Keyfin keyif :) çalışıyor musun bugün?
Cumartesi görünümlü bir Perşembe iş gününden selam ederimKeyfin keyif :) çalışıyor musun bugün?
ben adımızı yıldıza yazdırmıştım sertifikası falan vardı, tanıştığımız günden bu güne yaşadıklarımızı anlatan bi tablo gibi bişey yapmıştım kendim : D şiir yazmıştım falan : P
Günaydınhem sol hem sağ taraftan vuruldum resmen solumdan kulağım sağımdan dişim ağrıyor
cok gecmiş olsun canım. toparlan dön hemen aramıza
kalpli kurabiyeler yaspabilirsin. şeker hamurlu. gerçi askerdi dimi
nerde asker
Ben klasik tişört pantolon aldım mayısın30unda doğum günüdeama öncelerde tahta albüm alıp en arkasına güzel söz yazdırdım içinede tek tek resimler yerleştirdim:)
Cumartesi görünümlü bir Perşembe iş gününden selam ederim
Kafeeee ısmarlıyımmı
Güzel fikir, severim ince düşünceli şeyleri ama yapar mıyım orasını bilmiyorum
Ben sana doktora git demedim mii ??Sınav öncesi hasta ettin kendini
Doğum gününde bir ihtimal evde olucak.. Evde olmasa zaten birşey gönderemem durum müsait değil..
Azerbaycanda canım
Benim öncekiler klasik gömlek, parfüm gibi :) 1 keresinde de cep telefonu, gerçi ailevi hediye gibi oldu çünkü ben o kadarına para yetiştiremezdim
saol beybiiiiiBebiş hayırlı olsun canım.. Allah analı-babalı büyütsün..
Canım zaten bugün dinlenme günü spor yokkk
kendi ellerinle kurabiye veya yaş pasta yap.
hediyede size özel bişiler yaptır. resimlerini puzzle gibi falan
saol beybiiiii
öylede ben pazar yapmam diye düşünüyordum
aynen katılıyorum dediklerine bu ara kendimi çok çirkin hissediyorum aklıma sen geldin yıllardır bu gerçekle Nasıl yaşıyorsun ya Can'ım benim :))
A
aynen katılıyorum dediklerine bu ara kendimi çok çirkin hissediyorum aklıma sen geldin yıllardır bu gerçekle Nasıl yaşıyorsun ya Can'ım benim :))
Kizlar gunaydin
fikir bende cok cıkarda bulamıyorumKurabiye aklımda, pastayı zaten büyük ihtimal yapıcam :)
Hediye de fikirleri toplayıp bir karara varırım herhalde :))
tartılmadım. cuhhh tırsıyorum ablaaaaaDinlen işte, hem yarın artı çıkmak yoookkkk :)
Kilon nasıl ? artı değil dimiii ?
Sağol kuzum hoşnutluk köydeyim net çekmiyor aynı mesajı birkaç defa yollayabilirim kusuruma bakmayın olurmuHoşgeldin canım :)
Nasılsın ?
fikir bende cok cıkarda bulamıyorum
eşime sevgiliyken. isimlermizin yazılı oldugu kalem seti almıştım, puzzle yaptırmıştım resmimizi.
nişanlıyken cikolata yaptırmıştım yine resmimiz olan
kalpli şeker hamurundan kurabiye yapıp gönderdim. ve onun hayatımdaki yerini analtan cok ahrika bi mektub yazmıştım. hala saklarız. cok harikaydı mektub.
bizim ilişkinin erkek romantigi benim sanırım
tartılmadım. cuhhh tırsıyorum ablaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?