Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neyse küçük kuzu yattı, büyüğü de kendi kendine oynuyor. Huzurun bir kısmı geri geldi ben de yeşil çayımı kaptım geldim yanında da yulaf yoğurt :)

Haydi yeşil çay içelimm

İçelim güzelleşelim

Bence geçene kadar spor yapma. Üzerine gidersen kötüleşebilr..

Ooooh harika bişi benim yerime de gezin :) bu arada ben de bugün kkya girmekte zorluk çekiyorum.

Başak burcu musunuz nesiniz ayol banane başkasının işinden.. İdeal gelinler sizi

ya yapamayacak kadar kötü değil, üstüne çok baskılayınca hissediyorum sadece

Başak burcu musunuz nesiniz ayol banane başkasının işinden.. İdeal gelinler sizi
ay yokk ne ideal gelini kaynanamın işinide yapmam ben, iş konusunda çok laf sokar bende utanmadan aaa öylemi tühh yaa filan derim
İkizler burcuyum dağınığım maalesef.

olalım canımm

Valla bence ikisi de... Cunku ciddi efor sarfediyoruz karin kalca cayir cayir yaniyor :)
Ve en onemlisi kaslar cok guzel aciliyor, postur bozuklugu duzeliyor
Heh iste benimki bozuk:)
Ben bi minder aliim birde lastik
Karinsavara ne lazim biliyormusun kuzum
Birtek topum var

3.gün
hem jillian yapıyorum hemde 1 saat tenis

aslında şimdiye alışmış olman lazımdı ama

bugün nasılsın?

Ya bende kayınvalide, kayınpeder, kayın, görümce, eltii ne ararsan varr

O kadar yorgundum ki duş düşünecek halim kalmamıştı canım :)

Ohh ne güzel bendekilerde bol tatlım kalabalık aile seviyorum ben

Çarşamba çarşamba eksi 200-le mutluluktan uçuyorum şu an, sanki 1 kilo vermişşş havasındayımm
Darısı Cumaya inşaAllah, hepimizeee

ohhhh darısı cumayaaaa

canım bu yolda olan her insanın istediği gibi bir anda vermek istiyorsun ancak verdiğinide emin ol alıyorsun ben kilo vermem durunca isveç yapmıştım 6 gün ve yanlış hatırlamıyorsam 4 kiloya yakın verdim ama normal beslenmeye dönünce aldım normalde kastım yine sağlıklı beslenme

gogo2405 goncam daha önce eğitim verdiğim bir çocuk anlatmıştı annesinin beyniyle ilgili bir rahatsızlığı varmış ve sanırım vücudunda ki atıkları atabileceği 2 besin varmış 1 su diğeride hurma ve doktor hurma diyetine başlatmış kadını tabi hurmanın en hakikisi en doğalı artık nasıl oluyorsa .. ve değerlerinde hakikaten düzelme olmuş varmı senin bu konuda fikrin net bilmediğim için bilgilerimi netleştirmek istedim.

kız yanlış anlama ben seni daha kilolu bekliyordum resimde hiçte o kadar durmuyor maşallah ne güzelsiniz

maydonoz suyu içemiyorum ama yeşilçay 2tane vurucam 1ini vurdum bile

Oradasınız biliyoruuuum...

ahaha smile güzelmiş

maşallah sekerim hakikaten mezunsun sen yavv

...ÇARŞAMBA OBLİQUE CRUNCH YARIŞMASI İLK 3...

