canım çok iyi geçer inşAllah ameliyat, dualarım sizinle canım. Habersiz bırakma bizi
İyi geceler kaptişimGuzeller ben, kapanan gozlerim, minik bebis, koca dana Akin ve hamile yastigimla uykuya daliyoruz
Yarin gorusmek uzere, iyi istirahatler canlarim..
Guzeller ben, kapanan gozlerim, minik bebis, koca dana Akin ve hamile yastigimla uykuya daliyoruz
Yarin gorusmek uzere, iyi istirahatler canlarim..
Tam yatağa yönelmişken kaynattığım aüt geldi aklıma hemen yoğurdumu kefirimi mayaladım şimdi yataktayım maden suyu içiyorum iki satır kitabımı okuyup uyuycam yarın çok geç kalkmak istemiyorum. Hava durumuna göre gezmeye çıkıcaz biraz inşallah güzel olur. İyi uykular tatlı rüyalar hepinizi öptüm. Yarın maydanoz suları limonlu yeşilçaylar içilsin gitsin ödemler gelsin eksiler.
ahahaha hayır üzülmedim tabi de, niye bir tek eşimin ki gitmiş, karşı komşunun erkek ayakkbıları duruyor, tüm binanın duruyor benim sevgilimin ayakkabılarını neden aldılar. Zor bulunan numara diyemi acaba ? 44 giyiyor kendisiGeçmiş olsun diyeyim ne diyeyim :)
Seninkileri almadılar diye üzülüyor musunnn ?
ayy kapıdan eşimin ayakkabılarını çalmışlar yaa, 2 gün oldu alalı uff
Benimkileri neden almamışlar acaba ?
Pek üşengecimdir 3 çift te kapıda duruyordu
Geçmiş olsun diyeyim ne diyeyim :)
Seninkileri almadılar diye üzülüyor musunnn ?
ahahaha hayır üzülmedim tabi de, niye bir tek eşimin ki gitmiş, karşı komşunun erkek ayakkbıları duruyor, tüm binanın duruyor benim sevgilimin ayakkabılarını neden aldılar. Zor bulunan numara diyemi acaba ? 44 giyiyor kendisi
Yorma kendini sen bize lazimsin Fatimem :)O nasıl söz canım, severek yapıyorum :)
Rica ederim canım lafı bile olmaz
Yok canım ya zaten gece kuşuyum pek uyku tutmaz :))
Halledip sonra belkii uyurum :))
Sagol ablalarin guzeli :)İyi uykular bebişlerle sanada canım.
Iyi uykular :)Tam yatağa yönelmişken kaynattığım aüt geldi aklıma hemen yoğurdumu kefirimi mayaladım şimdi yataktayım maden suyu içiyorum iki satır kitabımı okuyup uyuycam yarın çok geç kalkmak istemiyorum. Hava durumuna göre gezmeye çıkıcaz biraz inşallah güzel olur. İyi uykular tatlı rüyalar hepinizi öptüm. Yarın maydanoz suları limonlu yeşilçaylar içilsin gitsin ödemler gelsin eksiler.
Hay Allah gecmis olsun canim...ayy kapıdan eşimin ayakkabılarını çalmışlar yaa, 2 gün oldu alalı uff
Benimkileri neden almamışlar acaba ?
Pek üşengecimdir 3 çift te kapıda duruyordu
Ellerine saglik canimm :). . . ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@abesle_istigal - Jillian 30 day shred
O Ollalla - 10.000 adım / Jillian 30 day shred / 200 yarım mekik / 70 günün egz.
@bnnu - 8272 adım
Harpy - Ripped in 30 / 215 günün egzersizi
@KarKralicesi - Jillian 30 day shred / 1 saat tenis / 5.000 adım / 50 squat
tiffany20 - 9.500 adım / 200 İA / 200 günün egzersizi
Mavibocuk - 15.000 adım / 1 saat airobik / 100 günün egzersizi
Asyaca - Jillian six pack / 45 dk pilates / 6.000 adım
@gogo2405 - 30 dk yürüyüş
Dahlia_ - 315 günün egz. / 200 DK / 130 duvar şınav / 65 kol egz.
Tamamdir guzelim sende kendine, kuzulara ve anneye iyi bak aman...Çok sağol Can'ım Allah razı olsun.
İyi geceler kaptişimkendine iyi bak aklımız sende kalmasın.
saolasın canımHay Allah gecmis olsun canim...
Tüh yazık olmuş yep yeni ayakkabılara.
Babanın iyi olmasına çok sevindim canım. Allah sana ve sevenlerine
bağışlasın.
Aa a yenisini alırdı fena mı :)
Adimlariniza saglik, tabanlara kuvvet :)
Olala bugün olalamamış resmen. 700dür o kesin
Ince dusunceli Fatimem benim:)Kimsenin hakkına girmek istemem o yüzden bekleyeceğim, belki yalnış yazmıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?