Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takvimde 3 gün önde gidiyor canım 10 hafta 2 günlük aslında.çok şükür iyiyim canım.sen napiyorsun nasılsın

abesle_istigal canım jilinin karın için olan çalışması bu video canım. Ben de bu videoyu uyguluyorum.
@AKovser tatlım karın için olan bu

canım dondurma olmamış Ödül öğünün de tüketseydin keşke

Tatlim 4 tatli kasigi
Tepeleme degil
Ceza durumu yok bence 1top bile yapmiyor:)

Iyiyim kuzucummm
Seninde guzel haberlerini aliyorum:)
Hersey yolunda cok sukur

cok gecmiş olsun canım. cok kötü ya
gecen aybende banyomu temizliyodum.
lavabonun yanında bi tahta parcası vardı.dolabın parcası ama neresine takılıo bilmiyoruz.
eve girdigimizdwen bu yana var o.
onu cekmeden altını silmeye calışıyodum. tak kafama düştü. offff berbattı
resmen kuşlar ötüşmüştü kafamda

... SALI RESERVE FLY YARIŞMASI İLK 3 ...

1. 510 adet ile @Harpy

2. 150 adet ile KarKralicesi

3. 100 adet ile @tiffany20

Tebrikler Canlar
bi rahat yok arkadaş

wcede yapamıcam bunu
banneeee banneeeee

Canım günlük egzersiz derken
Ben jillian ve adımı yapıyorım zaten onlar ağır başkasına zamanım kalmıyor

dinlendim canim bol bol dinlendim tesekkur ederim )))

Hosgeldin :) tesekkur ederim .

sag ol canim
sanada gecmis olsun diyelim o zaman
dondurma yenmii??

Hoşgeldin canım memleketine bolca gez dolaş eğlen hasret gider.
Acılar geçecek canım bugünde yap acı falan kalmıyor.

Yok onlar yicek :) ben degil :) pazartesi yapicam

Kendi vucudunu sen daha iyi bilirsin xanm

Cok haklisin ablacim diyecek hic birseyim yok ama nedense o resimlerdeki kizlari görünce öyle olcagima inanmiyorum. Ama haklisiniz sizi yüz üstünü birakamam herzamnki gibi baska zamana birakip yine o kilolari alip basa saramam yaklasik 10 kilo vermisken birakamam sunun surasinda sadece 9-10 kilo kaldi en azindan önümüzdeki iki ayda 6-7 kilo bile versem yeter bana.
Evet hep birseyler cikiyor olmuyor bir türlü hep bir bahane su önümüzdeki 2 aydada vazgecmeyecegim son 9 kilo kaldi önümüzdeki iki ay verirsem süper olur ki veremem bence ben 6-7 kilo bile versem hedefime ulasmis olurum

Haklisin canim ama hep squatli biseyler cikiyor ben yapamiyorum ki onlari bugünkini yapmaya caliscam
Tamam zaten bugün yapabilcegim Tek spor yarim saat yürüyüs yine vaktim yok ama cuma gününden sonra spora cok daha fazla asilcam Allahin izniyle
Sagol ablacim. Hergün takimdayim aslinda okuyorum hep gecmisi ama motivasyonun düstü gercegi dogru. Nefsime eskisi gibi sahip cikamiyorum ama sanki. Ama
su önümüzdeki 2 ayda sikcam disimi sonra zaten izin vakti Insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…