- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Öyle deseneeee
Ben de çok kullandım ama korkarım yine de :))
boş mantı severim de boş düz pita tercihim majkim gelinam benimcanım çok saol amin Allah kabul etsin inşallah... gece 12 de geldik perttim. valla salonun camlarını sildim iki tane kocaman boydan boya zaten mutfak sildim bide o kadar. zaten koltukları it arkalarını süpür sil camsil evi süpür banyo temizle spor yap tabiaralarda devamli bebeği besle uyut kolumu kaldırmaya halim yok ama ütü yapcam akşama daha işler çok ya.
nee anaaam biseksüel mii vay anasını bi kadınla bir erkekle tövbeler olsun Allahım taş yağacak başımıza.... Allahım islah et ya kıyamet kopacak
haha çok iyi wc de spor
yaa bende ne zaman spor yapmak istemeyeyim hemen açıp bu hatunların karınlarına bakıyorum bide önüme bakıyorum kalkıyorum haha
Fatimem ancak fırsat buldum işlerim bu aralar yoğun olacak. temizliklere giriştim azar azar hergün yapıcam...
,ben akşama boş mantı koydum fırına severmisin üzerine yoğurtlu sarımsaklı yapıcam ama yemem sadece 1 parça tadıcam çorbam var eşimi aradım taze fasülye al dedim yarın yapmak için
Selamlar guzeller nasilsiniz?
Yolculuk gunu geldi catti :)
Simdi kahvalti hazirlayip, bir yandan da gecmisi okumaya calisacagim.
Kismetse Turkiye saatiyle gece 4te yola cikacagiz, sali aksam 9da Ankaraya inmis olacagiz:)
Hemen kahvaltiyi hazirlayayim yoksa bu bulanti beni mahvedecek :)
1.bucuk metre vardi Edam oyy goz goze geldik bir de :)
sagol canim benim, gorevliler haftasonu ilgilenmiyorlar
bir zehirli yilanimiz eksikti, ama sukur bir sey olmadi bizlere:)
sagol ablam hayirlisi, sizin ev durumunuz ne oldu, hayirlisi olsun insallah ablam:)
ne guzel bir anneler gunu hediyesi olmus ablacim, gule gule kullanin spor salonunu, hep iyi gunlerde insallah:)
ablam hosgeldin, nasilsin, biciriklar nasil??
hic sorma ablacim yilandan baska neler geldi bu evde basimiza:)
kayinvaliden nasil oldu, opuyorum ablam:)
cok sagol Demetim, oerim yanaklarindan :)
sen bu hayran bakislari, bu guzel sozleri coktan hakettin.
hepsi senin basarin, kotu niyetli insanlari hic takma kafana cok az kaldi, haydi mezuniyetini gorelim kuzum:)
canim isleri yetistiremedim, daha bavullar hazir degil
o yuzden gelemedim, kusuruma bakma canimmmm meraklandirdim sizi...
sanada guzelim:)
ne hareketli bir haftasonu olmus canim, hayirli olsun:)
gogo2405 gonca ablam Nenanin kacamaklarina guzel bir ceza verirsin :))
almissin kiyafetleri Edam, guzel gunlerde giysin yakisikli insallah canim:)
cok yorulmussun canim insallah dinlenebilirsin bugun..
kacamak olmamisgogo2405 ablama ceza icin muracaat ediyoruz:))
sagol guzelim benim, cok tesekuur ederim :)
bugun Tr saatiyle gece 4te guzelim :)
canim kusuruma bakmayin islerim nitmedi takima gelemedim..
Hepinizden ozur diliyorum..
ellerin dert gormesin Fatimem:)
canim benim cok sagol Nenam ,, heyecandan kalbim gum gum:)
biz un kurabiyesiyiz:))
supersin kuzum, bu hafta tam katilim bekliyorum sende canim :)
artik uyan canim, yeter bu kadar:)
22 mayisa ne kaldi surada:))
canimm cook sevindim yakisikli kuzucuk hayirli gunlerde giysin, ustunde eskisin insallah..
baston bebek arabasi da benim icin asrin mucizesi, gule gule kullanin :)
Sabah
Omlet peynir zeytin
Domates biber maydonoz
2lokma balli ekmek
Ogle
1tabak taze fasulye
Domates biber sogan
1kase yogurt
Ara
1turk kahvesi bir minik cikolata
Aksam
Tavuk gogus sote
1kase domates corbasi
Salata
Yogurt
Lavasin 8 de 1 kadar
Su 2lt gecti
Spor jillian level1
Komple temizlik yaptim
Bacaklarim tutmuyor
demetoşşş nerelerdsn yahu özlüorum hgaaaaaIyi yolculuklar&eglenceler gulum
@CheGuevera emeginin karsiligini aldin canisi. Darisi mezuniyetine:)
abesle_istigal kuzunun dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yillara saglik ve mutlulukla insallah:)
Jillian nasil gidiyor guzeller, alistiniz mi?:)
@LunaDaisies canim sinava az kaldi asil testlere :)
@bnnu ales nasil gecti guzelim?
abesle_istigal kuzum yormussun kendini..
