- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
yok canım =)) diken üstündeyim son kez tarihe bakıyorum bakalım hatırlayabilecekmiyimNo stresssss :)
Ders çalışıyorsun dimii uyumuyorsunn ?? :) Eskisi kadar gelmiyorsun da
Haydi yeşil çay içelimm
kızlar ben jiliye başlamadan önce de dizim ağrıyordu, şimdi arttı biraz öle çok çok fazla değil ama sürekli kendisini hissettiriyor. Dr mı gitsem yada geçermi kendisi, spor yaparken bandajlasam daha mı iyi olur
Ben işten çıktım çarşıdayım kızımla buluşcaz ona çanta kendime ayakkabı bakıcam benim ayakkabılar yürüyüş ayakkabısıymış salonda spor yapamazmışım sevgili kocam öyle dedi benimde canıma com com alayım bi tane daha.
yok canım =)) diken üstündeyim son kez tarihe bakıyorum bakalım hatırlayabilecekmiyim
Valla komşu olmalıymışızzBeni bıraksan ben de başkasının işini yaparım, gel gör ki, kendi odamı bile toplamaya halim yok
Anladım canım :)
Ben de bugünden başlayayım, şimdi işim var akşam müsait olunca yaparım artık :)
İnşaAllah faydasını görürüz hem de çabucakkk
inşaAllah canımmm =)Güzel geçecekk inşaAllah, iyi düşünn, pozitif oll :)
Başaracaksın inşaAllah, stresten uzak durmaya çalış biraz da :)
ya yapamayacak kadar kötü değil, üstüne çok baskılayınca hissediyorum sadeceNeyse küçük kuzu yattı, büyüğü de kendi kendine oynuyor. Huzurun bir kısmı geri geldi ben de yeşil çayımı kaptım geldim yanında da yulaf yoğurt :)
İçelim güzelleşelim
Bence geçene kadar spor yapma. Üzerine gidersen kötüleşebilr..
Ooooh harika bişi benim yerime de gezin :) bu arada ben de bugün kkya girmekte zorluk çekiyorum.
ay yokk ne ideal gelini kaynanamın işinide yapmam ben, iş konusunda çok laf sokar bende utanmadan aaa öylemi tühh yaa filan derimBaşak burcu musunuz nesiniz ayolbanane başkasının işinden.. İdeal gelinler sizi
Hatirlarsin kuzummmmyok canım =)) diken üstündeyim son kez tarihe bakıyorum bakalım hatırlayabilecekmiyim
olalım canımmValla komşu olmalıymışızzBeni bıraksan ben de başkasının işini yaparım, gel gör ki, kendi odamı bile toplamaya halim yok
Anladım canım :)
Ben de bugünden başlayayım, şimdi işim var akşam müsait olunca yaparım artık :)
İnşaAllah faydasını görürüz hem de çabucakkk
Heh iste benimki bozuk:)Valla bence ikisi de... Cunku ciddi efor sarfediyoruz karin kalca cayir cayir yaniyor :)
Ve en onemlisi kaslar cok guzel aciliyor, postur bozuklugu duzeliyor
3.gün
hem jillian yapıyorum hemde 1 saat tenis
Ya bende kayınvalide, kayınpeder, kayın, görümce, eltii ne ararsan varr
O kadar yorgundum ki duş düşünecek halim kalmamıştı canım :)
Çarşamba çarşamba eksi 200-le mutluluktan uçuyorum şu an, sanki 1 kilo vermişşş havasındayımm
Darısı Cumaya inşaAllah, hepimizeee
Merhaba arkadaslar. Ben malesef 1 hafta ugrayamayacgim buraya tabikide diyeti birakmak yok. Cumu günüde bildiririmi yaparim arada ugramaya calisirim ama menü bildirimi yapmayacagim. Ama sadece 1 haftacik söz ondan sonra daha dinc ve toparlanmis sekilde aranizda olacagim tabi izniniz olur ise.
