- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Sabah
1.5 haşlama yumurta
5 zeytin
Bol slata domates vs
1 dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
Ara
1 hurma
Öğle
1 kase bol pul biberli yoğurt
Ara
5 çilek
Akşam
1 sk ıspanak
1 kase yoğurt pul biberli
2 ince dilim ekmek
4 zeytin
1 lt maydonoz suyu
3.5 lt su
2 bardak süt arttırıcı humana çay
1 bardak suda eritilen vitamin
Full temizlik bir kere oturmadım.....Dahlia_ Yawrukush
Ayy abliş yaaa bence şımarsınlar yaaa sonra okula başlayınca evden yavaş yavaş uzaklaşıyorlar benim minik kuzularım yaaa :) yerim onları çook öptüm abla onları:)Minisler canavar cok ozlemisler beni ananeleri cok simartmis ben olmayınca baya ugrastiriyolar inmiyolar tepemden kuşlar
:) ay ben öğrenci iken nerde ucuz bişi var onu yapardımGüzel fikir, severim ince düşünceli şeyleri ama yapar mıyım orasını bilmiyorum
Ben sana doktora git demedim mii ??Sınav öncesi hasta ettin kendini
Doğum gününde bir ihtimal evde olucak.. Evde olmasa zaten birşey gönderemem durum müsait değil..
Azerbaycanda canım
Benim öncekiler klasik gömlek, parfüm gibi :) 1 keresinde de cep telefonu, gerçi ailevi hediye gibi oldu çünkü ben o kadarına para yetiştiremezdim
Gülüm bunu ayakları kaldırıp yapacağız demi :). . . CUMA GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ . . .
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve RUSSİAN TWİST egzersizini beni etiketleyerek yazınız canlar..
Egzersizi top ve ya her hangi bir ağırlıkla yapabilirsiniz..
Kolay gelsin, keyifli sporlar. . .
:) ay ben öğrenci iken nerde ucuz bişi var onu yapardımama pahalı hediyelerden daha hoş olurdu kuzum yaaa bir keresinde yeni öğrendiğim bi kurabiye yapıp gönderdim hem kendi çok beğendi hem annesi annesi anneme diyor bunlar çok aşıktır
Gülüm bunu ayakları kaldırıp yapacağız demi :)
Önemli olan annesi :) O beğendiyse tamamdır
Anneler gerçekten çok dikkat ediyormuş, yani her yaptığına, söylediğine..
Geçenlerde beni aradı nasılsın falann konuşmanın sonunda dedi ki nişanlım beni arayacakmış..
Sonra da konuşmayı bitirdik, ben hoşçakalın falan dediğimi hatırlıyorum ama kadın duymadı mı ne olduysa artık sonra görümceme demiş ki nişanlın arayacak dedim telefonu yüzüme kapadıgerçekten çok seviyor
Normalde saygısızlık gibi görmesi gereken olay çok hoşuna gitmiş
Tmm kuzumAslında ikisi de var, yani başka video ve resimlere de baktım hem ayaklar yerde hem de kaldırıp yapılabilir..
Ama kaldırıp yapmak daha zor :)
Kim nasıl yapabiliyorsa öyle yapsın diye ikisi de var videoda bence :)
İyi geceler bitanem:)
İyi geceler Canlar ❤
İyi geceler ablacımm :)İyi uykular canlar
inanki deniyorum : ))sinava kadar tut aklinda canim sonra hepsini ozgur birakirsin:))
Benim de aynen göbeğim rezil durum da, onun için six pack e başladım, şimdi de süper karın dvd si var Ebrunun ya ona başlıycam.Yaaa ben varyaaaa gobek icin neler yapmiyorum
Uyandigimda aynaya bakiyorummm iyi gibi
1bardak su ileee kocaman oluyorrrr
Ama bu gobek gitcekkkk
Sadece gobegime taktim kafayii
Yeni sporumda cok hoş dusuncelerim var kendisine karsi
Bi makarnanın anasını ağlatayım ben o haldeMaşallah sana
Bugünün menüsüne hiç bakma o Zaman cınım
Ptesiden sonra başlasak şu takip işine :)
Karbonhidrat almıyorsun demedim ki güzelim.. Yaw hep anlatıyorum bir daha anlatayım haftada 1 yada 2 gün yüksek kalori almak metabolizmayı hızlandırıyor. Şöyle ki uzun süre düşük kalorili
Beslenmek leptin hormonunu düşürüyor bu da yağ yakımını engelliyor.yüksek kalorili bir gün geçirmek leptinleri arttırıyor. Leptin de tokluğu tetikliyor ve günde hiçbirşey yapmadan çok daha fazla kalori yakmayı sağlıyor.
Bak yukarıda yazdım istersen çok daha detaya girebilirim ama özeti bu..
çok güldüm buna ben de bir deri bir basen kalırım herhal
Basenler göbekten zor eriyor yav, gerçi benim karın yağlarım da ağaç kökü gibi olmuştur.Maşallah sana
Bugünün menüsüne hiç bakma o Zaman cınım
Ptesiden sonra başlasak şu takip işine :)
Karbonhidrat almıyorsun demedim ki güzelim.. Yaw hep anlatıyorum bir daha anlatayım haftada 1 yada 2 gün yüksek kalori almak metabolizmayı hızlandırıyor. Şöyle ki uzun süre düşük kalorili
Beslenmek leptin hormonunu düşürüyor bu da yağ yakımını engelliyor.yüksek kalorili bir gün geçirmek leptinleri arttırıyor. Leptin de tokluğu tetikliyor ve günde hiçbirşey yapmadan çok daha fazla kalori yakmayı sağlıyor.
Bak yukarıda yazdım istersen çok daha detaya girebilirim ama özeti bu..
çok güldüm buna ben de bir deri bir basen kalırım herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?