3 gün olsun kız:))Ya ondan bende cok istiyorum
1gunluk bile yeterrt banaaa
Evet boncuğum son anda süpriz yapmasa öyle dedi dr :) amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnam erkek mi saadetimmmm:) ah Rabbim sağlıklıca doğmasını nasip etsin :)
Amin fatimam darısı tüm isteyenlereRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
Saadetim hayirli olsun kuzum cok sevindim:)Evet boncuğum son anda süpriz yapmasa öyle dedi dr :) amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ders çalışıyomuşta sen napıyon diyodu : ))Herkese iyi akşamlar, yarın anneme gideceğimiz için toparlanmam gerekiyor ama ben daha hiç birşey yapmadım. Can'ım çok fena günün egzersizini yapmak istiyor.
Moralini bozma canım hiç lafını sakınma sen de ağzına geleni söyle.. Madem kovmuyorlar sen de salla gitsin.. Cibilliyetsiz insanlar
Bu da tavuk hastalığı olmuşnazara geldik topikcenek. Bu hep diğer topiklerin işi
Can'ım doktorunu sıkıştır sorularını sor böyle bişi demedi deyip internetten bakarsan bebeğine üzüntüden zarar verirsin. İçini ferah tut bol bol dinlen beslenmene dikkat et gerisi Allah'a kalmış canım.
Kasık Ağrı'sı ve akıntı artışı hamilelikte normal.
Ne istiyormuş
Can'ım çiğ olan herşey çok daha alerjik oluyor. O yüzden meyveye ancak pişmiş olarak geçebilmiştik o da 8 aylıkken felan. şuan sadece muzu çiğ olarak yiyor o da çok ender çünkü inanılmaz kabızlığı var. 1 yaşında oldu Can'ım 2 gün önce
3 gün olsun kız:))
Saza, soze ve de sohbete geldim uyudunuz mu sekerler?
ders çalışıyomuşta sen napıyon diyodu : ))
sağol canım çok teşekkür ederim İnşaAllah öyle olur : )@AKovser şekerim 215 yaptım ama geç bildirdim istersen listeye alma cınım hiç gücenmem
abesle_istigal arkidişimiz çok müzevazidir hayalleri bile öyledir
Hoşgeldin kaptanım nasılsın? Bulantıların Nasıl oldu? Kaç haftalık oldun?
Sınavı'nda başarılar diliyorum Can'ım Allah zihin açıklığı versin. İnşallah hayırlısıyla istediğin yere girebilirsin.
Hoşgeldin canımmSaza, soze ve de sohbete geldim uyudunuz mu sekerler?
Canim hosbulduk 11 hafta 3 gun olduk :)@AKovser şekerim 215 yaptım ama geç bildirdim istersen listeye alma cınım hiç gücenmem
abesle_istigal arkidişimiz çok müzevazidir hayalleri bile öyledir
Hoşgeldin kaptanım nasılsın? Bulantıların Nasıl oldu? Kaç haftalık oldun?
Sınavı'nda başarılar diliyorum Can'ım Allah zihin açıklığı versin. İnşallah hayırlısıyla istediğin yere girebilirsin.
Cok az kaldi haftaya dinleneceksin guzelce canim :)Hoşgeldin canımm
bana uyku yok çalışmadığım bi konu vardı onun videoların bitiricem : ))
Hoşgeldin canımm
bana uyku yok çalışmadığım bi konu vardı onun videoların bitiricem : ))
anneevi dinlenme tesisleri super oluyor kuzum..Ben de daha mutfağı topicambıktım şu mutfaktan.. 2 dk toplu dursan ne olur sanki
Ay çok sevindim kuzum yaa :)) gerçi kız olsada çok sevinirdim de:) ayy sağlıklı olsun da annişi o bize yeter:) amin kuzumm:)Evet boncuğum son anda süpriz yapmasa öyle dedi dr :) amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?