Canım günlük egzersiz derken
Ben jillian ve adımı yapıyorım zaten onlar ağır başkasına zamanım kalmıyor
Hem kedi, hem siyah, hem oburrr aynııı bennnnnn
Cok haklisin ablacim diyecek hic birseyim yok ama nedense o resimlerdeki kizlari görünce öyle olcagima inanmiyorum. Ama haklisiniz sizi yüz üstünü birakamam herzamnki gibi baska zamana birakip yine o kilolari alip basa saramam yaklasik 10 kilo vermisken birakamam sunun surasinda sadece 9-10 kilo kaldi en azindan önümüzdeki iki ayda 6-7 kilo bile versem yeter bana.
Evet hep birseyler cikiyor olmuyor bir türlü hep bir bahane su önümüzdeki 2 aydada vazgecmeyecegim son 9 kilo kaldi önümüzdeki iki ay verirsem süper olur ki veremem bence ben 6-7 kilo bile versem hedefime ulasmis olurum
Haklisin canim ama hep squatli biseyler cikiyor ben yapamiyorum ki onlaribugünkini yapmaya caliscam
Tamam zaten bugün yapabilcegim Tek spor yarim saat yürüyüs yine vaktim yok ama cuma gününden sonra spora cok daha fazla asilcam Allahin izniyle
Sagol ablacim. Hergün takimdayim aslinda okuyorum hep gecmisi ama motivasyonun düstü gercegi dogru. Nefsime eskisi gibi sahip cikamiyorum ama sanki. Ama
su önümüzdeki 2 ayda sikcam disimi sonra zaten izin vakti Insaallah
Jilliannn bittiii
Hala squatlari hatunlar kadar yapamiyorum yahuu son 5_6da kalkiyorum valla
Düzelir canım ilk 3 gün zor sonra geçiyoryaptım hiç faydası yok
inşallah yarına düzelirler
Sporda az mı olmuş nee yarın dinlenme günü canım bugün sporu biraz fazla yap olurmudün ki menüm dikkat dikkat
sabah bsy yemedm
öğlen
2 biber dolması
salata ve
yogurt
arA
malta eriği
aksam
tavuk kanat soslu ( azcık hardal bı damla bal ve soya soslu orjinalli bsyler cok nefis olmstu ehehe cezalımı menu bılmem
salata
su 2 lt cıvarı
spor 300 jj
100 squat cezalarm
oldugogo2405 kaptanişkom
birde
jili yaptım ama hepsnı yapamadm az bsy yaptm bıraktm cok zorladı dün beni
snra yattım uyudum panda gibi
İşte ideal yarışmacı kendi cezasını kendi vermiş. Yeter tabikiDün menümü yazmayı unutmuşum :/
Ne yediğimi de tam hatırlamıyorum :/
Öğlen
3-4 kaşık pilav
1 parça tavuk
Ara
1 salatalık
4 çağla
3 erik
Akşam
1 parça tavuk
1 patates topu
Bütün gün yediklerim yetmezmiş gibi gelelim can alıcı kısmaa
3 çatal pasta
1 fincan çay
6-7 çilek
Bayağı su içtim ama telaştan ne kadar olduğunu unuttum :/
gogo2405 ablamm 500 squat yeter mi ceza olarakk ?? :)
Düzelir canım ilk 3 gün zor sonra geçiyor
Sporda az mı olmuş nee yarın dinlenme günü canım bugün sporu biraz fazla yap olurmu
İşte ideal yarışmacı kendi cezasını kendi vermiş. Yeter tabiki
Allah iyiliğini versinn ne güldümmm
Yok canım whatsapp kullanmıyorum, hiç kullanmamış biri olarak tarihe geçeceğim
Canlarım bu hafta derece alalım artık lütfen.
gogo2405 goncama da geçici görevinde gurur yaşatmış olalım. Bu hafta akşam yemeği saatlerini biraz öne çekmeye çalışalım Geç yiyen arksadaşlara söylüyorum. Yeşil çaylarımız aksamasın egzersizlerimiz düzenli olsun. Yaz geldi artık nasıl incecik tiril tiril giyincezz haydi toparlanıp 4. takımın başarısını gösterelim, hem @Yawrukush kaptanımıza da gözünün arkada kalmaması gerektiğini gösterelim
Iyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Menume gelince butun gun 3 kase yogurt 1 litre su ictim baska bir sey yok
Spora gelinceee butun gun 2.80 yatdim )))
Gercekten oyle oldu oyle dusdumki dusdugum an dedim herhalde bitdi son dakikalarim ))))
Bunlari Biliyor muydunuz?
