inşaAllah canımmm =)
denerim kuzumm =))
3 gün için kullanma izin hakkını, cuma sabah bildirimini yap canım. sonrada müsait oldukça menülerini eklersin olur mu ?Tamam 2 hafta olsun canm napalim
Yok kizSen yerinde duramion anlasildi:)
Bencede cok mantikliii boyleee3 gün için kullanma izin hakkını, cuma sabah bildirimini yap canım. sonrada müsait oldukça menülerini eklersin olur mu ?
Başak burcu musunuz nesiniz ayolbanane başkasının işinden.. İdeal gelinler sizi
aslında şimdiye alışmış olman lazımdı ama
bugün nasılsın?
Ohh ne güzel bendekilerde bol tatlım kalabalık aile seviyorum ben
ohhhh darısı cumayaaaa
canım bu yolda olan her insanın istediği gibi bir anda vermek istiyorsun ancak verdiğinide emin ol alıyorsun ben kilo vermem durunca isveç yapmıştım 6 gün ve yanlış hatırlamıyorsam 4 kiloya yakın verdim ama normal beslenmeye dönünce aldım normalde kastım yine sağlıklı beslenme
gogo2405 goncam daha önce eğitim verdiğim bir çocuk anlatmıştı annesinin beyniyle ilgili bir rahatsızlığı varmış ve sanırım vücudunda ki atıkları atabileceği 2 besin varmış 1 su diğeride hurma ve doktor hurma diyetine başlatmış kadını tabi hurmanın en hakikisi en doğalı artık nasıl oluyorsa .. ve değerlerinde hakikaten düzelme olmuş varmı senin bu konuda fikrin net bilmediğim için bilgilerimi netleştirmek istedim.
kız yanlış anlama ben seni daha kilolu bekliyordum resimde hiçte o kadar durmuyor maşallah ne güzelsiniz
maydonoz suyu içemiyorum ama yeşilçay 2tane vurucam 1ini vurdum bile
ahaha smile güzelmiş
maşallah sekerim hakikaten mezunsun sen yavv
Tebrikler kızlarrrrrr
ooo geçer gider ağrısı insallah edacım tamda zamnında gelmiş hani
harikasın mervecim azmin daim olsunnn
İlk tanıstıgımızda eşimle ben 65 o 55 kiloydu tarifi anlatılmaz bir duyguu
düşünüdğün başka bir dvd si varsa bende varsa ileteyim sana tatlım
yeşilçay tamamdır tatlım maydonoz suyu içemem ben maydonoz yemem ki
canım dualarımız babacıgınla Allahım sağlıklı bir sekilde yaşam sürmesini nasip etsin
sıkılaştırıyor canım ve bence hedef kiloya geldiğinde yada yaklastıgında baslanmalı tabi benim fikrim
ayy bende gıcık oluyorum
birde yaptıgı bazı hareketler gayet kolaymış gibi yapmıyormu ölüyorumm
heyy gençç enerjin daim olsun
hay aksi tam zamanı umarı yarını atlattıktan sonra gelir
su explorera bi ben ısınamadım herhalde
iyi eğlenceler canımm
hayırlısı olsun insallah tatlım
keyfe gell kıskandımmm
kız amma abarttın kaç cm Allah aşkına söylesene merak ettim
ahahah çok güldüm kız
şimdi nasılsın tatlım
Asyaca
Kimmis ev isinden nefret eden bakiiimmm
Acilim baskan geldiiii
Ben bayilirim temizligeee utuyeee yemek yapiyim falann
Ama gezmeyi daha cok seviyorum
Bos bos oturup tv izlemek en buyuk fobimmm
Feci bunalirim
Hep birsey yapicammmm
Durmadan birsey cikartirim kendime
Ben size enerji gondereyimmm yawru kuşlarim
Eşim ve oğlum şu anda külahta dondurma aldılar yiyolar
:) çocuk olana kadar çalışmazsan evde bol bol yanlız kalırsın kanımca :) ama eletirik su faturası biraz kabarık gelebilir :)Yok ya ne başağı akrep burcuyummm
O kadar değil yani gidip temizlik yapayım falan, ama yardım etmeyi seviyorum, ne iş yapsa bir ucundan tutarım :))
Maydanozdan nefret ederim neredeyse, mecbur burnumu tutup içiyorum suyunu
Ben nefret etmiyorum sadece evde yalnız olduğumda yapmayı seviyorum :)
