Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

böyle tırs sen özellikle
he bide O Ollalla var

Bayıldınsa bir derece de senden gelsin o zaman :)

Calarim ve kaptanim.lutfen bana jillianin daha kisa sureli olani var diyin nolur vaktim olmuyor gene o sekilde zorlucak ve terleticek . kisa surelisi var mi ya yardim helllppppp me
Kız daha kısa ne olsun 25 dk jilian hepimizi gazladın yapalım diye hadi durma yapmaya devam et.
maydonozun yerine baska ne ice bilirim ayni etkiyi versin diye???
Yeşilçay limon sık iyi olur.
Başınız sağolsun canım.
İyi akşamlar güzeller . Nasılsıniz ?
Hoşgeldin gülüm iyiyiz sen nasılsın.
Pazar günkü böreğe 150 dizleri karıa çekerek koşma
Nutellamı yadin sennn 250 ip atlama gelsin baklava olsaydı ikiye katlardı
NİYE KİMSE BENLE İLGİLENMİYOR
İlgileneyim anlat yavrum derdini

200 yapım hatta da tam olsun cezam

Benim vazgeçilmezim çay peynir ekmek :)) çok değişik birşey değil tabi de sabah sabah başka birşey de gitmiyor :))
Yanında domates, salatalık da olabilir :)

Ben onları zaten yiyorum adhasdk Ama ekmek yemiyorum o yüzden bari yumurta yiyim diyorum tok tutsun diye öbür türlü hemen yemeğe çömesim geliyor

Canım yumurta dışında şöyle cevizli cokelek ,avakado , domates kurusu bol yeşillik dereotlu peynir gibi alternatifler var.

Domatestir peynirdir yeşilliktir yiyorum da işte doyurucu bir şeyler olsun diye yumurta yiyorum ekmek yemiyorum bu seferde içim bayılıyo :/

Ben onları zaten yiyorum adhasdk Ama ekmek yemiyorum o yüzden bari yumurta yiyim diyorum tok tutsun diye öbür türlü hemen yemeğe çömesim geliyor

Canım ekmek yesene :)
Ben de kaç ay yemedim, şimdi çavdar ekmeği yiyorum ve daha iyi hissediyorum kendimi ekmek yeyince :)
Kaptanın önerisi üzerine ben evdekilere de söyledim, ekmek yemiyorlardı yedikten sonra daha hızlı kilo vermeye başladılar :)
Çavdar hem tok tutuyor, hem de hiç ağırlık yapmıyor..
Buğday ekmeği yeyince taş yemiş gibi hissederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…