Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
1.5 haşlama yumurta
5 zeytin
Bol slata domates vs
1 dilim kepek ekmeği
1dilim peynir

Ara
1 hurma

Öğle
1 kase bol pul biberli yoğurt

Ara
5 çilek

Akşam
1 sk ıspanak
1 kase yoğurt pul biberli
2 ince dilim ekmek
4 zeytin

1 lt maydonoz suyu
3.5 lt su
2 bardak süt arttırıcı humana çay
1 bardak suda eritilen vitamin

Full temizlik bir kere oturmadım..... Dahlia_ Yawrukush

Bugün nasılsın canım ?
Gerçi temizlikten bitmişsindir..

Minisler canavar cok ozlemisler beni ananeleri cok simartmis ben olmayınca baya ugrastiriyolar inmiyolar tepemden kuşlar
Ayy abliş yaaa bence şımarsınlar yaaa sonra okula başlayınca evden yavaş yavaş uzaklaşıyorlar benim minik kuzularım yaaa :) yerim onları çook öptüm abla onları:)

:) ay ben öğrenci iken nerde ucuz bişi var onu yapardım ama pahalı hediyelerden daha hoş olurdu kuzum yaaa bir keresinde yeni öğrendiğim bi kurabiye yapıp gönderdim hem kendi çok beğendi hem annesi annesi anneme diyor bunlar çok aşıktır

Gülüm bunu ayakları kaldırıp yapacağız demi :)

Önemli olan annesi :) O beğendiyse tamamdır
Anneler gerçekten çok dikkat ediyormuş, yani her yaptığına, söylediğine..
Geçenlerde beni aradı nasılsın falann konuşmanın sonunda dedi ki nişanlım beni arayacakmış..
Sonra da konuşmayı bitirdik, ben hoşçakalın falan dediğimi hatırlıyorum ama kadın duymadı mı ne olduysa artık sonra görümceme demiş ki nişanlın arayacak dedim telefonu yüzüme kapadı gerçekten çok seviyor
Normalde saygısızlık gibi görmesi gereken olay çok hoşuna gitmiş

Gülüm bunu ayakları kaldırıp yapacağız demi :)

Aslında ikisi de var, yani başka video ve resimlere de baktım hem ayaklar yerde hem de kaldırıp yapılabilir..
Ama kaldırıp yapmak daha zor :)
Kim nasıl yapabiliyorsa öyle yapsın diye ikisi de var videoda bence :)

ah yaa çok tatlı yaaaa iyi bari ters anlamamış kız
Aslında ikisi de var, yani başka video ve resimlere de baktım hem ayaklar yerde hem de kaldırıp yapılabilir..
Ama kaldırıp yapmak daha zor :)
Kim nasıl yapabiliyorsa öyle yapsın diye ikisi de var videoda bence :)
Tmm kuzum

İyi geceler Canlar ❤
İyi geceler bitanem:)
İyi uykular canlar
İyi geceler ablacımm :)

Kızlar tatlı uykular:)

Yaaa ben varyaaaa gobek icin neler yapmiyorum
Uyandigimda aynaya bakiyorummm iyi gibi
1bardak su ileee kocaman oluyorrrr

Ama bu gobek gitcekkkk
Sadece gobegime taktim kafayii
Yeni sporumda cok hoş dusuncelerim var kendisine karsi
Benim de aynen göbeğim rezil durum da, onun için six pack e başladım, şimdi de süper karın dvd si var Ebrunun ya ona başlıycam.

Bi makarnanın anasını ağlatayım ben o halde
Ama geçen değil önceki hafta tiramisu yedim, ondan önceki hafta baklavayla (ay demesi ne hoş) epey samimi oldum. Bu hafta ödül yapmadım ama herkes gibi, yarın (of cuma oldu dımı daha uyumadım oerşembe de kaldım)makarna yiyeyim gerçekten çok özledim bol salçalı kıpkırmızı

Basenler göbekten zor eriyor yav, gerçi benim karın yağlarım da ağaç kökü gibi olmuştur.
20 yaşımda iken bazı sebeplerle ameliyat olmam gerekti karnımda deri altına expander(tıbbı balon) yerleştirildi. Neyse çıktım ameliyattan, kendime geldim filan derken hocalar geldi, "Derya çok uğraştık karın bölgen inanılmaz yağlıydı saatlerce uğraştırdı bizi, senden izin almış olsaydık yağları alıcaktık işimiz kolaylaşıcaktı" dedim keşke alsaydınız izine ne gerek var :) yağ katmanlarından bir türlü derinın en altına ulaşamamışlar. Düşün yaş 20 bekarım en fazla da hadi 68 70 olayım. Bir de şimdi ne haldedir kim bilir, hala içime batar keşke alsalardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…