Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Başak burcu musunuz nesiniz ayol banane başkasının işinden.. İdeal gelinler sizi

Yok ya ne başağı akrep burcuyummm
O kadar değil yani gidip temizlik yapayım falan, ama yardım etmeyi seviyorum, ne iş yapsa bir ucundan tutarım :))

Maydanozdan nefret ederim neredeyse, mecbur burnumu tutup içiyorum suyunu

Ben nefret etmiyorum sadece evde yalnız olduğumda yapmayı seviyorum :)
Karışanım da yok ama ev boş olmasa hiçbirşey yapmak istemiyor canım :) istediğim gibi dağıtıp toplamak istiyorum, köşe bucak temizlikk falann, bana kalsa haftada 2-3 kez cam silerim günde 2 kez elektrik süpürgesi çalıştırırım normal değilim birazzannem, 2 kız kardeşim olunca haliyle tembel oldum bende evlenince düzelirim inşaAllah

Eşim ve oğlum şu anda külahta dondurma aldılar yiyolar

Hımm ben de oğluma aldım yemekten sonra yersin dedim unuttu.. Yarın yicem ben de bir tane ara öğün niyetine. Cuma günlerinin klasiği oldu yaz boyu böyle olacak sanırım. Her cumartesi pişman oluyorum bu hafta yemiyim diyorum daha salıdan aklıma düşüyor ya da kendimi tutup dondurmalı bir tatlı mı yesem bu hafta :)

:) çocuk olana kadar çalışmazsan evde bol bol yanlız kalırsın kanımca :) ama eletirik su faturası biraz kabarık gelebilir :)

Bende akrep burcuyumm kuzuu

Menüm

Sabah
Kavurmalı kaşarlı omlet
Haşlanmış yumurta
1 dlm tereyağlı tbe

Ara sütlü kahve
2 kare bitter

Öğlen
Çorba

Ara
1 lokma zy kereviZ (kızımdan kalan)
Elma
Yoğurt yulaf tarçın

Akşam
Kuru fasülye
1 sk b pilavı
Bir baş soğan

Spor ripped in 30 1
2 yeşil
Brezilian butt 1.gün

Hiç bilmiyorum canım duymadım öyle bir rahatsızlık.
Kizlar kaptan kim ben yarindan itibaren izin istiyorum c.tesiye kadar . dugunumuz var yogunuz sehir disindan misafrler gelecek kme solicimmm .?
Canım sabah kilonu bildir sonra 2 gün 3 gün gelmezsin takıma sorun olmaz o kadarcık.
Ahh kuzummm bizde nişanlım ile tanıştıgımızda 58 ben 72-73 kilo idim sonra 83 oldum
Ama şimdi 63 olcan

ahah kiz esimde bana diyor ayda 1 biri gelsin istersen diye ama bende senin gibi düşünüyorum daha cok yorar beni

canım ben hepsini yapıcaam onun dvd lerinden saolasın canımm

eksik olursa soylersin bendekilerede bakarim tatlim

koy bakim kiz
yapin ince demekki benimde öyle anlayabiliyorum yani seni

Bu hava yagacakmi acacakmiiii
Bilen varmi
Icimi kasvet basti

istanbuldamisin ?
Yarin yagacak ama haftasonu gunesli diyor hava durumu

söyle söyleee hadi

Ahh kuzummm bizde nişanlım ile tanıştıgımızda 58 ben 72-73 kilo idim sonra 83 oldum

neyseki hak yerlerini buldu tatlim

Eşim ve oğlum şu anda külahta dondurma aldılar yiyolar

bak hele yaaa kiyamam sana sik disini yarin ödül yaparsin

benim mideme dokunuyor ama yavrum yaa denedim kac kere
hatta farketttirmeden yedirdler belkim psikolojiktir diye ama ciksss

Demekki neymiş akrepler temizlik manyağı oluyormuş.. :)

yok yok her akrep degill :)

O zaman ben temizlikten kafayı yerim, eşim de ay sonunda fatura öderken

Bende akrep burcuyumm kuzuu

Aslında aklımdan geçmedi değil, kaç kere temizlik konusunda yazı yazdın hep dikkatimi çekti :))

Demekki neymiş akrepler temizlik manyağı oluyormuş.. :)

Hem de nasıllll, erkek kadın farketmiyorr Gerçi erkekler temizlik yapmıyor, şurayı temizle, burayı temizle diyerek insanı çileden çıkarıyor misal babam

Senin sağlık problemin var, ben de sevmiyorsun zannettim :)

Temizlik manyağı olmayan akrep mi tanıyorsunn ? :)) benim tanıdıklarım manyak hatta ötesi diyebilirimm

Senin sağlık problemin var, ben de sevmiyorsun zannettim :)

Temizlik manyağı olmayan akrep mi tanıyorsunn ? :)) benim tanıdıklarım manyak hatta ötesi diyebilirimm

aynen tatlim saglik problemi

evet yavv 1 2 tane var öyle
ama istisnalar kaideyi bozmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…