Deryacim gelmis gecmis olsun sevindim guzel haberine uzak.kaldim hepinizden.Selamlarr
Guzel haberlerle geldim...
Babamin ameliyati cok guzel gecti, yogun bakima hicc gerek kalmadi cok sukur.
Alinan kitlede tertemiz cikti cok sukur mevlaya
Al bendende o kadarBilmiyorum kiii.. Son günlerde oldu her ne olduysaa :)
Ondan önce gayet iyiydimm..
Kuzum bu panikler herkesin yasadigi seyler. Hayatinda daha buyuk dert olmasin insallah:) ama gerçekten stresli ve sevimsiz bir donem ben kendi dugun oncesi telasimi hic iyi hatirlamam mesela hala aklima geldikce gerilirimAğustosun 22sinde canım yok daha karar veremedim pazartesi batmanda olacağız oradan bakacam eğer beğenebilirsem oradan alacam yok beğenemezsem nevşehire bakcam oda olmadı kayseriye gidecem ay çok zor vallah bazen ağlama krizleri tutuyor
Iyidir kotu seyler getirme aklina kuzum sag salim ciksin gelsin
Ne güzel ne güzel benim annem akrep. Hayatımda tanıdığım en negatif insan. Genel olarak depresyona eğilimli oluyorlar. Onları oturmuş kara kara düşünürken bulmak çok normaldir. Ve genelde biz onları neşelendirmek suretiyle yüzeye çıkarmaya çalışırken bir bakmışsın onlar bizi dibe cekmiş onlarla birlikte oturmuş düşünür buluruz kendinizi :) çok gizemlidirler görünenin altında çok derin insanlardır. Çok çekicidirler. Bir de AGANİGİİİİİİ NAGANİGİİİİİİİ
Anladınız siz onu :)
Yorumun yukarda cınım :)
Geçmiş olsun Can'ım. Diş olmasın?
Başak'ları imle sölim; çok eleştirel ve titizdirler, ben herhangi bir Başak'la iş hayatımda kurduğum 2. Cümle hep tartışmaya dönerdi. Kendi açımdan değerlendirirsek çok zor insanlardır çok zor Mutlu olurlar.
Ohoy ohoy ohoy azmin daim olsun cınım.
O teraziden o :)
Ben de adım sayımı arttırmak için arada yerimde koşuyorum inşallah bu akşam 10000 hedefliyorum.
Başak batar cınım sorun ssende değil. :) Akrep de Başak da çok baskın karakterler. Ondan çakışıyorsunuzdur.
napim yuriciğim öyle didi. Gidip hamburger yime didi. Ben onun yalancısıyım
Ay ben de yaa pöfff her gün aynı saatte 15 dk wc de vakit geçirmek en kesin çözüm deneyin benim vaktim olmuyor malesef
Olabilir canım attığım 2. Video da kilo bermenin durması halinde metabolizmayı Nasıl yeniden başlatabileceğini anlatıyor..
Ayy ne güzel :) ee halılar nolcek :)
Mesela neler batıyor sanaBaşak genelde öyle sanırım :)
Bana batıyor işte bazı hareketleri, konuşmaları
Sorun bende yaniii
Insanlar senin kadar detaylara takilmadigi icin sana batiyor canimmmAllah güldürsün seni canım yaa nasıl güldüm
Ama yazdıkların bire-bir doğru benim için
Beni en çok neşelendirmeye çalışan nişanlım olurdu, bir süre sonra benden beter duruma gelirdi
Ben çok az insanla normal konuşa biliyorum, genelde herkes batıyor sanırım banaen çok da başak, hep sorun bende diyorum
Her gün 15 dakika hem de aynı saatte miiiGünüm wc düşünmekle geçer artık
Başak'ları imle sölim; çok eleştirel ve titizdirler, ben herhangi bir Başak'la iş hayatımda kurduğum 2. Cümle hep tartışmaya dönerdi. Kendi açımdan değerlendirirsek çok zor insanlardır çok zor Mutlu olurlar.
