Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel fikir, severim ince düşünceli şeyleri ama yapar mıyım orasını bilmiyorum

Günaydın hem sol hem sağ taraftan vuruldum resmen solumdan kulağım sağımdan dişim ağrıyor

Ben sana doktora git demedim mii ??Sınav öncesi hasta ettin kendini

cok gecmiş olsun canım. toparlan dön hemen aramıza

kalpli kurabiyeler yaspabilirsin. şeker hamurlu. gerçi askerdi dimi
nerde asker

Doğum gününde bir ihtimal evde olucak.. Evde olmasa zaten birşey gönderemem durum müsait değil..
Azerbaycanda canım

Ben klasik tişört pantolon aldım mayısın30unda doğum günüde ama öncelerde tahta albüm alıp en arkasına güzel söz yazdırdım içinede tek tek resimler yerleştirdim:)

Benim öncekiler klasik gömlek, parfüm gibi :) 1 keresinde de cep telefonu, gerçi ailevi hediye gibi oldu çünkü ben o kadarına para yetiştiremezdim

kendi ellerinle kurabiye veya yaş pasta yap.
hediyede size özel bişiler yaptır. resimlerini puzzle gibi falan

A
gerçi grupta bi tek çirkin var o da Derya_idil onun harıcınden herkes vıctorıa secret meleği gibi
aynen katılıyorum dediklerine bu ara kendimi çok çirkin hissediyorum aklıma sen geldin yıllardır bu gerçekle Nasıl yaşıyorsun ya Can'ım benim :))

A
gerçi grupta bi tek çirkin var o da Derya_idil onun harıcınden herkes vıctorıa secret meleği gibi
aynen katılıyorum dediklerine bu ara kendimi çok çirkin hissediyorum aklıma sen geldin yıllardır bu gerçekle Nasıl yaşıyorsun ya Can'ım benim :))

Kurabiye aklımda, pastayı zaten büyük ihtimal yapıcam :)
Hediye de fikirleri toplayıp bir karara varırım herhalde :))
fikir bende cok cıkarda bulamıyorum
eşime sevgiliyken. isimlermizin yazılı oldugu kalem seti almıştım, puzzle yaptırmıştım resmimizi.
nişanlıyken cikolata yaptırmıştım yine resmimiz olan
kalpli şeker hamurundan kurabiye yapıp gönderdim. ve onun hayatımdaki yerini analtan cok ahrika bi mektub yazmıştım. hala saklarız. cok harikaydı mektub.

bizim ilişkinin erkek romantigi benim sanırım

Hoşgeldin canım :)
Nasılsın ?
Sağol kuzum hoşnutluk köydeyim net çekmiyor aynı mesajı birkaç defa yollayabilirim kusuruma bakmayın olurmu
Dünkü menüm
Kahvaltı zeytin
Tulum peyniri salata
Öğlen bir elma nescafe
Akşam yumurta salatası çay bir parça köy ekmeği
Egzersiz 9 bin adım
Jilli six pack
Bolca su

Dun kermes hazirligi yaptik okulda bugun de tatil ama disaridan alinacaklari alacagim dun bi arkadas bakmis cok pahali gelmis ambalajlar ben bakacagim simdi baska bi yere dolmustayim. Kendimi pazarlik yapma konusunda 10 kaplan gucunde hissediyorum:))) ama hic de beceremem ama hersey çocuklarım icin :))) bu kermesle 8. Siniflara muazzam bi mezuniyet hazirlayacagim benim sinifim olur kendileri :)) epi topu 21 bebeler zaten hadi rastgele diyorum dunku menumu veriyorum
Sabah
2 yumurta
Baska Bisey yemedim
Ogle
Ayran
Kahve
Aksam
Sarma Zeytinyağlı
Mercimek corbasi
Spor yok
Su 4 lt

Ya romantiklik karşılıklı olmayınca anlamı olmuyor maalesef, sen neler neler yap karşındaki romantik değilse ona pek güzel, anlamlı gelmiyor :))
Fikirlerin güzelmişşş :) Mektup fikri ayrıca güzel, gerçi askerlikten dolayı mektup aramızda sıradan birşey gibi oldu artık

tartılmadım. cuhhh tırsıyorum ablaaaaa

Tartılsaydın arada, en azından büyükkk süpriz olmazdı yarınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…