Babacigin nasil oldu Deryam?canım çok iyi geçer inşAllah ameliyat, dualarım sizinle canım. Habersiz bırakma bizi
canım genel de kesin sonuç 18-19. haftada belli oluyor.Canlarim, tecrubeli anneler, Turkiye'de eger bebis gosterirse cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Ben Houstonda 20. Haftada ogrenmistimde suan 11 haftaligiz.13-14. Haftada gitsek kontrole olur mu mesela, tabi minik gosterirse:)
çok şükür canım iyiyim diyo, iyi diyolar inanıyorum bende =)Babacigin nasil oldu Deryam?
O zamana evime donmus oluyorum gulum :)canım genel de kesin sonuç 18-19. haftada belli oluyor.
Cok sevindim canim, masallah amcam guclu biri belliki..çok şükür canım iyiyim diyo, iyi diyolar inanıyorum bende =)
Cuma taburcu olacak, dün gece refakatci filan da istememiş kendisi kalmış, bugün damar yolunu filan da çıkartmışlar, biz çok korkuyorduk bi kaç dr risk almadı ameliyatını yapmadı, süreç uzadıkca bizim de korkular arttı ama hamdolsun atlattı.
çok saolasın canım, Rabbim hepimizin büyüklerine sağlık sıhhat nasip etsin.Cok sevindim canim, masallah amcam guclu biri belliki..
Insallah cabucak toparlar kuzum, hepinizin gozuaydin:)
kuzumm hakkını helal et, çok emek veriyorsun. Takımımız ve şahsım adın gerçekten çok çok teşekkür ederim.Hayırlı geceler canlar..
Geç kaldım 1 saatcikk
Biraz işim vardı, geç bildirim yapan olur diye zaten 23-ten sonra bekliyorum o yüzden iş bitsin geleyim dedim bayağı geç oldu
Istersen yarin hallet listeleri canim gec olmus epey, dinlen FatimemHayırlı geceler canlar..
Geç kaldım 1 saatcikk
Biraz işim vardı, geç bildirim yapan olur diye zaten 23-ten sonra bekliyorum o yüzden iş bitsin geleyim dedim bayağı geç oldu
Amin Deryam, basimizdan eksik olmasinlar..çok saolasın canım, Rabbim hepimizin büyüklerine sağlık sıhhat nasip etsin.
Enerji dusuklugu havalardandir ablacim,iyi istirahatler:)Ben acaip yorgunum kızlar biraz kitap okuyup yatıcam jillian yapmıycam sadece yürüyüş yaptım ondada tel yanımda değildi adım sayısı 4200 telde olan 3000 falan yapmışızdır kızımla üstüne. Menümü yazayım
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin çay
Öğlen az patates ve patlıcan salatası ikisi ayrı yani.
Sade kahve 2 çatal pasta
Akşam menemen az pırasa 2 dilim çavdar ekmeği
Ara birkaç çilek ve erik 1 kayısı
Sade kahve
Su 2.5 lt yeşil çay 2 kupa
Spor 30 dk yürüyüş diyelim.
Bi enerji düşüklüğü var üstümde.
kuzumm hakkını helal et, çok emek veriyorsun. Takımımız ve şahsım adın gerçekten çok çok teşekkür ederim.
Istersen yarin hallet listeleri canim gec olmus epey, dinlen Fatimem
İyi uykular bebişlerle sanada canım.Enerji dusuklugu havalardandir ablacim,iyi istirahatler:)
Canım ses kaydı filan demiş kızlar, ses kaydı yasal olarak delil olarak değerlendirilmiyor. haklıyken haksız duruma düşme canım.bugun herkes nerde ?
Dahlia_ napıcan mecbur dayanıosn hakkımı nıe vereyım onlara emek vermsm o para bnm hakkım yoksa bnmde gururum var alıp cantamı cıkablrm suan
ayy kapıdan eşimin ayakkabılarını çalmışlar yaa, 2 gün oldu alalı uff
Benimkileri neden almamışlar acaba ?
Pek üşengecimdir 3 çift te kapıda duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?