- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
yok iyiyim Allahtan alan sınavıda var ona ümit bağladım şimdiHerkes oyle diyor kuzum
Şartlar eşit uzulme sakın
Canım 2014 e göre kolaydı sorular , keşke 2014 deki çalışmamla girseydim sınava dedim ösym nin azizliğine ugradimidare eder canım senin nasıl geçti ben matematiği yetiştiremedim :/
yok iyiyim Allahtan alan sınavıda var ona ümit bağladım şimdi
Canım 2014 e göre kolaydı sorular , keşke 2014 deki çalışmamla girseydim sınava dedim ösym nin azizliğine ugradim
ben bu ösym nin : (Canım 2014 e göre kolaydı sorular , keşke 2014 deki çalışmamla girseydim sınava dedim ösym nin azizliğine ugradim
Sendemi girdin canim benim gozumden kacmiss gecmis olsunCanım 2014 e göre kolaydı sorular , keşke 2014 deki çalışmamla girseydim sınava dedim ösym nin azizliğine ugradim
Sağol canım sen denize girmiyonmuizleyecegim canim ilk firsatta..
birde sana bir site onerecegim, paleo diyeti yapan ve abdde sIkI takip edilen bir adam.
cok guzel yazilarini, tavsiyelerini bulabilirsin.
site coook kabarik guzelim.
youtubeda videoelari da var.
http://www.marksdailyapple.com/#axzz49MCcI6Ik
afiyet olsun ablam, ahh ahh ne guzel yuzmussun dibim dustu :)
Mervem menulere dikkat et bu hafta tamam mi canim?
tebrikler kizlar, cok guzel sporlariniz:)
ilk 2 azeri guzellerimiz :)
bnnu canim yine derece almissin tebrikler:)
hicbir sey yememissin kuzum...
Allah kolayliklar versin canim, cok guzel gecer insallah.
Allah kabul etsin..
Hoşgeldin ebrum özlettin kendini nasılsın bebişimiz nasıl.Kızlaaaaarrrr nasılsınız? Özledim sizleri :) tatil sezonunu kapattım, kısa ama çok güzeldi. Sizde ne var ne yok? Geçmiş 4300 küsür mesaj kadar birikmiş, okuyamayacağım için mazur görün lütfen, özet geçen olursa seve seve okurum :)
Bu siteye güveniyorum bu yüzden hemen buluyolar böyle üyeleri falan.Hoşgeldin canım tatilinin iyi geçtiğine sevindim
Nasıl farketmişler acabahem Nasıl yetişmiş 3 gruba birden nikini çok beğeniyordum halbisu
Arastirayim canimSelam canlar
LunaDaisies canım gazan mübarek olsun :) inşallah haftaya sınavın harika geçer.
abesle_istigal canım HIIT diye birşey var kardiyo yaparken 1 dk hızlı 1 dk yavaş yapıp daha fazla kalori yakabiliyorsun istersen bir araştır.
Yawrukush kaptanım böyle şeyleri okudukça okumu bileyip dağlara çıkıp tavşan kemiresim geliyor :) bi gün bozacam kafayı :)
happy_moon Can'ım Nasıl geçti Mevlüt? Bitmedi mi mesai :)
Asyaca canım ripped in 30nin CD'si var ondan ona başladım bakalım şuan kendimle yarışırken bir anda bitiveriyor o yüzden çok memnunum. Neyse Nasıl olsa hepsini tek tek yapacam :)
Ay bu tae boo amcamı da tanıyorum yapmıştım vakti Zaman'ında çok zevkli birşey. Aklıma düşürdün yeminlen ripped bitsin ilk iş bakacağım ona :)
Afiyet olsun rakibem menun de sporun da pek guzel masallah sana:)Menum
Sabah
Peynir zeytin omlet
2ac bitir salam
Birkac cilek ve kiraz
Ogle
1tabak semizotu yemegi
Pirincsiz bol limonlu
1kuru erik
Aksam
Etsiz yaz turlusu 1.5 tabak
Yarim kase yogurt
4parca kavun
Kuru sogan:)
Su 3lt gecti
Spor yazmistim
Yapalım canım merak ediyorum kaç çıkıcamKizlar yarin pazartesi bildirimi yapacak miyiz yapalim bence eksi gorursek motive edici olur gormezsek secenegini dusunmek istemiyorum noooo
hosgeldin canim, sizlerede bol sanslar:)Merhaba bayanlar ben 5.takımdan Ebru
Bu hafta birlikte yarışıyoruz. Hepinize öncelikle bol şans diliyorum.
tiffany20 O Ollalla happy_moon
Bende 57.9'um.Kilolarımız yakın.Sizi gözüme kestirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?