Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zey zey Bebişim yaptığım programlar çok zorluyo tecavuze ugramıs gıbı oluyorum ahahah ondan yanı

ahahaha alemsin kız

vücudun alışmadı mı halaa ?

ben ebru sallının pilates videolarıyla hep ilgilendim istersen bak arastır ne bilim hangisine başlamak istersen video kolay
aşağıdaki gibi seyleri var

2 haftada 2 beden incel gibi gibi

ama yeni başlayanlar içinde bir program yaptı youtube da var bak istersen

• Ebru Şallı ile Pilates
  • Ebru Şallı ile Pilates 2
  • Ebru Şallı ile Hamilelikte PilatesSelülit Savar Dvd
  • Ebru Şallı İle 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun
  • Ebru Şallı ile Karınsavar Dvd

Sağol canım bakıyorum şimdi

Selamlarr
Guzel haberlerle geldim...
Babamin ameliyati cok guzel gecti, yogun bakima hicc gerek kalmadi cok sukur.
Alinan kitlede tertemiz cikti cok sukur mevlaya

aaa bugunmuydı ohh şükür deryoşum hadi bakalım iyileşme sürecide hızlansn ınsalşlah

menün gayet güzel tebrık ederm

gayet guzel gecms gunun tebrıkler

menün güzel mavişim eksili bir haftan olsun

InsaAllah nisanligim bu nasil sizce???

tebrık ederm menun guzel nısanlgnda güzel yani tesettür giyimde modeller nasl pek bilmem ama bu guzelms

canım her seyı sakınce hallet heyecan yapma ilk denedgm gelınlıgı almıs bırıyım sadece proporsionunu blıosn nasıl bsyı gyeblcegnı dusun sadece o model dene yok balık yok a kesım yok prenses yok zart yok zurt kafanı karıstrma derim.

menun guzelms cnm afyt olsn

aa bsy kalmamıs

maşallah ya banada enerji göndern bn şirkette okdr yoruluormkı allahtan becerıklı hamarat kocam var baskası olsa dalardı bana dun her seyı o hazırladı yedmve gttm yattm kulagm cok agrıodu

oo aferem sana moruk nerelerdsn pek gelmıosn bıldırcınım kızıldaşım

Gunaydin guzeller mutlu, saglikli, bol eksili bir sali gunune uyanin insallah..

amin özgemmmm

elbiseni görelim beybi ama bnm favorım yazın ınce bantlı sandalet ve stılettolar oluo elbıslermıde o ayakkabıları gyecgm sekılde ayarlıorm

geçmiş olsun kuzum

biri bana senin nasl bır 90 kusur kg oldgnu acıklasn lutfen bn hala senn suratına baktıkca şoklar ıceırısndeım
senı acaıp merak edıorm öyle böyle dil 1 özgeyi cok merak edıodm 2 sensin

oo masallahhh allah kolaylık versn sana smdıden egheehehe

enerjiye gel havalar binbeşyüz yihuuuu grubun anasını aglattn sen bıde yurumeye devam ettn valla helal gelinlikli haline döndün dur artık stop baby

oohhh kim bilir ne lezzetli seyler yedın canım cektı eheheh

Dunku menum
Sabah
2 yumurta
Hollanda peyniri :))
Fistik ezmesi ama sekersiz
Bol zeytin
Salatalik
Ceviz

Aksam
Sarma
Semizotu
Yogurt
Kuru sogan
Spor 1 saat yuruyus
Su 3 lt anca olmustur

ayyy hollanda peynırı dedn canımı yedın namnam

ahaahah annen cogunlukla sende mı cnm

bugün bi çalışma isteksizliğiyle geçiyor zaman tatlım
senin nasıl geçiyor

bnde her gun o ıstekszlık hesap kıtaptan öğğğ geldi valla matematik profesörleri bnm kadr hesap yapmıodur

cok gecmısler olsn dr a goturdunmu cnm

Çok geçmiş olsun canımm.

yan taraflarımın arkası ağrıyo yaaaa

Orası neresi oluyor acaba

yazın relax takılmayı bende seviyorum tatlım toms ve vanslarla geçirdim geçen seneyi ama bu sene mecburen daha klasikleştireceğm
aksam misafirim olacak ama elbisyi mutlaka denyip foto göndericem

Gecmis olsun canim
Beslenmesi nasillll
O cok buyuk etken

Annem ist da yasiyor cnm
Formasyon aliyorum diye bende
Ben okuldayken cocuklarima bakiyor

Neden merak ediyorsun anlamadim vallahiii
Boyum uzun ondan canim

Dışarıda yürümek eğlenceli
Uzun süre aynı kiloda kaldığın için rahat ol düşeceksin.
Evet süper bişii

ne biçim burç o yaw :) kendinle anlaşabiliyor Musun? yengeçler çok fena severler çocuklarını kocalarını arkadaşlarını hep sevwrler :) en aşık burçtur. Kendi aşkları kesin destansı bir aşktır kerem ve Aslı'ya taş çıkartır. :) ve genel olarak insanları dinlemez ne dediklerini pek sallamazlar :) genelde onlar aşklarını düşünür onun dışında tanıştığım 2 yengeç de kilo vermek için ilginç yöntemler uyguluyor mesela biri kilo vermek için sigaraya başladı ve ilginç bir şekilde başarılı oldu. Malesef spor yapmaya hep niyetlenseler de malesef yapanı pek görmedim :) duygusaldır falan filan ağlamayı çok sever biraz arabesk hoşuna gider..

