heryerim : (
Sağol canım bakıyorum şimdi
ahahaha alemsin kız
vücudun alışmadı mı halaa ?
ben ebru sallının pilates videolarıyla hep ilgilendim istersen bak arastır ne bilim hangisine başlamak istersen video kolay
aşağıdaki gibi seyleri var
2 haftada 2 beden incel gibi gibi
ama yeni başlayanlar içinde bir program yaptı youtube da var bak istersen
- Ebru Şallı ile Pilates
- Ebru Şallı ile Pilates 2
- Ebru Şallı ile Hamilelikte PilatesSelülit Savar Dvd
- Ebru Şallı İle 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun
- Ebru Şallı ile Karınsavar Dvd
Selamlarr
Guzel haberlerle geldim...
Babamin ameliyati cok guzel gecti, yogun bakima hicc gerek kalmadi cok sukur.
Alinan kitlede tertemiz cikti cok sukur mevlaya
Sabah
1 yumurta
Peynir zeytin
Bir parca recelli ekmek
3fincan yesilcay
Ogle
1tabak taze fasulye
Yesil salata
Ara
1hurma
1kuru erik
Aksam
3yk taze fasulye
4kofte
4yk yogurt
Roka salatasi
Ara
5cilek
1caybardagi sut
Kizlara cilekli sut hazirlarken cilegin kokusuna dayanamadim
Spor
Jillian
200 gunun egzersizi
Su 2lt
Bugünkü menü
Sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık
6 adet zeytin
şekersiz çay
Öğle
etli yemek
yoğurt
1 dilim ekmek
çorba
Ara
2 adet kuru kayısı
Akşam
barbunya yemeği
yoğurt
ekmek yok
salatalık
Ara
süt
Su 2 litre
squat 40
ip atlama 120
adım 12000
bugünkü egzersiz 250Dahlia_
yeşil çay içildi
Menüm
Sabah
Omlet
Öğlen
Mercimek çorbası
3dilim karpuz
Ara
2tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara
Soda
Akşam
Mercimek çorbası
Ara
Muz
Ara
Mistik çayı
3 litre su
18000 adım
1saat airobik
100 günlük egzersiz
Kahvalti sahanda 3 yumurta 1 dilim tbe ekmek 1 kk peynir
Ara 1 kase yogurt
Oglen Bozbasin koftesi 6 catal coban salata
Ara 1 kase cilek
Aksam Kirmizi mercimek corbasi
Su 2.5 litre
Yesil cay 2 fincan
Adim 20000
Gunun egzersizi 770
Jillian michaels level 2/5
Dahlia_
InsaAllah nisanligim bu nasil sizce???
Ağustosun 22sinde canım yok daha karar veremedim pazartesi batmanda olacağız oradan bakacam eğer beğenebilirsem oradan alacam yok beğenemezsem nevşehire bakcam oda olmadı kayseriye gidecem ay çok zor vallah bazen ağlama krizleri tutuyor
SABAH
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
salata domates vs
2 lokma ballı tereyağlı ekmek
toplam 2 dilim tbe
1 dilim peynir
ara
türk kahvesi
öğle
2 sk taze fasülye
bir kase yoğurt pul biberli
ara
türk kahvesi
akşam
1 tabak mantarlı tavuklu sote
1 kase yoğurt
ara
1 sb süt 1 hurma 3 çilek
3 lt su
jillan 30 day shred level 2 /3
Dahlia_ @Yawrukush
kpss ye : D
Bugün sabah 9 dan bu saate kadar oturmadım hep bir koşturma..kvalidem bende... sabah kahvaltıya misafirimiz geldi gitti gelinlik yaptım sonrasında kayınvalidem ile beraber temizlik yaptım e devamlı bebişime de bakıyorum ..yemek yaptım + sonrasında bebişimi yıka et derken eşim geldi dışarıda işlerimiz vardı çıktık hallettik... geldim yine bir koşulturma yemek hazırla falan. Allah tan bu süreçte bebeği tutan biri var. az önce kayınvalidemin saçlarını da boyadım kuruladım taradım ohh hatun 10 yaş gençleşti zatem tipik beyaz mavi göz zayıf uzun boy taş Boşnak hatun kendileri ... şimdide Allah ın izni ile uyuyup daha yoğun bir yarına uyanacağım inşallah... gün içerisinde inanın girmeye hiç vaktım yok... şuanda bile göz kapaklarımı zor açık tutuyorum. hepinizi seviyorum.. ne olursa olsa uğrayacağım ama. görüşmek üzere Allah rahatlık versin hepinize
Günaydın güzeller nasılsınız?