Karışanım da yok ama ev boş olmasa hiçbirşey yapmak istemiyor canım :) istediğim gibi dağıtıp toplamak istiyorum, köşe bucak temizlikk falann, bana kalsa haftada 2-3 kez cam silerimgünde 2 kez elektrik süpürgesi çalıştırırım normal değilim birazz annem, 2 kız kardeşim olunca haliyle tembel oldum bende evlenince düzelirim inşaAllah
Bende akrep burcuyumm kuzuuYok ya ne başağı akrep burcuyummm
O kadar değil yani gidip temizlik yapayım falan, ama yardım etmeyi seviyorum, ne iş yapsa bir ucundan tutarım :))
Karışanım da yok ama ev boş olmasa hiçbirşey yapmak istemiyor canım :) istediğim gibi dağıtıp toplamak istiyorum, köşe bucak temizlikk falann, bana kalsa haftada 2-3 kez cam silerimgünde 2 kez elektrik süpürgesi çalıştırırım normal değilim birazz annem, 2 kız kardeşim olunca haliyle tembel oldum bende evlenince düzelirim inşaAllah
Demekki neymiş akrepler temizlik manyağı oluyormuş.. :)Bende akrep burcuyumm kuzuu
Hiç bilmiyorum canım duymadım öyle bir rahatsızlık.
aslında şimdiye alışmış olman lazımdı ama
bugün nasılsın?
Ohh ne güzel bendekilerde bol tatlım kalabalık aile seviyorum ben
ohhhh darısı cumayaaaa
canım bu yolda olan her insanın istediği gibi bir anda vermek istiyorsun ancak verdiğinide emin ol alıyorsun ben kilo vermem durunca isveç yapmıştım 6 gün ve yanlış hatırlamıyorsam 4 kiloya yakın verdim ama normal beslenmeye dönünce aldım normalde kastım yine sağlıklı beslenme
gogo2405 goncam daha önce eğitim verdiğim bir çocuk anlatmıştı annesinin beyniyle ilgili bir rahatsızlığı varmış ve sanırım vücudunda ki atıkları atabileceği 2 besin varmış 1 su diğeride hurma ve doktor hurma diyetine başlatmış kadını tabi hurmanın en hakikisi en doğalı artık nasıl oluyorsa .. ve değerlerinde hakikaten düzelme olmuş varmı senin bu konuda fikrin net bilmediğim için bilgilerimi netleştirmek istedim.
kız yanlış anlama ben seni daha kilolu bekliyordum resimde hiçte o kadar durmuyor maşallah ne güzelsiniz
maydonoz suyu içemiyorum ama yeşilçay 2tane vurucam 1ini vurdum bile
ahaha smile güzelmiş
maşallah sekerim hakikaten mezunsun sen yavv
Tebrikler kızlarrrrrr
ooo geçer gider ağrısı insallah edacım tamda zamnında gelmiş hani
harikasın mervecim azmin daim olsunnn
İlk tanıstıgımızda eşimle ben 65 o 55 kiloydu tarifi anlatılmaz bir duyguu
düşünüdğün başka bir dvd si varsa bende varsa ileteyim sana tatlım
yeşilçay tamamdır tatlım maydonoz suyu içemem ben maydonoz yemem ki
canım dualarımız babacıgınla Allahım sağlıklı bir sekilde yaşam sürmesini nasip etsin
sıkılaştırıyor canım ve bence hedef kiloya geldiğinde yada yaklastıgında baslanmalı tabi benim fikrim
ayy bende gıcık oluyorum
birde yaptıgı bazı hareketler gayet kolaymış gibi yapmıyormu ölüyorumm
heyy gençç enerjin daim olsun
hay aksi tam zamanı umarı yarını atlattıktan sonra gelir
su explorera bi ben ısınamadım herhalde
iyi eğlenceler canımm
hayırlısı olsun insallah tatlım
keyfe gell kıskandımmm
kız amma abarttın kaç cm Allah aşkına söylesene merak ettim
ahahah çok güldüm kız
şimdi nasılsın tatlım
Canım sabah kilonu bildir sonra 2 gün 3 gün gelmezsin takıma sorun olmaz o kadarcık.Kizlar kaptan kim ben yarindan itibaren izin istiyorum c.tesiye kadar . dugunumuz var yogunuz sehir disindan misafrler gelecek kme solicimmm .?
