- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
360 sayfa Can'ım elinin kiriArkadas 3591 mesaj nedir hahahahhaa. Kizlar merhabalar gecmisi okumam cok zor ozgem hepiniz iyi misiniz hamileler singıllar seviyorum sizi ozledim
Arkadas 3591 mesaj nedir hahahahhaa. Kizlar merhabalar gecmisi okumam cok zor ozgem hepiniz iyi misiniz hamileler singıllar seviyorum sizi ozledim
360 sayfa Can'ım elinin kiri
Bu video da harika ağzım açık dinledim yine özet yapacağım altına anlayanlar yanlışım eksiğim varsa yazsın lütfen.
Metabolizmayı yeniden başlatmak için;
1. temiz yiyin: doğada bulunan sebze meyve ve proteinle beslenin.
2. Kalori ve karbonhidrat devretmek: yani haftada Birgün bol sağlıklı karbonhidrat almak, bir gün (ya da ikisi aynı gün galibabunu ayrıca araştırıcam) kalori miktarını arttırmak yine metabolizmayı hızlandırıyormuş.
3. Zekice egzersiz yapmak: yani gidip hergün saatlerce kardiyo yapmak yerine haftada 3 gün yarım saat ağırlık çalışması yapmak uzun vadede çok daha fazla yağ yakmaya yardımcı oluyormuş.
4. İyice dinlenmek: günde 7-8 saat uyumak çok önemliymiş. Bu benim her gün niyetlenip bir türlü başaramadığım birşey
Arkadas 3591 mesaj nedir hahahahhaa. Kizlar merhabalar gecmisi okumam cok zor ozgem hepiniz iyi misiniz hamileler singıllar seviyorum sizi ozledim
Hoşgeldin canım çok sevindim geip eğlenmene sende enerji tavandır şimdi. Çok önemli olay yok işte geçici süreliğine kaptan tatilde yardımcısı hepten tatilde hiç seai çıkmıyor bende onları devirdim iki kişilik yer kaplıyorum şuan. Bu cuma takım olarak döküldük jillian yapcaz diye ee daha nolsun.Simdi once dunun menusunu vereyim
Sabah 6 de geldim ogleden sonraya kadar uyudum ogleden sonra enginar dolmasi yedim
Su 2 lt anca olmustur
Spor yok
Gecen hafta boyunca ogleleri yemek yeme imkanimiz olmadi o yuzden hep sandviç yedik ama aksamlari turk yemekleri vardi bir gun makarna yedim onun disinda karataya uygundu aksamlarim. Sabahta yumurta ve peynir agirlikli yedim. Ogleler mahvetti kizlar. Cumaya kadar duzenli diyet ve sporla umarim odemler gider. Bunlarin disinda cok iyiydi cok eglendim. Hollandanin sehirlerini gezdik birer gun paris ve bruksel gezildi. Egitimi tamamladık. Kizlarimi ve ailemi cok özledim. Ben yokken neler oldu merak ediyorum beni bi aydinlatan olsa keske kizlar hi:) iyi seyler olmustur umarim hep
Kim artıdaydı bende hala artıdayım neden bilmem bugün pek yememeye çalıştım kalan günlerimi sebzeyle geçireyim diyorum yarında nasipse salona başlıycam inşallah daha da şişmem balona döndüm resmen.
Hayirdir canim bisi yok dimi ?Dahlia_ 4 set bb ayrıca 4er set fire hidrant ve leg raise yapıyorum hergün bunları da yapacağım.
260 günün hareketi.
Şimdi esneme hareketlerimi yapıp yatıyorum zati bu kadar hareketle ilk 3e de giremem
Ripped in 30 yazmıştım zati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?