Dünkü menüm
Kahvaltı haşlanmış yımırta
İki dilim ekmek
Bir dilim kaşar
Öğlen
Kahve iki tane çiziviç bisküvi
Akşam tavuk döner çeyrek kadar birazda ekmeksiz
Salata
Bir dilim karpuz
Egzersiz:jili six pack
8000 adım
Lesli 1 mil ekspres
8 dakikalık karın egzersizİ
Suyu çok gaza içtim biliyorum miktarını
Gunaydin guzeller mutlu, saglikli, bol eksili bir sali gunune uyanin insallah..
Günaydın Kızlarr
dün güya geçmişi okucam diye gittim gelemedim perşembe malum resmi izin cumada kuzenimin düğünü oldugu için bursaya gidicez ben izin aldıgımdan bu hafta 3 gün çalışabileceğim dolayısıyla 5 günlük iş yapıcam
Ayrıca elbisem şimdi terzide sizlerden saç ve pabuç önerisi alacagım mutlaka kızlar
geçmiş olsun kuzum
@Yawrukush ve tüm takımdaşlarımmm
ben 12 yıl önce en son 91in altındaydımmmm
ve 91 de takıldımmmm
bundan takılmış olabilirmiyimmmmm
tecrübeliler bir yazsa yahuuuu
çok kafama taktımmmm
hatta baya 92 çıkıyorummmm
dirençmidir sizcedeeee
3 yıl önce büyük kızımı doğurduğumda 91 e düşüp ordan geri çıkmıştımm
belkide ondan mı böyledir acaba
ay çenem düştü şunuda yazayim de
yatak odamdaki balkonuma çamaşır asıyorummmm
yıkamadan gelmiş poşetli yedek halılarım kurutma makinem falan varrr ordaaaa
bir çıktım balkona çalı çırpıııı
fındık kuşlar benim halıların üzerine yuva yapmışlarrrr birde yatıyor ordaaa
evdeki kuşlarımında 4 yumurtası varrr
ananeee oluyorummm millettt
hemde kaç taneeee
Yaaaa goncam o jiliandan allah razi olsun. Bir hafta boyunca taban teptik bir yuruduk ki anlatamam. Ekipteki herkes kirildi dokuldu. Gece evlere girdigimizde yigildilar. Peki ben nasildim. Jilicigim sayesinde muthis kasli bacaklarim ve kocaman ekstra rahat fitnes ayakkabilarimla herkesi uyutup tatil koyu icinde gece yuruyusu yapabilecek kadar dinctim. Gercek anlamda sadece donus yolculugum asiri yorucuydu. Kas iyiymis bunu anladim.