Halilar posetli kuzummmm delmezlerseee yeniden yikamayaaaa
Yuri kim kiz ozelimizi kime anlatiyorsun
Bu arada bende akrebimm
Annemde akrep
Annem dedigin gibi surekli sikayet off pufff memnuniyetsizzzz
Biktim diyorummm sikayetlerinden surekli negatifffff
Inan dun yoktu huzur buldum
Surekli mizirdayan biri evdeee
Ben oyle oldugumu dusunmuyorum ama
Gizli guclerim oldugu dogrudur
Insanlar senin kadar detaylara takilmadigi icin sana batiyor canimmm
Akrep cok detaycidirrrr
Ben herkesle anlasirim
Asiri guler yuzluyummm
Gereksiz asiriiii engel olamiyorum
Ona ragmen cekinir insanlar benden
Cok ilginctir bu da
Bakislardan o ben cözdümAynen canım, detaya takılmadıkları için bazen düşüncesizlik yaptıklarını bile düşünüyorum..
Ben de tam aksine :)) Hiç güleryüzlü değilim..
Ben sert göründüğüm için insanlar çekiniyor sanırdım ama sen güldüğün halde çekiniyorlar :))
Selam kızlar nabersiniz?
Ya bu kahvaltıda ne yıyecem dıye dusunen tek ben mıyım, yumurta yemekten gına geldı yakında gıdaklamaya başlıycam ahahah
kalan alıntılarmı yemekten sonra yapiciiim
Biz kizimla bebek arabasina atlayip yuruyuse cikiyoruzzzz
Ablamizi alip donerizzzzz
Bol hareket bol spor
Veeeee ben hala artiyim
Kim artıdaydı bende hala artıdayım neden bilmem bugün pek yememeye çalıştım kalan günlerimi sebzeyle geçireyim diyorum yarında nasipse salona başlıycam inşallah daha da şişmem balona döndüm resmen.
Eki Görüntüle 1833557 Gecen aydan bu yana pilates te ki gelisimim. Orada tok karnina ve kiyafetlerle filan tartildigim icin fazla cikiyor bu arada.
@gogo2405 canim olculer
InsaAllah nisanligim bu nasil sizce???
PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI SONUCU
1. 20000 adım ile O Ollalla
2. 18000 adım ile @Mavibocuk
3.12000 adım iletiffany20
Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını dileriz
PAZARTESİ GÜNÜN EGZERSİZİ YARIŞMASI SONUCU
1. 1020 adet ileDahlia_
2. 770 adet ile O Ollalla
3. 350 adet ileKarKralicesi
Arkadaşlarımızı tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz
Bugün sabah 9 dan bu saate kadar oturmadım hep bir koşturma..kvalidem bende... sabah kahvaltıya misafirimiz geldi gitti gelinlik yaptım sonrasında kayınvalidem ile beraber temizlik yaptım e devamlı bebişime de bakıyorum ..yemek yaptım + sonrasında bebişimi yıka et derken eşim geldi dışarıda işlerimiz vardı çıktık hallettik... geldim yine bir koşulturma yemek hazırla falan. Allah tan bu süreçte bebeği tutan biri var. az önce kayınvalidemin saçlarını da boyadım kuruladım taradım ohh hatun 10 yaş gençleşti zatem tipik beyaz mavi göz zayıf uzun boy taş Boşnak hatun kendileri ... şimdide Allah ın izni ile uyuyup daha yoğun bir yarına uyanacağım inşallah... gün içerisinde inanın girmeye hiç vaktım yok... şuanda bile göz kapaklarımı zor açık tutuyorum. hepinizi seviyorum.. ne olursa olsa uğrayacağım ama. görüşmek üzere Allah rahatlık versin hepinize
Yaaaa goncam o jiliandan allah razi olsun. Bir hafta boyunca taban teptik bir yuruduk ki anlatamam. Ekipteki herkes kirildi dokuldu. Gece evlere girdigimizde yigildilar. Peki ben nasildim. Jilicigim sayesinde muthis kasli bacaklarim ve kocaman ekstra rahat fitnes ayakkabilarimla herkesi uyutup tatil koyu icinde gece yuruyusu yapabilecek kadar dinctim. Gercek anlamda sadece donus yolculugum asiri yorucuydu. Kas iyiymis bunu anladim.