İngiltere'nin başkenti Londra'da merkezi bulunan Dünya Kanser Araştırmaları Fonu kahveyle ilgİli yaptığı araştırmaya göre düzenli olarak her gün bir fincan kahve içmek kişinin karaciğer kanserine yakalanma riskini % 14 oranında düşürüyor.
Yarın sabah bi tartıl canım istersen cumadan önce hazırlık olur.
Benim cumartesi ölçülerim alıncak fitness e başlıyorum ayy yarın bi göbeğimi ölçsemmi acaba
Gözümden kaçmış olabilir canım iatediğşn ceza olsun 100 er mekik ve jj yap o vakit.
Canım pirinç pilavını azda olsa tüketme 2 yada 4 kaşık haftada bir en fazla ve beyaz ekmeği çıkart menülerinden çavdar tam buğday kepek falan gerekirse çantanda taşı.
Yine pirinç pilavı var glisemik indeksi çok yüksek 100 ip atlama yada jj gelsin sanada
Geçmiş olsun canım dinlen bugün.
Ooo maşallah patates sarma hurmalar dahada hurma yiycem diyo eee ne demişler dün yediğin hurmalar bugün seni tırmalar kalk bakiim 150 jj 50 squat hem toto toparlanır biraz.
Gunaydin balli lokma tatlilarim, mutlu carsambalar
Biz dun gece vardik cok sukur,2 gundur uykuyu unuttum
Jetlag oldum saat farkindan
Sizler nasilsiniz guzeller
Çok sevinirim cnm çorba tarifi... MuckHmm anladım kuzum :) annemin bulgur çorbası vardı süt artırıyormuş kuzum burada bi arkadaşa daha vermiştim oda yapıp içmişti sorarım tekrardan anneme sende yapıp içersin :) bide bol su iç kuzum 3 litreyi bulsun :)
Yat uyu kız dolaba felan saldırma haaaşaka şaka azcık yoğurt yiyebilirsin canım
ahaha whatsapp kullanmayan bi sen bide annem kaldı
ay ben gec yıorm 7-7.30 arası ama anca hazır oluo bazen daha bıle gec e kalırom napsamkı
aaa aaaa gecmşler olsn aman dıkakt canım hay allah yahu
ahahahh bu halınle bıle komedı yapablıosn
thanks biybi bnde gunde 1 veya 2 fıncan ıcerm mutlaka ama bugun ıcmedm untmsm heheeh
ahahaahah espri bombastik
aa kaptanşkom hos geldnnn vatanımıza canımızzznapaysun
Hoşgeldin canım evimize ülkemize sefalar getirdinGunaydin balli lokma tatlilarim, mutlu carsambalar
Hergün 1 soda ve muz ye canım. Aç karna sakın spor yapma ayrıca... Spor dan 1 saat önce ye ve spor sonsası sodanı içkaslarımın agrısı için önerisi olan varmı?
aç karnına spor yapıodum.Hergün 1 soda ve muz ye canım. Aç karna sakın spor yapma ayrıca... Spor dan 1 saat önce ye ve spor sonsası sodanı iç
Hergün Bir Kaşık Tarçın ve Bal Tüketmenin Faydaları
Tarçın ve bal, sayısız sağlıklı özelliğe sahip, hem lezzetli hem de besleyici yiyeceklerdir. İkisini karıştırıp hem sağlıklı özelliklerini arttırabilir hem de her gün kolaylıkla tüketebileceğiniz bir karışım elde edebilirsiniz.
Bu karışımın birkaç sağlıklı özelliğini sayacak olursak; kilo vermenize yardımcı olur, bağışıklık sistemini güçlendirir, sindirime yardımcı olur, eklemlere iyi gelir, uykusuzluğu (insomni) ve stresi tedavi eder ve libidoyu arttırır.
Faydaları
Her gün tarçın ve bal karışımı tükettiğinizde size aşağıdaki faydaları sağlayacaktır:
Organik bal kullanmanızı öneriyoruz çünkü böylece balınızın doğru şekilde işlendiğinden ve içerisine katkı maddesi eklenmediğinden emin olabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız bal çiğ olmalı veya sıvı kıvamını koruması için yüksek ısıda pişirilmemiş olmalı. Yani aldığınız bal, soğukta kaldığında sertleşmeli. Sertleşmiş balınızı, özelliklerini kaybetmeden benmari usulü ısıtabilirsiniz.
Kullandığınız tarçın da organik olmalıdır. Tarçının kalitesini aromasından anlayabilirsiniz.
