Daha acıkmazsın canım güzel yemişsin acıkırım diye yönlendirme kendini.
Fatime ve ben yaptık hurma detoksunu canım illa yapıcam diyosun yapma demek istiyorum aslında ama yapıcaksan 3 gün yap yeter fazlası zarar.
Tamam tatlım:)Tatlım öğlende azda olsa birşeyler atıştır:)
Çarşamba çarşamba eksi 200-le mutluluktan uçuyorum şu an, sanki 1 kilo vermişşş havasındayımm
Darısı Cumaya inşaAllah, hepimizeee
Kizlar npaysiniz bensiz
Afiyet olsun canım anneme dedim oda yapacak daha yeni spordan çıktım:)
Piknikten cezalar gelcek sanki
Canım biranda 2-3 kilo eksi görmek istiyorsun biliyorum ama kendine dikkat et daha sağlıklı ve güzel şekilde verirsin kararı sana bırakıyorm en doğru kararı verirsin diye düşünüyorum biranda verilen kilolarda geri alındığını unutma canım metabolizmayı bozmaktan başka birşey yapmıyoruz. İyi düşünüp güzel karar varacağını biliyorum canım
Daha acıkmazsın canım güzel yemişsin acıkırım diye yönlendirme kendini.
Fatime ve ben yaptık hurma detoksunu canım illa yapıcam diyosun yapma demek istiyorum aslında ama yapıcaksan 3 gün yap yeter fazlası zarar.
@sevimlicadi0 canım Gonca abla haklı yapacaksan 3 gün yap, ben 6 gün yaptım iyiydim ama sonradan güçsüz kaldığımı farkettim, bir de bırakınca yemeklere saldırma isteği oluyor haliyle, ağızda tat falan kalmadığı için herşeyin tadını almak, yemek istiyorsun :)) Hasta gibi olursun bırakınca, yani ben kendimi öyle hissettim bir kaç gün..
Zaten 3 gün yeter illa ki detoks istiyorsan, kilon aniden iner sonra da sağlıklı beslenmene dönersin..
Sabah 2 dilim kizarmis tbe 1 yumrta
Oglen yarim kase yogurtlu eriste 1 tane cogkofte
Aksam soguk corba
Spor jillian 1level 10 bin adim
Su 2 litre
Stokta var canm kas icin1 yumurta mıAteş'in felan mı var? Ayrıca tam kas yapacağın proteine ihtiyacın olan dönemde yumurtayı mı kestin aferin..
Gecmis derken :)Ay be güzel ben de biraz vermişim sabah gördüm ama nedense memnun olamadım.Haftada 500 gr hedefimi tutturamıyorum bir süredir.. Umarım sadece kas artışındandır..
Sensiz çok sıkılıyoruz o kadar çok sıkılıyoruz ki geçmiş felan yapıyoruz
Ölmüs buralar yaaHiçbirşeyy sessizz burasııı
Ay be güzel ben de biraz vermişim sabah gördüm ama nedense memnun olamadım.Haftada 500 gr hedefimi tutturamıyorum bir süredir.. Umarım sadece kas artışındandır..
Sensiz çok sıkılıyoruz o kadar çok sıkılıyoruz ki geçmiş felan yapıyoruz
Kizlar ozel sirli dualar var atimmi size okurmusunuz kendiniz icin evladiniz aileniz icin :)
ben çok ilgiliyim mutlaka atKizlar ozel sirli dualar var atimmi size okurmusunuz kendiniz icin evladiniz aileniz icin :)
Gecmis derken :)
Az olsun ama olsunn :) yarın dinlen cumaya biraz daha iner inşaAllah :)
kızlar yarın öğleye kadar maydonozumuzu unutmayalımmmm
ben hala artıyım
jillian yaptım yapalı artı çıkıyorum
bugun 3. günüm ağrılarım daha hafifledi ama özellikle göğüs kısmım çok zorluyor
meğer şınav ne süpermiş daha önce yapmadığıma pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?