Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Sabah
Omlet

Öğlen
Yeşil çay
2 kuru kayısı
5 badem

Ara
Yoğurt
Çeyrek muz

Akşam
Tavuk
Yoğurt

Ara
2 çatal yaş pasta (arkadaşımın doğum günü idi)
Ara
Soda

2 litre su
12000 adım

Yiğenim bizde onla ilgilenmek zorunda kaldım anca yazdım kızlar herkese iyi geceler

esya secmek isin en tatli kisimlarindan biri, gonlune gore bulursun insallah Mervem.
Ben bugun biraz keyifsizim.
cok bulantim var ve surekli yorgunum.
bulanti bir yandan mide yanmasi bir yandan kendime gelemedim canim..
Inşallah kuzum ah geçmiş olsun gülüm yaaa
Benimde midem bulanıyor biraz yaa yaş pastadan yedim 2 çatal midem uzun zamandır yemediği için kabul etmedi

Bende fikir beyan edeyimm hemen
Kolye uymamis cnm
Dedigin sac modeli cok hos olur
Yada simsiki toplatabilirsin
Bej ayakkabi inci kupe
Canta mutlaka siyah
Hafif goz makyaji mat bir ruj bordo ki favorimdir

Çok haklısın kuzum yaa inşallah bende ilk denediğimi beğenir alırım :) inşallah hepmizi bol eksiler görürüz canım bu hafta:)

Kuzum bu panikler herkesin yasadigi seyler. Hayatinda daha buyuk dert olmasin insallah:) ama gerçekten stresli ve sevimsiz bir donem ben kendi dugun oncesi telasimi hic iyi hatirlamam mesela hala aklima geldikce gerilirim
Amin ablişimm cümlemizin :) inşallah ben rahat atlatırım yaa :)

Bocugum cok iyiydi deli gibi dolandik. Artiyla geldim fakat cumaya kadar atarim umarim biraz. Sen nasilsin stajyer ogretmenim nasil gidiyor okulla aran iyi mi? Nisanlin nasil?
Oohh iyi olmuş ablacım :)) inşallah atarsın ablişimmm :) iyi gidiyor çok şükür abla ya danışmanım iyi bir insan müdürle biraz sıkıntılıydık oda halloldu çok şükür oda kpss derdinde streslerde ablacım yaaa senin minişler nasıl

Saolasin nenacim

ya yeni baktırdım sayılır canım, bahar yorgunluğu sanıyorum ama. vitamine başlayayım ben en iyisi

Allah razı olsun canım, çok saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…