Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Naber kızlar? Durgunuz bugün?

iyilik güzellik tatlım sen nasılsın ?

evet biraz durgunluk var bugün toparlanır akşama doğru

su 2 lt ve üstü
spor yaptm 1 saat once jıllıan yaptm snra kafama göre hareketler yaptm 55 dkk falan sürdü

çalışmıyormusun tatlım

inşaatcıların kullandıgı metre

kız öyle tam ölçü alamazsın ki bir yerden alamazmısın ki ?

iyilik güzellik tatlım sen nasılsın ?

evet biraz durgunluk var bugün toparlanır akşama doğru

çalışmıyormusun tatlım

kız öyle tam ölçü alamazsın ki bir yerden alamazmısın ki ?
Çarşıya gidebilirsem akşama bakım alırım inşallah

En son menumde yazicam kuzummmmm:)

Rabbim bi an önce normal hayatlarına döndürsün. Çok zor

hıııııı

Çok üzüldüm canım çok çok zor bir durum. Allah şifa versin. Bombay'ı ATA'nın ve attıranların da elleri kırılsın inşallah..

Owww hızlı çıkış diye ben buna derim..

Elbette ne demek istediğin ceza olsun.

Ne denir ki bu durumda Allah yardımcıları olsun inşallah herşey daha güzel olur umarım bundan sonraki hayatlarında.

Günaydın kızlar:)

Ahh kuzummm Rabbim gönüllerine bedenlerine ruhlarına ferahlık versin inşallah yaaa çok üzüldüm

kızlar yaşadıklarını bi bilseniz günlerce etkisinden kurtulamazsınız, ben günlerce kendime gelemedim. Düzelecekler inşAllah. Canları kurtuldu çok şükür, çocukların psikolojiside yerle bir. Annelerinin yüzünü kapatıp sarılmak istiyrlar, yüzü boynu kafası dikiş içinde çünkü çocuklar annelerinin görüntüsünden korkuyorlar, ama sarılmak ve güvenmek te istiyorlar. ya var ya akla hayale gelmez dayanılmaz bir acı gerçekten o gece yaşadıkları yaşatılanlar.

Jilimi sabah aç karnına yaptım, aç karnına yapılan sporda bildiğiniz gibi direk depo yağları kullanılıyor. ve çok daha fazla terledimm. Erken yapınca bir de üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum günüm bildiğiniz mutlu başladı jili aradan çıkınca =)
Korkuyorum yav hatundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…