Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

her an pozitif dusunmek olmak gerekiyor yoksa hayat gecmez

sıcak duş diyecektim ama iyi gelmediğini iletmişsin tatlım spordan dolayı cok mu ki ?

kas gevseticiyle masaj yaptırsan olmadı biraz zaman ver kendine geçecek zaten
Dün akşam yaptım fayda etmedi cünkü.
gece kac kez uyandım sayısını unuttum
inşallah düzelmiş olur yarına

Köprüyü geçtim mecidiyeköy e gidiyorum kına için spor yapamadım sabah ama gece yarısına kadar horon tepeceğim sanırım jillin anasını beller akşamki akacak terler.
Tatlım sordum anneme soğanı tereyağda yakıyormuş sonra salça sonra bulgur ekleyip suyunu döküyormuşsun kuzum :)

Ya bende kayınvalide, kayınpeder, kayın, görümce, eltii ne ararsan varr

O kadar yorgundum ki duş düşünecek halim kalmamıştı canım :)

Menümü yazim

Sabah
Kavurmalı kaşarlı omlet

Ara-öğlen

Piknikte
1 mercimek köftesi
2 yk kısır
Yarım tahinli kurabiye
1 lokma kadar börek(kızıma yedirdim kalan bi lokmayı da lüplettim)

Akşam 16:00
Mercimek çorbası
Küçük tahıllı ekmekten sandviç

Tüm gün koşturmacayla geçti
Menü de yamuk zaten neyse bundan sonra acıkırsam yoğurt yerim yeni mayalanmış duruyor dolapta
Yeşil çay açığını da akşam kapatacağım.

Merhaba arkadaslar. Ben malesef 1 hafta ugrayamayacgim buraya tabikide diyeti birakmak yok. Cumu günüde bildiririmi yaparim arada ugramaya calisirim ama menü bildirimi yapmayacagim. Ama sadece 1 haftacik söz ondan sonra daha dinc ve toparlanmis sekilde aranizda olacagim tabi izniniz olur ise.
Daha dogrusu acikca ben size niyetimi söylim 1 hafta hurma diyetini yapmak istiyorum kilo vermek icin degil bu hafta hep sacmaladim bir nevi dezoks amacli sonra eskisi gibi düzenli ve düzgün beslembeye devam. Biliyorum bir cogunuz yapma saglikli degil diyecek ama bende kendimi biliyorum kendim denemeden rahat durmam kötü olsa yasayip görcem bakalim 1 hafta dayancakmiyim ayri bir problem zaten ama haftaya cuma normale döncem

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben içtim bugün :)
Afiyet olsun canım anneme dedim oda yapacak daha yeni spordan çıktım:)
Piknikten cezalar gelcek sanki
Canım biranda 2-3 kilo eksi görmek istiyorsun biliyorum ama kendine dikkat et daha sağlıklı ve güzel şekilde verirsin kararı sana bırakıyorm en doğru kararı verirsin diye düşünüyorum biranda verilen kilolarda geri alındığını unutma canım metabolizmayı bozmaktan başka birşey yapmıyoruz. İyi düşünüp güzel karar varacağını biliyorum canım

Daha acıkmazsın canım güzel yemişsin acıkırım diye yönlendirme kendini.
Fatime ve ben yaptık hurma detoksunu canım illa yapıcam diyosun yapma demek istiyorum aslında ama yapıcaksan 3 gün yap yeter fazlası zarar.

@sevimlicadi0 canım Gonca abla haklı yapacaksan 3 gün yap, ben 6 gün yaptım iyiydim ama sonradan güçsüz kaldığımı farkettim, bir de bırakınca yemeklere saldırma isteği oluyor haliyle, ağızda tat falan kalmadığı için herşeyin tadını almak, yemek istiyorsun :)) Hasta gibi olursun bırakınca, yani ben kendimi öyle hissettim bir kaç gün..
Zaten 3 gün yeter illa ki detoks istiyorsan, kilon aniden iner sonra da sağlıklı beslenmene dönersin..

Buna da mı gelecek yani? Piknikte kuru fasülye vardı da biz mi yemedik? Sabah özellikle karbonhidrat almadım oradada en masum olanlardan minimum miktarda yedim. Tahinli kurabiyeyi de susam yağı faydalı diye yedim. Yine de ceza gelirse yaparım napim ayrıca yoğurdumu da yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…