- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Karkraliçesi sağılsın o böyle demese yeminle 200de bırakmıştım çok zormuş yawpopişiiiiiiiim
...PAZARTESİ SQUAT YARIŞMASI İLK 3...
1. 501 adet ile Harpy
2. 500 adet ile KarKralicesi
3. 350 adet ile Mavibocuk
Tebrikler Canlar
Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
SALI GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ
Canlarım gece 23'e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve REVERSE FLY egzersizimizin adedini beni etiketleyerek yazınız lütfen.. Kolay gelsin..
Çok üzüldüm canım çok çok zor bir durum. Allah şifa versin. Bombay'ı ATA'nın ve attıranların da elleri kırılsın inşallah..Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
Gunaydin
Jillian tamam
Dus tamam:):)
Hosgeldin canim bende Büsra. Insaaallah en kisa zamanda dulasirsin istedigin kiloma]Kullanıcı Adı :irem 093
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem melis
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan beri kiloluydum . Bu yaşıma kadar bi verdim bi aldım şeklinde ilerledi en son 68 e kadar inebilmiştim 2 sene önce ama hep 75 civarındaydım bi süredir 80 lere çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En başta kendi mutluluğum için
Annemin baskısından kurtulmak ve özgüven sahibi olabilmek için
Etcem dahada dikkat etcem zaman daraliyor bugün yeniden fitnesse baslicam fitnesi biraktigimdan beri hic spor yapmadim resmencanim sporunu yap, menulerini de hazirladigin programa uygun yap...
lutfen dikkat et bitanem...
saglik olsun:)
gidiyorum ama takima hergun gelecegim canim, hic merak etmeyin:)
eheheh ozlemeyin beni bu kadar:))
yine ilgilenecegim kuzum, hem saat farkida kalmiyor artik :)
hosgeldin canim, hergun aksam menu ve yaptigimiz egzersizleri birde ictigimiz su miktarini yaziyoruz:)
her cuma sabahida ac karnina, wc sonrasi, mumkunse ciplak tartilip oglen 12ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz guzelim.
Ben Ozge, 27 yasindayim,evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, beden egitimi ogretmeniyim:))
Cok üzüldüm ya. Allah yardimcilari olsun Insaallah en kisa zamanda sagliklarina kavusurlar.Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
Elbette ne demek istediğin ceza olsun.Bende kalkıyorum gidip oğlumun yanına uzanayım bakalım bu gece uyuyacakmı.... hepinizi seviyorum... yarın iş yapıcam yemek yapıcam ama daha çok spor yapmam lazım... jillian zaten yapmak farz o mecbur ama adım atmam lazım günün egzersizlerine katılamadım bayadır... offf ceza falan varsa alayım yaa onları yapayım bari... karın bölgem sorunlu nolur ona uygun bol ceza rica ediyorum plsssgogo2405
Ne denir ki bu durumda Allah yardımcıları olsun inşallah herşey daha güzel olur umarım bundan sonraki hayatlarında.Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
Allahin izniyle bugün baslicam InsAllahEv bakıyoruz hala canım hayırlısı daha yaz tatilindede bakarız biz zaman kısıtlaması yok baktığımız alan kısıtlı biraz nasip artık.
Cezalar gelecek yavaş yavaş bugün adapte olayım kaptanlık işinede hayırlısıyla.
Ayyy gözlerim doldu duygulandım hayırlısıyla kavuş ailene canım.
Tebrikler kuzum.
Jillian iyi gidiyor sen nasılsın demetim.
Hadi güzelim bi gayret başla spora gerisi gelir.
Mavişim çok yoğunsun fırsat buldukça mekik squat yapmaya çalış canım üçer beşer.
Sen devam et canım jilliana çok faydasını görcelsin inanki.
Beyaz ekmek pirinç pilavı patates püresi gerçekten yedinöi canım
Hoşgeldin aramıza.
Sen sosis dersen bende 200 jj ceza derim kuşum.
Hoşgeldin canım bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım 1 kızım var. Keyifli kilo vermeler hep beraber fit olalım.
Bu nasıl olumsuz bi düşünce duymiyim bi daha
Ooo olmaz ama en hevesli sendin su koyvermek varmı
Bu nasıl bir hafıza ben malesef tırt hafıza konusunda fazla bişey beklemeyin kızlar
Sende bugün mü başladın jillian canım. Ölçülerini alıp yazarsan not edeyim.
Önümüzdeki hafta pazartesi günü randevum canım,yazarım mutlaka@LunaDaisies canim sinava az kaldi asil testlere :)
@bnnu ales nasil gecti guzelim?
abesle_istigal kuzum yormussun kendini..
Mavibocuk bebisin iyi olmasina cok sevindim canim:)
@kitabi ablam oglan iyilesti mi?
@edsofi dugune az kaldi guzelim:)
@happy_moon bugun yoksun canim?
@tiffany20 kolay gelsin kuzum:)
@mugehatun canim son gunlerde menuler ve egzersizlerin cok guzel, aynen devam tatlim:)
@BamfirADB Guldencim goremiyoruz seni nerelerdesin?
asya_01 doktora bu hafta gidiyordun degil mi guzelim, haber et mutlaka:)
Jiliancilar azminize hayranim daim olsun:)
@CheGuevera ve @Asyaca kaptanim takimda goremiyorum cok sizleri nerelerdesiniz sizde??
@melinda23 Kibrisa ne kaldi 27 guncuk Nenam :)
Iyi yolculuk dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim canlar:)
Tembellik bittti kuzummÇok üzüldüm canım çok çok zor bir durum. Allah şifa versin. Bombay'ı ATA'nın ve attıranların da elleri kırılsın inşallah..
Owww hızlı çıkış diye ben buna derim..
Rabbim bi an önce normal hayatlarına döndürsün. Çok zor
hıııııı
Tebrik ederim dostum sayende birinci oldum
dünkü sporda şike var
Sabah günaydın demeden alıntılara geçiverdim. Çalışıyorum bugün 4 e kadar mesaideyim. Yarın evdeyim cam silmeyi düşünüyorum dün yağmurluydu inşallah yarında yağmaz. Bugün jillian dan dolayı artıdayım ama ağrı pek yok azaldı yani pazar günü biraz zorlanmıştım merdiven çıkarken falan.
Ahh kuzummm Rabbim gönüllerine bedenlerine ruhlarına ferahlık versin inşallah yaaa çok üzüldümKaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
Yok yaaa kızmıyorum tabiki. yitişiyoruz şurda tatlı tatlıKızmıyorsun değilmi? Gerçekten sen öyle demesen ben ancak 200 yapmış bırakmıştım
Jillianda her bölümün ilk birkaç günü zor oluyor ama alışmak demek de o bölgeleri güçlendirdin demek
Yok yaaa kızmıyorum tabiki. yitişiyoruz şurda tatlı tatlı
ama bugünkü hareketi cok yapma taammmıı anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?