Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hediye olarak almadım pek ama cicek olarak aldım hep karşılıgını şimdi hakkını yemiyeyim.
hediye konusunda bizler gibi değiller maalesef.

ha birde yapıcagın şeylerin içine kücük notlar iliştir cok hoşlarına gidiyo.
ben eşime bi iki yapmıştım işte. sonra yapmadım. hediyeyi acınca not arıyorum diyo

Günaydın kızlar
D3S1R3 evet kuzum tahminin doğru çıktı.bence asyanında paşa :)

Yawrukush kuzum minik kendini gösterirse öğrenirsin bizimki hep poposunu döndü :)

Vaktiyle sizler icin dua ederken icime oyle bir his gelmisti canim. Asya icin kiz hissetmistim. Allah saglikla kucaginiza almayi&guzel gunlerini gormeyi nasip etsin. Evlat herseyden tatli

Benimki hediye konusunda benden beter ona kalsa her ay birşeyler alır
Notu bir kere yaptım öğle hoşuna gitmişti kii, 1 kere yapmama rağmen seninki gibi not arıyorum demişti herşeyden not çıksın istiyor

bu jillian dan mı acaba kilom artıda anlamıyorum ki of iki aydır iki kilo veremedim az kaldı gidecem baklava salonununu basacam isyan edecem ya uf uf
böyle konuşmayı dün eşim yaptı bana.
gidip diyo basma pizzacı tatlıcı. yemişim diyeti diyip diyo
dedim ne münasebet. kilolar inatcıysa ben daha inatcıyım. ben kazanıcam dedim
biz kazanıcazzzz

Benimki hediye konusunda benden beter ona kalsa her ay birşeyler alır
Notu bir kere yaptım öğle hoşuna gitmişti kii, 1 kere yapmama rağmen seninki gibi not arıyorum demişti herşeyden not çıksın istiyor

Gaziantep'ten biz İzmir'e geldik.Gaziantep de pek bişeyini görmedim romantiklik adına.
(Gaziantep'te maddi manevi bi sınavdan geciyorduk. Kafa rahat değildi)
Göya İzmir 'de yaparım dedi ama. Bi kadınalr gününde cicegini gördük

Haftaya düşersin kuzum tebrikler

Regl den dolayıdır haftaya düşersin canım takılma çok.

Vuhuuu tebriklerr

Haftaya ekside olcaz fazla değil artı

Hoşgeldin canım tabiki olur bugün de kilonu bildir istersen.
Ben ancak kendimi bugün toplayabildim de başladım diyete

Memnun oldum ben de irem melis

Yok kız seninkinde romantiklik yokk
Benimki askerde de birşeyler yapma peşinde geçenlerde diyor birşey yaptırdım, baş harflerimizi yazdırmış falan ama ne yapmış bilmiyorum :)) Orda da mı rahat durmuyorsun diyorum

sağol canım benim uyudum biraz geçti gibi : )

Güzel fikir, severim ince düşünceli şeyleri ama yapar mıyım orasını bilmiyorum

Ben sana doktora git demedim mii ??Sınav öncesi hasta ettin kendini
şimdi benimde pek yapasım gelmiyo eşimin odunluğu bana bulaştı
iyiyim şimdi uyudum geçti : P

Minisler canavar cok ozlemisler beni ananeleri cok simartmis ben olmayınca baya ugrastiriyolar inmiyolar tepemden kuşlar

Sen yap yine de belki bu sefer senin romantikliğin ona bulaşır :)

Israr ediyor hala gitmemek içinn
Dikkat et daha kötü olmasın canım..
bakıyım adama iltifat ediyom bi tepki bile vermiyo dana işte
eşimde nefret ediyo bu huyumdan illa sürünücem gitmem için : D

Sagol demetcim hos buldum. Nasilsin esin oglun iyidirler umarim. Sen haziran da mi gidiyodun canim. Hadi bi de sen gez gel bakalim. Esli cocuklu daha bi guzel olur kesin

Vaktiyle sizler icin dua ederken icime oyle bir his gelmisti canim. Asya icin kiz hissetmistim. Allah saglikla kucaginiza almayi&guzel gunlerini gormeyi nasip etsin. Evlat herseyden tatli
Amin ablişim inşallah.duaların gücüyle geldi mücizeler inanıyorum çok sağol gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…