Demetim akraba durumlariyla ilgili..
Boyle seylere cok ozen gosteriyorum yinede her sene geldigimizde illaki memnun edemedigimiz akrabalar oluyor.
Ister istemez canim sIkIldi...
Birde ben kaldim ,hala tahminde bulunmadin benim bebise :)
Gunun guzel gecsin canim...
cok gecmiş olsun canım. toparlan dön hemen aramızaDünki menüm:
SABAH
1 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates salata vs,
2 dilim tbe
ÖĞLE
1 su bardağı nane limon ( rahatsızlığımdan dolayı midem çok bulanıyordu istesemde yemek yiyemedim )
AKŞAM
1 kase limonlu tarhana çorbası
ARA
1 şişe serum + eve gelince bir parça börek, 1 sb ayran,1 su br süt ( kaynvalidem zorla yedirdi çünkü hiç sütüm yoktu doğru düzgün yemediğim için)
su 3 lt
kalpli kurabiyeler yaspabilirsin. şeker hamurlu. gerçi askerdi dimiCanlarr bir konuda fikir almak istiyorum :)
Doğum günü hediyesi olarak nişanlıma ne alabilirim ?
Daha 1 aydan çok var ama ben anca bir karara varıp alırım o zamana kadar :)
Hep sıradan şeyler geliyor aklıma, belki değişik, anlamlı birşey alan olmuştur diye size de sorayım dedim :)
Yapilir tabi guzelim neden yapilmasin :)daha da seninle konuşmicimmm küstümmmmm
karpuzla karbonhidratmı yapılırmış vicdansızzzz
Canim mutsuzsan birak jiliyi..Yawrukush
Harpy soru sorduysa bende sorarımmmmm
şimdi ben jillianda bugün 9.günü devirdimmm
şöyle ki ben çok mutsuzummm
bu spor benii üzdüüüü
hala bitiremiyorum bazı yerlerini kendime kızıyorummm birdaha yapmıcam diyorum sen devam et diyorsun diye devam ediyorummm
45 dk yürüyüş ve egzersizlerime dönsemmi diyorumm
gerçekten jill beni mutsuz ediyorrrrr
hala tam anlamıyla tamamlayamıyorum level 2 ye nasıl geçicemmm
kafamda deli sorularrrrr
Canim uzun sure bu kiloda oldugun icin eskiden olabilir.Yawrukush ve tüm takımdaşlarımmm
ben 12 yıl önce en son 91in altındaydımmmm
ve 91 de takıldımmmm
bundan takılmış olabilirmiyimmmmm
tecrübeliler bir yazsa yahuuuu
çok kafama taktımmmm
hatta baya 92 çıkıyorummmm
dirençmidir sizcedeeee
3 yıl önce büyük kızımı doğurduğumda 91 e düşüp ordan geri çıkmıştımm
belkide ondan mı böyledir acaba
Oyy masallahhh :)ay çenem düştü şunuda yazayim de
yatak odamdaki balkonuma çamaşır asıyorummmm
yıkamadan gelmiş poşetli yedek halılarım kurutma makinem falan varrr ordaaaa
bir çıktım balkona çalı çırpıııı
fındık kuşlar benim halıların üzerine yuva yapmışlarrrr birde yatıyor ordaaa
evdeki kuşlarımında 4 yumurtası varrr
ananeee oluyorummm millettt
hemde kaç taneeee
Vay arkadas astrolog musun nesin :))Ne güzel ne güzel benim annem akrep. Hayatımda tanıdığım en negatif insan. Genel olarak depresyona eğilimli oluyorlar. Onları oturmuş kara kara düşünürken bulmak çok normaldir. Ve genelde biz onları neşelendirmek suretiyle yüzeye çıkarmaya çalışırken bir bakmışsın onlar bizi dibe cekmiş onlarla birlikte oturmuş düşünür buluruz kendinizi :) çok gizemlidirler görünenin altında çok derin insanlardır. Çok çekicidirler. Bir de AGANİGİİİİİİ NAGANİGİİİİİİİ
Anladınız siz onu :)
Yorumun yukarda cınım :)
Geçmiş olsun Can'ım. Diş olmasın?
Başak'ları imle sölim; çok eleştirel ve titizdirler, ben herhangi bir Başak'la iş hayatımda kurduğum 2. Cümle hep tartışmaya dönerdi. Kendi açımdan değerlendirirsek çok zor insanlardır çok zor Mutlu olurlar.
Ohoy ohoy ohoy azmin daim olsun cınım.
