- 20 Eylül 2012
- 22.094
- 89.044
- 798
canim ben senin sinava girecegini bilmiyordum, alese girmistin ama kpssye hazirlandigini bilmiyordum, kusuruma bakma.Merhaba kpss gazileri :))
@LunaDaisies naptin canim nasıl geçti sınav
Yawrukush hakikaten 3. Sıraya geçmişim :)) bugün de yürüdüm ama sınavA tlf getirmediğimiz için kaç adım attık bilmiyorum bi yarım saatlik tempolu yürüyüşüm vardı sınav sonrası iyi geldi :))
Nasil gecti guzelim sinavin?
ahhh icim isindi bu guzel sporlardan:)
ohhh cumaya kadar yolcu ederiz refigi :)Ilac aldim
Baktim refik gelmis
Agri ondanmis
Hazir refik gelmisken sporun gozune gozune vurdum
Firsat bu firsat
insallah haftayaki sinavida rahatlikla atlatirsin guzelim..idare eder canım senin nasıl geçti ben matematiği yetiştiremedim :/
iyi miydi bugunki sinav?
koy koy diyorsun canimizi cektiriyorsun Busem :)Valla takımın eskileri bilir ben kuru kayisiya tereyagi gomup yiyen adamim artik kasikla sek de yiyorum cok sukur:))) cok faydali herseye alerjiye gribe depresyona wc sorununa bagisiklik sistemine simdi zeytinyagini kasikla iciyorum artik okula gec kalmayim diye oyle sabah salata falan ugrasamiyorum. Bugun koydeyim ya saydim 18 zeytin yemisim yagin icinden tatli kasigiyla aliyorum yerken arada kayniyo. Karatay gorse mutluluktan aglar:)) ama esim bugun ben dut yedim dayanamadim aksama spor kacinilmaz artik. Sen nasil oldun kuzum bas agrin gecti mi biraz
haydi son bir gayret canim, haftaya ozgursun insallah :)sağol canımm öyle yapacak bişey yok artık : ) evet 29 unda sabah alan sınavım var son bi hafta daha sıkmam lazım kendimi
canim sende haftaya alan sinavina girecek misin?Canım 2014 e göre kolaydı sorular , keşke 2014 deki çalışmamla girseydim sınava dedim ösym nin azizliğine ugradim
ablam gunes var gunesleniyoruz ama deniz hala soguk.Sağol canım sen denize girmiyonmu
Hoşgeldin ebrum özlettin kendini nasılsın bebişimiz nasıl.
Bu siteye güveniyorum bu yüzden hemen buluyolar böyle üyeleri falan.
oglan tutturuyor hergun denize girelim diye onunla yarim saat sadece bacaklarimi suya sokup oynuyorum, sonra hizla havluya kosuyorum:))
daha deniz sezonunu acamadim:)
bende kendimi paleo diyetine verip kacmak istiyorum tum sorumluluklari birakip, sonra oglan bir bagiriyor, viyakliyor hayal aleminden gercege gecis yapiyorum hizla:))Selam canlar
@LunaDaisies canım gazan mübarek olsun :) inşallah haftaya sınavın harika geçer.
@abesle_istigal canım HIIT diye birşey var kardiyo yaparken 1 dk hızlı 1 dk yavaş yapıp daha fazla kalori yakabiliyorsun istersen bir araştır.
Yawrukush kaptanım böyle şeyleri okudukça okumu bileyip dağlara çıkıp tavşan kemiresim geliyor :) bi gün bozacam kafayı :)
@happy_moon Can'ım Nasıl geçti Mevlüt? Bitmedi mi mesai :)
Asyaca canım ripped in 30nin CD'si var ondan ona başladım bakalım şuan kendimle yarışırken bir anda bitiveriyor o yüzden çok memnunum. Neyse Nasıl olsa hepsini tek tek yapacam :)
Ay bu tae boo amcamı da tanıyorum yapmıştım vakti Zaman'ında çok zevkli birşey. Aklıma düşürdün yeminlen ripped bitsin ilk iş bakacağım ona :)
canim yuruyus bandinda da yapabilirsin bunu.Arastirayim canim
Bende bantta 8dk tempo 1dk falan kosu seklinde yapiyorum buda mantikli
Amac kalp atisini 140lara cikartmak.
Mesela tempolu yuruyup, akabinde kosarsin 1-2 dakika, sonra tekrar onceki yuruyusune donersin.3-4dakika sonra tekrar kosarsin.
Kalp sagligi icinde cok artilari var bu egzersiz turunun.
paleo diyetinde bu spor cok uygulaniyor..
5 yildizli pekiyi:)Menum
Sabah
Peynir zeytin omlet
2ac bitir salam
Birkac cilek ve kiraz
Ogle
1tabak semizotu yemegi
Pirincsiz bol limonlu
1kuru erik
Aksam
Etsiz yaz turlusu 1.5 tabak
Yarim kase yogurt
4parca kavun
Kuru sogan:)
Su 3lt gecti
Spor yazmistim
meyveler biraz kacmis Busem ama afiyet olsun:)Menum kizlar
Sabah
2 rafadan koy yumurtasi
Bol cokelek
18 zeytinyagli zeytin
Domates
Salatalik
Erik
Kayisi
Yeni dunya
Ogle
Agacin altinda 10 15 dk kadar dut gumlettim
Ara
Bi kova sade kahve
Aksam
Tavuk
Az bulgur pilavı
Bol salata
Su 1 lt anca olmustur eve varir varmaz yatana kadar icecegim
Spor henuz yok yapinca yazacagim
Yoldayiz kizlar cekmeyecek birazdan görüşürüz
guzel gecti mi koy seyehatiniz:)
canim rahatsiz misin, oructan mi boyle oldun??Hayırlı akşamlar canlar..
Berbat gün geçirdim, yemek yedim hala kendime gelemedim..
Bütün gün ayakta zor durdum, spor da yapamadım canım sıkkınn
Kilo da hala sabit.. ya arkadaş 100 gram inemez misin motive olayım