Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

boş mantı severim de boş düz pita tercihim majkim gelinam benimallahm gelinm mantı bile acıo taş yagcak yeminle bn hiç yapmadm anam saolsn o yapar eheheh

ay özgoşummm saglıkla gelin inşallah kuzum

ayy özge gecen yılanı gördüm yazamadm ev resmen lanetlimdr nedir arkds töbe estagfrullah cıkın ordan yaaa valla ürktim ben

oh masallah tebrik ederm

demetoşşş nerelerdsn yahu özlüorum hgaaaaa

bu arada abesle_istigal yavrunun dçgunumuydu haftasonu okuamadm kacırmısım allah saglık sıhat uzun ömürler nasip etsn inşallah

hee kesin biletimi yapım cezalarmı bu aksam 1 saatten fazla spor yapcam ortaya karısık ınsallah

bide karnımda cok şişlik var sabah karnımda agrıdı reglmı olcam nedr tarhlerm ıyıce duzenszlestı

@melinda23 nenam senide atlamıyim ceza konusunda. Madem o kadar kaçamak yaptın 300 jj 100 squat yap gel bebeğim.

<ayhhh cok mersi cezalarımı aksam yemegnden sonra yapcam 300 jj 100 squat yedıklermı asla asla telafi etmez ole böle yeme dil anlatsamn kkusarsnz ehehehe

aaa ciddimn vahh yaaa allah korusun herkesi cok büyük talihszlik kıyamam şimdi iyileşseler bile psikolojileri nasıl iyileşir onu bilemedm hay allah buyuk gecmsler olsn
Naber kızlar? Durgunuz bugün?

çalısıyorum allam daha dunya kadr işim var ama attım kenara cok yoruldum bugun

Merhaba canım, hoşgeldinn, nasılsınnn ?
Ben iyiyim çok şükür :)

ahaha bende iyim şükür canım yaaa ne var ne yok senin whatsapp ın yokmu gruba gelsene gerçi bu ara grupta durgun

iyilik güzellik tatlım sen nasılsın ?

evet biraz durgunluk var bugün toparlanır akşama doğru

çalışmıyormusun tatlım

kız öyle tam ölçü alamazsın ki bir yerden alamazmısın ki ?

çalısıyorum zeynebim yaaa işler yogun ve ben artk cok sıkıldm baska meslegm olsa degstrcem o derece

aman şuan iş değiştirmek çok tehlikeli malum piyasa kötü

yaşın geç değil başka bir kursa falan gitsen belkim ilerde baska seyler yapabilirisn olmazmı

aman şuan iş değiştirmek çok tehlikeli malum piyasa kötü

yaşın geç değil başka bir kursa falan gitsen belkim ilerde baska seyler yapabilirisn olmazmı

ya ortamım da huzursuz birazda o sıkıyor beni huzurlu olsam işi idare ederim problem değil baska iş arıyorum ama onmzdekı ay tatıl yapcam tatili yapimda ole bakım dıorm kısmet

Anam ne yedin o kadar neyse yazma hiç canımız çekmesin.

sabah aç karnına alayım o zaman, yada dur akşam eşime aldırayım

büyük ölçüde iyileştiler çok şükür ama psikolojileri dediğin gibi mahflmuş durumda canım.

Şimdi caktırmadan şurdan metre alıp ölcmek lazım wcde
aaa kuş geciyo diyip herkes ora bakarken

Allah iyiliğini versinn ne güldümmm

Yok canım whatsapp kullanmıyorum, hiç kullanmamış biri olarak tarihe geçeceğim

ya ortamım da huzursuz birazda o sıkıyor beni huzurlu olsam işi idare ederim problem değil baska iş arıyorum ama onmzdekı ay tatıl yapcam tatili yapimda ole bakım dıorm kısmet
hmm anladım canım öyle yaparsan daha iyi olur tabiki =)

Canım okudum da çok fena oldum yaaAllah şifa versin arkadaşını yalnız bırakma ama sende çok etkilenme çocuklarının zamanından kısmamaya gayret et en kısa zamanda Tokata gelir sağlıklarına hem fiziksel, hem de pskolojik olarak kavuşurlar inşallah

Eki Görüntüle 1829581 [/QUOTE]

Derya süpersin canım tebrik ederim

@Yawrukush kaptanım yolun açık olsun sınırlara girmen demek bize daha sıkı bir egzersiz demek
Şimdi mesela ben bu hafta mezun olursam sen görmeyecek misin

Hedef kilon kaçtı canım

Günaydın Kızlar

Yahu nedendir bilmiyorumbütün kemiklerime kadar ağrım var bugün bir meymenetsizimki sormayın

Neyse bir geçmişe bakayım geleyim

valla canım bazen banada oluyor maalesef ya hergün dinamik olmuyor insan nasılsın şimdi

bugünki egzersiz cok zorluyo
inşallah kimse cok yapamaz 1.lik benim olmalı

Olabilir canım hadi bakalım görücez

selam kızlar yaa o kadar yoğunum ki misafirim geldi gitti yemek koydum daha sporumu yapmam lazım yarım saat eşim gelene kdar sonra çok koşturmam oluyor hamzada geldiği için geçmişi okicam bir ara hatta alıntılarımı yapmıştım göndermeye basmadan kapı çaldı :)az önce cevapla dedim :)

Çok şükür canım, iyi olsun da :)

Aleyküm selam...
Kolay gelsin canım :)

Naber kızlar? Durgunuz bugün?

evet çok birikme olmamış çok şükür hemen okudum :)

@LunaDaisies canım nasıl oldun, hastalanmadın inşaAllah ?
happy_moon bebeğin nasıl oldu canım ?

canım daha iyi şimdi çok saol canımm

su 2 lt ve üstü
spor yaptm 1 saat once jıllıan yaptm snra kafama göre hareketler yaptm 55 dkk falan sürdü

harikasın canım tebrikler dha hiç spor yapamadım yaa

yaa gerçekten aç karnına spor daha mı faydalııı bende yapayım canım o zaman

e tabi hayatım, enerjiye cevirecek birşey olmadığı için direk depo yağlarından kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…