ben sabah tartıldım ama sabitim henüz. aslında jiliden dolayı kas artışı olunca kiloya artı olarak yansımasından da korkuyorum.ben hemen başlayayım sporuma hadi bakim off bu hafta sadece bu jillianı yaptım yaa fazla yapamadım tartılmadım da ne durumdaym acaba
Canım okudum da çok fena oldum yaaAllah şifa versin arkadaşını yalnız bırakma ama sende çok etkilenme çocuklarının zamanından kısmamaya gayret et en kısa zamanda Tokata gelir sağlıklarına hem fiziksel, hem de pskolojik olarak kavuşurlar inşallah
Eki Görüntüle 1829581
aynı benim göbeğimm aynıTembellik yokkk sporları aksatmayalımmmm biz de böyle olalımmmmmmmmm
Son 2 gün sonra dinleniyoruzzz inşaAllah
Eki Görüntüle 1829937 Eki Görüntüle 1829938 Eki Görüntüle 1829939
canım çok çok üzüldüm inşallah bundan sonra öyle güzel şeyler olurki hayatlarında bu yaşadıklarını silebilirler hafızalarındaKaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
abesle_istigal canım jilinin karın için olan çalışması bu video canım. Ben de bu videoyu uyguluyorum.
Dahlia_ tatlım karın için olan bu
anladım tatlım, ben de bilmiyorum 10 dk lık varmıymış ki jilininCanım Harpy 10 dakikalık deyince ben de 10 dakikalık video aradım :))
inşallah balım..canım çok çok üzüldüm inşallah bundan sonra öyle güzel şeyler olurki hayatlarında bu yaşadıklarını silebilirler hafızalarında
e tabi hayatım, enerjiye cevirecek birşey olmadığı için direk depo yağlarından kullanıyor.
ben sabah tartıldım ama sabitim henüz. aslında jiliden dolayı kas artışı olunca kiloya artı olarak yansımasından da korkuyorum.
Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indibugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var sizler nasılsınız şekerlerr
Sağol canımmm aminnn:))hımm bende her zaman tok karna yapmaya gayret ediyorum mesela yemekten saat sonra gibi evru şallı sıkı bir kahvaltı yaparak sporunuzu yapın diyordu..
ayy ben tartılmadım eğer yarın sabah wc olursa bende bir tartılayım bakayım....
çok sevindim canım tebrikler... umarım yarında istediğin gibi geçer sınavların Allah zihin açıklığı versin. amin
Sınavlarında başarılar dilerim kuzum:)Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indibugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var sizler nasılsınız şekerlerr
Beyaz ekmek pirinç pilavı patates püresi gerçekten yedinöi canım
sag ol canim )))
özgecim hayırlı yolculuklarrr keyifli zaman geçirmeler tatlım
sık sık gel özletme kendini
jullıan zaten karın/göbek bölgesine iyi geliyor tatlım
sguat sonucumuymus bu ?
hoşgeldin tatlımmm
bende zeynep. İstek ve istikrarınla hedefine ulaşacaksın insallahh
şimdi nasılsın tatlım ?
@Harpy tebrikler tatlımmmm
O Ollalla tebrikler canımm
kız özlemişim bu cezalarını
kaptanlığın tekrar hayırlı olsun canım
deryacım ne denir bilemedim Allahım bir an önce kendi yaşamlarını dönmelerine yardımcı olsun insallahhh
tatlım jullıan tamam yazmıssın ama fatimeyide etiketleki aksam gözden kaçmasın
kolay gelsin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?