Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maydanoz ben çok önce kullandım bir hata yaramadı ve deli gibi spor yaptığım halde 25 bin adım attığım yürüyüş lerde bile her bünye farklı herkeste ise yaramıyor.kimisi haftada 3 kg veriyor

emzirdiğim için canım çok da abartmicam zaten bardak içerim o bile çok olabilir... doğrudur ama herşey her bünyede aynı etki olmuyor

ilk görenler daha cok benzetmede tuttururlar gibime geliyo benim
gülümsemesi gözler falan hep sen

ama şundan eminim bunu herkes der huyları aynı ben babanın özellikleri ile alakası yok :)

Sana bisey diyimmi çok hoş görünüyor sun sen istediğin için zayıflama tabi aynada kendini nasıl mutlu hissediceksen o kiloya in ama böyle de masallah in varyavrunu Allah bağışlasin
Çok saol canım benim. boyum kısa kız benim 1.52 .. ben mesela 36 beden bi gömlek alsam kollr tam oluyor göbek kısmını ilikliyemiyrum büyük alıyorum o zaman göbek kapanıyor ama kollar omuzlardan düşüyor... hep sıkıntı yağlar göbekte bi 5 versem varya pskolojik olarak dediğin gibi mutlu olucam

Ayyy, oyyy, ufff, pufff beni bi silkeleyin de su ev islerini yapayimm... Ölü topragi serpmisler ustumee

Oluyor öyle benimde bir ütülerim var aman Allahımmm gözüme batıyor bir başlayamıyorum

saol canımmm

Cok guElsiniz masslllhhh :) buyumuste adam olacak :) sen zayifsin kiz

karnım karnım görsen sarkık çatlak

Ayy masallah yağuşuklumaa. Abla kardes gibisininizz, sana benziyor yavru
saol cnaım zati bilmeyenler oğlanın benim olduğuma inanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…