Hazırlanışı
Sıvı bal ve tarçını, koyu bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Karşımı hava geçirmez cam bir kaba koyun. Eğer hava çok sıcak değilse, serin bir yerde olmak koşuluyla buzdolabının dışında saklayabilirsiniz. Bu karışım bal ve tarçının koruyucu özellikleri sayesinde çok uzun süre bozulmadan durabilir.
Tüketimi
Her gün bu karışımdan bir yemek kaşığı tüketmelisiniz. Küçük çocuklar için, günlük standart tüketim dozu bir tatlı kaşığı olmalıdır.
İsterseniz bir bardak sıcak su ile karıştırıp, sıcak ve tatlı bir içecek elde edebilirsiniz. Eğer isterseniz soğuk su ile de karıştırabilirsiniz. Böylece sağlıklı, serin ve ferahlatıcı bir içecek elde edersiniz. İsterseniz meyve suyu, süt veya yoğurt ile de karıştırabilirsiniz ama bu karışımı pişirmemeniz gerekiyor.
Doğal bir tedavi uygulamadan önce doktorunuza veya bir natüropata danışmanızı öneriyoruz çünkü doğal ürünlerin ilaçlarla kontraendikasyonları olabilir. Bu ürünlerin aşırı tüketimi istenmeyen etkilere neden olabilir.
Köprüyü geçtim mecidiyeköy e gidiyorum kına için spor yapamadım sabah ama gece yarısına kadar horon tepeceğim sanırım jillin anasını beller akşamki akacak terler.
Ne demek efendim. az önce okudum. paylaşayım dedim.bu faydalı bilgi için teşekkürlerimi sunarım.
oo kuziş kınası ne güzellenceler sana bakalım...
Öncelikle herkese iyi aksamlar.. Ben bur kac gündür kendimi toparlamaya calisiyorum ama bir türlü beceremedim ne o eski motivasyonum nede iradem kaldi resmen yerimden kalkcak halim yok bütün gün yatmak istiyorum. Sinavlarim var ders bile yapmiyorum resmen
Bir sekilde toparlanmam lazim ama nasil yapcam hic bilmiyorum bendeki en büyük problem sporu birakmam galiba cünkü spor yapimca o kadar cabaladim yaktigim kaloriyi almayim yine diyordum. Bugün yine menü berbat adam akilli yemek tek biraz menemen, bir avuc kaju, 2 kasik yulafli yogurt. günün geri kalani meyve ve bitter birde bir yk kadar fıstık ezmesi vardı
Biliyorum grubuda cok kötü etkiliyorum eger cumaya kadar toparlanmazsam sizden ricam beni gruptan atin benim yüzümden sizinde kötü derece almanizi istemiyorumhep ayni seyi tekrarlayip durdum ama yarin tekrar yeniden toparlanmayi deniyecgim bugün fitnese baslicaktim hic vaktim olmadi annemin bir kac gündür ayagi agriyordu bugün iste cok kötü olmus doktora gitti ayagi iltihap kapmis hal böyle olunca kardesi okula götürüp getirmek eczaneye gidip ilac almak yemek felan bana kaldi yürüyüs yapmis oldum tek ve 11.000 adım attım
Hepinizden tekrardan özür diliyorum buraya yazmaya yüzüm bile yok menümde çok berbat biliyorum cezaların en ağırınıda verin hatta bi güzel dövün beni aklım başıma gelsin
Hayırlı akşamlar canlar..
Ölüyorum yorgunluktan, tek bir hareket spor yapamadım henüz
Akşama kadar evde bahçede uğraştım, akşam kayınvalidemler geldi, haberim yok tabi gelmeden 1-2 saat önce haber verdiler, evi topla, kendime çeki düzen ver derken bittim valla
Oturmaktan da ayrıca yoruldum, oturunca çalıştığımdan daha çok yoruluyorum :)
Çok fena uykum da var dinlenmeden de uyuyamam
Günün tek iyi olayı aserin sesini duydum, malum telefon yok başkasının telefonundan beni aramıyor, akşam annesini arayınca konuştum.. ondan sonra da iyi miyim kötü müyüm onu da bilmiyorum
Gözün aydın canım :)
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, kafa çarpması hakkında pek iyi şeyler okumadım, doktor birşey yok dese de en ufak ağrıdan falan hemen hastaneye git ihmal etme..
Olsun sağlığından önemli değil canım hiçbirşey..