Daha dogrusu acikca ben size niyetimi söylim 1 hafta hurma diyetini yapmak istiyorum kilo vermek icin degil bu hafta hep sacmaladim bir nevi dezoks amacli sonra eskisi gibi düzenli ve düzgün beslembeye devam. Biliyorum bir cogunuz yapma saglikli degil diyecek ama bende kendimi biliyorum kendim denemeden rahat durmam kötü olsa yasayip görcem bakalim 1 hafta dayancakmiyim ayri bir problem zaten ama haftaya cuma normale döncem
sabah
sucuklu 2 yumurta
peynir zeytin domates biber
öğle
bir parça ızgara et
yogurt
sebze sote
akşam
4 ufak biber kabak dolması etli
biber
yoğurt
yarım bardak kefir
yeşilçay 2 fincan
su 2 lt yoktur hep dışardaydım
spor jillian
kızlar yarın öğleye kadar maydonozumuzu unutmayalımmmm
ben hala artıyım
jillian yaptım yapalı artı çıkıyorum
bugun 3. günüm ağrılarım daha hafifledi ama özellikle göğüs kısmım çok zorluyor
meğer şınav ne süpermiş daha önce yapmadığıma pişmanım
Oradasınız biliyoruuuum...
Bu ben
PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI İLK 3
1. 18.200 adım ile @CheGuevera
2. 18.000 adım ile @Ollalla
3. 11.500 adım ile @tiffany20
Tebrikler kızlar
Kizlar refik geldiii artininda artisi cikcam bu hafta sanirim
:)) 83e nasıl çıktım gerçekten çok güzel soru canım kafamı duvarlara vurarak ağlıyorumtatlım kısa hikayemi anlatayım sana ben hep tonton koca göbekli çocuk genç kızdım sonra birgün uyurken rahat uyuyamadıgımı fark ettim deli gibi uykum var ama ikide bir uyanıyorum ve dang dedi bana dur canım dur yavaş gel nedir bu 83 kafayımı yedin annemle hep diyete başlar bırakırdık enson 1-1.5 yıl önce diyetle 3-5 kilo vermiş ve geri almışı hepsini fazlası ile ve temmuz 27-28 de kararı aldım artık diyetteym o zamanlar gör beni ağzıma hiç birşey sürmüyorum meyve delisi bir insan olarak şuan kendime bile şaşkınlıkla bakıyorum nasıl meyve abur cuburdan vazgeçtim:) aslında detokslara kızıyorum ama bende dukan diyeti ile başladım tabi 4. Takımla tanışınca dukan diyetini bıraktım daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum gücüm yettikçe:) ve gel zaman git zaman bu kiloya geldik bazen yavaş gitmesi canımı sıkıyor ama sonra diyorum kızım sen 22 yıldır tombalaktın anca gider sen hatırlıyormusun 60 kiloyu en son ne zaman gördün diyorum sonra yenen yine diyetim oluyor:))) ha birde benim bir nişanlım var ahh ah ben ne kadar tombaksam oda o kadar dal gibi zayıf :)) tabi zayıfladıgımı görünce o da şok :)) çenem düştü)
ben ramazan ayında pilatese gidemeyeceğim için geceleri Ebru Şallı'nın Süper Karın dvd sini yapmayı düşünüyorum
Canlarımmm, yarın mutlaka maydanoz suyu ve yeşilçayımızı içelim, spordan artı çıkma ihtimalimiz çok yüksek malum, hiç değilse varsa ödem atalım.. Yediklerimize de dikkat edelim, hafif beslenelim.. Kaptanlarımızın yüzünü güldürelim inşaAllah..
Allah rahatlık versin, İyi geceler
Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...
