütün stressleri orda bi güzel at.

yogurt+ recel ben şşok nasil oluyor tadi acaba merak etdim
Vallha meyveli yogurt gibi oluyor hemde tatli ihtiyacimi gideriyor cok seviyorum ben sende deneyebilirsin

Allah korusun ablacim cok sükür farketmissiniz. Her tarafi iyce kontrol edin. Biran önce bu evi satip Insaallah yeni bir ev bulursunuzda kurtulursunuz bu problemlerden

Menüm
sabah
Nescafe
3 ceviz

Ara
Muz

Öğlen
Patlıcan kabak fırınlaması
Yoğurt

Ara
4Erik

Akşam
Patlıcan salatası
Kıyma kavurması

Ara
4Çilek

2.5 litre su
8000 adım 50 günlük egzersiz
Canim sen bu güzel menülerle nasil kilo veremiyorsun hic anlamiyorum hem menün hem sporun cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…