1. 300 adet ile @Ollalla

2. 200 adet ile Harpy

3. 60 adet ile Dahlia_

Tebrikler Canlar

PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI İLK 3

1. 18.200 adım ile @CheGuevera

2. 18.000 adım ile @Ollalla

3. 11.500 adım ile @tiffany20

Tebrikler kızlar

Tebrikler kızlarrrrrr

Kizlar refik geldiii artininda artisi cikcam bu hafta sanirim

ooo geçer gider ağrısı insallah edacım tamda zamnında gelmiş hani

harikasın mervecim azmin daim olsunnn

İlk tanıstıgımızda eşimle ben 65 o 55 kiloydu tarifi anlatılmaz bir duyguu

ben ramazan ayında pilatese gidemeyeceğim için geceleri Ebru Şallı'nın Süper Karın dvd sini yapmayı düşünüyorum

düşünüdğün başka bir dvd si varsa bende varsa ileteyim sana tatlım

yeşilçay tamamdır tatlım maydonoz suyu içemem ben maydonoz yemem ki

Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...

canım dualarımız babacıgınla Allahım sağlıklı bir sekilde yaşam sürmesini nasip etsin

Teswkkur ederim canim
Zayiflatiyormu plates yoksa daraltiyormu onu merak ediyorum

sıkılaştırıyor canım ve bence hedef kiloya geldiğinde yada yaklastıgında baslanmalı tabi benim fikrim

Plates kesinlikle çok güzel ben Zaman'ında yaptım beş kilo vermiştim 10 kilo gitmiş gibiydi bizim burada salon yok dolayısıyla Ebru şallı ile yapmak gerekiyor onada gıcık oluyom alllll verrr sevimsiz

ayy bende gıcık oluyorum
birde yaptıgı bazı hareketler gayet kolaymış gibi yapmıyormu ölüyorumm

heyy gençç enerjin daim olsun

hay aksi tam zamanı umarı yarını atlattıktan sonra gelir

Benim explorer çöktü yine internet durduruldu diyo hiç bi yere girmiyo telefon yavaştan cortluyo galiba neyse Chrome dan girebildim bari.

su explorera bi ben ısınamadım herhalde

Sabah onca aksiyonnnn
Bir guzel uyumusummm
2saat sonra kizimin partisiiii varrrr
Bennnn niyeeee yatiyorummmmmmmm

iyi eğlenceler canımm

Selammlarr
Babamin ameliyati pazartesiye ertelendi, yogun bakimda babam icin ayrilan kisima baska hasta almislar, yogun bakim da yer olmayinca da ertelenmis oldu. Iyi dilekleriniz icin cook tesekkur ederimn

hayırlısı olsun insallah tatlım

keyfe gell kıskandımmm

Niye hep göbiş eğzersizleri dönüyor yaw biraz da popiş eğzersizleri çevirin? Gerçi bu grubun en popişlisi bendim unutmuşum

kız amma abarttın kaç cm Allah aşkına söylesene merak ettim

ahahah çok güldüm kız

Ayyy refik beni bugun maf etcwk beli karnimda fena agri var kocaman oldu karnim tam 6 aylik

şimdi nasılsın tatlım

Kizlar kaptan kim ben yarindan itibaren izin istiyorum c.tesiye kadar . dugunumuz var yogunuz sehir disindan misafrler gelecek kme solicimmm .?
canım izin 2 haftadan daha az olmuyor maalesef. geçte olsa menünü bildirmeye çalış cumartesiye kadar kuzum

Aynen bende canm sevmem ama zorunluyuz yani para olssa hizmetli tutucam o denli sevmiorum
bir kaç kez zor durumdayken aldım ben, mümkün değil kendi yaptığın gibi olmuyor birde o gelecek diye sağı solu topluyorum ediyorum bi bakıyorum iş bitmiş
bir de evde başkası olunca ben daha çok yoruluyorum geriliyorum

Asyaca
Kimmis ev isinden nefret eden bakiiimmm
Acilim baskan geldiiii
Ben bayilirim temizligeee utuyeee yemek yapiyim falann
Ama gezmeyi daha cok seviyorum
Bos bos oturup tv izlemek en buyuk fobimmm
Feci bunalirim
Hep birsey yapicammmm
Durmadan birsey cikartirim kendime
Ben size enerji gondereyimmm yawru kuşlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…