Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım günlük egzersiz derken
Ben jillian ve adımı yapıyorım zaten onlar ağır başkasına zamanım kalmıyor

Bölgesel hareketlerden bahsediyorum canım, gerçi jillianda hepsinden var zaten ama yine de günlük egszersizlerle bir gün karın, bir gün bacak ağırlıklı çalışmak bize faydalı sonuçta :)

bu sana gelsin o zaman Dahlia_
Hem kedi, hem siyah, hem oburrr aynııı bennnnnn

Hep squat olmuyor ki canım, bu sefer squatlı birşeyler olursa senin için ayrıca egzersiz koyarım ona göree

Jilliannn bittiii
Hala squatlari hatunlar kadar yapamiyorum yahuu son 5_6da kalkiyorum valla

Çok normal, alışırsın zamanla

Dün menümü yazmayı unutmuşum :/
Ne yediğimi de tam hatırlamıyorum :/

Öğlen
3-4 kaşık pilav
1 parça tavuk

Ara
1 salatalık
4 çağla
3 erik

Akşam
1 parça tavuk
1 patates topu

Bütün gün yediklerim yetmezmiş gibi gelelim can alıcı kısmaa
3 çatal pasta
1 fincan çay

6-7 çilek

Bayağı su içtim ama telaştan ne kadar olduğunu unuttum :/

gogo2405 ablamm 500 squat yeter mi ceza olarakk ?? :)

yaptım hiç faydası yok
inşallah yarına düzelirler
Düzelir canım ilk 3 gün zor sonra geçiyor
Sporda az mı olmuş nee yarın dinlenme günü canım bugün sporu biraz fazla yap olurmu
İşte ideal yarışmacı kendi cezasını kendi vermiş. Yeter tabiki

Allah iyiliğini versinn ne güldümmm

Yok canım whatsapp kullanmıyorum, hiç kullanmamış biri olarak tarihe geçeceğim

ahaha whatsapp kullanmayan bi sen bide annem kaldı

ay ben gec yıorm 7-7.30 arası ama anca hazır oluo bazen daha bıle gec e kalırom napsamkı

aaa aaaa gecmşler olsn aman dıkakt canım hay allah yahu

Gercekten oyle oldu oyle dusdumki dusdugum an dedim herhalde bitdi son dakikalarim ))))

ahahahh bu halınle bıle komedı yapablıosn

thanks biybi bnde gunde 1 veya 2 fıncan ıcerm mutlaka ama bugun ıcmedm untmsm heheeh

ahahaahah espri bombastik
Gunaydin balli lokma tatlilarim, mutlu carsambalar
Biz dun gece vardik cok sukur,2 gundur uykuyu unuttum
Jetlag oldum saat farkindan
Sizler nasilsiniz guzeller

aa kaptanşkom hos geldnnn vatanımıza canımızzz napaysun

Çok sevinirim cnm çorba tarifi... Muck

Sevmiyorum ısınamadımm kendisinee,

Hergün Bir Kaşık Tarçın ve Bal Tüketmenin Faydaları

Tarçın ve bal, sayısız sağlıklı özelliğe sahip, hem lezzetli hem de besleyici yiyeceklerdir. İkisini karıştırıp hem sağlıklı özelliklerini arttırabilir hem de her gün kolaylıkla tüketebileceğiniz bir karışım elde edebilirsiniz.

Bu karışımın birkaç sağlıklı özelliğini sayacak olursak; kilo vermenize yardımcı olur, bağışıklık sistemini güçlendirir, sindirime yardımcı olur, eklemlere iyi gelir, uykusuzluğu (insomni) ve stresi tedavi eder ve libidoyu arttırır.

Faydaları
Her gün tarçın ve bal karışımı tükettiğinizde size aşağıdaki faydaları sağlayacaktır:
Organik bal kullanmanızı öneriyoruz çünkü böylece balınızın doğru şekilde işlendiğinden ve içerisine katkı maddesi eklenmediğinden emin olabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız bal çiğ olmalı veya sıvı kıvamını koruması için yüksek ısıda pişirilmemiş olmalı. Yani aldığınız bal, soğukta kaldığında sertleşmeli. Sertleşmiş balınızı, özelliklerini kaybetmeden benmari usulü ısıtabilirsiniz.

Kullandığınız tarçın da organik olmalıdır. Tarçının kalitesini aromasından anlayabilirsiniz.

Hazırlanışı
Sıvı bal ve tarçını, koyu bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Karşımı hava geçirmez cam bir kaba koyun. Eğer hava çok sıcak değilse, serin bir yerde olmak koşuluyla buzdolabının dışında saklayabilirsiniz. Bu karışım bal ve tarçının koruyucu özellikleri sayesinde çok uzun süre bozulmadan durabilir.

Tüketimi
Her gün bu karışımdan bir yemek kaşığı tüketmelisiniz. Küçük çocuklar için, günlük standart tüketim dozu bir tatlı kaşığı olmalıdır.

İsterseniz bir bardak sıcak su ile karıştırıp, sıcak ve tatlı bir içecek elde edebilirsiniz. Eğer isterseniz soğuk su ile de karıştırabilirsiniz. Böylece sağlıklı, serin ve ferahlatıcı bir içecek elde edersiniz. İsterseniz meyve suyu, süt veya yoğurt ile de karıştırabilirsiniz ama bu karışımı pişirmemeniz gerekiyor.

