Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yedim wallaha baktım Can'ım kızımın mamasını yemek istiyor olay çığrından çıkmadan duruma el attım bol pul biberli yoğurdumu yedim

Çarşamba çarşamba eksi 200-le mutluluktan uçuyorum şu an, sanki 1 kilo vermişşş havasındayımm
Darısı Cumaya inşaAllah, hepimizeee

Ay be güzel ben de biraz vermişim sabah gördüm ama nedense memnun olamadım.
Haftada 500 gr hedefimi tutturamıyorum bir süredir.. Umarım sadece kas artışındandır..

Kizlar npaysiniz bensiz

Sensiz çok sıkılıyoruz o kadar çok sıkılıyoruz ki geçmiş felan yapıyoruz

Tamam ozaman en azindan 3 günlük yapayim yani pazar gününe kadar pazardan itibaren normal beslembeme geri dönerim. Cuma gününden itibaren bende jilliana baslamak istiyorum simdi baslayip + cikmak istemiyorum o yüzden cuma baslamya karar verdim. Bende cuma sabahi ölcülerimi alip buraya yazacagim. Iyiki varsiniz ya tekrardan hepinize tesekkür ederim

Sabah 2 dilim kizarmis tbe 1 yumrta
Oglen yarim kase yogurtlu eriste 1 tane cogkofte
Aksam soguk corba
Spor jillian 1level 10 bin adim
Su 2 litre

1 yumurta mı
Ateş'in felan mı var? Ayrıca tam kas yapacağın proteine ihtiyacın olan dönemde yumurtayı mı kestin aferin..

Sade türk kahvesi
Sabah
haşlanmış 2 yumurta
yeşillik
zeytin
ceviz,fındık

öğlen
kuru fasulye, biber dolması

akşam
karışık ızgara
su: 2.5 lt
spor: jilian six pack, 45 dk pilates, 8 bin adım...
yatmadan 2.5 fincan hibiskus veya yeşilçay içerim

Gecmis derken :)

Az olsun ama olsunn :) yarın dinlen cumaya biraz daha iner inşaAllah :)

Gecmis derken :)

İşte sen olmayınca 3-5 sayfa oluyor onu da okuyup bitirebiliyoruz :)

Az olsun ama olsunn :) yarın dinlen cumaya biraz daha iner inşaAllah :)

Yarın spor yapmam lazım ben hafta sonu yapamıyorum bari hafta içini değerlendireyim..

Yapabiliyorsan ne Mutlu sana ben hala yarımın yarısından. 5-6 tane anca yapıyorum olduğu kadar artıktın napim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…