Hayırlısı canım geçmiş olsun.Selammlarr
Babamin ameliyati pazartesiye ertelendi, yogun bakimda babam icin ayrilan kisima baska hasta almislar, yogun bakim da yer olmayinca da ertelenmis oldu. Iyi dilekleriniz icin cook tesekkur ederimn
Hımm madem fotolar paylaşılıyor bu da benim en güncel halim dünki
Oğlunda sende süpersiniz maşallah sizeBuda büyük oğlum tanıştırayım
teşekkür ederimmHayırlısı canım geçmiş olsun.
Oğlunda sende süpersiniz maşallah size
bulaşık makinesini boşaltıp geldim, bugünün işi olarak yeterli bence
kahve de yaptım kendime lütfen göz ardı etmeyelimÇok bile çalışmışsınnn
saolasın canımHayırlısı canım geçmiş olsun.
Oğlunda sende süpersiniz maşallah size
ahahahah, yok hayatım sen gayet iyisinn maşallahaynen geçen önden bakıyorum yaa diyorum gayet iyiyim yana bir döndüm o göbek dizlere doğru iniyor ahahah :)
ayy bende zayıflayınca öyle sansınlarr lütfennama şundan eminim bunu herkes der huyları aynı ben babanın özellikleri ile alakası yok :)
Çok saol canım benim. boyum kısa kız benim 1.52 .. ben mesela 36 beden bi gömlek alsam kollr tam oluyor göbek kısmını ilikliyemiyrum büyük alıyorum o zaman göbek kapanıyor ama kollar omuzlardan düşüyor... hep sıkıntı yağlar göbekte bi 5 versem varya pskolojik olarak dediğin gibi mutlu olucam
Oluyor öyle benimde bir ütülerim var aman Allahımmm gözüme batıyor bir başlayamıyorum
saol canımmm
karnım karnım görsen sarkık çatlak
saol cnaım zati bilmeyenler oğlanın benim olduğuma inanmıyor
kahve de yaptım kendime lütfen göz ardı etmeyelim
seviyorum seni dostumsunnaaa yok canım hiç eder miyizzz bulaşık + kahve, bugünlük iş tamamdır
saolasın tatlımmmsaol canım yoruldum çok hala heryerim ağrıyor
çok saol canm teşekkürler bulgur candır
bugün 6.günümüzdimi birlikte başlamıştık sanıırm cuma başlamamışmıydık ya
canım sonraki iletini okudum şimdi ertelenmiş ALLAH şifa versin inşallah güzel geçicek ameliyatı..
tünaydın canım sağol ben yorgun sen nasılsın resmini gördüm evet mezun ol bence :)
selam canım ağrıların ne durumda ?
selam Handancım nasılsın ?
ohh iyi yapmışsın canım bende şimdi maydanozumu içicem bakalımmm jill yapıcam daha
saolasın canımm.Gecmis olsun canm rbbim yardimcisi olsun sifa onda . refik yoksa yasin oku sifa ayetleri var onlari oku elini bos birakma canm ben refik olmayaydim okurdum ne nolcak
inşallah canım inşallah. Sonrası önemli daha çok bizim için kitle iyi huylu çıksın inşşGünün en sevdiğim saatinden merhababir elimde kahvem bir elimde bitter çikolatam karşımda iPad'im. sporumu yapmışım bacaklarım biraz sızlıyor, kızım uyuyor oğlum henüz okuldan gelmemiş. Huzuuuuurrrr ommmmmmm...
Banine squat yapıcam ben
Güzel soru
İnşallah böylesi daha hayırlı olacak canım.
Nimde bütün sıkıntı göbek tedirama şundan eminim bunu herkes der huyları aynı ben babanın özellikleri ile alakası yok :)
Çok saol canım benim. boyum kısa kız benim 1.52 .. ben mesela 36 beden bi gömlek alsam kollr tam oluyor göbek kısmını ilikliyemiyrum büyük alıyorum o zaman göbek kapanıyor ama kollar omuzlardan düşüyor... hep sıkıntı yağlar göbekte bi 5 versem varya pskolojik olarak dediğin gibi mutlu olucam
Oluyor öyle benimde bir ütülerim var aman Allahımmm gözüme batıyor bir başlayamıyorum
saol canımmm
karnım karnım görsen sarkık çatlak
saol cnaım zati bilmeyenler oğlanın benim olduğuma inanmıyor
ay ne bilim olurmu ki ? Olsa bile hep öyle kalırmıyım ki ?Ayy kuzum çok şükür artık seninde fıstık oldugunu görecekler:)
saolasın nenacanay sanki seni merak ettikte çıktı yine piyasaya
ama dehşet olmssn
sen misin die sorcaktm şok oldum maşallah sen cok guzelmssn bekızında aynı sen valla benzio baya
valal hayatının en güzel kararını vermssn saglıklı yaşam gibisi yok cok tebri ederim
ahahahahaah cok alemsn yahu
allah acil şifa versin güzel haberlerle inşallah canımmm
gogom calısıorm maydonoz bulamam da 2 fıncan yesıl cay ıcıcem bırını ıctım kaldı 1
ya eda ben bildiğin nefret ediyorum ev işinden, düşmanım sankii ufffBende bitirdim sayilirrr iiyykk
Bugun dinleniyoruz yq hayatim niye jili yaptinvalla sevmiyorum ben bin tane ıvır zıvır eğil kalk yerleştir bende oğlanı yıkadım jill yaptım bugünlük yeter modundayım ahahha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?