Kizlarrr evett cuma gunu bursada kuzenimin dugunu var sabahtan yola cikacagiz bu elviseyi giyicem sacimi daginik örgü yaptirim diyorum hatta bende yapabilirim ayakkabi olarak siyah bej beyqz pudra stilettolarim var sizce sac ve ayakkabi olarak onerisi olanlar yardim please
Eki Görüntüle 1834091
Sonum ;(
Ya gunde 2 tane alirim olmazsa, bi perisanim ki yurumuyor surukleniyorum resmen ya.Canim bende gecen getirttimmm depoda 1tane kalmisti
Neden yok acaba yahuuu
Eczaneye bir danisirmisin
Belki 2tane almakta isini gorur
Ayni senin sikayetlerinden vardi ya
Kafami kaldiramiyordummmm
Can'ım elbisen çok güzel sana da çok yakışmış.. Saç konusunda sanki topuz saha mı iyi olur diye düşündüm ama trendler Hakkı'nda en ufak bilgim yok bu yüzden arkadaşlar cevap verse daha iyi.. Ayakkabıya uygun çantan varsa bence gayet güzel pudra da uygun bir çantayla kullanılabilir :)
Gayet güzel olmuş eline pudra çanta saçlar topuzmu olsa bencede sanki.
Geçmiş olsun ne dedi dr
Gayet iyi olmuş canım.
Öncelikle maşaAllah diyeyim canım :)
Dağınık örgü çok güzel olur, hatta topuz gibi birşey yapmak istersen yine örgülü hafif dağınık topuz tercih et derim, çok güzel oluyor :)
Ayakkabı rengi hiç anlamadığım mevzu :)) bitürlü renk uyumuna karar veremem :))
bende begendim kendisini bu gun aldim :))
cilek ye canim yardimci olur yada yarim litre suya cay kasiginin ucunda karbonat koy ic
Oncelikle aksam gittigim yerdeki tum ikramlari yemeyip yalnizca sekersiz cay ictigim icin kendimi tebrik ediyorum
Sabah
3yumurta 1inin birazini ufaklik yedi
Peynir 2zeytin domates biber
3fincan yesilcay
3cilek
Ogle
1dolu tabak zeytinyagli pirincsiz kabak yemegi
3kasik yogurt
Ara
1kuru incir
1kuru erik
Aksam
1sk tavuk gogsunden sote
Salata
Yogurt
Su 2lt fazla
Spor jillian
Kahvemle 1kucuk cikolata yemeye bile cekiniyorum bakalim cuma ne olacak
Birde yarina kurufasulye yenemin sakincasi varmi
Islaticam ona gore
Bu kis hic yemedim cok canim cekti
Bizim evde yilda1 piser fasulye
Esim isyerinde ccok cikiyor diye bende pek sevmedigimden yapmam
Odem falan yaparmi
bende begendim kendisini bu gun aldim :))
Can'ım bi tahlil yaptır belki hipo glisemi gibi birşeydir. Ya da belli bazı vitaminlerin eksiktir onları verir sana.. Doktordan tekrar randevu al bence bu sefer git.@abesle_istigal canim solgar vm 2000 yok, Tokati gezdi esim bugun yok, internetten de baktim ama hep stok ta kalmamis durumda, 950 lik var eczaneler de. Ya ben cok fenayim senay kalkamiorm yataktan uyumaktan sistim, aglicam artik ya her yerim sebepsiz agriyor, bi kamyon dayak yemis gibiyim.
950 ligi alsammi ya ? Bugun Dr.randevu vardi ona bile gidemedim yahu
sag ol sekerim :))
ay bu sıralar bende öyle tatlım
baktım olmuyor tek sekerli kahve içiyorum birsey yemiyorum
benden bir tane daha işten fırsat buldukca geçmişi okumaya alıntı yapmaya calısıyorum
off bende artıyım yaa
off bende artıdayım gonca
maşallah ne güzel incelmişsin canım
ben çok beğendim yalnız
O Ollalla tebrikler sekerim
Dahlia_ tebrikler canımm
off baya yorucu geçmiş benimde pazarım öyleydi.
Dün yedim canım, karbonatı yarın denerim inşaAllah, çok sağol canım :)
Genel olarak bir sorun var sanki kendimi de hiç iyi hissetmiyorum :/
Kızlar Nasılsıniz keyifler nasil
tartidan ne haber ?? Allah kabul etsin oruclusun herhalde aksam tartildigina goreGeçmiş olsun canım
Hadi inşaAllah tartı güldürür, ben de akşam tartılcam, sabitti bakalım ne çıkacak :/
N'oluyo yaw takımcak hasta mı oldunuz? Nem var yawrum? Yawrum demişkenYawrukush kaptanım da hiç gelmedi bugün acaba bişi mi oldu merak içerisindeyim
Allah sifa versin ederim benAy kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesirsin insaAllahÇok rahatsızım bırakın spor yapmayı bi koltuktan diğerine zor yürüyorum.. Noldu anlamadım zorla akşam çorba içtim emzirmek için zorla su içiyorum bebeğimi kucağımds tutmaya takatim yok. Eşim zorladı ama şimdilik dr a gitmiyorum bebeğimi hastaneye sokmak istemiyorum ağrı kesici içtim yatıyorum öptüm sizi
canım çok geçmiş olsun : (Çok rahatsızım bırakın spor yapmayı bi koltuktan diğerine zor yürüyorum.. Noldu anlamadım zorla akşam çorba içtim emzirmek için zorla su içiyorum bebeğimi kucağımds tutmaya takatim yok. Eşim zorladı ama şimdilik dr a gitmiyorum bebeğimi hastaneye sokmak istemiyorum ağrı kesici içtim yatıyorum öptüm sizi
Çok sağol Can'ımAllah sifa versin ederim ben
tartidan ne haber ?? Allah kabul etsin oruclusun herhalde aksam tartildigina gore
bence bej veya pudra olsun saçında açık olabilir : )Kizlarrr evett cuma gunu bursada kuzenimin dugunu var sabahtan yola cikacagiz bu elviseyi giyicem sacimi daginik örgü yaptirim diyorum hatta bende yapabilirim ayakkabi olarak siyah bej beyqz pudra stilettolarim var sizce sac ve ayakkabi olarak onerisi olanlar yardim please
Eki Görüntüle 1834091
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?