1 gun spor salonu, 1 gun jilian olur ablam..Yarına kadar bi mucize olmazsa artıdayım bende tek tesellim spordan dolayı olması yoksa kafayı yerdim sanırım. Spor konusunda efelendim ama hem salon hem jillian birarada yürümiycek anladım bir gün salon 1 gün jillian olabilirmi acaba.
Menümü yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin çay
Öğlen çeyrek simit peynir ve 1 anne kurabiyesi çay dışardaydık
Akşam 5-6 kaşık et sote salata 2 dilim çavdar ekmeği
Su 2.5 lt yeşil çay 3 kupa maydanoz suyu 2 kupa
Spor 13500 adım ve 1 saat spor salonu
Bak seeenAyni baslamisiz nerdeyse
Ayni zamanda 15 kilo vermisizzzzz
Bundan sonra takipteyim seni
Su icsen gozum ustunde
He ciklataya dayanma gucuuuu
Pufff birde trileceyeee yaaaaa
Yawrukush
Kaptanim bu Harpy bizim dietimizi bozuyo
Kotu kotu seyler diyeeee
Bakk karbonhidratin dibine vurcimmmmmm
Suçuda sana aticimmmmmm
Saclar cok yakismis, tazelenmissin canim :)Canım benim estf. Çok naziksin teşekkür ederim
Canim bugun degil mi ameliyat?Kan vermeme gerek kalmadı bu arada, aslında vermek istiyordum ama annemle kan grubumuz tutmuyordu, tutan birini buldular Ondan alacaklar.
Ahh guzelim bu hafta cook yiprattin sen kendini...Sabah
1.5 haşlama yumurta
5 zeytin
Bol slata domates vs
1 dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
Ara
1 hurma
Öğle
1 kase bol pul biberli yoğurt
Ara
5 çilek
Akşam
1 sk ıspanak
1 kase yoğurt pul biberli
2 ince dilim ekmek
4 zeytin
1 lt maydonoz suyu
3.5 lt su
2 bardak süt arttırıcı humana çay
1 bardak suda eritilen vitamin
Full temizlik bir kere oturmadım..... @AKovserYawrukush
Ne guzel dusunceliymis teyze masallah :)Önemli olan annesi :) O beğendiyse tamamdır
Anneler gerçekten çok dikkat ediyormuş, yani her yaptığına, söylediğine..
Geçenlerde beni aradı nasılsın falann konuşmanın sonunda dedi ki nişanlım beni arayacakmış..
Sonra da konuşmayı bitirdik, ben hoşçakalın falan dediğimi hatırlıyorum ama kadın duymadı mı ne olduysa artık sonra görümceme demiş ki nişanlın arayacak dedim telefonu yüzüme kapadıgerçekten çok seviyor
Normalde saygısızlık gibi görmesi gereken olay çok hoşuna gitmiş
Heyecan dorukta sinava son 2 gun canim :)inanki deniyorum : ))
Izin mi lazimmis yaa alsalarmis mis gibi :))Basenler göbekten zor eriyor yav, gerçi benim karın yağlarım da ağaç kökü gibi olmuştur.
20 yaşımda iken bazı sebeplerle ameliyat olmam gerekti karnımda deri altına expander(tıbbı balon) yerleştirildi. Neyse çıktım ameliyattan, kendime geldim filan derken hocalar geldi, "Derya çok uğraştık karın bölgen inanılmaz yağlıydı saatlerce uğraştırdı bizi, senden izin almış olsaydık yağları alıcaktık işimiz kolaylaşıcaktı" dedim keşke alsaydınız izine ne gerek var :) yağ katmanlarından bir türlü derinın en altına ulaşamamışlar. Düşün yaş 20 bekarım en fazla da hadi 68 70 olayım. Bir de şimdi ne haldedir kim bilir, hala içime batar keşke alsalardı...
Yaaa sanki haziranda bi oyle plan vardi diye hatirliyorum sizde . Tuh ya ozel sektor gibi desene. Ben yazin cocuklara veriyorum kendimi :) bu yaz bilmiyorum nasil gecer:)Hepimiz iyiyiz canim, cok sukur:) Ilk yil yillik izin yokmus gulum, seneye 20 gunmus. Sen yazin benim yerime de gez:)
Aldim canim herseyi kermese gidiyorum simdi cok is var bugun. Once sabah paketleme fasli sonra satis:)yok kuzum akraba durumlari
sen nasil oldun Senaycim?
benim yukselenim teraziymis canim :)
belki ondandir:)
nerelerdesin guzelli ozledik yahu:)
ne guzel seyler yapmissin canim masallah:)
isyan yok, saglikli beslenmek var, spor var guzelim :))
alabildin mi canim kuzularin ambalajlarini kolay gelsin Busem..
Kermesinizde cok guzel gecer insallah:)
ne guzel dua amin canim..
vayyy daha ne olsun benim esim dogum gunu ve evlilik yildonumu haric gunleri hic bilmez:))
merhaba canim, artik bizimle misin??
ee haklilar Busem kizlar hasret kaldi sana:)
canim dert etme yurt disina ciktin, tum duzenin bozuldu, birde regli normal Busem..
Bu hafta toparlayacaksin ben biliyorum Busem:)
Ben hayalimde sana bir suru cikilata amaaaan JJ verdim:)
ama kaptanimiz gonca abla o ne derse o :)
sinava kadar tut aklinda canim sonra hepsini ozgur birakirsin:))
canim jilian six packten kaynaklaniyor buyuk ihtimal, gecer bir kac gune insallah..
ohh ohhh suyundan da:))
iyi yaptiniz canim, her guzel seyin bir sonu var:))
sanada kuzucum:)
ne kadar cok verilecek kilon olsada, ne kadar cok zaman alacak olsada motivasyonun tam canim, bizlerde her daim buradayiz, gidecek o kilolar..
sanada canim :)
Cok cadilar bi gorsen mervisim ben de cok ozlemisim doyamiyoruz birbirimize:)Ayy abliş yaaa bence şımarsınlar yaaa sonra okula başlayınca evden yavaş yavaş uzaklaşıyorlar benim minik kuzularım yaaa :) yerim onları çook öptüm abla onları:)
Yaaa sanki haziranda bi oyle plan vardi diye hatirliyorum sizde . Tuh ya ozel sektor gibi desene. Ben yazin cocuklara veriyorum kendimi :) bu yaz bilmiyorum nasil gecer:)
İnşallah canim senin de guzel gecer sen calismayi seviyorsun onun tatmini de lazim tatilin olsa cok iyi olurmus ama bir isin olmasi ilk yil tatili feda etmeye deger senin karaktetinde biri icin bence. Bana kalsa ben tembelim de keske kocamin maasi iki kati olsa da hic calismasam :)Keyfimce yasamaya alistigimdan, guzel guzel planlar yapmistim nehir gozlum de artik olmuyorGuzel gecer yaziniz insallah canim:)
İnşallah canim senin de guzel gecer sen calismayi seviyorsun onun tatmini de lazim tatilin olsa cok iyi olurmus ama bir isin olmasi ilk yil tatili feda etmeye deger senin karaktetinde biri icin bence. Bana kalsa ben tembelim de keske kocamin maasi iki kati olsa da hic calismasam :)
Gecen hafta 92.3
Bu hafta 90.1
Fark -2.2
% 2.383
12 yildir gormedigim kiloyu gordum cok sukur
teşekkürler canımmmmmKarKralicesi canim listeye dahil ettik seni hayirli olsun :)
İyiyim cnm çok şükürsağol kuzumm sen nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?