Acaba sizede 2 uyelik hakkinda bir mesaj geldimi???
Korkdum ya sanadami geldi???
Canlarim oglani uyuttum, esim kahve istedi utulerim hala bitmedi, aklim sizlerde:)
Bahcemizde bir sevimli yilan var, hemde zehirliymis,yarin gorevliler gelecek oyy gece uyku uyuyamiyorum eve ugrayip halimizi hatrimizi soracak diye:)
Iyice jungle oldu bizim ev:)
Hepinize simdiden iyi geceler diliyorum, bugun son gunumuz oldugu icin escagizimla vakit geciriyoruz.
Aksam tablolari hazirlayacagim, guzel yanaklarinizdan operim:))
ben geliyimmi yilan fare ne varsa hall ederim korkmuyom
Vallaha çok başlamak istiyorum ama bugünde başlayamadımTas olcan tas vallahi ya sen basla bekeme yapma hemen basla bugun
Ah kuzum yaa ne çektin evden bi ağız tadıyla oturamadınız kısa zamanda satılır inşallah.Canlarim oglani uyuttum, esim kahve istedi utulerim hala bitmedi, aklim sizlerde:)
Bahcemizde bir sevimli yilan var, hemde zehirliymis,yarin gorevliler gelecek oyy gece uyku uyuyamiyorum eve ugrayip halimizi hatrimizi soracak diye:)
Hepinize simdiden iyi geceler diliyorum, bugun son gunumuz oldugu icin escagizimla vakit geciriyoruz.
Ah kuzum yaa ne çektin evden bi ağız tadıyla oturamadınız kısa zamanda satılır inşallah.
İyi geceler :)ya ne zaman bu bilgisayari elime alsam uykum geliyor iyi gitip uyumak iyi geceler sizlere.Hepiniz Allaha emanet...
Uzun ve çetrefilli bi yoldu canım. İlk 77.5 ten 68 e 8 ay falan sürdü sonra 1.5 sene 67 ile 70 arası gidip gelerek geçti ve genelde 68 civarında olduğum için kilom sabitlendi. Şimdi 68 den 65 e ne kadar oldu hesaplamam lazım mezuniyet sonrası geri dönmüştüm.Kızz süpersin maşallah. Resmen seninle aynıyım şuan, ne kadarda düştün 65 kiloyaa
Canim aerobik eglenceli ama belliki beden kuculmemis senin o yuzden sen jilliana basla bir an once usenme zamn daraliyorMavibocuk
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bu aralar pek okuyamıyorum sizi
umarım en kısa zamanda sayfayı düzenli takip edebilirim
Yawrukush canım geçmiş olsun ne yılanı yaa, aman dikkat edin
Tesekkür ederim vallaha buranin sorumlulugu sayesinde burasi olmasa coktan bozardimİradene bayildim tatlim supersin
umarım cnaım sizi takip edince kilo korumakta spor yapmakta daha kolay oluyor benim içinHoşgeldin canım :)
Kısa zamanda sık sık görürüz inşaAllah seni :)
Simdiden iyi yolculuklar kaptanim. Kendinize cok dikkat edin oralarda iyice güzelce dinlenin. Ev ile ilgili yasadiginiz bütün stressleri orda bi güzel at.Herkese merhabalar guzeller:)
Bugun takima ugrayacak firsat tam yaratiyorum hop bir sey cikiyor.
Yarin yolculuk gunu, geride de 2 aya yakin bir esi yalniz birakinca, evdeki isler aldi basini yurudu:)
Hepiniz iyisiinizdir umarim.
Sanki uzun zamandir sizlerden uzakmisim gibi hissettim.
Opuyorum yanaklarinizdan, oglani uyuturken daha uzun gelecegim :)
Vallha meyveli yogurt gibi oluyor hemde tatli ihtiyacimi gideriyor cok seviyorum ben sende deneyebilirsinyogurt+ recel ben şşoknasil oluyor tadi acaba merak etdim
Allah korusun ablacim cok sükür farketmissiniz. Her tarafi iyce kontrol edin. Biran önce bu evi satip Insaallah yeni bir ev bulursunuzda kurtulursunuz bu problemlerdenCanlarim oglani uyuttum, esim kahve istedi utulerim hala bitmedi, aklim sizlerde:)
Canim sen bu güzel menülerle nasil kilo veremiyorsun hic anlamiyorum hem menün hem sporun cok güzelMenüm
sabah
Nescafe
3 ceviz
Ara
Muz
Öğlen
Patlıcan kabak fırınlaması
Yoğurt
Ara
4Erik
Akşam
Patlıcan salatası
Kıyma kavurması
Ara
4Çilek
2.5 litre su
8000 adım 50 günlük egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?