Ben de baskasinin isini yapmaya bayilirim, ben toplarim kiz temizlerimdeHavadan mıdır nedendir 2 gündür ben de öyleyim, odanın halini görünce içim şişiyor ama kalkıp birşey yapmak istemiyorum
Buda büyük oğlum tanıştırayım
Kolaymış ve de süpermişş
Şu set olayından hiç anlamıyorum, 3 set diyor mesela 1 set yaptık ne kadar ara veriyoruz ?
Yanlis zamnhic zamnim yog
Harpy ne zaman başlıyorsunn ?? yazıldığı gibi 3 gün mü yapacaksın ??
ben de yapcam işteee.. senin gibi popoya taktım kafayıı
Hımm madem fotolar paylaşılıyor bu da benim en güncel halim dünki
Buda büyük oğlum tanıştırayım
bulaşık makinesini boşaltıp geldim, bugünün işi olarak yeterli bence
Haydi yeşil çay içelimm
nolduki abla
ohh süper canımm, afiyet olsun.oo fit seni fittt yüzünde ne güzelmiş majkim bayıldm valla
aa bnde sana benzettm ama babayı tanımıorz ya ondan tanısak belkı baba deriz masallah kocamanms allah bagıslasn
çok iş yapmssn masallah ahaahahah saka bı yana 1 haftadr kurular camasrlıktaydı bu sabah topladm aksam kocam utuler spor yapcam ben ugrasamam utuyle
şimdi içtim 3. ve son bardagımı maydonoz olmaynca yesılcaya yuklendm 3 fıncan
MasaAllahHımm madem fotolar paylaşılıyor bu da benim en güncel halim dünki
afiyet olsun canımkahve de yaptım kendime lütfen göz ardı etmeyelim
yani bendizden korkarım annem yıllardır çekiyor çok zorlama varsa bandajla tabi baktın geçmiyor dr ...kızlar ben jiliye başlamadan önce de dizim ağrıyordu, şimdi arttı biraz öle çok çok fazla değil ama sürekli kendisini hissettiriyor. Dr mı gitsem yada geçermi kendisi, spor yaparken bandajlasam daha mı iyi olur
keyifli alışverişler canımmBen işten çıktım çarşıdayım kızımla buluşcaz ona çanta kendime ayakkabı bakıcam benim ayakkabılar yürüyüş ayakkabısıymış salonda spor yapamazmışım sevgili kocam öyle dedi benimde canıma com com alayım bi tane daha.
emin ol öyle olucak canımayy bende zayıflayınca öyle sansınlarr lütfenn
bende şimdi maydanoz içtimmHaydi yeşil çay içelimm
ya dün de yapamadım ya napim yapim dedimBugun dinleniyoruz yq hayatim niye jili yaptin
Evet huzuru bitti kızım uyandı oğlum geldi şuan yanıbaşımda çığlık çığlığa ağlıyor..
Allah bağışlasın Can'ım çok tatlı senin gibi
saol cnaım çok teşekkür ederimmm
Ben tur şeklinde yaptım mesela tüm haretlerden birer set yaptım sonra başa döndüm. Ama 8er sete çıkınca güne yayarım gibi geliyor.
Zaman'a gerek yok canım ben kızım dumbellimi çekiştirirken yaptım :)
Bugün ilk günü yaptım. Sanırım ben hergün yaparım :) o günlerde arttırırım.
Genelde tersi olur :)
tümm ödemlerin gitsin inşallahoo fit seni fittt yüzünde ne güzelmiş majkim bayıldm valla
saol canım nenam çok teşekkür ederim o senin güzelliğin
aa bnde sana benzettm ama babayı tanımıorz ya ondan tanısak belkı baba deriz masallah kocamanms allah bagıslasn
amin canım çok sağol
çok iş yapmssn masallah ahaahahah saka bı yana 1 haftadr kurular camasrlıktaydı bu sabah topladm aksam kocam utuler spor yapcam ben ugrasamam utuyle
ben çalışırken herkes kendi ütüsünü yapıyor canım. ama şimdi evdeyim vermiyorum eşime ütü yapsın. ben halletmeye çalışıyorum :)
şimdi içtim 3. ve son bardagımı maydonoz olmaynca yesılcaya yuklendm 3 fıncan
MasaAllah
Ben de baskasinin isini yapmaya bayilirim, ben toplarim kiz temizlerimde
Evet huzuru bitti kızım uyandı oğlum geldi şuan yanıbaşımda çığlık çığlığa ağlıyor..
Allah bağışlasın Can'ım çok tatlı senin gibi
Ben tur şeklinde yaptım mesela tüm haretlerden birer set yaptım sonra başa döndüm. Ama 8er sete çıkınca güne yayarım gibi geliyor.
Zaman'a gerek yok canım ben kızım dumbellimi çekiştirirken yaptım :)
Bugün ilk günü yaptım. Sanırım ben hergün yaparım :) o günlerde arttırırım.
Genelde tersi olur :)
happy_moon iyiyim canım stres var biraz sen nasılsın?
resimlerde çok güzel bu arada oğluna da maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?