Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karkraliçesi sağılsın o böyle demese yeminle 200de bırakmıştım çok zormuş yaw popişiiiiiiiim

Nerede bu KarKralicesi yaw gelse de biraz nispet yapsam

...PAZARTESİ SQUAT YARIŞMASI İLK 3...

1. 501 adet ile Harpy

2. 500 adet ile KarKralicesi

3. 350 adet ile Mavibocuk

Tebrikler Canlar

Rabbim bi an önce normal hayatlarına döndürsün. Çok zor

SALI GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ

Canlarım gece 23'e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve REVERSE FLY egzersizimizin adedini beni etiketleyerek yazınız lütfen.. Kolay gelsin..

hıııııı

Çok üzüldüm canım çok çok zor bir durum. Allah şifa versin. Bombay'ı ATA'nın ve attıranların da elleri kırılsın inşallah..

Gunaydin
Jillian tamam
Dus tamam:):)

Owww hızlı çıkış diye ben buna derim..

Hosgeldin canim bende Büsra. Insaaallah en kisa zamanda dulasirsin istedigin kiloma
Etcem dahada dikkat etcem zaman daraliyor bugün yeniden fitnesse baslicam fitnesi biraktigimdan beri hic spor yapmadim resmen

Cok üzüldüm ya. Allah yardimcilari olsun Insaallah en kisa zamanda sagliklarina kavusurlar.

Elbette ne demek istediğin ceza olsun.
Ne denir ki bu durumda Allah yardımcıları olsun inşallah herşey daha güzel olur umarım bundan sonraki hayatlarında.

Allahin izniyle bugün baslicam InsAllah

Önümüzdeki hafta pazartesi günü randevum canım,yazarım mutlaka

Sabah günaydın demeden alıntılara geçiverdim. Çalışıyorum bugün 4 e kadar mesaideyim. Yarın evdeyim cam silmeyi düşünüyorum dün yağmurluydu inşallah yarında yağmaz. Bugün jillian dan dolayı artıdayım ama ağrı pek yok azaldı yani pazar günü biraz zorlanmıştım merdiven çıkarken falan.

dünkü sporda şike var

Kızmıyorsun değilmi? Gerçekten sen öyle demesen ben ancak 200 yapmış bırakmıştım

Jillianda her bölümün ilk birkaç günü zor oluyor ama alışmak demek de o bölgeleri güçlendirdin demek

Günaydın kızlar:)
Ahh kuzummm Rabbim gönüllerine bedenlerine ruhlarına ferahlık versin inşallah yaaa çok üzüldüm

Yok yaaa kızmıyorum tabiki. yitişiyoruz şurda tatlı tatlı
ama bugünkü hareketi cok yapma taammmıı anlaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…