O teraziden o :)
Ben de adım sayımı arttırmak için arada yerimde koşuyorum inşallah bu akşam 10000 hedefliyorum.
Başak batar cınım sorun ssende değil. :) Akrep de Başak da çok baskın karakterler. Ondan çakışıyorsunuzdur.
napim yuriciğim öyle didi. Gidip hamburger yime didi. Ben onun yalancısıyım
Ay ben de yaa pöfff her gün aynı saatte 15 dk wc de vakit geçirmek en kesin çözüm deneyin benim vaktim olmuyor malesef
Olabilir canım attığım 2. Video da kilo bermenin durması halinde metabolizmayı Nasıl yeniden başlatabileceğini anlatıyor..
Ayy ne güzel :) ee halılar nolcek :)
Yok Busem bildirimini yap guzelim, yuzden bolunuyor..Ozgecim ya kilom iyi degil. Cumaya kadar odemim gider umarim. Istersen nota da varsa bu hafta da bildirim yapmayim. Cunku ogleleri hep sandvicle gecti. Hic ekmek yemedigimden cok da dokundu aslinda su an bile icimden sadvicler geliyor resmen. Amsterdam zaandam harlem volendam alkmaar zaanstad gibi hollanda sehirleri ve paris bruksel gezdik. Deli gibi taban teptik. Ha bi de brukselde cikolata dukkanlarindan tester yedim :) detay vermesem hihi :)
Ablacim gecmis olsun gruptan atilmak ne demek basimizin ustunde yerin var..Selam kızlar ben bir var bir yok durumdayım. Oğlum 3 günden beri ateşli. Sebebi de belli değil. Ne ara iyileşti de tekrar hasta oldu valla anlamadım. Ben de sabır kalmadı. Yoruldum ya .1 aydan beri rutine bagladik hastalığı. İçimden hicbir şey yapmak gelmiyor.
Gruptan atilmadiysam iyi yani bu arada .
Aslanlara tekme tokat dalmissin kuzum, bende aslanim:)ne biçim burç o yaw :) kendinle anlaşabiliyor Musun? yengeçler çok fena severler çocuklarını kocalarını arkadaşlarını hep sevwrler :) en aşık burçtur. Kendi aşkları kesin destansı bir aşktır kerem ve Aslı'ya taş çıkartır. :) ve genel olarak insanları dinlemez ne dediklerini pek sallamazlar :) genelde onlar aşklarını düşünür onun dışında tanıştığım 2 yengeç de kilo vermek için ilginç yöntemler uyguluyor mesela biri kilo vermek için sigaraya başladı ve ilginç bir şekilde başarılı oldu. Malesef spor yapmaya hep niyetlenseler de malesef yapanı pek görmedim :) duygusaldır falan filan ağlamayı çok sever biraz arabesk hoşuna gider..
Aslan desen ayrı bir dünya aynalara bayılır en çok kendini sever çocuğu varsa kendini çocuğuna adar. Herşey kendiyle ilgili olsun herkes onunla ilgilensin kocası ayaklarına kapansın ister :) mantıklı konuşur çünkü çok mantıklıdır, dünyadaki en mantıklı insandır en azından öyle varsayar. Ama ucundan kıyısından duygusaldır da, gerçekçidir yalana dolana fantastik filmlere hiç gelemez :)
Ne kader mütevazisin :) 30 desen anlicam hayal kurarken bile mantık çerçevesinde kuruyorsun :)
Geçmiş olsun Can'ım yaa çocuklar hep hasta benimkilerin ikisinin de burnu akıyor inşallah ateşlenmez..
Aynen ya böbreklerime çalışmışlar gibi..
