Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim hosbulduk 11 hafta 3 gun olduk :)
Bulamti ve mide yanmasi aynen devam..
Gecmisi okuyorum senin mesajlarida alintiladim cevaplican kuzum :)
Sen nasilsin?

Çok şükür canım cuma annemin ameliyatı var onun için anneme geçicez yarın sabah. Onun için hazırlandım. Kızım hafif nezle gibi dişten olabilir. İnşallah öyledir. 1 yaşına geldi hala dişi yok Çıksa da rahatlasak..

Ah kuzum yaa:)) inşallah dilediğimiz tatile ulaşırız:))

Annen hep aklimda insallah ameliyati iyi gececek ve rahatlayacak teyzemiz..
Kuzucukta incilerini agrisiz sizisiz cikarsin canim.
Sana bol guc ve kuvvet diliyorum..

anneevi dinlenme tesisleri super oluyor kuzum..
Annecigin nasil oldu??

Ayyy biliyorum o tesislerde daha önce kalmışlığım var. Hiç unutmam bekarken çalıştığım dönemde akşam çıkartıp kirliye attığım çorapları sabah kalktığımda temiz bir şekilde çekmecemde bulurdum mucize gibi bişey keşke hep orada kalabilsek değil mi?

Canım cuma günü unutursam şimdiden geçmiş olsun. Ah minişlerin diş sancıları çok kötü yaa dün gece benim yiğen bi bağrıyor ağlıyor ayy zor susturdum yawrum 2 gündür büyük tuvaletini yapamıyor karnı kasılmış masaj yaptım bi yandanda dişi kaşınıyordu emziği ike kaşıyor ah benim kuzum yaaa şebek oldum dün

Evet canim iyilessin teyzem kivrilirsin yamacina mis gibiii...

Gecmis olsun aslan parcasina...

Ah kuzum yaa:)) inşallah dilediğimiz tatile ulaşırız:))

İnşallah canım. Şimdi güzelce dinlenin cınım çünkü malesef anneliğin tatili olmuyor henüz ayağına dolanan bindiklerin yok madem sen zaten tatilde sayılırsın. Ya eve gittiğinde senden ilgi bekleyen bir eş çocuklar ve bir ev olsaydı? Bu günlerinin değerini bil

Annen hep aklimda insallah ameliyati iyi gececek ve rahatlayacak teyzemiz..
Kuzucukta incilerini agrisiz sizisiz cikarsin canim.
Sana bol guc ve kuvvet diliyorum..

Teşekkürler kaptanım, inşallah herşey yolunda gider. Sayenizde çok güçlü kuvvetli ve enerjik bi insanım ben hiç merak etme. Gerekirse şimdi kalkar bir maraton koşar gelirim hiç üşenmem

Canim mide bulantisi, mide yanmasi, yorgunluk ne ararsan var :)
Ama annemlerin yanindayim, oglanla herkes ilgileniyor daha ne olsun :))
geçer inşallah canım:
ay onu bende istiyorum ya sınavlar bitsin bi eve çeki düzen verip anneme kaçıcam : ))

Saadetim hayirli olsun kuzum cok sevindim:)
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim..
Amin özgem çok sağol. İnşallah geri kalan süreçte güzel geçer hepimiz için.nasılsın nasıl gidiyor tatilin

Canlarim, tecrubeli anneler, Turkiye'de eger bebis gosterirse cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Ben Houstonda 20. Haftada ogrenmistimde suan 11 haftaligiz.13-14. Haftada gitsek kontrole olur mu mesela, tabi minik gosterirse:)
16 gibi görüyorlar Can'ım ama 14-15 gibi de görme ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…