@Mavibocuk bebisin iyi olmasina cok sevindim canim:)
@kitabi ablam oglan iyilesti mi?
@edsofi dugune az kaldi guzelim:)
happy_moon bugun yoksun canim?
@tiffany20 kolay gelsin kuzum:)
@mugehatun canim son gunlerde menuler ve egzersizlerin cok guzel, aynen devam tatlim:)
@BamfirADB Guldencim goremiyoruz seni nerelerdesin?
@asya_01 doktora bu hafta gidiyordun degil mi guzelim, haber et mutlaka:)
Jiliancilar azminize hayranim daim olsun:)
@CheGuevera veAsyaca kaptanim takimda goremiyorum cok sizleri nerelerdesiniz sizde??
@melinda23 Kibrisa ne kaldi 27 guncuk Nenam :)
Iyi yolculuk dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim canlar:)
@melinda23 nenam senide atlamıyim ceza konusunda. Madem o kadar kaçamak yaptın 300 jj 100 squat yap gel bebeğim.
Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
Naber kızlar? Durgunuz bugün?
Merhaba canım, hoşgeldinn, nasılsınnn ?
Ben iyiyim çok şükür :)
iyilik güzellik tatlım sen nasılsın ?
evet biraz durgunluk var bugün toparlanır akşama doğru
çalışmıyormusun tatlım
kız öyle tam ölçü alamazsın ki bir yerden alamazmısın ki ?
<ayhhh cok mersi cezalarımı aksam yemegnden sonra yapcam 300 jj 100 squat yedıklermı asla asla telafi etmez ole böle yeme dil anlatsamn kkusarsnz ehehehe
aaa ciddimn vahh yaaa allah korusun herkesi cok büyük talihszlik kıyamam şimdi iyileşseler bile psikolojileri nasıl iyileşir onu bilemedm hay allah buyuk gecmsler olsn
çalısıyorum allam daha dunya kadr işim var ama attım kenara cok yoruldum bugun
ahaha bende iyim şükür canım yaaa ne var ne yok senin whatsapp ın yokmu gruba gelsene gerçi bu ara grupta durgun
çalısıyorum zeynebim yaaa işler yogun ve ben artk cok sıkıldm baska meslegm olsa degstrcem o derece
aman şuan iş değiştirmek çok tehlikeli malum piyasa kötü
yaşın geç değil başka bir kursa falan gitsen belkim ilerde baska seyler yapabilirisn olmazmı
Anam ne yedin o kadar neyse yazma hiç canımız çekmesin.<ayhhh cok mersi cezalarımı aksam yemegnden sonra yapcam 300 jj 100 squat yedıklermı asla asla telafi etmez ole böle yeme dil anlatsamn kkusarsnz ehehehe
aaa ciddimn vahh yaaa allah korusun herkesi cok büyük talihszlik kıyamam şimdi iyileşseler bile psikolojileri nasıl iyileşir onu bilemedm hay allah buyuk gecmsler olsn
ahaha bende iyim şükür canım yaaa ne var ne yok senin whatsapp ın yokmu gruba gelsene gerçi bu ara grupta durgun
çalısıyorum zeynebim yaaa işler yogun ve ben artk cok sıkıldm baska meslegm olsa degstrcem o derece
sabah aç karnına alayım o zaman, yada dur akşam eşime aldırayımBendw özlemişim arada kendimede ceza vereyim iyi gelir
Mezura daha iyi olur
Yarışma sporu akovser jilliana beni etiketleyin kızlar. Menüde etiketlemenize gerek yok.
Aslında mezura gelmiş nasılsa ölçüleri al hem görmüş olursun 15 günde inceldinmi.
büyük ölçüde iyileştiler çok şükür ama psikolojileri dediğin gibi mahflmuş durumda canım.<ayhhh cok mersi cezalarımı aksam yemegnden sonra yapcam 300 jj 100 squat yedıklermı asla asla telafi etmez ole böle yeme dil anlatsamn kkusarsnz ehehehe
Şimdi caktırmadan şurdan metre alıp ölcmek lazım wcde
aaa kuş geciyo diyip herkes ora bakarken
<ayhhh cok mersi cezalarımı aksam yemegnden sonra yapcam 300 jj 100 squat yedıklermı asla asla telafi etmez ole böle yeme dil anlatsamn kkusarsnz ehehehe
hmm anladım canım öyle yaparsan daha iyi olur tabiki =)ya ortamım da huzursuz birazda o sıkıyor beni huzurlu olsam işi idare ederim problem değil baska iş arıyorum ama onmzdekı ay tatıl yapcam tatili yapimda ole bakım dıorm kısmet
Canım okudum da çok fena oldum yaaAllah şifa versin arkadaşını yalnız bırakma ama sende çok etkilenme çocuklarının zamanından kısmamaya gayret et en kısa zamanda Tokata gelir sağlıklarına hem fiziksel, hem de pskolojik olarak kavuşurlar inşallahKaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
kıyamamm, Geçmiş olsun canım ciddi birşey değildir inşaAllah...