Doğal bir tedavi uygulamadan önce doktorunuza veya bir natüropata danışmanızı öneriyoruz çünkü doğal ürünlerin ilaçlarla kontraendikasyonları olabilir. Bu ürünlerin aşırı tüketimi istenmeyen etkilere neden olabilir.

bu faydalı bilgi için teşekkürlerimi sunarım.

Köprüyü geçtim mecidiyeköy e gidiyorum kına için spor yapamadım sabah ama gece yarısına kadar horon tepeceğim sanırım jillin anasını beller akşamki akacak terler.

oo kuziş kınası ne güzellenceler sana bakalım...

tatlım silkelen kendine gel elbette herkesin belli zamanlarında böyle hisleri olacak ama bırakmak yokkk

nerde o spordan deli olan hatunnnn

kızz yerimm senin kayınvalidende mi var

güzel bir dusa girseydin kendine gelirdin

Herkese iyi geceler bugünlerde günler Nasıl geçiyor anlamıyorum
Sporum 16 bin adım ( 1mil Leslie exspress)
Jilli six pack
gogo2405

ay sorma yaaa bana da cok cabuk geçiyor gibi geliyor.

Benim sporda yalan olucak cok yorgunum bu hafta cok hizligeciyor malum dugunumuzde var daha misafrler gelicek sehir disindan borekler acacam onlara kasiz belasiz gecer insallah sub2 hafta

eda bence 2 gün ara vermemelisin

SALI ADIM YARIŞMASI İLK 3

1. 20.000 adım ile Mavibocuk

2. 16.000 adım ile @CheGuevera

3. 11.000 adım ile @sevimlicadi0

Tebrikler canlar

Mavibocuk tebrikler sekerim

... SALI RESERVE FLY YARIŞMASI İLK 3 ...

1. 510 adet ile Harpy

2. 150 adet ile KarKralicesi

3. 100 adet ile @tiffany20

Tebrikler Canlar

Harpy tebrikler tatlımmm

gogo2405 goncamm hoşgeldinn, ay şimdide mezurayı bulamıyorumm, eşimle 4 döndk evdee.. bebeler nereye soktuysa yok yok yok

ahaha birşeyi arayınca bulamama durumunun eş anlamlısı nedir yahuu

çok şükür goncam kendime geldim yine yediklerime dikkat etmeye calısıyorum ve hala mantar ve tavuk yiyemiyorum

Herkese selam bugün menü çok saçma sapan oldu şuan öğlen yemeği gibi bişey yedim akşamı pas geçerim muhtemelen.

Bugün meydan senin cınım eve uğrayamadım ki yatıp şöyle iki hareket yapıverem...

Hımm bende evde olsaydım yaaw hep çorba içerim ahh canım çekti:)

Ayyy ben de bayılırım çorbaya

Jilliannn bittiii

O kadar olur canım Zaman'la yaparsın.

Yarin kizimin partisi var
Pastadan kac catal alabilirim sekerim

Hayırlı yaşlar canım. Benim kızımın doğum gününe de az kaldı :)

kaslarımın agrısı için önerisi olan varmı?

Esneme hareketleri iyi gelir squat hatırası mı?

Güzelmiş bu yaa :) ben bunu yaparım:)

Gunaydin balli lokma tatlilarim, mutlu carsambalar
Biz dun gece vardik cok sukur,2 gundur uykuyu unuttum
Jetlag oldum saat farkindan
Sizler nasilsiniz guzeller

günaydın kuzucum

senin le aynı saatteyiz dimi şimdi

bizler cok şükür iyiyiz asıl sen nasılsın nasıl gidiyor ?

çok şükür özgem iyiym yaa hastalık geri tepsin

kolay gelsin sekerim agrılarında bir kaç güne geçer zorlanman normal zaten

Jilliannn bittiii

ahah sguatı zamanla arttırabiliyorsun bile biraz zaman ver kendine

Yarin kizimin partisi var
Pastadan kac catal alabilirim sekerim

bence hiç yeme yarın perşembe

kaslarımın agrısı için önerisi olan varmı?

sıcak duş diyecektim ama iyi gelmediğini iletmişsin tatlım spordan dolayı cok mu ki ?

kas gevseticiyle masaj yaptırsan olmadı biraz zaman ver kendine geçecek zaten

hey beybiler havaryu nevaryular

hey beybi bizler iyiyiz sen nasılsın

bende en az 1 tane içerim ama orta şekersiz hiç içemiyorum

Sevmiyorum ısınamadımm kendisinee,

kız nesini sevemedin whatsaptan sonra mesajlaşmakkk nasıl zor anlatamam bence gel katıl bize
ben ilk whatsapp yüklediğimde listemde 7 kişi ya varı ya yoktu şimdi sayısını bile bilemiyorum

kızlar yaaa midemde haftasonundan beri inanılmaz bir şişlik tarif edemem patlıcak gbi sanırım regl olcam ona yordum son bı kac aydır tarihlerde düzensiz.

anemm varmı öyle bir beklentinn ???

Köprüyü geçtim mecidiyeköy e gidiyorum kına için spor yapamadım sabah ama gece yarısına kadar horon tepeceğim sanırım jillin anasını beller akşamki akacak terler.

o zaman bana el sallah tatlımm gayrettepedeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…