bu jillian dan mı acaba kilom artıda anlamıyorum ki of iki aydır iki kilo veremedim az kaldı gidecem baklava salonununu basacam isyan edecem ya uf uf
hediye olarak almadım pek ama cicek olarak aldım hep karşılıgını şimdi hakkını yemiyeyim.Ya romantiklik karşılıklı olmayınca anlamı olmuyor maalesef, sen neler neler yap karşındaki romantik değilse ona pek güzel, anlamlı gelmiyor :))
Fikirlerin güzelmişşş :) Mektup fikri ayrıca güzel, gerçi askerlikten dolayı mektup aramızda sıradan birşey gibi oldu artık
Tartılsaydın arada, en azından büyükkk süpriz olmazdı yarınn :)
hediye olarak almadım pek ama cicek olarak aldım hep karşılıgını şimdi hakkını yemiyeyim.
hediye konusunda bizler gibi değiller maalesef.
ha birde yapıcagın şeylerin içine kücük notlar iliştir cok hoşlarına gidiyo.
ben eşime bi iki yapmıştım işte. sonra yapmadım. hediyeyi acınca not arıyorum diyo
böyle konuşmayı dün eşim yaptı bana.bu jillian dan mı acaba kilom artıda anlamıyorum ki of iki aydır iki kilo veremedim az kaldı gidecem baklava salonununu basacam isyan edecem ya uf uf
Benimki hediye konusunda benden beterona kalsa her ay birşeyler alır
Notu bir kere yaptım öğle hoşuna gitmişti kii, 1 kere yapmama rağmen seninki gibi not arıyorum demiştiherşeyden not çıksın istiyor
Ben ancak kendimi bugün toplayabildim de başladım diyeteHaftaya düşersin kuzum tebrikler
Regl den dolayıdır haftaya düşersin canım takılma çok.
Vuhuuu tebriklerr
Haftaya ekside olcaz fazla değil artı
Hoşgeldin canım tabiki olur bugün de kilonu bildir istersen.
Memnun oldum ben de irem melisteşekkürler kaptanımm
süpersinnnn
artık aynı saatlerde kahvaltı yapıyoruzzz
canım hoşgeldinnn, ben derya 2 yavru annesiyim 30 yaşındayım
tebrikler canımmm. Gelmiş geçmiş olsun canım
amann ne süperii yavrum 300 gram koca gövdeden
saol canım. yok çok takılmıyorum zaten merak ediyorum klasik ikizler özelliği
amann kaptanım koca gövdeden 300 gitse neteşekkür ederim
Gaziantep'ten biz İzmir'e geldik.Gaziantep de pek bişeyini görmedim romantiklik adına.
(Gaziantep'te maddi manevi bi sınavdan geciyorduk. Kafa rahat değildi)
Göya İzmir 'de yaparım dedi ama. Bi kadınalr gününde cicegini gördük
Memnun oldum ben de irem melis
sağol kuzumm sen nasıl oldunÇok geçmiş olsun canım dikkat et
sağol kuzum dişim geçti uyudum biraz kulağımda hafifledi pek hastaneye gidesim yok :)Hemen doktora git kuzum, oyy cok kotudur ikisininde agrisi gecmis olsun...
sağol canım benim uyudum biraz geçti gibi : )Ay geçmiş olsun Can'ım tam da sınav üstü denk gelmiş ağrı kesici al Can'ım çekme.
Can'ım ne olmuş b kadar memnun olmayacak? Sabahın 6sında. Neyse seni sevdiklerindendir üzülme :)
Yerden yere vurmak demeyelim de :) sadece belirgin özelliklerini yazdım diyelim. Olgundur Arslanlar. Tersi pistirenerjik neşelidir.. Kendine vücuduna özen gösterir, daha önce de dediğim gibi aynayla yapışık Yaşar. Çok şuh bakışlar atar aynaya ben şahidim :) terazilerde Aslan'ların grup dışı en iyi anlaştığı burçtur
Ne yalan sölim ben seni yengeç felan sanmıştım böyle çocukların gibi bize sahip çıkınca :)
Önemli değil kaptanım zorlama kendini fırsat bulamazsan.
şimdi benimde pek yapasım gelmiyo eşimin odunluğu bana bulaştıGüzel fikir, severim ince düşünceli şeyleri ama yapar mıyım orasını bilmiyorum
Ben sana doktora git demedim mii ??Sınav öncesi hasta ettin kendini
şimdi benimde pek yapasım gelmiyo eşimin odunluğu bana bulaştı
iyiyim şimdi uyudum geçti : P
Minisler canavar cok ozlemisler beni ananeleri cok simartmis ben olmayınca baya ugrastiriyolar inmiyolar tepemden kuşlarOohh iyi olmuş ablacım :)) inşallah atarsın ablişimmm :) iyi gidiyor çok şükür abla ya danışmanım iyi bir insan müdürle biraz sıkıntılıydık oda halloldu çok şüküroda kpss derdinde streslerde ablacım yaaa senin minişler nasıl
bakıyım adama iltifat ediyom bi tepki bile vermiyo dana işte
Sen yap yine de belki bu sefer senin romantikliğin ona bulaşır :)
Israr ediyor hala gitmemek içinn
Dikkat et daha kötü olmasın canım..
Sagol demetcim hos buldum. Nasilsin esin oglun iyidirler umarim. Sen haziran da mi gidiyodun canim. Hadi bi de sen gez gel bakalim. Esli cocuklu daha bi guzel olur kesin
Amin ablişim inşallah.duaların gücüyle geldi mücizeler inanıyorum çok sağol gülümVaktiyle sizler icin dua ederken icime oyle bir his gelmisti canim. Asya icin kiz hissetmistim. Allah saglikla kucaginiza almayi&guzel gunlerini gormeyi nasip etsin. Evlat herseyden tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?