napim canım çok az kaldı bakmaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim uykum geliyor
ah canım çok geçmiş olsun Allah korumuşIyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Menume gelince butun gun 3 kase yogurt 1 litre su ictim baska bir sey yok
Spora gelinceee butun gun 2.80 yatdim )))
Gercekten oyle oldu oyle dusdumki dusdugum an dedim herhalde bitdi son dakikalarim ))))ah canım çok geçmiş olsun Allah korumuş
ay deliGercekten oyle oldu oyle dusdumki dusdugum an dedim herhalde bitdi son dakikalarim ))))
gercekten oyle dusundum hayatimda herhalde boyle dusmemisimdir )))ay deli
sen nasilsin?Diyet nasil gidiyor?Spor nasil gidiyor?Evde durumlar ne??ay deli
Ben çok sakarımdır evde bile düşmüşlüğüm bacağımı morartmışlığım vardırgercekten oyle dusundum hayatimda herhalde boyle dusmemisimdir )))
izindeyim ya ben spor yapamıyorum diyet aynı gidiyor ama gecen hafta eşimle küstüm ya biraz abartmıştım bi yarım kilo aldım onu vermem lazım 3 haftam var takıma dönmeme : Dsen nasilsin?Diyet nasil gidiyor?Spor nasil gidiyor?Evde durumlar ne??
Canım okudum da çok fena oldum yaaAllah şifa versin arkadaşını yalnız bırakma ama sende çok etkilenme çocuklarının zamanından kısmamaya gayret et en kısa zamanda Tokata gelir sağlıklarına hem fiziksel, hem de pskolojik olarak kavuşurlar inşallah
Eki Görüntüle 1829581
Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indibugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var sizler nasılsınız şekerlerr
kızlar ben akşam yemeğimi 18 - 18: 30 arası yiyorum daha erken yemek yiyebilirim o zamanda tek kalırım eşim 6 da geliyor sofra hazr oluyor hemen yiyoruz çok geç bir saat mi diyet yapan biri için ? @Asyaca
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm ...
Kansızlıktan herhalde bugün sahada dizlerim titredi ayakta duramadım resmen 1 tane kıymalı börek yedim. sabahtan beri aldığım tek karbonhidrat 1 dilim ekmekdi ondan sekerim dustu. Akşama doğru kıymalı dan attım ağzıma bir tane
@AKovser 53 dk yürüyüş 5539 adım, aslında daha fazla yürüdüm ama algılamamis sanki
Eki Görüntüle 1830055 Eki Görüntüle 1830056
Eki Görüntüle 1830057
Iyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Menume gelince butun gun 3 kase yogurt 1 litre su ictim baska bir sey yok
Spora gelinceee butun gun 2.80 yatdim )))
Derya süpersin canım tebrik ederim
Hedef kilon kaçtı canım
valla canım bazen banada oluyor maalesef ya hergün dinamik olmuyor insan nasılsın şimdi
Olabilir canım hadi bakalım görücez
Tamam kzum bende camları siliyim
jillian kaldi spor yapamadim hic bir sey yapamadim aglamak istiyorum (((
bulasiklari ben yikarim camasirlar sendeTamam kzum bende camları siliyimD
Teşekkürler canım:)Sınavlarında başarılar dilerim kuzum:)
sag ol canim tesekkur ederimCanım çok geçmiş olsun, olsun üzülme, yarın telafi edersi, bugün dinlenmiş ol bence.
ha gayret az kaldi ))izindeyim ya ben spor yapamıyorum diyet aynı gidiyor ama gecen hafta eşimle küstüm ya biraz abartmıştım bi yarım kilo aldım onu vermem lazım 3 haftam var takıma dönmeme : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?