Gecmis olsun canim :) dikat et kendineInsaallah kuzum
Olsun canim tecrube oldu iste
Isinmadan mekik yapmamaliyimmm
Ben dereceye girerim demistim huheahuhh
Yavrus uyuyor dahaaaaaa
Omzumda iyi degil canim
Sol kolumu kullanamiyorummm
Iyi bir terlemem lazim bu tutukluk icin
Günaydın canım afiyet olsun:)Biz kahvatiya geciyoruz guzeller, gorusmek uzere :)
günaydınnnnnnnnn
iki gündür giremedim aşırı yogundummmm
cumartesi temizlikci bayan gelcekti hanımefendi gelmedi. Tüm işler bana kaldı.
Eee pazar günü kahvaltıya kuzenleride cağırınca. Pertim çıktı
Birisi banada kahvalti hazirlasaaaa ne vardiiii yaaaaBiz kahvatiya geciyoruz guzeller, gorusmek uzere :)
Günaydın canım
. . .Güneş daha tam doğmadan hepinize kocaman günaydınlar canlarımmm. . .
Yeni haftaya güzel başlayalım inşaAllah. . . Vermemiz gereken kilolar, atmamız gereken ödemler, yapmamız gereken sporlar veee sildirmemiz gereken bir Notamız var :)
Elimizden geleni değil, yapabildiğimizin en iyisini yapalım. . .
Baya yorulmuşsun canım:) Bu arada günün aydın olsun canım
solun canlarrrKuzum gecmis olsunnnnn
Bende diyorum nerde bu kiz
Benim tatlı mı tatlı çıtır mı çıtır güzel mi güzel4. Takimin citir mi citir, marifetli mi marifetli, guzel mi guzel hatunlari gununuz aydin, yeni haftanizda cok enerjik, bol eksili ve mutlu olsun...
Günaydın canımın içi:)Gunaydin guzeller, bol hareketli&eksili ve enerjik bir hafta olsun insallah
Bizim ki cizgi film de izlemiyor, bizde gunduz tv acilmaz yasak, arkadaslarindan ne duyarsa harmanliyor iste
Birisi banada kahvalti hazirlasaaaa ne vardiiii yaaaa
Bende gelimiiiiiii
Günaydın güzel bir hafta diliyorummm bu hafta aşırı yopunum misafirim var yatılı uğramaya çalışıcam
İyidir canım sen nasılsıniyi sen nasilsin??
Günaydın :) organik olan mı? Ben ondan kullanıyorum memnunum.İyidir canım sen nasılsın
Çaykurun metal kutuda yeşil çayını aldım dün.Deneyen oldumu hiç onu?
Gunaydin canimGunaydin guzeller, bol hareketli&eksili ve enerjik bir hafta olsun insallah
Günaydın güzel bir hafta diliyorummm bu hafta aşırı yopunum misafirim var yatılı uğramaya çalışıcam
Biz de tv izletmiyoruz reklamlardan çok etkileniyorlar. CD'leri var günde 1 tane izleme Hakkı veriyorum yoksa başa çıkmak zor. Evde çok sıkılıyor.
Ben de yarım yamalak bişeyler yedim kalktım dün geleydin kociş çok güzel omlet yapmıştı
Kolay gelsin canım umarım seni çok yormaz gelen..
Onlara bağlıyım kuzum zaten inşallah zevkli geçer eşya seçmekte:) amin kuzum sen nasılsın :)Sen simdi sinavlara odaklan kuzum, onlari atlat esya secmek isin eglenceli kismi:)
Allah kolaylik versin canim benim...
Cok sukur motivasyon patlamasi yasiyomİyidir canım sen nasılsın
Çaykurun metal kutuda yeşil çayını aldım dün.Deneyen oldumu hiç onu?
Ptesiye çok güldüm
Hımm evet ne bilem tok tutar diye dediydim..
Neyyyyyyy biri derece mi dedi
Bu arada ben ılık suyun içine birkaç damla limon sıktım az mı oldu? Tamam sadece sabah içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?