• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlarrr evett cuma gunu bursada kuzenimin dugunu var sabahtan yola cikacagiz bu elviseyi giyicem sacimi daginik örgü yaptirim diyorum hatta bende yapabilirim ayakkabi olarak siyah bej beyqz pudra stilettolarim var sizce sac ve ayakkabi olarak onerisi olanlar yardim please

Eki Görüntüle 1834091

Öncelikle maşaAllah diyeyim canım :)
Dağınık örgü çok güzel olur, hatta topuz gibi birşey yapmak istersen yine örgülü hafif dağınık topuz tercih et derim, çok güzel oluyor :)
Ayakkabı rengi hiç anlamadığım mevzu :)) bitürlü renk uyumuna karar veremem :))

Canim bende gecen getirttimmm depoda 1tane kalmisti
Neden yok acaba yahuuu
Eczaneye bir danisirmisin
Belki 2tane almakta isini gorur
Ayni senin sikayetlerinden vardi ya
Kafami kaldiramiyordummmm
Ya gunde 2 tane alirim olmazsa, bi perisanim ki yurumuyor surukleniyorum resmen ya.

Can'ım elbisen çok güzel sana da çok yakışmış.. Saç konusunda sanki topuz saha mı iyi olur diye düşündüm ama trendler Hakkı'nda en ufak bilgim yok bu yüzden arkadaşlar cevap verse daha iyi.. Ayakkabıya uygun çantan varsa bence gayet güzel pudra da uygun bir çantayla kullanılabilir :)

Gayet güzel olmuş eline pudra çanta saçlar topuzmu olsa bencede sanki.

Geçmiş olsun ne dedi dr

Gayet iyi olmuş canım.

Öncelikle maşaAllah diyeyim canım :)
Dağınık örgü çok güzel olur, hatta topuz gibi birşey yapmak istersen yine örgülü hafif dağınık topuz tercih et derim, çok güzel oluyor :)
Ayakkabı rengi hiç anlamadığım mevzu :)) bitürlü renk uyumuna karar veremem :))

kızlar fikirleriniz icin coook tesekkur ederimm bende pudra yada ten rengi düşünmüştüm
sac kismina gelince her iki tarafta karadenizli horon havalarda ucacak topuz dayanmayabilit diye düşündüm hani daginik bisiler olursa farkettirmez dagildigini diye sey etmistim

Bugünkü menü
Sabah
1 kk peynir
domates salatalık
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
2 dilim tbe
Ara
2 adet kuru kayısı
Öğle
1 dilim ekmek
1 parça tavuk
salata
çorba
Ara
2 adet kuru kayısı
Akşam
müsli
Su 2 litre
adım 9200
bugünkü egzersiz 160 Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405
ip atlama:220
bacak egzersizi:100
mekik:30

Oncelikle aksam gittigim yerdeki tum ikramlari yemeyip yalnizca sekersiz cay ictigim icin kendimi tebrik ediyorum

Sabah
3yumurta 1inin birazini ufaklik yedi
Peynir 2zeytin domates biber
3fincan yesilcay
3cilek

Ogle
1dolu tabak zeytinyagli pirincsiz kabak yemegi
3kasik yogurt

Ara
1kuru incir
1kuru erik

Aksam
1sk tavuk gogsunden sote
Salata
Yogurt

Su 2lt fazla
Spor jillian
Kahvemle 1kucuk cikolata yemeye bile cekiniyorum bakalim cuma ne olacak

Birde yarina kurufasulye yenemin sakincasi varmi
Islaticam ona gore
Bu kis hic yemedim cok canim cekti
Bizim evde yilda1 piser fasulye
Esim isyerinde ccok cikiyor diye bende pek sevmedigimden yapmam
Odem falan yaparmi

Can'ım kuru fasülye yağ yakar bence sen onu yılda birden haftada bire bile çekebilirsin yanında da soğan hımmm daha yeni yedik ama yine Can'ım çekti :)

bende begendim kendisini bu gun aldim :))

Aldın mı gerçekten :eek: bu ne hız?

