Tebrik ederim tekrardan gercekten cok verdin kgHerkese günaydın güzel bir hafta diliyorum hepinize
Dün sabah köye gittim nişan vardı
Geç geldim jillian felan derken
Yazamadım geçmişi de okuyamadım bildirim de yapmadım
Nasıl aktif bir üyeyim yarabbim
Hepini yapacam biraz sonra
Gelelim nişana
İnsanların bana hayretler ve hayranlıkla geçen bakışları vardı herkes Nasıl böyle zayıfladığımı
Yüzümün hiç çökmediğini
20 yaşındaymış gibi göründüğümü
Söylemesi beni çok mutlu etti
1.5 ay önce aldığım pantolonumu nişanda giymek istedim ama çok geniş oldu giyemedim
Yani özetle dün çok güzel yorumlar aldım çok mutluyum
Geçmişi okuyayım
Gunaydiiinn cnmGünaydın herkese..Yawrukush kaptanımız nerde yaw tüm gece hiç yazmamış kaptanım meraktayım iyi misiniz?
Ooo çok iyi moral olmuştur motivasyon tavan şimdi sende.Herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum hepinize
Dün sabah köye gittim nişan vardı
Geç geldim jillian felan derken
Yazamadım geçmişi de okuyamadım bildirim de yapmadım
Nasıl aktif bir üyeyim yarabbim
Hepini yapacam biraz sonra
Gelelim nişana
İnsanların bana hayretler ve hayranlıkla geçen bakışları vardı herkes Nasıl böyle zayıfladığımı
Yüzümün hiç çökmediğini
20 yaşındaymış gibi göründüğümü
Söylemesi beni çok mutlu etti
1.5 ay önce aldığım pantolonumu nişanda giymek istedim ama çok geniş oldu giyemedim
Yani özetle dün çok güzel yorumlar aldım çok mutluyum
Geçmişi okuyayım
Uzun ve çetrefilli bi yoldu canım. İlk 77.5 ten 68 e 8 ay falan sürdü sonra 1.5 sene 67 ile 70 arası gidip gelerek geçti ve genelde 68 civarında olduğum için kilom sabitlendi. Şimdi 68 den 65 e ne kadar oldu hesaplamam lazım mezuniyet sonrası geri dönmüştüm.
Dünkü menüm
Kahvaltı yok malum nişana gideceğim göbek çıkmamalı
Sade bir kahve
Öğlen ikram edilen baklava tabağında bir baklavanın yarısını aldım
Ara kuzu kuşağı denilen bir ot var bilmem bilirmisiniz ben onu çok severim ekşi olur çok az yufka ekmekle ondan yedim
Akşam
4 kalık tavuklu bulgur pilavı
Bir tabak salata
Bir kase kayısı üzüm hoşafı
Türk kahvesi
Jillian six pack
9000 adım
Sınırsız su hunharca içtim köyde
Basarican tabiki sen kadinsin kadin herzamn basarir istedigini alir koparirSüpersin hayatım!.. Bana da dua ette bende başarabileyim inşallah
ben dün gece bi operasyon düzenledim hayır diyemedi barıştık : D
Canlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duruyor da azar azar geliyor yine :/
çabuk nasıl durdurabilirimm sinirlerim bozulduu, durması lazım abdest alcamm :/
Merhaba kaptan, sanada mutlu sağlıklı güzel bir haftasonu dilerim...
canımm çok çok sevindim çok şükür. bundan sonra dikkat edin lütfen üzmeyin birbirinizi
yerimmm senin çocuğunu çok ballı ya koy koynuna yat uyu ohh miss
bugün bende yoruldum canım hamlamışım sabah ağrı ile uyandım ama güzeldi 2. günümüz daim olsu
yaa Fatimem çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun dikkat et lütfen ağrı var mı canım ?
canım yoruldun mu miss gibi olmuştur ev ellerine sağlık, keyifli haftasonları
canım benim bu aralardaki motivasyon düşüklüğü bile doğal normal inişlerimiz çıkışlarımız mutlaka olacak bilgisayar yapımı değiliz sonuçta. İrade çok zor bi şey benimde çok oluyor ama bu sefer pes etmicez tamam bugün yedin ama hemen sabah toparla lütfen bol su yeşilçay maydanoz spor bak gör hemen inecek karnın lütfen pes etme lütfeeennnn
canım yazını okudumda yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal... Tabiki eşin en iyisini bilir. bir kaldırım taşının o fiyatta olmasına inanamıyorum bizim ülkemizde her seçim öncesi ihaleler bilmem neler ayağına devamlı kaldırımları söküp yeniden yapıyorlar anlamadım. bırak kaldırıma birinin ayağının takılmasına özrü olan vatandaşlarımız için bile yol yok. çok enteresan geldi... çekirdek bir ailesiniz apartmanda daha da rahat yaşayabilirsiniz. Allah en hayırlısı ne ise onu yaşatsın. Hamilesin sakın dert edinme. Sağlığınız yerinde olsun yeterk...
afiyet olsun güzel menü canım eksiler getirsin sana
afiyet olsun canım iyi sporlar
afiyet olsun canım, doğrusu menemen canım :)
Gerdi döndüm ben herşey sıfırlandı. Azmim motivasyonum düştü ama toparlancam Allahın izniyle.
Sizin için herşeyin hayırlısı olsun anlacım. İnşaallah en zararsız şekilde atlatırsın...
Haklısın ablacım artık elimden gelince uzak durcam
Günaydın kızlar:)
Zeynepimm evet varda bir ikitane denedim çok çirkin oldum sankiondan canım sıkıldı annemde kızıyor zatende önceki halinle nasıl gircektin gelinliğe diye işte içim durmuyor ayy ama içimi rahatlatmam lazım haklısın kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?