bide fil varmışKmse yok :) in cin bide top var :)
Evet önemli birşey değil bilgilendirme msjı..Acaba sizede 2 uyelik hakkinda bir mesaj geldimi???
Korkdum ya sanadami geldi???Evet önemli birşey değil bilgilendirme msjı..
İradene bayildim tatlim supersinBugünün rezalet menüsü. Kermes var burda iki gündür oraya gidiyoruz ben onca tatlı, lahmacun gözlemenin arasında zor kurtardım kendimi bide üstüne yengem bugün önüme 5-6 çeşit kurabiye ve çikolata koydu ama elimi bile sürmedim :) normalde beni bisey yemeden birakmayan yengem bile artik pes etti hic zorlamadi :) annem zaten ben diyete basladiktan 2 hafta sonra pes etmisti beni zorlamaya cünkü ne derse desin bozmayacagimi biliyor özellikle hamur isleri konusunda
Toplamda 2 avuc kadar cerez aralarda
Öglen: 1 kase yogurdun icine bir tatli kasigi recel
Aksam: 4-5 yk sebzeli kavurma
Acaba sizede 2 uyelik hakkinda bir mesaj geldimi???
Korkdum ya sanadami geldi???
yogurt+ recel ben şşokBugünün rezalet menüsü. Kermes var burda iki gündür oraya gidiyoruz ben onca tatlı, lahmacun gözlemenin arasında zor kurtardım kendimi bide üstüne yengem bugün önüme 5-6 çeşit kurabiye ve çikolata koydu ama elimi bile sürmedim :) normalde beni bisey yemeden birakmayan yengem bile artik pes etti hic zorlamadi :) annem zaten ben diyete basladiktan 2 hafta sonra pes etmisti beni zorlamaya cünkü ne derse desin bozmayacagimi biliyor özellikle hamur isleri konusunda
Toplamda 2 avuc kadar cerez aralarda
Öglen: 1 kase yogurdun icine bir tatli kasigi recel
Aksam: 4-5 yk sebzeli kavurma
Ay senin jilliani yerim :)Iyi aksamlar...
Kahvalti - 6 kasik yogurt 2 kk peynir 2 dilim cavdar ekmek
Oglen Haslanmis balik
Ara 1 kuru kayisi 4 ceviz 2 badem
Aksam Kirmizi mercimek corbasi
Su 3 litre
Yesil cay 2 bardak
17080 adim
1000 gunun egzersizi
50 squat
Jillian level 1 / 8
Yawrukush
ne bileyim okudum da hic birsey anlamadim hesabim calindi sandimNiye korktunnn herkese gönderilmiş bir mesaj, açıp okusaydın ya konuyu :)
ye kiz ye afiyet olsunAy senin jilliani yerim :)
Bana gelmedi bisi :) beni disladilar kk :)Acaba sizede 2 uyelik hakkinda bir mesaj geldimi???
Canlarim oglani uyuttum, esim kahve istedi utulerim hala bitmedi, aklim sizlerde:)
Bahcemizde bir sevimli yilan var, hemde zehirliymis,yarin gorevliler gelecek oyy gece uyku uyuyamiyorum eve ugrayip halimizi hatrimizi soracak diye:)
Iyice jungle oldu bizim ev:)
Hepinize simdiden iyi geceler diliyorum, bugun son gunumuz oldugu icin escagizimla vakit geciriyoruz.
Aksam tablolari hazirlayacagim, guzel yanaklarinizdan operim:))
Ayyyyy yilanmi allahim kac metre kaptanim allah korusun sizi . aman giris katta hersey cikar kaptanim sen en iyisi daireye gec yaw bunlarla mi ugrasixan yilan biter fare cikar iiiyyykkk tuylerim dikeldi vallahiCanlarim oglani uyuttum, esim kahve istedi utulerim hala bitmedi, aklim sizlerde:)
Bahcemizde bir sevimli yilan var, hemde zehirliymis,yarin gorevliler gelecek oyy gece uyku uyuyamiyorum eve ugrayip halimizi hatrimizi soracak diye:)
Hepinize simdiden iyi geceler diliyorum, bugun son gunumuz oldugu icin escagizimla vakit geciriyoruz.
ben geliyimmi yilan fare ne varsa hall ederim korkmuyomCanlarim oglani uyuttum, esim kahve istedi utulerim hala bitmedi, aklim sizlerde:)
Ben her gordugumu yiyom jilliani tavuk olarak girsem hemende yerim :) ayyyy kac gunlerdr tavuk yemiorum ya vallahi simdi farkettimye kiz ye afiyet olsun
Yok artik korkmuon mu ben tiskiniyorum ya cok hele bana hamam bocegi demeyin sac diplerim dikeliyo o dereceben geliyimmi yilan fare ne varsa hall ederim korkmuyom
Yok artik korkmuon mu ben tiskiniyorum ya cok hele bana hamam bocegi demeyin sac diplerim dikeliyo o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?