Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu video da harika ağzım açık dinledim yine özet yapacağım altına anlayanlar yanlışım eksiğim varsa yazsın lütfen.

Metabolizmayı yeniden başlatmak için;
1. temiz yiyin: doğada bulunan sebze meyve ve proteinle beslenin.
2. Kalori ve karbonhidrat devretmek: yani haftada Birgün bol sağlıklı karbonhidrat almak, bir gün (ya da ikisi aynı gün galiba bunu ayrıca araştırıcam) yine metabolizmayı hızlandırıyormuş.
3. Zekice egzersiz yapmak: yani gidip hergün saatlerce kardiyo yapmak yerine haftada 3 gün yarım saat ağırlık çalışması yapmak uzun vadede çok daha fazla yağ yakmaya yardımcı oluyormuş.
4. İyice dinlenmek: günde 7-8 saat uyumak çok önemliymiş. Bu benim her gün niyetlenip bir türlü başaramadığım birşey

Parantez açınca hemen sonuna atlamışım. Yukarıda düzeltiyorum.

Arkadas 3591 mesaj nedir hahahahhaa. Kizlar merhabalar gecmisi okumam cok zor ozgem hepiniz iyi misiniz hamileler singıllar seviyorum sizi ozledim

Hoşgeldin canım çok sevindim geip eğlenmene sende enerji tavandır şimdi. Çok önemli olay yok işte geçici süreliğine kaptan tatilde yardımcısı hepten tatilde hiç seai çıkmıyor bende onları devirdim iki kişilik yer kaplıyorum şuan. Bu cuma takım olarak döküldük jillian yapcaz diye ee daha nolsun.

Bu attığım videolar senin gibiler için aslında, son 3-5 kilosu kalmış ve kilo vermesi durmuş insanlar için. eğer incelemediysen bi incele derim.

Canlar meraba Yawrukush kaptanim ben jilliqnima devam ediyorum . ben 2 hafta izin isticem mecburrr . teyzemin oglu evleniyor belki daha once soledim . cok kalabalik sehir disinsan misafirler gelecek buyuk buyuk ihtimal giremicem buraya . yapamicagim seye soz veremem canm :) bu cuma bildiririmi yaparim mutlaka. Hepiniz opuldunuz internetimse cok az belki 70mb var . sizi seviyorum dönusum muhtesem olucak :) diyetime devam ama dugunde pasta yiyebilirm :) optummmm hepiciginizi :+

Menümü yaziyim bari 45 dkdır kızımı uyutmaya çalışıyorum..

Sabah
Kaşarlı omlet

Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter

Öğlen
Yarım kepçe mantı
Bol sarımsaklı yoğurt
1 sk taze iç bakla
1 sk zy kereviz

Ara
Elma

Akşam
Çorba
1 sk b pilavı
Et fırında

Spor
Ripped in 30 week 2
Bb yaparım birazdan
Günün hareketini de 23te yazarım

Bugünki menüm
1bardak su .maydonoz.1limoj suyu.blenderdan gecirip içtim.

SABAH
2tatlı kaşığı lor
domates.salatalık
1dilim çavdar ekmek
1kupa yeşil cay içine limon sıkıverdim

ara öğün
4çiğ badem
1kupa yeşil çay

öğle
5-6kaşık domatesli pilav
domates.salatalık.maydonoz

yemek sonrası.1kupa sıcak suya. 2-3dal maydonoz. biraz limon sıktı ılıdıgında içtim

akşam
4-5 kaşık sebzeli et sote
4 kaşık az yağlı pirinç pilavı
1kase yogurtlu kırmızı patlıcan salatası

3lt su içtim

Sporum Dahlia_ gogo2405
200tane cezam
25X2 set mekik
bugünki egzersiz 350adet
sqout cömelme 150adet
yere dört ayak üstü durup bacagı arkaya uzatma yaptım. ismini bilmiyorum : -) 25X2set
6000adım
1saat tenis

Hayirdir canim bisi yok dimi ?
Erken yatiosun bugun de dikkatimi cekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…