- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Gunun egzersizi nedirrrr
Bakiyimdeee birazzz 2.falan oliyimmmm
cok iyiyim yani onudemek istedim )))anlamadı ben
ayy cok korktum
kac yaptin ??
söylüyümde git 1 de sen yap dimi yemezlerkac yaptin ??
Amcam çok güzel anlatmışİngilizce bilmeyenler için özetleyeceğim az sonra..
aksama daha cok var ama 350 yaptimsöylüyümde git 1 de sen yap dimi yemezler
karşılıklı iyilikaksama daha cok var ama 350 yaptim
sna iyilik yapiyorum canim rakibinin ne yaptigini biill
Yanlış anladığım birşey ya da atladığım varsa ekleyin lütfen.
Metabolizmayı yavaşlatan şeyler;
1. Kahvaltıda karbonhidrat yemek; sabah uyandığımızda doğal olarak kortizon seviyesi(stres hormonu) yüksek olur. Normalde bu hormonun yüksek olması yağ bu yakımını durdurur ama sabahları yüksek olması doğal bir durumdur. Ve kahvaltıda karbonhidrat yemek kortizon hormonun ani düşmesine sebep olur bu da normal olmadığı için yağ yakımı yavaşlar..
2. Karbonhidrat yememek; karbonhidratı zekice tüketmek gerekiyormuş onu 3. Videoda anlatacakmış ben de anlarsam buradan yazacağım.
3. Günde 5-6 öğün yemek gerekir; eğer günde 5-6 öğün yer ve kan şekerini hep yüksek tutarsan bu sefer insülin yükselir ve insülin de şekeri depolar yani yağa çevirir.. Sadece acıkınca yemek gerekiyormuş.
4. Sadece yürüyüş yeter; bazal metabolizmayı hızlandırmak için kas arttırmak gerekiyormuş. Bunun için de yürüyüş yeterli değilmiş. Yakıln kalorinin %75i bazal metabolizma sayesinde yakılıyormuş.
.
Bir de yediğin karbonhidrat oranında su vücutta tutulurmuş bu yüzden de düşük karbonhidrat diyetlerinde su kaybı olurmuş yani kısa süreli düşük karb diyetleri yağ değil su kaybı yaratırmış ki bu bence tehlikeli de bişeyYanlış anladığım birşey ya da atladığım varsa ekleyin lütfen.
Metabolizmayı yavaşlatan şeyler;
1. Kahvaltıda karbonhidrat yemek; sabah uyandığımızda doğal olarak kortizon seviyesi(stres hormonu) yüksek olur. Normalde bu hormonun yüksek olması yağ bu yakımını durdurur ama sabahları yüksek olması doğal bir durumdur. Ve kahvaltıda karbonhidrat yemek kortizon hormonun ani düşmesine sebep olur bu da normal olmadığı için yağ yakımı yavaşlar..
2. Karbonhidrat yememek; karbonhidratı zekice tüketmek gerekiyormuş onu 3. Videoda anlatacakmış ben de anlarsam buradan yazacağım.
3. Günde 5-6 öğün yemek gerekir; eğer günde 5-6 öğün yer ve kan şekerini hep yüksek tutarsan bu sefer insülin yükselir ve insülin de şekeri depolar yani yağa çevirir.. Sadece acıkınca yemek gerekiyormuş.
4. Sadece yürüyüş yeter; bazal metabolizmayı hızlandırmak için kas arttırmak gerekiyormuş. Bunun için de yürüyüş yeterli değilmiş. Yakıln kalorinin %75i bazal metabolizma sayesinde yakılıyormuş.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?