Ozgecim ya kilom iyi degil. Cumaya kadar odemim gider umarim. Istersen nota da varsa bu hafta da bildirim yapmayim. Cunku ogleleri hep sandvicle gecti. Hic ekmek yemedigimden cok da dokundu aslinda su an bile icimden sadvicler geliyor resmen. Amsterdam zaandam harlem volendam alkmaar zaanstad gibi hollanda sehirleri ve paris bruksel gezdik. Deli gibi taban teptik. Ha bi de brukselde cikolata dukkanlarindan tester yedim :) detay vermesem hihi :)
Dunku menum
Sabah
2 yumurta
Hollanda peyniri :))
Fistik ezmesi ama sekersiz
Bol zeytin
Salatalik
Ceviz
Aksam
Sarma
Semizotu
Yogurt
Kuru sogan
Spor 1 saat yuruyus
Su 3 lt anca olmustur
Halilar posetli kuzummmm delmezlerseee yeniden yikamayaaaa
Yuri kim kiz ozelimizi kime anlatiyorsun
Bu arada bende akrebimm
Annemde akrep
Annem dedigin gibi surekli sikayet off pufff memnuniyetsizzzz
Biktim diyorummm sikayetlerinden surekli negatifffff
Inan dun yoktu huzur buldum
Surekli mizirdayan biri evdeee
Ben oyle oldugumu dusunmuyorum ama
Gizli guclerim oldugu dogrudur
bugün bi çalışma isteksizliğiyle geçiyor zaman tatlım
senin nasıl geçiyor
Selam kızlar ben bir var bir yok durumdayım. Oğlum 3 günden beri ateşli. Sebebi de belli değil. Ne ara iyileşti de tekrar hasta oldu valla anlamadım. Ben de sabır kalmadı. Yoruldum ya .1 aydan beri rutine bagladik hastalığı. İçimden hicbir şey yapmak gelmiyor.
Gruptan atilmadiysam iyi yani bu arada .
Selam kızlar ben bir var bir yok durumdayım. Oğlum 3 günden beri ateşli. Sebebi de belli değil. Ne ara iyileşti de tekrar hasta oldu valla anlamadım. Ben de sabır kalmadı. Yoruldum ya .1 aydan beri rutine bagladik hastalığı. İçimden hicbir şey yapmak gelmiyor.
yan taraflarımın arkası ağrıyo yaaaa
aaa bugunmuydı ohh şükür deryoşum hadi bakalım iyileşme sürecide hızlansn ınsalşlah
menün gayet güzel tebrık ederm
gayet guzel gecms gunun tebrıkler
menün güzel mavişim eksili bir haftan olsun
tebrık ederm menun guzel nısanlgnda güzel yani tesettür giyimde modeller nasl pek bilmem ama bu guzelms
canım her seyı sakınce hallet heyecan yapma ilk denedgm gelınlıgı almıs bırıyım sadece proporsionunu blıosn nasıl bsyı gyeblcegnı dusun sadece o model dene yok balık yok a kesım yok prenses yok zart yok zurt kafanı karıstrma derim.
menun guzelms cnm afyt olsn
aa bsy kalmamıs
maşallah ya banada enerji göndern bn şirkette okdr yoruluormkı allahtan becerıklı hamarat kocam var baskası olsa dalardı bana dun her seyı o hazırladı yedmve gttm yattm kulagm cok agrıodu
oo aferem sana moruk nerelerdsn pek gelmıosn bıldırcınım kızıldaşım
amin özgemmmm
elbiseni görelim beybi ama bnm favorım yazın ınce bantlı sandalet ve stılettolar oluo elbıslermıde o ayakkabıları gyecgm sekılde ayarlıorm
biri bana senin nasl bır 90 kusur kg oldgnu acıklasn lutfen bn hala senn suratına baktıkca şoklar ıceırısndeım
senı acaıp merak edıorm öyle böyle dil 1 özgeyi cok merak edıodm 2 sensin
oo masallahhh allah kolaylık versn sana smdıden egheehehe
enerjiye gel havalar binbeşyüz yihuuuu grubun anasını aglattn sen bıde yurumeye devam ettn valla helal gelinlikli haline döndün dur artık stop baby
oohhh kim bilir ne lezzetli seyler yedın canım cektı eheheh
ayyy hollanda peynırı dedn canımı yedın namnam
ahaahah annen cogunlukla sende mı cnm
bnde her gun o ıstekszlık hesap kıtaptan öğğğ geldi valla matematik profesörleri bnm kadr hesap yapmıodur
cok gecmısler olsn dr a goturdunmu cnm
Gecmis olsun canimSelam kızlar ben bir var bir yok durumdayım. Oğlum 3 günden beri ateşli. Sebebi de belli değil. Ne ara iyileşti de tekrar hasta oldu valla anlamadım. Ben de sabır kalmadı. Yoruldum ya .1 aydan beri rutine bagladik hastalığı. İçimden hicbir şey yapmak gelmiyor.
