Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben hemen başlayayım sporuma hadi bakim off bu hafta sadece bu jillianı yaptım yaa fazla yapamadım tartılmadım da ne durumdaym acaba
ben sabah tartıldım ama sabitim henüz. aslında jiliden dolayı kas artışı olunca kiloya artı olarak yansımasından da korkuyorum.

Derya süpersin canım tebrik ederim

Hedef kilon kaçtı canım

valla canım bazen banada oluyor maalesef ya hergün dinamik olmuyor insan nasılsın şimdi

Olabilir canım hadi bakalım görücez[/QUOTE]
Amin canımm

Canlarım bu hafta derece alalım artık lütfen.
gogo2405 goncama da geçici görevinde gurur yaşatmış olalım. Bu hafta akşam yemeği saatlerini biraz öne çekmeye çalışalım Geç yiyen arksadaşlara söylüyorum. Yeşil çaylarımız aksamasın egzersizlerimiz düzenli olsun. Yaz geldi artık nasıl incecik tiril tiril giyincezz haydi toparlanıp 4. takımın başarısını gösterelim, hem Yawrukush kaptanımıza da gözünün arkada kalmaması gerektiğini gösterelim

canım çok çok üzüldüm inşallah bundan sonra öyle güzel şeyler olurki hayatlarında bu yaşadıklarını silebilirler hafızalarında

e tabi hayatım, enerjiye cevirecek birşey olmadığı için direk depo yağlarından kullanıyor.

hımm bende her zaman tok karna yapmaya gayret ediyorum mesela yemekten saat sonra gibi evru şallı sıkı bir kahvaltı yaparak sporunuzu yapın diyordu..

ben sabah tartıldım ama sabitim henüz. aslında jiliden dolayı kas artışı olunca kiloya artı olarak yansımasından da korkuyorum.

ayy ben tartılmadım eğer yarın sabah wc olursa bende bir tartılayım bakayım....

Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indi bugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım varsizler nasılsınız şekerlerr

çok sevindim canım tebrikler... umarım yarında istediğin gibi geçer sınavların Allah zihin açıklığı versin. amin

Sağol canımmm aminnn:))

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm ...
Kansızlıktan herhalde bugün sahada dizlerim titredi ayakta duramadım resmen 1 tane kıymalı börek yedim. sabahtan beri aldığım tek karbonhidrat 1 dilim ekmekdi ondan sekerim dustu. Akşama doğru kıymalı dan attım ağzıma bir tane
Dahlia_ 53 dk yürüyüş 5539 adım, aslında daha fazla yürüdüm ama algılamamis sanki

Son düzenleme:
Bu AradA Öğlen ki pilav 2 kasik sadece , öğle yemeği mecbur yemekhanede ne yemek varsa , ki ben porsiyon ları küçültüp bol salata alıyorum yanına
Görevli bana pilav koyuyor az olsun diyorum azaltıyor daha da az diyorum azaltıyor bir iki kasik kalsın diyorum küçük tabağa koyup veriyor ahahahah

sag ol canim )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…