Tövbe tövbe o nası benzetme ayol tüylerim diken dilen oldu
Canim dua ediyorum hep iyi gececek insallah..Ay kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu
Ayy ne oldu sana boyle guzelim..Çok rahatsızım bırakın spor yapmayı bi koltuktan diğerine zor yürüyorum.. Noldu anlamadım zorla akşam çorba içtim emzirmek için zorla su içiyorum bebeğimi kucağımds tutmaya takatim yok. Eşim zorladı ama şimdilik dr a gitmiyorum bebeğimi hastaneye sokmak istemiyorum ağrı kesici içtim yatıyorum öptüm sizi
Elbise guzel, hatun guzel, ayakkabida olmus, ayni renk cantayla cok guzel olur.Kizlarrr evett cuma gunu bursada kuzenimin dugunu var sabahtan yola cikacagiz bu elviseyi giyicem sacimi daginik örgü yaptirim diyorum hatta bende yapabilirim ayakkabi olarak siyah bej beyqz pudra stilettolarim var sizce sac ve ayakkabi olarak onerisi olanlar yardim please
Eki Görüntüle 1834091
Cok uzuldum canim, acil sifalar...Sonum ;(
Ikramlardan yemedigin icin kocaman bir tebrik de benden..Oncelikle aksam gittigim yerdeki tum ikramlari yemeyip yalnizca sekersiz cay ictigim icin kendimi tebrik ediyorum
Sabah
3yumurta 1inin birazini ufaklik yedi
Peynir 2zeytin domates biber
3fincan yesilcay
3cilek
Ogle
1dolu tabak zeytinyagli pirincsiz kabak yemegi
3kasik yogurt
Ara
1kuru incir
1kuru erik
Aksam
1sk tavuk gogsunden sote
Salata
Yogurt
Su 2lt fazla
Spor jillian
Kahvemle 1kucuk cikolata yemeye bile cekiniyorum bakalim cuma ne olacak
Birde yarina kurufasulye yenemin sakincasi varmi
Islaticam ona gore
Bu kis hic yemedim cok canim cekti
Bizim evde yilda1 piser fasulye
Esim isyerinde ccok cikiyor diye bende pek sevmedigimden yapmam
Odem falan yaparmi
Bende cok enerjisizim umarim toparlaniriz canim :)Ya gunde 2 tane alirim olmazsa, bi perisanim ki yurumuyor surukleniyorum resmen ya.
Hayirli olsun canim elbisen:)kiz annemin karninda bile 9 ay durmamisin aceleci bir yapim var 7 ayligim
hemde burdan Bakuye gitdim elbise icin tam 4 saatlik yol ))
Az spor yapiyoruz guzeller neden??. . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@gogo2405 - 1 saat salon / Jillian 30 day shred
KarKralicesi - Jillian 30 day shred / 360 günün egz. / 6.000 adım / 100 squat
@Ollalla - 10.000 adım / Jillian 30 day shred / 500 günün egz.
abesle_istigal - Jillian 30 day shred
tiffany20 - 9.200 adım / 160 günün egz. / 220 ip atlama / 100 bacak egz. / 30 mekik
Harpy - Jillian 30 day shred / 300 günün egzersizi / BB
@AKovser - 100 günü egzersizi
Ellerine saglik canim, tebrikler guzeller... . . SALI GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 10.000 adım ile @Ollalla
2. 9.200 adım ile tiffany20
3. 6.000 adım ile KarKralicesi
Tebrikler Canlar
Tebrikler guzeller :). . . SALI GÜNÜ EGZERSİZ YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 500 adet ile @Ollalla
2. 360 adet ile KarKralicesi
3. 300 adet ile Harpy
Tebrikler kızlar
Gecmis olsun sanada Mervem..Inşallah kuzum ah geçmiş olsun gülüm yaaa
Benimde midem bulanıyor biraz yaa yaş pastadan yedim 2 çatal midem uzun zamandır yemediği için kabul etmedi
Idare ediyorum Demetim gececek insallah bulantilar :)
Insallah burun akintisiyla atlatirsiniz kuzum...Kızımın gene burnu akıyor yawhep böyle hastalıkla mı geçecek ömrümüz? Oğlum 2 yaşına kadar hapşırmadı neredeyse 4 yaşına kadar antibiyotik içmedi kızım ayda bir hasta ve 3 haftada kendini zor toparlıyor bağışıklık güçlendirmek için ne yapabilirim? Ayrıca çok alerjikte bir Bebek biliyorsunuz. Pekmez henüz vermedik acaba faydası olur mu?
