Canim hosbulduk 11 hafta 3 gun olduk :)
Bulamti ve mide yanmasi aynen devam..
Gecmisi okuyorum senin mesajlarida alintiladim cevaplican kuzum :)
Sen nasilsin?
Ah kuzum yaa:)) inşallah dilediğimiz tatile ulaşırız:))@AKovser şekerim 215 yaptım ama geç bildirdim istersen listeye alma cınım hiç gücenmem
@abesle_istigal arkidişimiz çok müzevazidir hayalleri bile öyledir
Hoşgeldin kaptanım nasılsın? Bulantıların Nasıl oldu? Kaç haftalık oldun?
Sınavı'nda başarılar diliyorum Can'ım Allah zihin açıklığı versin. İnşallah hayırlısıyla istediğin yere girebilirsin.
Annen hep aklimda insallah ameliyati iyi gececek ve rahatlayacak teyzemiz..Çok şükür canım cuma annemin ameliyatı var onun için anneme geçicez yarın sabah. Onun için hazırlandım. Kızım hafif nezle gibi dişten olabilir. İnşallah öyledir. 1 yaşına geldi hala dişi yokÇıksa da rahatlasak..
Mavisim balayi ilac gibi gelir, guzelce dinlenirsin insallah kuzum:)Ah kuzum yaa:)) inşallah dilediğimiz tatile ulaşırız:))
anneevi dinlenme tesisleri super oluyor kuzum..
Annecigin nasil oldu??
1 hafta daha var canımcım 29 unda bi sınav daha var : (Cok az kaldi haftaya dinleneceksin guzelce canim :)
Canım cuma günü unutursam şimdiden geçmiş olsun. Ah minişlerin diş sancıları çok kötü yaa dün gece benim yiğen bi bağrıyor ağlıyor ayy zor susturdum yawrum 2 gündür büyük tuvaletini yapamıyor karnı kasılmış masaj yaptım bi yandanda dişi kaşınıyordu emziği ike kaşıyor ah benim kuzum yaaa şebek oldum dünÇok şükür canım cuma annemin ameliyatı var onun için anneme geçicez yarın sabah. Onun için hazırlandım. Kızım hafif nezle gibi dişten olabilir. İnşallah öyledir. 1 yaşına geldi hala dişi yokÇıksa da rahatlasak..
Evet canim iyilessin teyzem kivrilirsin yamacina mis gibiii...Ayyy biliyorum o tesislerde daha önce kalmışlığım var. Hiç unutmam bekarken çalıştığım dönemde akşam çıkartıp kirliye attığım çorapları sabah kalktığımda temiz bir şekilde çekmecemde bulurdum mucize gibi bişeykeşke hep orada kalabilsek değil mi?
Aaa tarih kavramimi yitirdim dogruya 22 ve 29 :)1 hafta daha var canımcım 29 unda bi sınav daha var : (
kolay gelsinnBen de daha mutfağı topicambıktım şu mutfaktan.. 2 dk toplu dursan ne olur sanki
Gecmis olsun aslan parcasina...Canım cuma günü unutursam şimdiden geçmiş olsun. Ah minişlerin diş sancıları çok kötü yaa dün gece benim yiğen bi bağrıyor ağlıyor ayy zor susturdum yawrum 2 gündür büyük tuvaletini yapamıyor karnı kasılmış masaj yaptım bi yandanda dişi kaşınıyordu emziği ike kaşıyor ah benim kuzum yaaa şebek oldum dün
olsun canım : )) sen nasılsın nasıl gidiyo tatil : )Aaa tarih kavramimi yitirdim dogruya 22 ve 29 :)
Canim mide bulantisi, mide yanmasi, yorgunluk ne ararsan var :)olsun canım : )) sen nasılsın nasıl gidiyo tatil : )
Inşallah özgemMavisim balayi ilac gibi gelir, guzelce dinlenirsin insallah kuzum:)
Sağol özgemm:)Gecmis olsun aslan parcasina...
Ah kuzum yaa:)) inşallah dilediğimiz tatile ulaşırız:))
Annen hep aklimda insallah ameliyati iyi gececek ve rahatlayacak teyzemiz..
Kuzucukta incilerini agrisiz sizisiz cikarsin canim.
Sana bol guc ve kuvvet diliyorum..
geçer inşallah canım:Canim mide bulantisi, mide yanmasi, yorgunluk ne ararsan var :)
Ama annemlerin yanindayim, oglanla herkes ilgileniyor daha ne olsun :))
Amin özgem çok sağol. İnşallah geri kalan süreçte güzel geçer hepimiz için.nasılsın nasıl gidiyor tatilinSaadetim hayirli olsun kuzum cok sevindim:)
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim..
16 gibi görüyorlar Can'ım ama 14-15 gibi de görme ihtimali var.Canlarim, tecrubeli anneler, Turkiye'de eger bebis gosterirse cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Ben Houstonda 20. Haftada ogrenmistimde suan 11 haftaligiz.13-14. Haftada gitsek kontrole olur mu mesela, tabi minik gosterirse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?