Verirsin kuzumInsaallahh kuzummm insaallahhh
Daha 16 kg vermem lazimmm
Biran once dusmeye baslasa iyi olcak
Kactan kaca dustumBenim daha 20 daha vermem lazımoğlumun doğumundan sonra ilk diyete burada başladığımda tam 82 kiloydum tabi direk 80e düştüm ve o Zaman'lar yokum ne kadar uzun ve yorucu görünüyordu gözüme hiç bitmeyecek gibi. Şimdi uzun ve yorucu bir yoldan geldim. sonuç; yine aynı yerdeyim ve daha bi o kadar daha var hatta fazlası... Moralimizi bozmuyoruz..
Aynen haklısın bir müddet sonra kilo verme duruyomuş diye duydum:) İlk başlarda güzel eksilerle başlamıştım.Şimdi ise hedef kiloma az kalmasına rağmen 200 300 anca verebiliyorum ya da artı oluyorum.
Ben de istiyorum :)
Hatta dayanamadım dumbella bir kaç hareket yaptım, squat, şınav.. :)) sayıyla değil öylesine hareket olsun diye :))
Ama dinlenmek de lazım canım arada, yapacak birşey yok..
kız benim de mi yavaşladı naptıı uffMetabolizman yavaşlamış olabilir mi? Kas kitleni arttırmalısın belkide faydasını görürsün.
Hafta sonu yapamıyorum geneldeondan bu günü değerlendirmek istemiştim.
İyi akşamlar canımmm :)İyi akşamlarr kızlarr
Aynen benimde yavaşladıkız benim de mi yavaşladı naptıı uff
İyiyiz canım sen nasılsın oğlun nasıl? İnşallah yarın tartıda gülerizNasilsiniz canlar, yarin basgul hepimizi guldurur insallah:)
Aynen metabolizmam yavaşladıMetabolizman yavaşlamış olabilir mi? Kas kitleni arttırmalısın belkide faydasını görürsün.
bizler iyiyiz kuzum her sey yolunda.İyiyiz canım sen nasılsın oğlun nasıl? İnşallah yarın tartıda güleriz
Şükür kuzumm iyi olun:)bizler iyiyiz kuzum her sey yolunda.
evet cok heyecanliyim yarin icin:)
sen nasilsin, finaller nasil gidiyor??
ayyy deme cok sevindim kuzummm :)Şükür kuzumm iyi olun:)
Bende bomba gibiyim eksi çıktım bugün ama yarın nasıl olur bilmiyorum.İnşallah güzel bir eksi gelir bende çok heyecanlandım.
Finaller daha başlamadı bu ayn 31'nde başlıyo....
Aynen canım az kaldı:) Normalde akademik takvimde 28 inde diye yazıyodu ama kpss olduğu için ileri almışlar:)ayyy deme cok sevindim kuzummm :)
az kalmis bir tanem finallere...
ben bu hafta becerebilirsem sabah yemek akşam kahvaltı yapmayı düşünüyorum.Aynen benimde yavaşladı
Kactan kaca dustum
Kac olmak istiyorsun
Boyun kac
Ne kadar zamnda verdin???????????
yok kuzum akraba durumlariGünaydın canım hayırdır bebekle ilgili senle ilgili değildir inşallah
benim yukselenim teraziymis canim :)Ay geçmiş olsun Can'ım tam da sınav üstü denk gelmiş ağrı kesici al Can'ım çekme.
Can'ım ne olmuş b kadar memnun olmayacak? Sabahın 6sında. Neyse seni sevdiklerindendir üzülme :)
Yerden yere vurmak demeyelim de :) sadece belirgin özelliklerini yazdım diyelim. Olgundur Arslanlar. Tersi pistirenerjik neşelidir.. Kendine vücuduna özen gösterir, daha önce de dediğim gibi aynayla yapışık Yaşar. Çok şuh bakışlar atar aynaya ben şahidim :) terazilerde Aslan'ların grup dışı en iyi anlaştığı burçtur
Ne yalan sölim ben seni yengeç felan sanmıştım böyle çocukların gibi bize sahip çıkınca :)
Önemli değil kaptanım zorlama kendini fırsat bulamazsan.
nerelerdesin guzelli ozledik yahu:)A
aynen katılıyorum dediklerine bu ara kendimi çok çirkin hissediyorum aklıma sen geldin yıllardır bu gerçekle Nasıl yaşıyorsun ya Can'ım benim :))
ne guzel seyler yapmissin canim masallah:)fikir bende cok cıkarda bulamıyorum
eşime sevgiliyken. isimlermizin yazılı oldugu kalem seti almıştım, puzzle yaptırmıştım resmimizi.
nişanlıyken cikolata yaptırmıştım yine resmimiz olan
kalpli şeker hamurundan kurabiye yapıp gönderdim. ve onun hayatımdaki yerini analtan cok ahrika bi mektub yazmıştım. hala saklarız. cok harikaydı mektub.
