Buna başladım benimle olan var mı
Bizim hoca 3-4 sn anca veriyor 2.sete gecerkennKolaymış ve de süpermişş
Şu set olayından hiç anlamıyorum, 3 set diyor mesela 1 set yaptık ne kadar ara veriyoruz ?
GuzellikkkHımm madem fotolar paylaşılıyor bu da benim en güncel halim dünki
Ayyy, oyyy, ufff, pufff beni bi silkeleyin de su ev islerini yapayimm... Ölü topragi serpmisler ustumee
Bizim hoca 3-4 sn anca veriyor 2.sete gecerkenn
Yanlis zamn
Bende bitirdim sayilirrr iiyykkAyyy, oyyy, ufff, pufff beni bi silkeleyin de su ev islerini yapayimm... Ölü topragi serpmisler ustumee
Cok guElsiniz masslllhhh :) buyumuste adam olacak :) sen zayifsin kizBuda büyük oğlum tanıştırayım
Ayy masallah yağuşuklumaa. Abla kardes gibisininizz, sana benziyor yavruBuda büyük oğlum tanıştırayım
Maydanoz ben çok önce kullandım bir hata yaramadı ve deli gibi spor yaptığım halde 25 bin adım attığım yürüyüş lerde bile her bünye farklı herkeste ise yaramıyor.kimisi haftada 3 kg veriyor
Ben niye böyle göremiyorummmmm kendimiii
ilk görenler daha cok benzetmede tuttururlar gibime geliyo benim
gülümsemesi gözler falan hep sen
Çok saol canım benim. boyum kısa kız benim 1.52 .. ben mesela 36 beden bi gömlek alsam kollr tam oluyor göbek kısmını ilikliyemiyrum büyük alıyorum o zaman göbek kapanıyor ama kollar omuzlardan düşüyor... hep sıkıntı yağlar göbekte bi 5 versem varya pskolojik olarak dediğin gibi mutlu olucamSana bisey diyimmi çok hoş görünüyor sun sen istediğin için zayıflama tabi aynada kendini nasıl mutlu hissediceksen o kiloya in ama böyle de masallah in varyavrunu Allah bağışlasin
Ayyy, oyyy, ufff, pufff beni bi silkeleyin de su ev islerini yapayimm... Ölü topragi serpmisler ustumee
Guzellikkk
Cok guElsiniz masslllhhh :) buyumuste adam olacak :) sen zayifsin kiz
saol cnaım zati bilmeyenler oğlanın benim olduğuma inanmıyorAyy masallah yağuşuklumaa. Abla kardes gibisininizz, sana benziyor yavru
aynen geçen önden bakıyorum yaa diyorum gayet iyiyim yana bir döndüm o göbek dizlere doğru iniyor ahahah :)ben aynaya bakan gibi görüyorum nett
valla sevmiyorum ben bin tane ıvır zıvır eğil kalk yerleştir bende oğlanı yıkadım jill yaptım bugünlük yeter modundayım ahahha :)bulaşık makinesini boşaltıp geldim, bugünün işi olarak yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?