Fatimem gaz sancısı karnı sabaha kadar taş gibiydi sabah çok şükür gazını baya çıkardı da uyudu e kadar.saolasın
Temizlik pek işe yaramaz gibi geliyor malum vücut alışmış artık aynı hareketleri, senelerin alışkanlığı var
Bu canım karın için :) 3 seviye zaten videolarda da yazıyor, hepsine bir bak istersen :)
Derya süpersin canım tebrik ederimGünaydın sabah sabah jilli six pack yaptım aç karnına daha çok yağ yakıyormuş
Şuan sırtımdan halıya Doğru akan terler eşliğinde yazıyorum gidip duş alayım işe gideceğim dönerim tekrar öptüm
@Yawrukush kaptanım yolun açık olsun sınırlara girmen demek bize daha sıkı bir egzersiz demek
Şimdi mesela ben bu hafta mezun olursam sen görmeyecek misin
Sabah günaydın demeden alıntılara geçiverdim. Çalışıyorum bugün 4 e kadar mesaideyim. Yarın evdeyim cam silmeyi düşünüyorum dün yağmurluydu inşallah yarında yağmaz. Bugün jillian dan dolayı artıdayım ama ağrı pek yok azaldı yani pazar günü biraz zorlanmıştım merdiven çıkarken falan.
Günaydın Kızlar
Yahu nedendir bilmiyorumbütün kemiklerime kadar ağrım var bugün bir meymenetsizimki sormayın
Neyse bir geçmişe bakayım geleyim
bugünki egzersiz cok zorluyo
inşallah kimse cok yapamaz1.lik benim olmalı
Canım okudum da çok fena oldum yaaAllah şifa versin arkadaşını yalnız bırakma ama sende çok etkilenme çocuklarının zamanından kısmamaya gayret et en kısa zamanda Tokata gelir sağlıklarına hem fiziksel, hem de pskolojik olarak kavuşurlar inşallah
Eki Görüntüle 1829581
Derya süpersin canım tebrik ederim
Hedef kilon kaçtı canım
valla canım bazen banada oluyor maalesef ya hergün dinamik olmuyor insan nasılsın şimdi
Olabilir canım hadi bakalım görücez
selam kızlar yaa o kadar yoğunum ki misafirim geldi gitti yemek koydum daha sporumu yapmam lazım yarım saat eşim gelene kdar sonra çok koşturmam oluyor hamzada geldiği için geçmişi okicam bir ara hatta alıntılarımı yapmıştım göndermeye basmadan kapı çaldı :)az önce cevapla dedim :)
Naber kızlar? Durgunuz bugün?
su 2 lt ve üstü
spor yaptm 1 saat once jıllıan yaptm snra kafama göre hareketler yaptm 55 dkk falan sürdü
Jilimi sabah aç karnına yaptım, aç karnına yapılan sporda bildiğiniz gibi direk depo yağları kullanılıyor. ve çok daha fazla terledimm. Erken yapınca bir de üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum günüm bildiğiniz mutlu başladı jili aradan çıkınca =)
Korkuyorum yav hatundan
boş mantı severim de boş düz pita tercihim majkim gelinam benimallahm gelinm mantı bile acıo taş yagcak yeminle bn hiç yapmadm anam saolsn o yapar eheheh
canım bende yapmasını yeni yeni öğreniyorum eşimin halası genelde benim buzluğu dolduruyor :) bende öğrenicem ama kafaya koydum Allah yapanlara uzun ömürler versin
ay özgoşummm saglıkla gelin inşallah kuzum
ayy özge gecen yılanı gördüm yazamadm ev resmen lanetlimdr nedir arkds töbe estagfrullah cıkın ordan yaaa valla ürktim ben
oh masallah tebrik ederm
demetoşşş nerelerdsn yahu özlüorum hgaaaaa
bu aradaabesle_istigal yavrunun dçgunumuydu haftasonu okuamadm kacırmısım allah saglık sıhat uzun ömürler nasip etsn inşallah
hee kesin biletimi yapım cezalarmı bu aksam 1 saatten fazla spor yapcam ortaya karısık ınsallah
bide karnımda cok şişlik var sabah karnımda agrıdı reglmı olcam nedr tarhlerm ıyıce duzenszlestı
e tabi hayatım, enerjiye cevirecek birşey olmadığı için direk depo yağlarından kullanıyor.evet çok birikme olmamış çok şükür hemen okudum :)
canım daha iyi şimdi çok saol canımm
harikasın canım tebrikler dha hiç spor yapamadım yaa
yaa gerçekten aç karnına spor daha mı faydalııı bende yapayım canım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?