her an pozitif dusunmek olmak gerekiyor yoksa hayat gecmezahaha whatsapp kullanmayan bi sen bide annem kaldı
ay ben gec yıorm 7-7.30 arası ama anca hazır oluo bazen daha bıle gec e kalırom napsamkı
aaa aaaa gecmşler olsn aman dıkakt canım hay allah yahu
ahahahh bu halınle bıle komedı yapablıosn
thanks biybi bnde gunde 1 veya 2 fıncan ıcerm mutlaka ama bugun ıcmedm untmsm heheeh
ahahaahah espri bombastik
aa kaptanşkom hos geldnnn vatanımıza canımızzznapaysun
Dün akşam yaptım fayda etmedi cünkü.
sıcak duş diyecektim ama iyi gelmediğini iletmişsin tatlım spordan dolayı cok mu ki ?
kas gevseticiyle masaj yaptırsan olmadı biraz zaman ver kendine geçecek zaten
Dün akşam yaptım fayda etmedi cünkü.
gece kac kez uyandım sayısını unuttum
inşallah düzelmiş olur yarına
3.gün
bugün 2. gün mü
Tatlım sordum anneme soğanı tereyağda yakıyormuş sonra salça sonra bulgur ekleyip suyunu döküyormuşsun kuzum :)Köprüyü geçtim mecidiyeköy e gidiyorum kına için spor yapamadım sabah ama gece yarısına kadar horon tepeceğim sanırım jillin anasını beller akşamki akacak terler.
Sağol kuzum:)
Immm :)) mercimek çorbası olsada içsek :))Ayyy ben de bayılırım çorbaya
tatlım silkelen kendine gel elbette herkesin belli zamanlarında böyle hisleri olacak ama bırakmak yokkk
nerde o spordan deli olan hatunnnn
kızz yerimm senin kayınvalidende mi var
güzel bir dusa girseydin kendine gelirdin
ay sorma yaaa bana da cok cabuk geçiyor gibi geliyor.
eda bence 2 gün ara vermemelisin
Mavibocuk tebrikler sekerim
Harpy tebrikler tatlımmm
ahaha birşeyi arayınca bulamama durumunun eş anlamlısı nedir yahuu
çok şükür goncam kendime geldim yine yediklerime dikkat etmeye calısıyorum ve hala mantar ve tavuk yiyemiyorum
Ben içtim bugün :)Sağol kuzum:)
Immm :)) mercimek çorbası olsada içsek :))
Afiyet olsun canım anneme dedim oda yapacak daha yeni spordan çıktım:)Ben içtim bugün :)
Piknikten cezalar gelcek sankiMenümü yazim
Sabah
Kavurmalı kaşarlı omlet
Ara-öğlen
Piknikte
1 mercimek köftesi
2 yk kısır
Yarım tahinli kurabiye
1 lokma kadar börek(kızıma yedirdim kalan bi lokmayı da lüplettim)
Akşam 16:00
Mercimek çorbası
Küçük tahıllı ekmekten sandviç
Tüm gün koşturmacayla geçti
Menü de yamuk zaten neyse bundan sonra acıkırsam yoğurt yerim yeni mayalanmış duruyor dolapta
Yeşil çay açığını da akşam kapatacağım.
Canım biranda 2-3 kilo eksi görmek istiyorsun biliyorum ama kendine dikkat et daha sağlıklı ve güzel şekilde verirsin kararı sana bırakıyorm en doğru kararı verirsin diye düşünüyorum biranda verilen kilolarda geri alındığını unutma canım metabolizmayı bozmaktan başka birşey yapmıyoruz. İyi düşünüp güzel karar varacağını biliyorum canımMerhaba arkadaslar. Ben malesef 1 hafta ugrayamayacgim buraya tabikide diyeti birakmak yok. Cumu günüde bildiririmi yaparim arada ugramaya calisirim ama menü bildirimi yapmayacagim. Ama sadece 1 haftacik söz ondan sonra daha dinc ve toparlanmis sekilde aranizda olacagim tabi izniniz olur ise.
Daha dogrusu acikca ben size niyetimi söylim 1 hafta hurma diyetini yapmak istiyorum kilo vermek icin degil bu hafta hep sacmaladim bir nevi dezoks amacli sonra eskisi gibi düzenli ve düzgün beslembeye devam. Biliyorum bir cogunuz yapma saglikli degil diyecek ama bende kendimi biliyorum kendim denemeden rahat durmam kötü olsa yasayip görcem bakalim 1 hafta dayancakmiyim ayri bir problem zaten ama haftaya cuma normale döncem
Daha acıkmazsın canım güzel yemişsin acıkırım diye yönlendirme kendini.Menümü yazim
Sabah
Kavurmalı kaşarlı omlet
Ara-öğlen
Piknikte
1 mercimek köftesi
2 yk kısır
Yarım tahinli kurabiye
1 lokma kadar börek(kızıma yedirdim kalan bi lokmayı da lüplettim)
Akşam 16:00
Mercimek çorbası
Küçük tahıllı ekmekten sandviç
Tüm gün koşturmacayla geçti
Menü de yamuk zaten neyse bundan sonra acıkırsam yoğurt yerim yeni mayalanmış duruyor dolapta
Yeşil çay açığını da akşam kapatacağım.
Fatime ve ben yaptık hurma detoksunu canım illa yapıcam diyosun yapma demek istiyorum aslında ama yapıcaksan 3 gün yap yeter fazlası zarar.Merhaba arkadaslar. Ben malesef 1 hafta ugrayamayacgim buraya tabikide diyeti birakmak yok. Cumu günüde bildiririmi yaparim arada ugramaya calisirim ama menü bildirimi yapmayacagim. Ama sadece 1 haftacik söz ondan sonra daha dinc ve toparlanmis sekilde aranizda olacagim tabi izniniz olur ise.
Daha dogrusu acikca ben size niyetimi söylim 1 hafta hurma diyetini yapmak istiyorum kilo vermek icin degil bu hafta hep sacmaladim bir nevi dezoks amacli sonra eskisi gibi düzenli ve düzgün beslembeye devam. Biliyorum bir cogunuz yapma saglikli degil diyecek ama bende kendimi biliyorum kendim denemeden rahat durmam kötü olsa yasayip görcem bakalim 1 hafta dayancakmiyim ayri bir problem zaten ama haftaya cuma normale döncem
Afiyet olsun canım anneme dedim oda yapacak daha yeni spordan çıktım:)
Piknikten cezalar gelcek sanki
Canım biranda 2-3 kilo eksi görmek istiyorsun biliyorum ama kendine dikkat et daha sağlıklı ve güzel şekilde verirsin kararı sana bırakıyorm en doğru kararı verirsin diye düşünüyorum biranda verilen kilolarda geri alındığını unutma canım metabolizmayı bozmaktan başka birşey yapmıyoruz. İyi düşünüp güzel karar varacağını biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?