Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kactan kaca dustum
Kac olmak istiyorsun
Boyun kac
Ne kadar zamnda verdin???????????

Aynen haklısın bir müddet sonra kilo verme duruyomuş diye duydum:) İlk başlarda güzel eksilerle başlamıştım.Şimdi ise hedef kiloma az kalmasına rağmen 200 300 anca verebiliyorum ya da artı oluyorum.

Metabolizman yavaşlamış olabilir mi? Kas kitleni arttırmalısın belkide faydasını görürsün.

Ben de istiyorum :)
Hatta dayanamadım dumbella bir kaç hareket yaptım, squat, şınav.. :)) sayıyla değil öylesine hareket olsun diye :))

Ama dinlenmek de lazım canım arada, yapacak birşey yok..

Hafta sonu yapamıyorum genelde ondan bu günü değerlendirmek istemiştim.

bizler iyiyiz kuzum her sey yolunda.
evet cok heyecanliyim yarin icin:)
sen nasilsin, finaller nasil gidiyor??
Şükür kuzumm iyi olun:)
Bende bomba gibiyim eksi çıktım bugün ama yarın nasıl olur bilmiyorum.İnşallah güzel bir eksi gelir bende çok heyecanlandım.
Finaller daha başlamadı bu ayn 31'nde başlıyo....

ayyy deme cok sevindim kuzummm :)
az kalmis bir tanem finallere...

Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
domates
2 dilim ekmek
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
Ara
2 adet kuru kayısı
Öğle
salata
çorba
1 dilim ekmek
sulu yemek
Ara
1 çay bardağı kadar leblebi
Akşam
çorba
ekmek yok
ızgarada tavuk
domates
biber
Su 2.5 litre
spor yok
yeşil çay içildi.

Kactan kaca dustum
Kac olmak istiyorsun
Boyun kac
Ne kadar zamnda verdin???????????

Şimdiyi mi soruyorsun? 95lr başladım 3.5 ay falan oldu galiba tam sayamadım şuan 80im 60 olmak istiyorum boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Günaydın canım hayırdır bebekle ilgili senle ilgili değildir inşallah
yok kuzum akraba durumlari
sen nasil oldun Senaycim?

benim yukselenim teraziymis canim :)
belki ondandir:)

A

aynen katılıyorum dediklerine bu ara kendimi çok çirkin hissediyorum aklıma sen geldin yıllardır bu gerçekle Nasıl yaşıyorsun ya Can'ım benim :))
nerelerdesin guzelli ozledik yahu:)

ne guzel seyler yapmissin canim masallah:)

bu jillian dan mı acaba kilom artıda anlamıyorum ki of iki aydır iki kilo veremedim az kaldı gidecem baklava salonununu basacam isyan edecem ya uf uf
isyan yok, saglikli beslenmek var, spor var guzelim :))

alabildin mi canim kuzularin ambalajlarini kolay gelsin Busem..
Kermesinizde cok guzel gecer insallah:)

Vaktiyle sizler icin dua ederken icime oyle bir his gelmisti canim. Asya icin kiz hissetmistim. Allah saglikla kucaginiza almayi&guzel gunlerini gormeyi nasip etsin. Evlat herseyden tatli
ne guzel dua amin canim..

vayyy daha ne olsun benim esim dogum gunu ve evlilik yildonumu haric gunleri hic bilmez:))

Ben ancak kendimi bugün toplayabildim de başladım diyete
merhaba canim, artik bizimle misin??

Minisler canavar cok ozlemisler beni ananeleri cok simartmis ben olmayınca baya ugrastiriyolar inmiyolar tepemden kuşlar
ee haklilar Busem kizlar hasret kaldi sana:)

Kizlar regl oldum ben ya yarin cok arti vericem napcaz napsak Yawrukush um ben odem gider derken sancili bi 4egl basladi felaket agrim var eve donuyorum malzemeleri aldim arkadasi aradim arabasina koydum. Kas biyik aldirdim ama kurtarmaz
canim dert etme yurt disina ciktin, tum duzenin bozuldu, birde regli normal Busem..

Bu hafta toparlayacaksin ben biliyorum Busem:)
Ben hayalimde sana bir suru cikilata amaaaan JJ verdim:)
ama kaptanimiz gonca abla o ne derse o :)

bu kadar bilgiyi kafamın tam olarak neresine sokacağımı bilmiyorum elimde patlayacak sınav
sinava kadar tut aklinda canim sonra hepsini ozgur birakirsin:))

Selamlarrr
Canim cok sıkkın benim, epey arti gordum tartida
Ya ben yenmemesi gereken hicbir sey yemedim, sporumu aksatmadim, suyumu cok ictim nedir bu ya
canim jilian six packten kaynaklaniyor buyuk ihtimal, gecer bir kac gune insallah..

Benim artilar bu sabah yoktuuuuu
Umuyorum sonsuza kadar giderler
Guzel bir eksimde vardi
Maydanozumu ictim sabaha ne olcak bakalimmm
3gundur ekmek yemedim hemen farketti
1dilim yiyordum onuda kestim
ohh ohhh suyundan da:))

Benim icin bitmistir
Yapmicam artik jillian ben ya
Cok zorlaniyorum
Spor yapmak iskenceye donustu
Jillianla 80li kilolalara kadar iliskimizi dondurduk
iyi yaptiniz canim, her guzel seyin bir sonu var:))

Canlarım hayırlı akşamlar:)
sanada kuzucum:)

ne kadar cok verilecek kilon olsada, ne kadar cok zaman alacak olsada motivasyonun tam canim, bizlerde her daim buradayiz, gidecek o kilolar..

İyi akşamlarr kızlarr
sanada canim :)

Aynen canım az kaldı:) Normalde akademik takvimde 28 inde diye yazıyodu ama kpss olduğu için ileri almışlar:)
finaller bitsin kuslar gibi ozgur ol canim:)
ohh gelsin yaz tatili :)

Şimdiyi mi soruyorsun? 95lr başladım 3.5 ay falan oldu galiba tam sayamadım şuan 80im 60 olmak istiyorum boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
tisikkirleeeeeer cinimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…