- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
anlamadı benCok sukur motivasyon patlamasi yasiyom
organik sanırım. tam incelemedim.Günaydın :) organik olan mı? Ben ondan kullanıyorum memnunum.
Gunaydin canim
Kolay gelsin beybim
Benim kocam evlendigimden beri 6 sene olcak
2yilda birlikte yasadik
Toplasan 4 kere hazirlamistir
Ya yumurtayi yakar ya mutfagi batirir ya
Birkere hazirlasa biri
Benimki super cocuk bakarrrr baska bisi yokkkkkkkk
Merhaba canım ben de özledim sizleri. Fırsat bulunca bi selam ediyorum sizlere . Zayıflık iyi gidiyor şükür. Arada iniş çıkış yapıyorum ama spora da devam . Haftada 3 gün bisiklet surmeye çalışıyorum evde. Bu sabah buradaki günlerimi yad ederek yesilcayli dereotlu bir kahvaltı yaptım. Belki Türkiye ye gelmeden bi jillian daha yaparım diye düşünüyorum ama bakalım. Sen de ne var ne yok çocuklar nasıl?Canimm hosgeldinn, ozledim yahu daha sık gelsene.
Napiyosun canim ne var ne yok ?
Zayiflik nasil gidiyor, ohh yaz geldi rahatsin darisi bize. Nasil koruyorsun kilonu? Spora devam dimi ?
Iim canım benim. Seni sormalı nişanlın nasıl ? Hasret ne zman sona eriyor?İyi akşamlar canım, hoşgeldinnn :)
Çok şükürr.. Sen nasılsınnn ?
Ne guzel haber canimm :)
Canim 25-30dk arasi programlar ama bak eksi gormeye baslamissin birakma canim...
Bitki caylari, bol su, kahve bu iceceklerin hepsi metabolizmani calistirir canim :)
Yok canim menuye yazmasanda olur ama sen bilirsin yinede:)
Sen simdi sinavlara odaklan kuzum, onlari atlat esya secmek isin eglenceli kismi:)
Allah kolaylik versin canim benim...
Alem bu cocuklar :)
Yok canim cok sIkI bir taraftar degildim, esimde takim tutmuyor, unuttuk gitti futbolu :))
Hosgeldin Deryam, basiniz sagolsun, mekani cennet olsun yakininizin..
Dagci ekibi kacirma kuzum cok guzel bir firsat:)
Insallah canim bizi bitirmeden biter insallah :)
Gecer insallah canim..
Daha iyi misin bu sabah ?
Yavrun nasil oldu?
Sporlar sahane canim :)
Ben cok begendim elbiseyi..
Iyiyiz Sibelim sen nasilsin kuzum, ne var ne yok? :)
Bugun insallah artar spor yapanlarin sayisi..
Ellerine saglik canim..
Canlarim Fatime bu kadar emek verip hergun egzersizlerimizi paylasiyor, hrrgun aksamin bir saatinde listelerle ugrasiyor ki ne kadar ozveri isteyen bir sey ben biliyorum!!!!!
Lutfen bu egzersizlere katilim saglayalim guzeller, hem kendiniz icin , hem Fatimenin emeklerine saygi icin.
Tebrikler canlar:)
@bnnu ilk 3tesin tebrikler canim :)
Ohh yansin simit bolgesindeki fazlaliklar :))
Canim benim hay agzin bal yesin, bu hafta ilk 3teyiz insallah...
Ne guzel haber canimm :)
Canim 25-30dk arasi programlar ama bak eksi gormeye baslamissin birakma canim...
Bitki caylari, bol su, kahve bu iceceklerin hepsi metabolizmani calistirir canim :)
Yok canim menuye yazmasanda olur ama sen bilirsin yinede:)
Sen simdi sinavlara odaklan kuzum, onlari atlat esya secmek isin eglenceli kismi:)
Allah kolaylik versin canim benim...
Alem bu cocuklar :)
Yok canim cok sIkI bir taraftar degildim, esimde takim tutmuyor, unuttuk gitti futbolu :))
Hosgeldin Deryam, basiniz sagolsun, mekani cennet olsun yakininizin..
Dagci ekibi kacirma kuzum cok guzel bir firsat:)
Insallah canim bizi bitirmeden biter insallah :)
Gecer insallah canim..
Daha iyi misin bu sabah ?
Yavrun nasil oldu?
Sporlar sahane canim :)
Ben cok begendim elbiseyi..
Iyiyiz Sibelim sen nasilsin kuzum, ne var ne yok? :)
Bugun insallah artar spor yapanlarin sayisi..
Ellerine saglik canim..
Canlarim Fatime bu kadar emek verip hergun egzersizlerimizi paylasiyor, hrrgun aksamin bir saatinde listelerle ugrasiyor ki ne kadar ozveri isteyen bir sey ben biliyorum!!!!!
Lutfen bu egzersizlere katilim saglayalim guzeller, hem kendiniz icin , hem Fatimenin emeklerine saygi icin.
Tebrikler canlar:)
@bnnu ilk 3tesin tebrikler canim :)
Ohh yansin simit bolgesindeki fazlaliklar :))
Canim benim hay agzin bal yesin, bu hafta ilk 3teyiz insallah...
