Kisa zamanda atlatir umarim annecin. Cok gecmis olsunAy kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
Uy gecmis olsun simdi nasilsinSonum ;(
Inşallah kuzum ah geçmiş olsun gülüm yaaaesya secmek isin en tatli kisimlarindan biri, gonlune gore bulursun insallah Mervem.
Ben bugun biraz keyifsizim.
cok bulantim var ve surekli yorgunum.
bulanti bir yandan mide yanmasi bir yandan kendime gelemedim canim..
Bende fikir beyan edeyimm hemen
kızlar fikirleriniz icin coook tesekkur ederimm bende pudra yada ten rengi düşünmüştüm
sac kismina gelince her iki tarafta karadenizli horon havalarda ucacak topuz dayanmayabilit diye düşündüm hani daginik bisiler olursa farkettirmez dagildigini diye sey etmistim
Çok haklısın kuzum yaa inşallah bende ilk denediğimi beğenir alırım :) inşallah hepmizi bol eksiler görürüz canım bu hafta:)canım her seyı sakınce hallet heyecan yapma ilk denedgm gelınlıgı almıs bırıyım sadece proporsionunu blıosn nasıl bsyı gyeblcegnı dusun sadece o model dene yok balık yok a kesım yok prenses yok zart yok zurt kafanı karıstrma derim.
Amin ablişimm cümlemizin :) inşallah ben rahat atlatırım yaa :)Kuzum bu panikler herkesin yasadigi seyler. Hayatinda daha buyuk dert olmasin insallah:) ama gerçekten stresli ve sevimsiz bir donem ben kendi dugun oncesi telasimi hic iyi hatirlamam mesela hala aklima geldikce gerilirim
Oohh iyi olmuş ablacım :)) inşallah atarsın ablişimmm :) iyi gidiyor çok şükür abla ya danışmanım iyi bir insan müdürle biraz sıkıntılıydık oda halloldu çok şükürBocugum cok iyiydi deli gibi dolandik. Artiyla geldim fakat cumaya kadar atarim umarim biraz. Sen nasilsin stajyer ogretmenim nasil gidiyor okulla aran iyi mi? Nisanlin nasil?
Güzel günlerde giy tatlım[/QUOTE]bende begendim kendisini bu gun aldim :))
Saolasin nenacimaaa bugunmuydı ohh şükür deryoşum hadi bakalım iyileşme sürecide hızlansn ınsalşlah
menün gayet güzel tebrık ederm
gayet guzel gecms gunun tebrıkler
menün güzel mavişim eksili bir haftan olsun
tebrık ederm menun guzel nısanlgnda güzel yani tesettür giyimde modeller nasl pek bilmem ama bu guzelms
canım her seyı sakınce hallet heyecan yapma ilk denedgm gelınlıgı almıs bırıyım sadece proporsionunu blıosn nasıl bsyı gyeblcegnı dusun sadece o model dene yok balık yok a kesım yok prenses yok zart yok zurt kafanı karıstrma derim.
menun guzelms cnm afyt olsn
aa bsy kalmamıs
maşallah ya banada enerji göndern bn şirkette okdr yoruluormkı allahtan becerıklı hamarat kocam var baskası olsa dalardı bana dun her seyı o hazırladı yedmve gttm yattm kulagm cok agrıodu
oo aferem sana moruk nerelerdsn pek gelmıosn bıldırcınım kızıldaşım
amin özgemmmm
elbiseni görelim beybi ama bnm favorım yazın ınce bantlı sandalet ve stılettolar oluo elbıslermıde o ayakkabıları gyecgm sekılde ayarlıorm
biri bana senin nasl bır 90 kusur kg oldgnu acıklasn lutfen bn hala senn suratına baktıkca şoklar ıceırısndeım
senı acaıp merak edıorm öyle böyle dil 1 özgeyi cok merak edıodm 2 sensin
oo masallahhh allah kolaylık versn sana smdıden egheehehe
enerjiye gel havalar binbeşyüz yihuuuu grubun anasını aglattn sen bıde yurumeye devam ettn valla helal gelinlikli haline döndün dur artık stop baby
oohhh kim bilir ne lezzetli seyler yedın canım cektı eheheh
ayyy hollanda peynırı dedn canımı yedın namnam
ahaahah annen cogunlukla sende mı cnm
bnde her gun o ıstekszlık hesap kıtaptan öğğğ geldi valla matematik profesörleri bnm kadr hesap yapmıodur
cok gecmısler olsn dr a goturdunmu cnm
aman dr a gitmeye mecalim yok ki, oluyor arada yav bahar yorgunluğu sanırımİlaç falan almada doktora git canım, ciddi bir sorun vardır belki Allah korusunnn
ya yeni baktırdım sayılır canım, bahar yorgunluğu sanıyorum ama. vitamine başlayayım ben en iyisiCan'ım kuru fasülye yağ yakar bence sen onu yılda birden haftada bire bile çekebilirsin yanında da soğan hımmm daha yeni yedik ama yine Can'ım çekti :)
Aldın mı gerçektenbu ne hız?
Can'ım bi tahlil yaptır belki hipo glisemi gibi birşeydir. Ya da belli bazı vitaminlerin eksiktir onları verir sana.. Doktordan tekrar randevu al bence bu sefer git.
saolasın canım. HoşgeldinnDeryacim gelmis gecmis olsun sevindim guzel haberine uzak.kaldim hepinizden.
Allah razı olsun canım, çok saolasıncanim cuma bildirimini mutlaka yap, yapmazsan bozusuruz..
Bu hafta hic risk alacak durumda degiliz..
cook cok sevindim canim, gozunuz aydin, Allah bir daha yasatmasin..
Ben cok begendim cok guzel elbise, hayirli olsun canim:)
Allah kabul etsin kuzum:)
Cok guzel incelmissin canim:)
ellerine saglik Fatimem.
Bol ter atmissiniz guzeller:)
Ne guzel her sey youlnda gitmis:)
Ellerine saglik Mervem:)
Tebrikler guzeller:)
oooDahlia_ hayirli olsun 1.ligin.
Tebrikler kizlar:)
Misafir yogunluguna ragmen menun bozulmamis tebrikler canim:)
oy oy oy bu ne yogunluk..
Allah guc kuvvet versin canim:)
Nasilsin Deryam :)
Canim jiliandan kaynaklaniyordur, sen devam et.
Suyunu, yesil cay ve maydanoz suyunu da ihmal etme..
saolasın güzelimcok gecmiş olsun.
1. olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?