aaa bugunmuydı ohh şükür deryoşum hadi bakalım iyileşme sürecide hızlansn ınsalşlah
tebrık ederm menun guzel nısanlgnda güzel yani tesettür giyimde modeller nasl pek bilmem ama bu guzelms
canım her seyı sakınce hallet heyecan yapma ilk denedgm gelınlıgı almıs bırıyım sadece proporsionunu blıosn nasıl bsyı gyeblcegnı dusun sadece o model dene yok balık yok a kesım yok prenses yok zart yok zurt kafanı karıstrma derim.
aa bsy kalmamıs
maşallah ya banada enerji göndern bn şirkette okdr yoruluormkı allahtan becerıklı hamarat kocam var baskası olsa dalardı bana dun her seyı o hazırladı yedmve gttm yattm kulagm cok agrıodu
amin özgemmmm
elbiseni görelim beybi ama bnm favorım yazın ınce bantlı sandalet ve stılettolar oluo elbıslermıde o ayakkabıları gyecgm sekılde ayarlıorm
biri bana senin nasl bır 90 kusur kg oldgnu acıklasn lutfen bn hala senn suratına baktıkca şoklar ıceırısndeım
enerjiye gel havalar binbeşyüz yihuuuu grubun anasını aglattn sen bıde yurumeye devam ettn valla helal gelinlikli haline döndün dur artık stop baby
bnde her gun o ıstekszlık hesap kıtaptan öğğğ geldi valla matematik profesörleri bnm kadr hesap yapmıodur
göbekten arka tarafa dogru dümdük giderken. sol tarafdaÇok geçmiş olsun canımm.
Orası neresi oluyor acaba
Dışarıda yürümek eğlenceli@Yawrukush
Harpy soru sorduysa bende sorarımmmmm
şimdi ben jillianda bugün 9.günü devirdimmm
şöyle ki ben çok mutsuzummm
bu spor benii üzdüüüü
hala bitiremiyorum bazı yerlerini kendime kızıyorummm birdaha yapmıcam diyorum sen devam et diyorsun diye devam ediyorummm
45 dk yürüyüş ve egzersizlerime dönsemmi diyorumm
gerçekten jill beni mutsuz ediyorrrrr
hala tam anlamıyla tamamlayamıyorum level 2 ye nasıl geçicemmm
kafamda deli sorularrrrr
Uzun süre aynı kiloda kaldığın için rahat ol düşeceksin.@Yawrukush ve tüm takımdaşlarımmm
ben 12 yıl önce en son 91in altındaydımmmm
ve 91 de takıldımmmm
bundan takılmış olabilirmiyimmmmm
tecrübeliler bir yazsa yahuuuu
çok kafama taktımmmm
hatta baya 92 çıkıyorummmm
dirençmidir sizcedeeee
3 yıl önce büyük kızımı doğurduğumda 91 e düşüp ordan geri çıkmıştımm
belkide ondan mı böyledir acaba
Evet süper bişiiYaaaa goncam o jiliandan allah razi olsun. Bir hafta boyunca taban teptik bir yuruduk ki anlatamam. Ekipteki herkes kirildi dokuldu. Gece evlere girdigimizde yigildilar. Peki ben nasildim. Jilicigim sayesinde muthis kasli bacaklarim ve kocaman ekstra rahat fitnes ayakkabilarimla herkesi uyutup tatil koyu icinde gece yuruyusu yapabilecek kadar dinctim. Gercek anlamda sadece donus yolculugum asiri yorucuydu. Kas iyiymis bunu anladim.
neden kız nolduu ?