@abesle_istigal canim solgar vm 2000 yok, Tokati gezdi esim bugun yok, internetten de baktim ama hep stok ta kalmamis durumda, 950 lik var eczaneler de. Ya ben cok fenayim senay kalkamiorm yataktan uyumaktan sistim, aglicam artik ya her yerim sebepsiz agriyor, bi kamyon dayak yemis gibiyim.
950 ligi alsammi ya ? Bugun Dr.randevu vardi ona bile gidemedim yahu
Can'ım bi tahlil yaptır belki hipo glisemi gibi birşeydir. Ya da belli bazı vitaminlerin eksiktir onları verir sana.. Doktordan tekrar randevu al bence bu sefer git.

ay bu sıralar bende öyle tatlım
baktım olmuyor tek sekerli kahve içiyorum birsey yemiyorum

benden bir tane daha işten fırsat buldukca geçmişi okumaya alıntı yapmaya calısıyorum :p

off bende artıyım yaa

off bende artıdayım gonca

maşallah ne güzel incelmişsin canım

ben çok beğendim yalnız

O Ollalla tebrikler sekerim

Dahlia_ Dahlia_ tebrikler canımm

off baya yorucu geçmiş benimde pazarım öyleydi.
sag ol sekerim :))

Dün yedim canım, karbonatı yarın denerim inşaAllah, çok sağol canım :)
Genel olarak bir sorun var sanki kendimi de hiç iyi hissetmiyorum :/

N'oluyo yaw takımcak hasta mı oldunuz? Nem var yawrum? Yawrum demişken Yawrukush Yawrukush kaptanım da hiç gelmedi bugün acaba bişi mi oldu merak içerisindeyim :KK61:

N'oluyo yaw takımcak hasta mı oldunuz? Nem var yawrum? Yawrum demişken Yawrukush Yawrukush kaptanım da hiç gelmedi bugün acaba bişi mi oldu merak içerisindeyim :KK61:

Bilmiyorum canım, halsizim, belki de uzun zamandır doğru düzgün spor yapmadım şimdi bir kaç gündeki hareketler yordu sanırım her yerim dökülüyor..
Özge gelmiş bugün canım, özel mesaj yazmışdı bir ara merak etme..

Çok rahatsızım bırakın spor yapmayı bi koltuktan diğerine zor yürüyorum.. Noldu anlamadım zorla akşam çorba içtim emzirmek için zorla su içiyorum bebeğimi kucağımds tutmaya takatim yok. Eşim zorladı ama şimdilik dr a gitmiyorum bebeğimi hastaneye sokmak istemiyorum ağrı kesici içtim yatıyorum öptüm sizi
Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesirsin insaAllah

Çok rahatsızım bırakın spor yapmayı bi koltuktan diğerine zor yürüyorum.. Noldu anlamadım zorla akşam çorba içtim emzirmek için zorla su içiyorum bebeğimi kucağımds tutmaya takatim yok. Eşim zorladı ama şimdilik dr a gitmiyorum bebeğimi hastaneye sokmak istemiyorum ağrı kesici içtim yatıyorum öptüm sizi
canım çok geçmiş olsun : (

tartidan ne haber ?? Allah kabul etsin oruclusun herhalde aksam tartildigina gore

Evet canım, çok sağol :)
Doğru düzgün pazar günü tartıldım 55.2 sabit yani..
Evdeki tartı yalnış +400 gösteriyor :))
Ben de gidip bahçede yük tartısında tartılıyorum, gramı gramına doğru çünkü :KK70:
Biraz uzak diye tembellik ediyorum gidip tartılmaya ya da unutuyorum:KK70:

Kizlarrr evett cuma gunu bursada kuzenimin dugunu var sabahtan yola cikacagiz bu elviseyi giyicem sacimi daginik örgü yaptirim diyorum hatta bende yapabilirim ayakkabi olarak siyah bej beyqz pudra stilettolarim var sizce sac ve ayakkabi olarak onerisi olanlar yardim please

Eki Görüntüle 1834091
bence bej veya pudra olsun saçında açık olabilir : )

Back
X