Aslan desen ayrı bir dünya aynalara bayılır en çok kendini sever çocuğu varsa kendini çocuğuna adar. Herşey kendiyle ilgili olsun herkes onunla ilgilensin kocası ayaklarına kapansın ister :) mantıklı konuşur çünkü çok mantıklıdır, dünyadaki en mantıklı insandır en azından öyle varsayar. Ama ucundan kıyısından duygusaldır da, gerçekçidir yalana dolana fantastik filmlere hiç gelemez :)

Off keske
Bir sabah kalksak -3gorsekkkkk

Ne kader mütevazisin :) 30 desen anlicam hayal kurarken bile mantık çerçevesinde kuruyorsun :)

Geçmiş olsun Can'ım yaa çocuklar hep hasta benimkilerin ikisinin de burnu akıyor inşallah ateşlenmez..

yan taraflarımın arkası ağrıyo yaaaa

Aynen ya böbreklerime çalışmışlar gibi..

zey zey Bebişim yaptığım programlar çok zorluyo tecavuze ugramıs gıbı oluyorum ahahah ondan yanı

Tövbe tövbe o nası benzetme ayol tüylerim diken dilen oldu

mesai bitimine son 15 dakika kocamı ve kızımı cok özledim onlara mükellef bir sofra hazırlım ama ne yapıcagmı hala bılemedm bir migros yapsam fena olmıcak

Sen de yengeçsin değil mi
Dışarıda yürümek eğlenceli

Uzun süre aynı kiloda kaldığın için rahat ol düşeceksin.

Evet süper bişii
Ben hiç sevmemişim yürümeyi özellikle dışarıda..

Kiz benzetmeni sevsinlerr

Ayy cok guldum

Ay kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
Etmezmiyiz canim
Rabbim acik sifa versin

Canım sigara zararlı ama kilo verdirdiği doğru ben sigara içerken hiç 64 ün üstüne çıkmamıştım
Ay kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
Allah yardımcısı olsun kuzum inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda.

Geçmiş olsun Can'ım dikkat et yorma kendini.

Saol cnm iyi değilim yatıyorum vücudum bacaklarım çok ağrıyor

O noktada terazi ortaya çıkıyor olabilir

Bilmiyorum cnm çok rshatsızım yiyemiyorum bişey

Off keske
Bir sabah kalksak -3gorsekkkkk

Ahhh keşke

Çok geçmiş olsun cnm bende o durumu yaşadım yakın geçmişte burnundan sümük alarak tahlil yaptılar influenza gribi çıktı ama iki çeşit biri a birş b tipi bizimkisi tehlikesiz olanındandı tam bir hafta ateşi devamlı 39-40 derece idi. Oğlum çok çekti...influenza olduğunu götürdüğümüz 3. Dr tahmin etti...

Çok sağ ol cnm

Çok rahatsızım bırakın spor yapmayı bi koltuktan diğerine zor yürüyorum.. Noldu anlamadım zorla akşam çorba içtim emzirmek için zorla su içiyorum bebeğimi kucağımds tutmaya takatim yok. Eşim zorladı ama şimdilik dr a gitmiyorum bebeğimi hastaneye sokmak istemiyorum ağrı kesici içtim yatıyorum öptüm sizi

tatlım çok geçmiş olsun

doktor birşey demiyormu peki?

hm sorunlu bölgen sana göre neresi
Teşekkür ederim canım doktora götürmedim. Sadece ateş var başka bir şey yok bir gün daha bekleyelim bakalım.
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canımm.

Orası neresi oluyor acaba
Sağol canım
Gecmis olsun canim
Beslenmesi nasillll
O cok buyuk etken

Annem ist da yasiyor cnm
Formasyon aliyorum diye bende
Ben okuldayken cocuklarima bakiyor

Neden merak ediyorsun anlamadim vallahiii
Boyum uzun ondan canim
Sağol canım. Beslenme çok kötü hicbirsey yemiyor nerdeyse . Eline aldığı bir iki şeyi kemiriyor sadece. Anne sütüyle idare
Allah şifa versin inşallah. Basinzdan eksik etmesin annenizi.
Allah razı olsun . Sana da çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Spor salonuna gittim ilk gün fena geçmedi jillian ın gözünü seveyim baya rahatım şu an bakalım yarın nasıl olucam ama bugün level 2 ye başlıycam.
Menümü yazayım.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir salatalık çay

Öğlen 1 tabak kısır çay

Sade kahve

15.30 gibi 5-6 laşık kısır spora 6 da gitcem diye bugünlük yedim

Sppr dönüşü 19.30 gibi 2 dilim çavdar ekmeği ile tost yemeyi düşünmüyodum ama baya açlık hissettim kaç gündür de canım tost istiyordu yanında 10 lu çay

Su 3 lt yeşilçay 2 kupa
Spor 1 saat salonda ve jillian level 2 1. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…