bizim ilişkinin erkek romantigi benim sanırım
isyan yok, saglikli beslenmek var, spor var guzelim :))bu jillian dan mı acaba kilom artıda anlamıyorum ki of iki aydır iki kilo veremedim az kaldı gidecem baklava salonununu basacam isyan edecem ya uf uf
alabildin mi canim kuzularin ambalajlarini kolay gelsin Busem..Dun kermes hazirligi yaptik okulda bugun de tatil ama disaridan alinacaklari alacagim dun bi arkadas bakmis cok pahali gelmis ambalajlar ben bakacagim simdi baska bi yere dolmustayim. Kendimi pazarlik yapma konusunda 10 kaplan gucunde hissediyorum:))) ama hic de beceremem ama hersey çocuklarım icin :))) bu kermesle 8. Siniflara muazzam bi mezuniyet hazirlayacagim benim sinifim olur kendileri :)) epi topu 21 bebeler zaten hadi rastgele diyorum dunku menumu veriyorum
Sabah
2 yumurta
Baska Bisey yemedim
Ogle
Ayran
Kahve
Aksam
Sarma Zeytinyağlı
Mercimek corbasi
Spor yok
Su 4 lt
ne guzel dua amin canim..Vaktiyle sizler icin dua ederken icime oyle bir his gelmisti canim. Asya icin kiz hissetmistim. Allah saglikla kucaginiza almayi&guzel gunlerini gormeyi nasip etsin. Evlat herseyden tatli
vayyy daha ne olsun benim esim dogum gunu ve evlilik yildonumu haric gunleri hic bilmez:))
Gaziantep'ten biz İzmir'e geldik.Gaziantep de pek bişeyini görmedim romantiklik adına.
(Gaziantep'te maddi manevi bi sınavdan geciyorduk. Kafa rahat değildi)
Göya İzmir 'de yaparım dedi ama. Bi kadınalr gününde cicegini gördük
merhaba canim, artik bizimle misin??Ben ancak kendimi bugün toplayabildim de başladım diyete
ee haklilar Busem kizlar hasret kaldi sana:)Minisler canavar cok ozlemisler beni ananeleri cok simartmis ben olmayınca baya ugrastiriyolar inmiyolar tepemden kuşlar
canim dert etme yurt disina ciktin, tum duzenin bozuldu, birde regli normal Busem..Kizlar regl oldum ben ya yarin cok arti vericem napcaz napsakYawrukush um ben odem gider derken sancili bi 4egl basladi felaket agrim var eve donuyorum malzemeleri aldim arkadasi aradim arabasina koydum. Kas biyik aldirdim ama kurtarmaz
Bu hafta toparlayacaksin ben biliyorum Busem:)Ozgem detay vermeyim kuzum malum amsterdama gittik ben de biraz merakliyimdir iste hayal gucune birakayim iyiydi ama :))) esim olsa daha mutlu olurdum yanimda o da pisman oldu biraz gelmedigine. Tamam bildirim yapacagim ama cok sancili bi regl basladi bugun kiloma bakmadim ah ya cekecegim sizi dibe gibi geliyor bugun gun var ama yemicem artik aaffetsinler hic canim da cekkiyo zaten karbonhidratin dibine vurdum dengem bozuldu. Hala uyku halim var asiri uykuluyum baska sebebi olamaz. Sen o kadar karatay yap sonra bir hafta suyunu cikarsonuc bu iste. Bu arada bence de kiz olcak :)))
sinava kadar tut aklinda canim sonra hepsini ozgur birakirsin:))bu kadar bilgiyi kafamın tam olarak neresine sokacağımı bilmiyorum elimde patlayacak sınav
canim jilian six packten kaynaklaniyor buyuk ihtimal, gecer bir kac gune insallah..Selamlarrr
Canim cok sıkkın benim, epey arti gordum tartida
Ya ben yenmemesi gereken hicbir sey yemedim, sporumu aksatmadim, suyumu cok ictim nedir bu ya
ohh ohhh suyundan da:))Benim artilar bu sabah yoktuuuuu
Umuyorum sonsuza kadar giderler
Guzel bir eksimde vardi
Maydanozumu ictim sabaha ne olcak bakalimmm
3gundur ekmek yemedim hemen farketti
1dilim yiyordum onuda kestim
iyi yaptiniz canim, her guzel seyin bir sonu var:))Benim icin bitmistir
Yapmicam artik jillian ben ya
Cok zorlaniyorum
Spor yapmak iskenceye donustu
Jillianla 80li kilolalara kadar iliskimizi dondurduk
sanada kuzucum:)Canlarım hayırlı akşamlar:)
ne kadar cok verilecek kilon olsada, ne kadar cok zaman alacak olsada motivasyonun tam canim, bizlerde her daim buradayiz, gidecek o kilolar..Benim daha 20 daha vermem lazımoğlumun doğumundan sonra ilk diyete burada başladığımda tam 82 kiloydum tabi direk 80e düştüm ve o Zaman'lar yokum ne kadar uzun ve yorucu görünüyordu gözüme hiç bitmeyecek gibi. Şimdi uzun ve yorucu bir yoldan geldim. sonuç; yine aynı yerdeyim ve daha bi o kadar daha var hatta fazlası... Moralimizi bozmuyoruz..
sanada canim :)İyi akşamlarr kızlarr
finaller bitsin kuslar gibi ozgur ol canim:)Aynen canım az kaldı:) Normalde akademik takvimde 28 inde diye yazıyodu ama kpss olduğu için ileri almışlar:)
tisikkirleeeeeer cinimmm :)Şimdiyi mi soruyorsun? 95lr başladım 3.5 ay falan oldu galiba tam sayamadım şuan 80im 60 olmak istiyorum boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?