Canım yumurta dışında şöyle cevizli cokelek ,avakado , domates kurusu bol yeşillik dereotlu peynir gibi alternatifler var.Selam kızlar nabersiniz?
Ya bu kahvaltıda ne yıyecem dıye dusunen tek ben mıyım, yumurta yemekten gına geldı yakında gıdaklamaya başlıycam ahahah
Merhaba canım ben de özledim sizleri. Fırsat bulunca bi selam ediyorum sizlere . Zayıflık iyi gidiyor şükür. Arada iniş çıkış yapıyorum ama spora da devam . Haftada 3 gün bisiklet surmeye çalışıyorum evde. Bu sabah buradaki günlerimi yad ederek yesilcayli dereotlu bir kahvaltı yaptım. Belki Türkiye ye gelmeden bi jillian daha yaparım diye düşünüyorum ama bakalım. Sen de ne var ne yok çocuklar nasıl?
Iim canım benim. Seni sormalı nişanlın nasıl ? Hasret ne zman sona eriyor?
Özgem ıim kuzum. Sen nasılsın paşa ve fındığın nasıl? Kaç hafta tatilin Türkiye de?
Selam kızlar nabersiniz?
Ya bu kahvaltıda ne yıyecem dıye dusunen tek ben mıyım, yumurta yemekten gına geldı yakında gıdaklamaya başlıycam ahahah
NİYE KİMSE BENLE İLGİLENMİYOR
Utanmadan diyor bir de kaçamak yapıyorum diyeehem de bu saatte
hayirli olsunnn :)
tesekkurler canim guzel paylasimlar icin:)
cok guzel gidiyorsun derken yapilir mi bu brutus
guzel bir dinlenmeyi haketmissin canim :)
Cok ozlemisiz memleketimizi, pazara gittik Allahim insan pazari bile ozler mi:))
Hava bugun kotuydu yagmurlu , kapali ve serindi, insallah yarina duzelir:)
canim daha yeni dogum yaptin, dogum sonrasi 6 ayda ancak toparlaniyor insan ki senin sadece 5 kilo fazlanvar guzelim:)
arada fircaya geliyorum merak etme guzelim:)
spora devam:)
canim yaz kacamagini da keselim cezani..
kaldigin yerden devam et, eksik kalan 3 taneyi de yaparsin canim :)
Normalde sanki cok halis selim bir cocuktu :))
Iyice azdi be Fatimem, saglik olsun:)
Canım kilo bildirimini cuma yapıyoruz ayrıca 1 lahmacun yeterdi 2 lahmacuna 100 erden 200 jj tavuk dürümün dürüm kısmına 50 mekik cezan hayırlı olsun.
Maşallah size süpersiniz.
Afiyet olsun bebeğim. 1 simite 100 jj hamburger 50 jj 50 mekik patatese 50 squat ıcetea için 100 dizleri karina cekerek kosma hareketi cezaların.
İki jillian bünyeyi bozmasın kuzum
Neeyyy trliçemiii 150 jj gelsin sanadaaa
Canım sen tecrübeli üyesin menünü alt alta yazaydınyaa
Hem kaçamak yapıyorum ne demek yaz bakiim açık açık
Baştan başla istersen canım ara veince sıkıntı oluyor.
Telafimi pisiklet cevirerek yapmistim ama onuda yaparim
Fazla jj goz cikarmaz
Sevgili takım arkadaşlarım malum kaptanlığı kısa süreliğine üstlendim ve yine malum zaman sıkıntısından dolayı takıma fazla gelemiyorum ve tabi takip etmekte zor oluyor. Ama sizler kilo verip fit olmak için burada olduğunuzun farkındasınız ve herkes takıma karşı sorumluluğunu yerine getirmek için çabalıyor. Bu hafta spordu regl di ödemdi artıda ve sabit çıktık çoğumuz o yüzden bu hafta daha dikkatli davranacağız. Ben hepinize güveniyorum.
TabisideeeeeeBen ilgilensem olur muu :)
Tabisideeeeee
niyetlimisin bugün ?
allah kabul etsin canımEvet canım :)
Sen napıyorsun ? İşte misin ? :)
Bak günün egzersizi kolay havada, karada heryerde yapılır ve mazeret kabul edilmezzz ona göree
allah kabul etsin canım
aynen işteyim. çalışırık durrum
ha aynen kolay. birazdan wceye gidip yapcam.
gecen olursa beni agsını yüsünü kırarım heeeee
ay inşsllshhhhhhhhAmin, çok sağol canım :)
Ağzını yüzünü kırma da çok yap ki geçemesinler
Şöyle uçuk bir rakam yaz akşam :))
bir bardak ılık suya yarım limon iyi olur tatlım
ama amaç sabahları su içmekse kaç damla oldugu önemli değil bence
Selam kızlar nabersiniz?
NİYE KİMSE BENLE İLGİLENMİYOR
Evet canım :)
Sen napıyorsun ? İşte misin ? :)
Bak günün egzersizi kolay havada, karada heryerde yapılır ve mazeret kabul edilmezzz ona göree
allah kabul etsin canım
aynen işteyim. çalışırık durrum
ha aynen kolay. birazdan wceye gidip yapcam.
gecen olursa beni agsını yüsünü kırarım heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?