günaydınnnn toparlandın mı hatunnn
off bu yold ayalnız olmadıgımı görüyorum
takipte kal beby
bende yengeç yükselenim arslan
abe süle iki bişicikler
hey maşalahh
hangi videosunu yapacaksın
yahu bende kabağı cok severim fırın haslama kızartma mmmhh afiyetler olsun canım
oo hadi hayırlı olsun gözün aydınnnn
nolduki midene canım
Off keske
Bir sabah kalksak -3gorsekkkkk
yan taraflarımın arkası ağrıyo yaaaa
mesai bitimine son 15 dakika kocamı ve kızımı cok özledim onlara mükellef bir sofra hazırlım ama ne yapıcagmı hala bılemedm bir migros yapsam fena olmıcak
Ben hiç sevmemişim yürümeyiDışarıda yürümek eğlenceli
Uzun süre aynı kiloda kaldığın için rahat ol düşeceksin.
Evet süper bişii
Kiz benzetmeni sevsinlerr
Ayy cok guldumne biçim burç o yaw :) kendinle anlaşabiliyor Musun? yengeçler çok fena severler çocuklarını kocalarını arkadaşlarını hep sevwrler :) en aşık burçtur. Kendi aşkları kesin destansı bir aşktır kerem ve Aslı'ya taş çıkartır. :) ve genel olarak insanları dinlemez ne dediklerini pek sallamazlar :) genelde onlar aşklarını düşünür onun dışında tanıştığım 2 yengeç de kilo vermek için ilginç yöntemler uyguluyor mesela biri kilo vermek için sigaraya başladı ve ilginç bir şekilde başarılı oldu. Malesef spor yapmaya hep niyetlenseler de malesef yapanı pek görmedim :) duygusaldır falan filan ağlamayı çok sever biraz arabesk hoşuna gider..
Aslan desen ayrı bir dünya aynalara bayılır en çok kendini sever çocuğu varsa kendini çocuğuna adar. Herşey kendiyle ilgili olsun herkes onunla ilgilensin kocası ayaklarına kapansın ister :) mantıklı konuşur çünkü çok mantıklıdır, dünyadaki en mantıklı insandır en azından öyle varsayar. Ama ucundan kıyısından duygusaldır da, gerçekçidir yalana dolana fantastik filmlere hiç gelemez :)
Ne kader mütevazisin :) 30 desen anlicam hayal kurarken bile mantık çerçevesinde kuruyorsun :)
Geçmiş olsun Can'ım yaa çocuklar hep hasta benimkilerin ikisinin de burnu akıyor inşallah ateşlenmez..
Aynen ya böbreklerime çalışmışlar gibi..
Tövbe tövbe o nası benzetme ayol tüylerim diken dilen oldu
Etmezmiyiz canimAy kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
Canım sigara zararlı ama kilo verdirdiği doğru ben sigara içerken hiç 64 ün üstüne çıkmamıştımne biçim burç o yaw :) kendinle anlaşabiliyor Musun? yengeçler çok fena severler çocuklarını kocalarını arkadaşlarını hep sevwrler :) en aşık burçtur. Kendi aşkları kesin destansı bir aşktır kerem ve Aslı'ya taş çıkartır. :) ve genel olarak insanları dinlemez ne dediklerini pek sallamazlar :) genelde onlar aşklarını düşünür onun dışında tanıştığım 2 yengeç de kilo vermek için ilginç yöntemler uyguluyor mesela biri kilo vermek için sigaraya başladı ve ilginç bir şekilde başarılı oldu. Malesef spor yapmaya hep niyetlenseler de malesef yapanı pek görmedim :) duygusaldır falan filan ağlamayı çok sever biraz arabesk hoşuna gider..
