Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz menuye bakkk
Sogana olurummmm
Ouwww omletttt
Acim ya agzim sulandiii

Manyak demeyelimde hijyenik diyelim

Hijyenik akrep seni şaka bir yana benim annem hiç böyle sizin gibi değil. Yarının işini bugünden yap mantığını güder her zaman ama onun dışında yoğun bir şekilde temizlik yaptığını pek görmedim..

Soğana bu mevsimde ben de bayılıyorum geçen sene doğumdan sonra az mı yedim süt yapar diye diye.. Ama nooldu? Süt müt yapmadı

Hay Allahım tam alıntılarımı yazarken uctu gıttı hepsı ne sinir bozucu bır durum
asya_01 canım iyiyiz bizde sukur ailelerle ozlem gideriyoruz
hosgeldin mesajlaarııza cok tesekkur ederim canlar
sevımlıcadı kuzum sen hepımızın hurma dıyetı yapmamanı soyleyecegımızı bılıyorsun ama kendın deneyımlemeden bu dıyetlerı vazgecmen zor olacak...2 ay kaldı bak ızne bıraz daha gayret canım...
abesle ıstıgal ne guzel hatunsun sen eger profılındekı sensen..masallah canım..kuzulardas bugun daha ıyı olurlar ınsallah..gecmıs olsun canım..
happy_moon sende fıstık gıbısın oglusada masallah
Fatımem tum egzersız paylasımları ıcn emeklerıne saglık canım
karkralıcesı kuzum nasıl bu hafta eksıler?
edsofı Edam 1 yılda 2 ızın hakkın var..cuma bıldırımlerını yap.takımada fırsat buldukca gel dılersen ızın almadan..
harpycım sen carsamba carsamba kacamak yaptın cık cık cık cık
Lunadaısıes kuzum nasıl gıdıyor calısmalar?
Asyaca ınsallah babacıgın tez zamanda saglıgına kavusur guzel haberlerını beklıyoruz canım..
bnnu senın neyın var canım neden motıvasyonun dustu boyle?
ollalla nasıl oldun canım?
Yazmayı unuttugum tum cıtırlar nasılsınız?Her sey yolundadır ınsallah guzeller

gunaydın canım bu hafta senı lısteye almak nıyetındeydık..
saglık olsun haftaya guzel bır eksıyle gel canım..
reglınınde etkısı var uzme kendını...
Hoşgeldin canımmmm
nasılsın. nasıl geciyor günün

azcıcık gitsedi bea 200 gram gine tamamdı

dünkü menüm
Sabah
2haşlanmış yumurta
dereotu,maydonoz,domates,salatalık
1dilim cavdar ekmek

öğle
mantarlı şehriyeli corba(az yağlı-aztuzsuz)
3çeri domates-1salatalık
1dilim cavdar ekmek

ara ögün
2gün kurusu kayısı
1kupa nescafe

akşam
1tabak domatesli bulgur pilavı. azyaglı-aztuzsuz

3-4lt su içtim

@AKovser gogo2405
1level jillian yaptım. Hava kötüydü tenise gidemedik
70tane sqaut

Günaydın
Gecen hafta 64.2
Bu hafta 64.0
Bu gidişle ancak 6 ayda 63 e düşerim ben

Günaydın Can'ım üzülme sabırlı olmalısın. Bu hafta sen de jillian yaptın bence sonuç çok iyi..

Günaydın kaptanım seni görmek ne güzel.. Kırmızı kart göstersen de şimdi hemencecik savunmamı yazim.. Şöyle ki ben ve benim gibi 20-25 kilo fazlası olan bir insan bu kiloyu anca 40-50 haftada verebilir.. Ve 50 hafta demek 1 yıl demek ki. 1 yıl boyunca arada bir böyle günler mutlaka olacaktır.. Ben böyle bir günü aslında minimum hasarla ve hatta günün geneline bakılırsa hasarsız geçirdiğimi düşünüyorum ama yine de cezam neyse çekerim hiç gücenmem mümkünse squat cezası alayım bol sıfırlısından

günaydınnn

72kğ olmuşum ya
71 kğdim

reglim. wceye cıkamadım yine

bugün böyleyim

Normal Can'ım üzülme. WC çok etkili malesef inşallah haftaya süper bir sonuç alırsın.

pazar günüde tartılcam sabah bakalım o gün ne olucak

Hosgeldin kuzum
Tesekkur ederimmmmm
Cezalarini ozledimm

Yazmayı unuttuğun ben aynıyım gram gram zayıflıyorum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…