Ama şimdi 63 olcanAhh kuzummm bizde nişanlım ile tanıştıgımızda 58 ben 72-73 kilo idim sonra 83 oldum
bir kaç kez zor durumdayken aldım ben, mümkün değil kendi yaptığın gibi olmuyor birde o gelecek diye sağı solu topluyorum ediyorum bi bakıyorum iş bitmiş
bir de evde başkası olunca ben daha çok yoruluyorum geriliyorum
canım ben hepsini yapıcaam onun dvd lerinden saolasın canımm
Boydan resim koycam sonra vallahiiiii
Bende anlamadim
Gecen kuzenlerimle gorustum anneler gununde
Daha cok vercem dedim
10 yeter diyorlarrrr cok vermee
91 kiloyum ne diyorlar dedim
Bende anladimm bileklerim ellerimde ince 53 kilo olan arkadasimla ayni kol bileklerimiz olctuk gecen
Bu hava yagacakmi acacakmiiii
Bilen varmi
Icimi kasvet basti
Söylemem
Ahh kuzummm bizde nişanlım ile tanıştıgımızda 58 ben 72-73 kilo idim sonra 83 oldum
Eşim ve oğlum şu anda külahta dondurma aldılar yiyolar
Yok ya ne başağı akrep burcuyummm
Demekki neymiş akrepler temizlik manyağı oluyormuş.. :)
Hımm ben de oğluma aldım yemekten sonra yersin dedim unuttu..Yarın yicem ben de bir tane ara öğün niyetine. Cuma günlerinin klasiği oldu yaz boyu böyle olacak sanırım. Her cumartesi pişman oluyorum bu hafta yemiyim diyorum daha salıdan aklıma düşüyor ya da kendimi tutup dondurmalı bir tatlı mı yesem bu hafta :)
:) çocuk olana kadar çalışmazsan evde bol bol yanlız kalırsın kanımca :) ama eletirik su faturası biraz kabarık gelebilir :)
Bende akrep burcuyumm kuzuu
Demekki neymiş akrepler temizlik manyağı oluyormuş.. :)
ahah kiz esimde bana diyor ayda 1 biri gelsin istersen diye ama bende senin gibi düşünüyorum daha cok yorar beni
eksik olursa soylersin bendekilerede bakarim tatlim
koy bakim kiz
yapin ince demekki benimde öyle anlayabiliyorum yani seni
istanbuldamisin ?
Yarin yagacak ama haftasonu gunesli diyor hava durumu
söyle söyleee hadi
neyseki hak yerlerini buldu tatlim
bak hele yaaa kiyamam sana sik disini yarin ödül yaparsin
benim mideme dokunuyor ama yavrum yaa denedim kac kere
hatta farketttirmeden yedirdler belkim psikolojiktir diye ama ciksss
yok yok her akrep degill :)
Tamm canm3 gün için kullanma izin hakkını, cuma sabah bildirimini yap canım. sonrada müsait oldukça menülerini eklersin olur mu ?
Senin sağlık problemin var, ben de sevmiyorsun zannettim :)
Temizlik manyağı olmayan akrep mi tanıyorsunn ? :)) benim tanıdıklarım manyak hatta ötesi diyebilirimm
aynen tatlim saglik problemi
evet yavv 1 2 tane var öyle
ama istisnalar kaideyi bozmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?