Allah razı olsun canım.Tüh yazık olmuş yep yeni ayakkabılara.
Babanın iyi olmasına çok sevindim canım. Allah sana ve sevenlerine
bağışlasın.
Aa a yenisini alırdı fena mı :)
Ben 12.haftamda öğrendim canımCanlarim, tecrubeli anneler, Turkiye'de eger bebis gosterirse cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Ben Houstonda 20. Haftada ogrenmistimde suan 11 haftaligiz.13-14. Haftada gitsek kontrole olur mu mesela, tabi minik gosterirse:)
Ince dusunceli Fatimem benim:)
Icim oyle raahatki egzersizleri benden guzel hallediyorsun, ellerin dert gormesin :)
O zaman bende bir sansimi deneyip 14de gideyim, hayirlisi..Ben 12.haftamda öğrendim canımama burda benziyor diyorlar net olarak 14 falan söylüyorlar
Bende kul hakkindan cok korkarim..Sağol canım benim..
Kul hakkından korkarım, sanal ortam bile olsa hakk haktır yani :)
Senden öğrendiklerimi yapıyorum ben de canım :) Kopyacıyım biraz :))
Evet cnm 14 de git bakalım inşallah söyler dr evet baya hasta oldum ama çok çabuk kendime geldin bende seni öpüyorum iyi geceler cnmO zaman bende bir sansimi deneyip 14de gideyim, hayirlisi..
Canim hastaymissin galiba gecmis olsun, opuyorum yanaklarindan, iyi geceler..
Dikkat et guzelim kendine, cok kosturuyorsun..Evet cnm 14 de git bakalım inşallah söyler dr evet baya hasta oldum ama çok çabuk kendime geldin bende seni öpüyorum iyi geceler cnm
Bu sefer cidden uyuyorum, bir daha ceee eee yapmicam herkese iyi geceler
Mevlüte kdar dinlenmek bana haram hala çok işlerim var hamilesin canım dua et kazasız belasız pazar gününü atlatayımDikkat et guzelim kendine, cok kosturuyorsun..
Dinlenmeye calis...
Mevlüte kdar dinlenmek bana haram hala çok işlerim var hamilesin canım dua et kazasız belasız pazar gününü atlatayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Salata domates maydanos vs
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
3 hurma
Öğle
1 küçük kase tarhana çorbası
Tavuk ızgara
Salata
1 br ayran
AKŞAM
5 çatal makarna
Ara
Bol pul biberli 1 bardak ayran
3.5 ltre su
Rahatsızlığımdan dolayı iki gündür spor yapamıyorum ciddi bünyem düştü kendimi toplar toplamaz başlayacağıö tekrar.Dahlia_ Yawrukush
20 hafta özgem daha yeni öğrenebildikAmin canim Saadetim az once yazdim , yine yazayim:)
Kuzunun cinsiyeti kac haftada belli oldu?
ben adımızı yıldıza yazdırmıştım sertifikası falan vardı, tanıştığımız günden bu güne yaşadıklarımızı anlatan bi tablo gibi bişey yapmıştım kendim : D şiir yazmıştım falan : PCanlarr bir konuda fikir almak istiyorum :)
Doğum günü hediyesi olarak nişanlıma ne alabilirim ?
Daha 1 aydan çok var ama ben anca bir karara varıp alırım o zamana kadar :)
Hep sıradan şeyler geliyor aklıma, belki değişik, anlamlı birşey alan olmuştur diye size de sorayım dedim :)
Demetim akraba durumlariyla ilgili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?