Ya sen dedinya Jillianın karın için 10 dakikalık videosu varmış bulamadım falan diyee
Herkese iyi geceler bugünlerde günler Nasıl geçiyor anlamıyorum
Sporum 16 bin adım ( 1mil Leslie exspress)
Jilli six pack
gogo2405
Benim sporda yalan olucak cok yorgunum bu hafta cok hizligeciyor malum dugunumuzde var daha misafrler gelicek sehir disindan borekler acacam onlara kasiz belasiz gecer insallah sub2 hafta
SALI ADIM YARIŞMASI İLK 3
1. 20.000 adım ile Mavibocuk
2. 16.000 adım ile @CheGuevera
3. 11.000 adım ile @sevimlicadi0
Tebrikler canlar
... SALI RESERVE FLY YARIŞMASI İLK 3 ...
1. 510 adet ile Harpy
2. 150 adet ile KarKralicesi
3. 100 adet ile @tiffany20
Tebrikler Canlar
gogo2405 goncamm hoşgeldinn, ay şimdide mezurayı bulamıyorumm, eşimle 4 döndk evdee.. bebeler nereye soktuysa yok yok yok
Düzeldinmi canım menün güzelleşmeye başladı.
Ooo nazlara bak nazlara yarın yarım saat yürüyüşle başlıyosun spora bebeğim itiraz istemiyorum hem daha kimseyi takımdan atmadık şimdiye kadar hamilelik ve mezuniyet dışında ayrılmak yok
Hafi gözün aydın canım duymuşsun sesini ne güzel.
30 günlük program bittikten sonra başloycaz bizde canım 6 haftalık bir program.
Dönersin gülüm biz güveniyoruz sana
Börekte neymiş bacım yap koy önlerine kim yerse yesin sen bizimle kal yaza fit girelim
Bayılıyorum bu tablolara
Alcan sen o ölçüleri inanıyorum ben hadi gayret
cok gecmiş olsun canım. cok kötü ya
gecen aybende banyomu temizliyodum.
lavabonun yanında bi tahta parcası vardı.dolabın parcası ama neresine takılıo bilmiyoruz.
eve girdigimizdwen bu yana var o.
onu cekmeden altını silmeye calışıyodum. tak kafama düştü. offff berbattı
resmen kuşlar ötüşmüştü kafamda
bi rahat yok arkadaş
wcede yapamıcam bunu
banneeee banneeeee
Hımmbende evde olsaydım yaaw hep çorba içerim ahh canım çekti:)
Jilliannn bittiii
Yarin kizimin partisi var
Pastadan kac catal alabilirim sekerim
kaslarımın agrısı için önerisi olan varmı?
Hergün Bir Kaşık Tarçın ve Bal Tüketmenin Faydaları
Tarçın ve bal, sayısız sağlıklı özelliğe sahip, hem lezzetli hem de besleyici yiyeceklerdir. İkisini karıştırıp hem sağlıklı özelliklerini arttırabilir hem de her gün kolaylıkla tüketebileceğiniz bir karışım elde edebilirsiniz.
Bu karışımın birkaç sağlıklı özelliğini sayacak olursak; kilo vermenize yardımcı olur, bağışıklık sistemini güçlendirir, sindirime yardımcı olur, eklemlere iyi gelir, uykusuzluğu (insomni) ve stresi tedavi eder ve libidoyu arttırır.
Faydaları
Her gün tarçın ve bal karışımı tükettiğinizde size aşağıdaki faydaları sağlayacaktır:
Organik bal kullanmanızı öneriyoruz çünkü böylece balınızın doğru şekilde işlendiğinden ve içerisine katkı maddesi eklenmediğinden emin olabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız bal çiğ olmalı veya sıvı kıvamını koruması için yüksek ısıda pişirilmemiş olmalı. Yani aldığınız bal, soğukta kaldığında sertleşmeli. Sertleşmiş balınızı, özelliklerini kaybetmeden benmari usulü ısıtabilirsiniz.
Kullandığınız tarçın da organik olmalıdır. Tarçının kalitesini aromasından anlayabilirsiniz.
Hazırlanışı
Sıvı bal ve tarçını, koyu bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Karşımı hava geçirmez cam bir kaba koyun. Eğer hava çok sıcak değilse, serin bir yerde olmak koşuluyla buzdolabının dışında saklayabilirsiniz. Bu karışım bal ve tarçının koruyucu özellikleri sayesinde çok uzun süre bozulmadan durabilir.
Tüketimi
Her gün bu karışımdan bir yemek kaşığı tüketmelisiniz. Küçük çocuklar için, günlük standart tüketim dozu bir tatlı kaşığı olmalıdır.