Aslan desen ayrı bir dünya aynalara bayılır en çok kendini sever çocuğu varsa kendini çocuğuna adar. Herşey kendiyle ilgili olsun herkes onunla ilgilensin kocası ayaklarına kapansın ister :) mantıklı konuşur çünkü çok mantıklıdır, dünyadaki en mantıklı insandır en azından öyle varsayar. Ama ucundan kıyısından duygusaldır da, gerçekçidir yalana dolana fantastik filmlere hiç gelemez :)
Ne kader mütevazisin :) 30 desen anlicam hayal kurarken bile mantık çerçevesinde kuruyorsun :)
Geçmiş olsun Can'ım yaa çocuklar hep hasta benimkilerin ikisinin de burnu akıyor inşallah ateşlenmez..
Aynen ya böbreklerime çalışmışlar gibi..
Tövbe tövbe o nası benzetme ayol tüylerim diken dilen oldu
Allah yardımcısı olsun kuzum inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda.Ay kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
canım inşallah sağlıkla atlatır ameliyatıAy kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
Geçmiş olsun Can'ım dikkat et yorma kendini.
Saol cnm iyi değilim yatıyorum vücudum bacaklarım çok ağrıyor
O noktada terazi ortaya çıkıyor olabilir
neden kız nolduu ?
günaydınnnn toparlandın mı hatunnn
off bu yold ayalnız olmadıgımı görüyorum
takipte kal beby
bende yengeç yükselenim arslan
abe süle iki bişicikler
hey maşalahh
hangi videosunu yapacaksın
yahu bende kabağı cok severim fırın haslama kızartma mmmhh afiyetler olsun canım
oo hadi hayırlı olsun gözün aydınnnn
nolduki midene canım
Off keske
Bir sabah kalksak -3gorsekkkkk
Çok geçmiş olsun cnm bende o durumu yaşadım yakın geçmişte burnundan sümük alarak tahlil yaptılar influenza gribi çıktı ama iki çeşit biri a birş b tipi bizimkisi tehlikesiz olanındandı tam bir hafta ateşi devamlı 39-40 derece idi. Oğlum çok çekti...influenza olduğunu götürdüğümüz 3. Dr tahmin etti...Selam kızlar ben bir var bir yok durumdayım. Oğlum 3 günden beri ateşli. Sebebi de belli değil. Ne ara iyileşti de tekrar hasta oldu valla anlamadım. Ben de sabır kalmadı. Yoruldum ya .1 aydan beri rutine bagladik hastalığı. İçimden hicbir şey yapmak gelmiyor.
aa bsy kalmamıs
amin özgemmmm
Teşekkür ederim canım doktora götürmedim. Sadece ateş var başka bir şey yok bir gün daha bekleyelim bakalım.
tatlım çok geçmiş olsun
doktor birşey demiyormu peki?
hm sorunlu bölgen sana göre neresi
Teşekkür ederimaaa bugunmuydı ohh şükür deryoşum hadi bakalım iyileşme sürecide hızlansn ınsalşlah
aa bsy kalmamıs
amin özgemmmm
Sağol canımÇok geçmiş olsun canımm.
Orası neresi oluyor acaba
Sağol canım. Beslenme çok kötü hicbirsey yemiyor nerdeyse . Eline aldığı bir iki şeyi kemiriyor sadece. Anne sütüyle idareGecmis olsun canim
Beslenmesi nasillll
O cok buyuk etken
Annem ist da yasiyor cnm
Formasyon aliyorum diye bende
Ben okuldayken cocuklarima bakiyor
Neden merak ediyorsun anlamadim vallahiii
Boyum uzun ondan canim
Allah şifa versin inşallah. Basinzdan eksik etmesin annenizi.Ay kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
Allah razı olsun . Sana da çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorumBilmiyorum cnm çok rshatsızım yiyemiyorum bişey
Ahhh keşke
Çok geçmiş olsun cnm bende o durumu yaşadım yakın geçmişte burnundan sümük alarak tahlil yaptılar influenza gribi çıktı ama iki çeşit biri a birş b tipi bizimkisi tehlikesiz olanındandı tam bir hafta ateşi devamlı 39-40 derece idi. Oğlum çok çekti...influenza olduğunu götürdüğümüz 3. Dr tahmin etti...
Çok sağ ol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?