Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 gun spor salonu, 1 gun jilian olur ablam..

Bak seeen Harpy cimmm, citirlarimi yoldan cikartma :))

Canım benim estf. Çok naziksin teşekkür ederim
Saclar cok yakismis, tazelenmissin canim :)

Kan vermeme gerek kalmadı bu arada, aslında vermek istiyordum ama annemle kan grubumuz tutmuyordu, tutan birini buldular Ondan alacaklar.
Canim bugun degil mi ameliyat?
Haberdar et bizi mutlaka...

Ahh guzelim bu hafta cook yiprattin sen kendini...

Ne guzel dusunceliymis teyze masallah :)

inanki deniyorum : ))
Heyecan dorukta sinava son 2 gun canim :)

Izin mi lazimmis yaa alsalarmis mis gibi :))

Gh 61.8
Bh 62.8
F 1000 gr.

Dunku menum
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Tereyagi
Ara
Sade kahve
Ogleden sonra
Mercimek kofte
Bir iki catal patates salatası
Bir çatal kakaolu bisey
Aksam
Sade kahve

Bir saatten fazla tempolu yuruyus yaptim aksam
Su 4 lt bulmustur
Takimi cektim dibe
Bol eksiler vardir umarim kizlar

Hepimiz iyiyiz canim, cok sukur:) Ilk yil yillik izin yokmus gulum, seneye 20 gunmus. Sen yazin benim yerime de gez:)
Yaaa sanki haziranda bi oyle plan vardi diye hatirliyorum sizde . Tuh ya ozel sektor gibi desene. Ben yazin cocuklara veriyorum kendimi :) bu yaz bilmiyorum nasil gecer:)

Aldim canim herseyi kermese gidiyorum simdi cok is var bugun. Once sabah paketleme fasli sonra satis:)
Gonca bana iyi davranmasin kaptanim benim cezami kessin

Yaaa sanki haziranda bi oyle plan vardi diye hatirliyorum sizde . Tuh ya ozel sektor gibi desene. Ben yazin cocuklara veriyorum kendimi :) bu yaz bilmiyorum nasil gecer:)

Keyfimce yasamaya alistigimdan, guzel guzel planlar yapmistim nehir gozlum de artik olmuyor Guzel gecer yaziniz insallah canim:)

Keyfimce yasamaya alistigimdan, guzel guzel planlar yapmistim nehir gozlum de artik olmuyor Guzel gecer yaziniz insallah canim:)
İnşallah canim senin de guzel gecer sen calismayi seviyorsun onun tatmini de lazim tatilin olsa cok iyi olurmus ama bir isin olmasi ilk yil tatili feda etmeye deger senin karaktetinde biri icin bence. Bana kalsa ben tembelim de keske kocamin maasi iki kati olsa da hic calismasam :)

Hehehe:) Canin sikilirdi Paraya ihtiyacin olmasa da ugrasi isterdin:)

dünkü menüm

1kupa nescafe

öğle
2-3 kepçe az yağlı-az tuzlu tavuklu bezelye
1dilim cavdar ekmek
1kase yogurt

1kupa ılık maydonozlu limonlu su (işe yaramıyor sanki bende)

1kupa yeşil çay

1fincan şekersiz türk kahvesi
kücük dilim bitter

akşam
hastanede idik kuzenin yanında bişi yemedim.
1bardak vişna suyu

1paket yulaflı biskivü

1kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…