İsterseniz bir bardak sıcak su ile karıştırıp, sıcak ve tatlı bir içecek elde edebilirsiniz. Eğer isterseniz soğuk su ile de karıştırabilirsiniz. Böylece sağlıklı, serin ve ferahlatıcı bir içecek elde edersiniz. İsterseniz meyve suyu, süt veya yoğurt ile de karıştırabilirsiniz ama bu karışımı pişirmemeniz gerekiyor.
Doğal bir tedavi uygulamadan önce doktorunuza veya bir natüropata danışmanızı öneriyoruz çünkü doğal ürünlerin ilaçlarla kontraendikasyonları olabilir. Bu ürünlerin aşırı tüketimi istenmeyen etkilere neden olabilir.
Gunaydin balli lokma tatlilarim, mutlu carsambalar
canim benim hizli okuma teknikleri isine yarar.
internette arastirsan bulursun.
elinden geleni yaptin kuzum:)
ellerine saglik esmer guzelim:)
tebrikler citirlarim:)
yuruyun guzeller kim tutar sizi:)
ehehe ohh gelsin cezalar:)
canim gecmis olsun iyiymis kuzucuk.
tamamen duzeldi mi guzelim?
okuyunca yazdiklarini icim yandi canim...
Allah feraha cikarsin tum aileyi, insallah bu aci gunleri tamamen unuttursun(
nasil gormem senin mezuniyetini guzel gozlum:)
buralardayim canimin ici, geliyor mu bu hafta mezuniyet? :)
yaz guzelim, iyi misin asyam?
11 haftalik olmus minnak kuzu, masallah:)
hasta mi oluyorsun Zeynebim, dikkat et kendine biraz...
ay kiyamam ya, Allah yardimcilari olsun...
canim nasilsin, ne var ne yok? :)
gozunaydin basarili mavisim benim:)
darisi digerlerine...
cok gecmis olsun canim benim, gorunmez kaza...
dikkat et kendine,sporu dusunme bu halde yahu...
canim aksam yemegi olmamis.
karbonhidrat oldugu icin doymadin zaten.
fitness blender da hasatinin cikmasida normal kuzum, vucudun alisir bir sure sonra.
agrin vs olursa buz uygula..
takimimizin en citir,en genc fistigi..
dikkat ediyorum takima ugramiyorsun son gunlerde, menulerde yazilmiyor duzenli..
motivasyonun dustu oyuzden..
hergun takima ugra fistigim.
cok guzel kilolar veriyorsun dogru seyleri yaptiginda.
sporada devam et..
annecigine coook gecmis olsun canim benim...
ohh yasasin jelapenolar,olsun makarnalar:)
cok yorulmussun bir tanem...
ama askerinin sesini duymussun ya her seye deger eminim...
ellerin dert gormesin canim:)
tebrikler kuzutolar:)
tebrikler canlar:)
hayirli olsun ablacim:)
egzersizlere katilimi artttiralim guzeller...
Jillian cok canimi acitiyor
Gercekten dun biterken birdaha yapmam dedim
Ama bu acilar hosuma gidiyor
Umarim bugunde yapabilirim cokkkk isim var bugun
Lazer randevum
Kizimin gosterisi var
Yarin okulda parti yapcaz dogumgunu
Onun hazirliklarini halletmeliyim
Gunaydin bu arada:)
Jilliannn bittiii
Yarin kizimin partisi var
Pastadan kac catal alabilirim sekerim
kaslarımın agrısı için önerisi olan varmı?
hey beybiler havaryu nevaryular
ahaha whatsapp kullanmayan bi sen bide annem kaldı
ay ben gec yıorm 7-7.30 arası ama anca hazır oluo bazen daha bıle gec e kalırom napsamkı
aaa aaaa gecmşler olsn aman dıkakt canım hay allah yahu
ahahahh bu halınle bıle komedı yapablıosn
thanks biybi bnde gunde 1 veya 2 fıncan ıcerm mutlaka ama bugun ıcmedm untmsm heheeh
ahahaahah espri bombastik
aa kaptanşkom hos geldnnn vatanımıza canımızzznapaysun
Sevmiyorum ısınamadımm kendisinee,
kızlar yaaa midemde haftasonundan beri inanılmaz bir şişlik tarif edemem patlıcak gbi sanırım regl olcam ona yordum son bı kac aydır tarihlerde düzensiz.
Köprüyü geçtim mecidiyeköy e gidiyorum kına için spor yapamadım sabah ama gece yarısına kadar horon tepeceğim sanırım jillin anasını beller akşamki akacak terler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?