Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarim, tecrubeli anneler, Turkiye'de eger bebis gosterirse cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Ben Houstonda 20. Haftada ogrenmistimde suan 11 haftaligiz.13-14. Haftada gitsek kontrole olur mu mesela, tabi minik gosterirse:)
canım genel de kesin sonuç 18-19. haftada belli oluyor.

Babacigin nasil oldu Deryam?
çok şükür canım iyiyim diyo, iyi diyolar inanıyorum bende =)
Cuma taburcu olacak, dün gece refakatci filan da istememiş kendisi kalmış, bugün damar yolunu filan da çıkartmışlar, biz çok korkuyorduk bi kaç dr risk almadı ameliyatını yapmadı, süreç uzadıkca bizim de korkular arttı ama hamdolsun atlattı.

Cok sevindim canim, masallah amcam guclu biri belliki..
Insallah cabucak toparlar kuzum, hepinizin gozuaydin:)

Ben acaip yorgunum kızlar biraz kitap okuyup yatıcam jillian yapmıycam sadece yürüyüş yaptım ondada tel yanımda değildi adım sayısı 4200 telde olan 3000 falan yapmışızdır kızımla üstüne. Menümü yazayım

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin çay

Öğlen az patates ve patlıcan salatası ikisi ayrı yani.

Sade kahve 2 çatal pasta

Akşam menemen az pırasa 2 dilim çavdar ekmeği

Ara birkaç çilek ve erik 1 kayısı

Sade kahve

Su 2.5 lt yeşil çay 2 kupa
Spor 30 dk yürüyüş diyelim.
Bi enerji düşüklüğü var üstümde.

Hayırlı geceler canlar..
Geç kaldım 1 saatcikk
Biraz işim vardı, geç bildirim yapan olur diye zaten 23-ten sonra bekliyorum o yüzden iş bitsin geleyim dedim bayağı geç oldu
kuzumm hakkını helal et, çok emek veriyorsun. Takımımız ve şahsım adın gerçekten çok çok teşekkür ederim.

Enerji dusuklugu havalardandir ablacim,iyi istirahatler:)

kuzumm hakkını helal et, çok emek veriyorsun. Takımımız ve şahsım adın gerçekten çok çok teşekkür ederim.

O nasıl söz canım, severek yapıyorum :)
Rica ederim canım lafı bile olmaz

Istersen yarin hallet listeleri canim gec olmus epey, dinlen Fatimem

Yok canım ya zaten gece kuşuyum pek uyku tutmaz :))
Halledip sonra belkii uyurum :))

bugun herkes nerde ?

Dahlia_ napıcan mecbur dayanıosn hakkımı nıe vereyım onlara emek vermsm o para bnm hakkım yoksa bnmde gururum var alıp cantamı cıkablrm suan
Canım ses kaydı filan demiş kızlar, ses kaydı yasal olarak delil olarak değerlendirilmiyor. haklıyken haksız duruma düşme canım.

Tam yatağa yönelmişken kaynattığım aüt geldi aklıma hemen yoğurdumu kefirimi mayaladım şimdi yataktayım maden suyu içiyorum iki satır kitabımı okuyup uyuycam yarın çok geç kalkmak istemiyorum. Hava durumuna göre gezmeye çıkıcaz biraz inşallah güzel olur. İyi uykular tatlı rüyalar hepinizi öptüm. Yarın maydanoz suları limonlu yeşilçaylar içilsin gitsin ödemler gelsin eksiler.

. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

abesle_istigal - Jillian 30 day shred
O Ollalla - 10.000 adım / Jillian 30 day shred / 200 yarım mekik / 70 günün egz.
bnnu - 8272 adım
Harpy - Ripped in 30 / 215 günün egzersizi
KarKralicesi - Jillian 30 day shred / 1 saat tenis / 5.000 adım / 50 squat
tiffany20 - 9.500 adım / 200 İA / 200 günün egzersizi
Mavibocuk - 15.000 adım / 1 saat airobik / 100 günün egzersizi
Asyaca - Jillian six pack / 45 dk pilates / 6.000 adım
gogo2405 - 30 dk yürüyüş
Dahlia_ - 315 günün egz. / 200 DK / 130 duvar şınav / 65 kol egz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…