Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozgem detay vermeyim kuzum malum amsterdama gittik ben de biraz merakliyimdir iste hayal gucune birakayim iyiydi ama :))) esim olsa daha mutlu olurdum yanimda o da pisman oldu biraz gelmedigine. Tamam bildirim yapacagim ama cok sancili bi regl basladi bugun kiloma bakmadim ah ya cekecegim sizi dibe gibi geliyor bugun gun var ama yemicem artik aaffetsinler hic canim da cekkiyo zaten karbonhidratin dibine vurdum dengem bozuldu. Hala uyku halim var asiri uykuluyum baska sebebi olamaz. Sen o kadar karatay yap sonra bir hafta suyunu cikar sonuc bu iste. Bu arada bence de kiz olcak :)))

Öyle demee, niye patlasınnnn..
O kadar çalıştınn, kötü düşünmeeeeeeee
elimde değil son konuya bakmamıştım pişman oldum bakayım dedim baktığıma pişman oldum bu sefer kaç sayfa soru çıktı pühü resmen kafam çorba oldu

Selamlarrr
Canim cok sıkkın benim, epey arti gordum tartida
Ya ben yenmemesi gereken hicbir sey yemedim, sporumu aksatmadim, suyumu cok ictim nedir bu ya
A.selam
bende baya bi artıdayım spor yapamıyorum ya inşallah takıma girene kadar düzelir umarım : (

Sagol demetcim hos buldum. Nasilsin esin oglun iyidirler umarim. Sen haziran da mi gidiyodun canim. Hadi bi de sen gez gel bakalim. Esli cocuklu daha bi guzel olur kesin

Hepimiz iyiyiz canim, cok sukur:) Ilk yil yillik izin yokmus gulum, seneye 20 gunmus. Sen yazin benim yerime de gez:)

maşallahhh ne güzel.. düşünceli
bizimki tam bi öküz
işten erken döndüğü oluo bazen eve. belki süpriz bi masa ama nerde

hala artı gören var ha
üfff stres olucam yavaştan tutuyom ama kendimi
Benim artilar bu sabah yoktuuuuu
Umuyorum sonsuza kadar giderler
Guzel bir eksimde vardi
Maydanozumu ictim sabaha ne olcak bakalimmm
3gundur ekmek yemedim hemen farketti
1dilim yiyordum onuda kestim

Benim artilar bu sabah yoktuuuuu
Umuyorum sonsuza kadar giderler
Guzel bir eksimde vardi
Maydanozumu ictim sabaha ne olcak bakalimmm
3gundur ekmek yemedim hemen farketti
1dilim yiyordum onuda kestim
darısı başımaaaaaaaa
2hjaftadır fiyaskodaydımda malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…