Canim benim her sey yolunda gidecek merak etme hic, hep dualarimda annecigin...İnşallah canım. Şimdi güzelce dinlenin cınım çünkü malesef anneliğin tatili olmuyorhenüz ayağına dolanan bindiklerin yok madem sen zaten tatilde sayılırsın. Ya eve gittiğinde senden ilgi bekleyen bir eş çocuklar ve bir ev olsaydı? Bu günlerinin değerini bil
Teşekkürler kaptanım, inşallah herşey yolunda gider. Sayenizde çok güçlü kuvvetli ve enerjik bi insanım benhiç merak etme. Gerekirse şimdi kalkar bir maraton koşar gelirim hiç üşenmem
Oyyy cok gecmis o kadar beklemez Houstondaki doktorum..16 gibi görüyorlar Can'ım ama 14-15 gibi de görme ihtimali var.
Kac guzelim kafani dinle biraz :)geçer inşallah canım:
ay onu bende istiyorum ya sınavlar bitsin bi eve çeki düzen verip anneme kaçıcam : ))
Aynen mervem kız erkek fark etmez evlattır sonuçta :) amin inşallah. Senin ablan nasıl kuzumAy çok sevindim kuzum yaa :)) gerçi kız olsada çok sevinirdim de:) ayy sağlıklı olsun da annişi o bize yeter:) amin kuzumm:)
Amin canim:)Amin özgem çok sağol. İnşallah geri kalan süreçte güzel geçer hepimiz için.nasılsın nasıl gidiyor tatilin
Kolay gelsin canimmmm..Ben kaçar kızlar mutfağı toplayayım yataktan tekrar bağlanırım
Ahh ah vallaha benim yiğenimde benim bebişim gibi kuzum :) he tabi biraz daha rahatım ama bugün omuzları ağrımış oradan oraya gitmekten geldim annemde çok yorulmuş spora gidene kadar birlikteydik ama kucak istiyor bende alıyorum geziyoruz :) bide eğlensin diye zıplaya zıplaya gezdirdim :) tabikide evli çocuklu olmak çoook daha zor neyse ben 3-4 ay tatilime bakayım sonra kociş derdi başlarİnşallah canım. Şimdi güzelce dinlenin cınım çünkü malesef anneliğin tatili olmuyorhenüz ayağına dolanan bindiklerin yok madem sen zaten tatilde sayılırsın. Ya eve gittiğinde senden ilgi bekleyen bir eş çocuklar ve bir ev olsaydı? Bu günlerinin değerini bil
Erkekse 13.14. Haftada görülebilir kuzum şimdi 3 boyutlu falan usg varya. Tabii doktorda önemli.Canlarim, tecrubeli anneler, Turkiye'de eger bebis gosterirse cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Ben Houstonda 20. Haftada ogrenmistimde suan 11 haftaligiz.13-14. Haftada gitsek kontrole olur mu mesela, tabi minik gosterirse:)
Heyecanli bekleyis ablam :))Erkekse 13.14. Haftada görülebilir kuzum şimdi 3 boyutlu falan usg varya. Tabii doktorda önemli.
Ablamda iyi çok şükür bize hamile gibi hiç gelmiyor ama minik paşa ben buradayım diyor :) vallaha biz pandacıkla uğraşmaktan azcık ufaklıgı ihmal ettik:) ama bugün teyzoş diye seslendim tanısın beni diye:))Aynen mervem kız erkek fark etmez evlattır sonuçta :) amin inşallah. Senin ablan nasıl kuzum
Iyi geceler canimm :)Ah kızlar benim gözler kayıyor:) hadi iyi geceler :)
Yine de annenler yardım ediyordur kuzum tadını çıkar bol bol. Geçer inşallah bulantılar şükür 3. Ayınız bitmek üzere.bir kaç haftaya düzelir umarım canımAmin canim:)
Iyiyiz sukur, tatil kosturmacali geciyor Akin sagolsun.
Bulanti ve mide yanmalarim artti ama baska bir sIkIntim yok gulum :)
Sn nasilsin Saadetim, birde kac haftalikken belli oldu cinsiyeti kuzunun?
Yardim etmezler mi..Yine de annenler yardım ediyordur kuzum tadını çıkar bol bol. Geçer inşallah bulantılar şükür 3. Ayınız bitmek üzere.bir kaç haftaya düzelir umarım canım
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim. Bol bol onu da sevecek zaman olacak inşallah hemen tanır ilgili teyzesiniAblamda iyi çok şükür bize hamile gibi hiç gelmiyor ama minik paşa ben buradayım diyor :) vallaha biz pandacıkla uğraşmaktan azcık ufaklıgı ihmal ettik:) ama bugün teyzoş diye seslendim tanısın beni diye:))
Amin gülüm Rabbim onları başımızdan eksik etmesin valla.Yardim etmezler mi..
Denize goturuyorlar, parka goturuyorlar, yediriyorlar:)
Yemek, camasir, bulasik derdimde yok Allah razi olsun onlardan kuzum.
canım çok iyi geçer inşAllah ameliyat, dualarım sizinle canım. Habersiz bırakma biziÇok şükür canım cuma annemin ameliyatı var onun için anneme geçicez yarın sabah. Onun için hazırlandım. Kızım hafif nezle gibi dişten olabilir. İnşallah öyledir. 1 yaşına geldi hala dişi yokÇıksa da rahatlasak..
Amin canim Saadetim az once yazdim , yine yazayim:)Amin gülüm Rabbim onları başımızdan eksik etmesin valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?