Allah güldürsün seni canım yaa nasıl güldüm
Ama yazdıkların bire-bir doğru benim için
Beni en çok neşelendirmeye çalışan nişanlım olurdu, bir süre sonra benden beter duruma gelirdi
Ben çok az insanla normal konuşa biliyorum, genelde herkes batıyor sanırım banaen çok da başak, hep sorun bende diyorum
Her gün 15 dakika hem de aynı saatte miiiGünüm wc düşünmekle geçer artık
Insanlar senin kadar detaylara takilmadigi icin sana batiyor canimmm
Akrep cok detaycidirrrr
Ben herkesle anlasirim
Asiri guler yuzluyummm
Gereksiz asiriiii engel olamiyorum
Ona ragmen cekinir insanlar benden
Cok ilginctir bu da
aksine hiç öyle değilimdir bende.
cabuk mutlu olurum. iş hayatında bi çok insan pazartesi sendromunu yaşar. bende cok şükür olmaz
Mesela neler batıyor sana
bazı başakalr da iticilik olabiliyor
severek gelirim işime. mutsuzsam cıkarım işten. barınamamÇalışmayı severler genelde iş ve okul hayatında başarılıdırlar :) sen işini ya da çalışmayı sevdiğin için yaşamıyorsun bence.
Bu arada benim yükselenim de Başak
sinir olunası bi kişilikİtici değil belki de benim tanıdıklarım sadece bana batıyor işte :)
Amcamın kızı var benden 1 yaş küçük, evlerimiz de yakın çocukluğumuz bir yerde geçti yani..
Bu kızın her yaptığı mı, her söylediği mi batar arkadaşş,, batıyordu işte :))
Hep sanki 30-40 yaşı varmış gibi konuşurdu, büyükler konuştuğu zaman araya girerdi, ona birşey söylendiği zaman çocuğa yakışmayacak şekilde büyük gibi cevap verirdi.. O öyle konuşunca ben şok olurdum tabi :))
Evlendi uzun zamandır görmedim ama eminimm hiç değişmemiştir :))
Boş yere bir havası vardı hep, yani sahip olduğu, hava atılacak birşey olsa tamam da hiçbirşey yoktu :)
Sanki bundan yeryüzünde yokmuş gibi davranmasıı deli ederdi beni :)
Yalnış anlaşılmasın asla ama asla kıskançlıktan değil, aksine onun kıskançlıklarından bana gına gelmiştii :))
Belki de sürekli peşimde olduğu için anlaşamıyorduk bilemiyorum artık :))
Bakislardan o ben cözdüm
Kizim bile bazen diyor ki niye bana oyle bakiyorsun anne
Halbuki sevgimden bakiyorum
Teşekkür ederim canım:)PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI SONUCU
1. 20000 adım ile O Ollalla
2. 18000 adım ile @Mavibocuk
3.12000 adım iletiffany20
Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını dileriz
sinir olunası bi kişilik
kıskanan kız arkadaştan uzak durmak en iyisidir
Iyyy evlerden ırak bi tipBen okula başladım ilk gün gittim geldim, 2. gün bir baktım amcam elinden tutmuş okula getirmiş :))
Şansıma bütün sınıflar dolu olunca bizim sınıfa geldi :))
Eve gidince durumu öğrendim, bütün gün ağlamış Fatime gidiyor ben de gidicem diye
Okul yaşı bile değildi, ben 6 yaşında gittim o benden 1 yaş da küçük, nasıl aldılar okula bilmiyorum valla
Senelerimm geçti böyleO nişanlandığı dönemlerde aileler küstü konuşmuyorlardı, yoksa ben senden önce nişanlandım diye de havası olurduu, Allah korudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?