Teswkkur ederim canim
Zayiflatiyormu plates yoksa daraltiyormu onu merak ediyorum
Plates kesinlikle çok güzel ben Zaman'ında yaptım beş kilo vermiştim 10 kilo gitmiş gibiydi bizim burada salon yok dolayısıyla Ebru şallı ile yapmak gerekiyor onada gıcık oluyom alllll verrr sevimsiz
heyoooo günaydn grubunuzun neşe kaynagı geldiii çekilinnnönümden yol acın banaaaaa hihohooyyytttttyeşilçayımı aldım ve iş başı yaptım sizide okuyayım ohh masallah 166 msj pek birikmemiş thankslerrrrimi sunarım
evet dün ki menüm aşağıda ki gibidir.
sabah
tost
çay
öğlen
arnavut ciğeri2 yk kadr
bol koca tabak salata
1 kase corba
ara
1 bardak ayran
aksam
kahvaltı yaptk miktar belırtemıcem
bol yeşillikli rokalı dereotlu domateslı hıyarlı bır salata bol lımonlu kocişimmm yaptı
peynır bı kac catal
salam bı kac dılım
1 dılım kepek ekmeği
2 yudum soguk cay
1 kupa normal cay
spor 3500 adım
ayakları karına cekerek kosma
ıp atlma
kol egzersizi
jıllıan şınavı ayakta olandan
mekik
yarım şınav
toplam yarım saat spor yaptm karısık bsyler hıc bsy yapasm yoktu mecburen bunları yapptım
su 2 lt fazla
kızlar muaazzzam karn agrım var sabahtan berı ve sanırım regl olcam 1 haftadr şişimde var ekside değilim muhtemelen tartılmadm ama benım tahmınım umarm yarın tartı beni şaşırtır.
Benim explorer çöktü yine internet durduruldu diyo hiç bi yere girmiyo telefon yavaştan cortluyo galiba neyse Chrome dan girebildim bari.
Sabah onca aksiyonnnn
Bir guzel uyumusummm
2saat sonra kizimin partisiiii varrrr
Bennnn niyeeee yatiyorummmmmmmm
Selammlarr
Babamin ameliyati pazartesiye ertelendi, yogun bakimda babam icin ayrilan kisima baska hasta almislar, yogun bakim da yer olmayinca da ertelenmis oldu. Iyi dilekleriniz icin cook tesekkur ederimn
Günün en sevdiğim saatinden merhababir elimde kahvem bir elimde bitter çikolatam karşımda iPad'im. sporumu yapmışım bacaklarım biraz sızlıyor, kızım uyuyor oğlum henüz okuldan gelmemiş. Huzuuuuurrrr ommmmmmm...
Banine squat yapıcam ben
Güzel soru
İnşallah böylesi daha hayırlı olacak canım.
Niye hep göbiş eğzersizleri dönüyor yaw biraz da popiş eğzersizleri çevirin? Gerçi bu grubun en popişlisi bendim unutmuşum
7ler bekle beni ben geliyorum. Tok karnına süper bi eksi gördüm az önce
Kocam 76 kilo olmuş kilo aldım diyor 73 olmalıymış. Sen kaç kilo oldun diye sordu, 73ün altına düşünce haber veririm dedim
Ayyy refik beni bugun maf etcwk beli karnimda fena agri var kocaman oldu karnim tam 6 aylik
Aynen bende canm sevmem ama zorunluyuz yani para olssa hizmetli tutucam o denli sevmiorumya eda ben bildiğin nefret ediyorum ev işinden, düşmanım sankii ufff
canım izin 2 haftadan daha az olmuyor maalesef. geçte olsa menünü bildirmeye çalış cumartesiye kadar kuzumKizlar kaptan kim ben yarindan itibaren izin istiyorum c.tesiye kadar . dugunumuz var yogunuz sehir disindan misafrler gelecek kme solicimmm .?
happy_moon iyiyim canım stres var biraz sen nasılsın?
resimlerde çok güzel bu arada oğluna da maşallah
bir kaç kez zor durumdayken aldım ben, mümkün değil kendi yaptığın gibi olmuyor birde o gelecek diye sağı solu topluyorum ediyorum bi bakıyorum iş bitmişAynen bende canm sevmem ama zorunluyuz yani para olssa hizmetli tutucam o denli sevmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?