Sizede gecmis olsun canim..Canim benimkide ayni durumda
Hatta esimi bekliyorum doktora goturecegim
Havalardan oluyor cok tehlikeli bu mevsim gecisleri
Pekmez ise yaramaz
Ben hergun bir hurma yediriyorum
Birde kirmizi et
Kiymali corba yogurt meyve
Beslenme cok fazla onemli ve buyuk okula gidiyorsa o tasiyor buyukler bagisiklik kazandiysa kucuge geciyor
Bizde oyle en azindan
Cok sevindim canim..Biz drdan geldikkk
Cok sukur birseyimiz yokkk
Kizimi uyutup jillime baslayacagim kismetse
Cidden kimse yok
Hay Allah ne kotu insanlar yahu, insan calisanina boyle davranir mi?konu öenmli bsy dıl kendı soledgı seyı hatrlamıo bana dıokı sana bole bole dedm sen nıe baska bsy yapıosn baska bsy yapmıorm sız ne dedgnzı untmussnz dedm bn cvp verdıkce o benı asagılamaya calıstı bnde sesımı yukselttm cvp vermye devam ettm snra cıktım odadan mıllet noldu dıe sordu anlatmaya basladm otekı patron geldı ne anlatıosn herkese sız dedm 1 saattr benı azarlıosnz herkes duyuo bn soelyncemı problem dedm uzatma gec otur yerıne sus dedı bnde burda durcam yerıme gecmıorm dedm baska bıyerde ayakta duruodm kapa cenenı dıo bana yoo dedm ole bı amacm yok bnm agzm susarm susmam kımsedende emır almam dedm bunalrı derkende hep hadı kovunda gıdım dıe gecırıorm ıcımden snra ılk tartstgm ıcerden böğüre böğüre kafanı kırarım sus dedı bnde kolaydı benım kafamı kırmak dıe soylendm ama yıne kovmadılar olan bnm sınırlere oldu
Umarim senin icin en iyi olacak sekilde bu durum cozulur canim...2000-3000 para almıcam tazmınatolark ole bı para olsa bır dkka cekmem de hatrı syaılır bı para yanı nasıl cıakymkı kıdemı ıhbarı bıde son maasım 8-10000 arası edıo en azndan paramı alır paşa paşa 2-3 ay yatar adam gbi iş bakarım ama bu gidişle paramı bırkaıp cıkcıam sanrm dayanılcak gbı dıller mobıngı arastırıodmda dava acmöak ıcınde sahıt ıstıoalr kımse sahıt olmazkı bana ya offf mıllet evıne ekmek goturuo herkes sıkayetcı bunlardan ama kımse kendını rıske atmaz 300 kısılık 3 koca bınadan olusan fabrıkayz odari bolumde patronlar dahil 40 kişi falanız ole basıt ofis gbi bıyerde dıl ki
Etmez olur muyuz takimimizin hoop gumu nasilmis :)Hiç merak etmeyin beni taammmı
Aaa ne guzel olmus canim :)Yok canım sınava girecek o da öyle napıyon diye sormak içiçn şeyetmiş : D
Insallah hemen toparlarsin kuzum :)merhaba arkadaşlar,
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. dün gece aldığım serum ve yüklenen ağrı kesici b12 doping etki yaptı ve uyku yaptı arabada bile eve girene kadar uyuttu o derece... ilaçlarımı alıyorum. üst solunum yolu enfeksiyonu değerlerimde yüksek bakteri oranı çıkmış ama antibiyotik, ağrı kesici, vitamin ilacı alıyorum. daha da iyi olucam inşallah.
Insallah canim dua ederim tabi :)Mevlüte kdar dinlenmek bana haram hala çok işlerim var hamilesin canım dua et kazasız belasız pazar gününü atlatayım
Canim sen iyi ol spor her zaman yapilir...Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Salata domates maydanos vs
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
3 hurma
Öğle
1 küçük kase tarhana çorbası
Tavuk ızgara
Salata
1 br ayran
AKŞAM
5 çatal makarna
Ara
Bol pul biberli 1 bardak ayran
3.5 ltre su
Rahatsızlığımdan dolayı iki gündür spor yapamıyorum ciddi bünyem düştü kendimi toplar toplamaz başlayacağıö tekrar. @AKovserYawrukush
Ben cok umitlenmiyim ozaman Saadetim :)20 hafta özgem daha yeni öğrenebildik
Hemen doktora git kuzum, oyy cok kotudur ikisininde agrisi gecmis olsun...Günaydınhem sol hem sağ taraftan vuruldum resmen solumdan kulağım sağımdan dişim ağrıyor
Bu kadar sorlamaya mecbur prenses sedin gulum operim:))Prenses
Kolay gelsin canim:)günaydınnnnnnn
mesaili bir günden
Hayirli olsun bebisiniz canim :)Kuzenim doğurmuş benimde. bugün ona gidicez. spor yapamadım sabah kıcımı kaldırıp.
akşamda yapamıcam sanırım
eksik hissediyorum sanki kendimi
Çok geçmiş olsun canım dikkat etGünaydınhem sol hem sağ taraftan vuruldum resmen solumdan kulağım sağımdan dişim ağrıyor
Günaydın canım hayırdır bebekle ilgili senle ilgili değildir inşallahGunaydin canlarim, can sIkIci bir haber sayesinde gece 3te yatip, 6da uyanmayi basardim
Gununuz guzel gecsin, bugunu hafif gecirmeye ozen gosterelim guzeller.
Bol sivi, yesil cay, maydanoz suyu ve lifli gidalar yemeye dikkat edelim:)
Ayy inşallah saadetimRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim. Bol bol onu da sevecek zaman olacak inşallah hemen tanır ilgili teyzesini
Ben kizlarsiz gitmek isterim3 gün olsun kız:))
nabesle_istigal canım yuri kim diye sormuştun hep unutuyorum yazmayı; geçen gönderdiğim videolardaki adam. özelimizi birine anlatmıyorum merak etme
Ben klasik tişört pantolon aldım mayısın30unda doğum günüdeCanlarr bir konuda fikir almak istiyorum :)
Doğum günü hediyesi olarak nişanlıma ne alabilirim ?
Daha 1 aydan çok var ama ben anca bir karara varıp alırım o zamana kadar :)
Hep sıradan şeyler geliyor aklıma, belki değişik, anlamlı birşey alan olmuştur diye size de sorayım dedim :)
Hee doğru kuzum haklısın özlemekte:) sana 1 gün bana 3 gün olsunBen kizlarsiz gitmek isterim
3gunde ozlerimmmm amaaa
n
Biliyorum kuzum espri yaptimmmm kizzzz
Günaydın cnmGünaydın canlarım
Günaydınhem sol hem sağ taraftan vuruldum resmen solumdan kulağım sağımdan dişim ağrıyor
Gunaydin canlarim, can sIkIci bir haber sayesinde gece 3te yatip, 6da uyanmayi basardim
Gununuz guzel gecsin, bugunu hafif gecirmeye ozen gosterelim guzeller.
Bol sivi, yesil cay, maydanoz suyu ve lifli gidalar yemeye dikkat edelim:)
Yapilir tabi guzelim neden yapilmasin :)
Canim mutsuzsan birak jiliyi..
Eski spor duzenine don..
Canim uzun sure bu kiloda oldugun icin eskiden olabilir.
Ama kilon eksilmeye devam eder merak etme.
Jiliyi birak eski duzenine don kuzum, ve stres yapma..
Oyy masallahhh :)
Vay arkadas astrolog musun nesin :))
Yok Busem bildirimini yap guzelim, yuzden bolunuyor..
Ohh ne guzel gezmissiniz o sandvicler yanmistir..
Cikilata mi detay versene canim :)
Ablacim gecmis olsun gruptan atilmak ne demek basimizin ustunde yerin var..
Simdi nasil yavrucuk?
Aslanlara tekme tokat dalmissin kuzum, bende aslanim:)
Canim dua ediyorum hep iyi gececek insallah..
Ayy ne oldu sana boyle guzelim..
Cok gecmis olsun..
Elbise guzel, hatun guzel, ayakkabida olmus, ayni renk cantayla cok guzel olur.
Saclarini mutlaka topla :)
Cok uzuldum canim, acil sifalar...
Ikramlardan yemedigin icin kocaman bir tebrik de benden..
Kurufasulye yiyebilirsin canim ama yaninda ekmek pilav yememeye calis.En fazla 1 dilim ekmekle ye guzelim.
Bende cok enerjisizim umarim toparlaniriz canim :)
Hayirli olsun canim elbisen:)
Az spor yapiyoruz guzeller neden??
Ellerine saglik canim, tebrikler guzeller..
Tebrikler guzeller :)
Gecmis olsun sanada Mervem..
Idare ediyorum Demetim gececek insallah bulantilar :)
Insallah burun akintisiyla atlatirsiniz kuzum...
Herseyden yediriyormussun da canim, zamanla bagisikligi guclenir insallah..
Sizede gecmis olsun canim..
Cok sevindim canim..
Hay Allah ne kotu insanlar yahu, insan calisanina boyle davranir mi?
Umarim hakkini alarak ayrilirsin guzelim..
Cok can sIkIci..
Umarim senin icin en iyi olacak sekilde bu durum cozulur canim...
Etmez olur muyuz takimimizin hoop gumu nasilmis :)
Aaa ne guzel olmus canim :)
Insallah hemen toparlarsin kuzum :)
Insallah canim dua ederim tabi :)
Canim sen iyi ol spor her zaman yapilir...
Ben cok umitlenmiyim ozaman Saadetim :)
Hemen doktora git kuzum, oyy cok kotudur ikisininde agrisi gecmis olsun...
Harpy cim nasil olduysa senin alintilarin hep gitmis yeniden alintiliyacagim guzelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?